Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Kabinet Rutte is regering niet waard

nazi helmOnderstaande video bewijst wat de bevolking van Europa tot voor kort voor onmogelijk had gehouden. De Europese Unie en de Verenigde Staten financieren en werken ‘officieel samen met Oekraïense militairen die op hun helmen afbeeldingen van  hakenkruizen en het gehate logo van de “Waffen SS” hebben staan.

 

Hoever kunnen ‘onze’ politici nog zakken?

En hoelang pikt de Nederlandse burger dit nog?


 • PvU

  1TV.RU. En zoals men hier alle msm in twijfel trekt als het gaat om objectieve berichtgeving, wordt hier dus de grootste staatsomroep van Rusland juist niet in twijfel getrokken maar als waarheid aangenomen. Ik ga niet beweren dat de msm wel of niet zou liegen, maar het is wel ludiek om te zien dat de berichtgeving hier allesbehalve objectief, analyserend en autodidact tot stand komt. Het woord hypocriet zou een understatement zijn. Men pretendeert hier de mens te zijn die onderzoekt en dat de schapen die de msm volgen dat niet doen. Helaas, dit bericht bewijst echter het tegenovergestelde. Ga eens echte journalistiek bedrijven in plaats van angst te zaaien onder de labielen op deze wereld.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • W. den Engelsman

  Het is zonder meer bewezen dat het Azov-bataljon van vrijwilligers (dus geen reguliere Oekr. militairen) er een onverholen NAZI-sympathie op na houdt. Daarvan zijn meerdere video’s in omloop, ook in Kiev met Swastika-vlaggen. Alleen dragen ze daar zoals op viedeo’s waar ze aan het oefenen zijn geen helmen met Swastika of SS-Runentekens, maar lafhartig zwarte bivakmutsen. Dat bataljon is een fanatieke ondersteuner van het regime, van Poroshenko, die daar op geen enkele wijze afstand van genomen heeft, integendeel. Het artikel klopt, zéér helaas, wel dégelijk. Er zou hierover op de kortst mogelijke termijn een kamerdebat gehouden moeten worden. Wijlen mijn vader vocht in 1940 5 dagen tegen de Duitse Nazi’s en verdween daarna bijna 5 jaar in krijgsgevangenschap nabij Dresden onder erbarmelijke omstandigheden. Het is maar goed dat hij niet weet wat nu gaande is, namelijk dat de EU/NATO, de Ned. Regering een regime ondersteunt, dat wordt ondersteund door neo-nazi’s…! Kan het nóg erger? Ik hoop dat er voldoende kamerleden zijn die dit lezen en enigerlei actie ondernemen. Niet alleen met zielige schriftelijke kamervraagjes aan één of andere Minister of MP, maar
  door de aanvraag van een (spoed)debat met de Regering. Dit kán en mág zo niet doorgaan! Wij verloochenen door deze steun aan dit regime hierdoor onszelf, onze principes, onze waarden, onze democratie, ons alles, indien onze Regeringen niet tot een halt geroepen worden. Wij zijn toch zeker geen (latente) neo-nazi’s??? Indien wij niets hiertegen ondernemen zijn wij dat dus wél!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Mo

  Ik heb hier niets tegenin te brengen. Mijn idee!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • pjeausseau

  Correctie oorsprong nazi is Zwitserland. Voornamelijk Zwitser/ Duitsers die de nazi kar trekken. Obama is van Zwitserse voorouders en ze zijn er trots op die vijfde kolonne Zwitsers dat ze de boel in de maling nemen en zo de hele wereld op zijn kop zetten maar ja zij zijn de neutrale Zwitsers dus wie zou ze verdenken(BIS bank)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • eukalypta

  Helaas, dit is niet het enige bewijs dat hier meer aan de hand is. Er zijn talloze
  opnames, ook van gewone burgers met hun smartphone, die laten zien dat de Ukrainiense partijen, Svoboda en de Pravy Sektor geen doorsnee partijen zijn. Het is juist de msm die hier, willens en wetens, geen aandacht aan (wil) schenken. Simpelweg omdat journalisten dit niet mogen voor de werkgever..
  Dus….denk eerst eens na voor je dit soort uitspraken doet.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bezoeker

  http://www.globalresearch.ca/who-is-in-charge-of-ukraine-today-ukraines-neo-nazis/5374443

  http://www.globalresearch.ca/whos-who-in-ukraines-new-semi-fascist-government-meet-the-people-the-u-s-and-eu-are-supporting/5372422

  Dat was al een tijdje…

  Lijkt mij onmogelijk dat ons kabinet en Europa dit ontgaan is of nu nog steeds niet zou weten. Er zijn onnoemlijk veel video’s en foto’s al met Maidan naar buiten gekomen dat de rebellen tegen de fascisten waren, foto’s van demonstranten met antifascisme teksten “help ons het zijn fascisten” en hakenkruisen met een streep erdoor! JOH en het dan nog niet weten?? De Krim situatie is ontstaan omdat de bewoners de COUP van fascisten afwezen. Even terug in de tijd:

  http://www.bovendien.com/laatste-nieuws/oekraine/oekraine-geheime-diensten-en-financiele-elite-ontketenen-bijna-wereldoorlog-3
  Zit een alles zeggende foto bij met ranzige hitler -groet van de toenmalige leider!

  Toch geld aan geven en steun, is steun aan het fascisme. SCHAAM JE NEDERLANDS KABINET! Stop hiermee aub, denk na!

  BAHHHHHH!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  RT. Reveals U.S plan For Nuclear First Strike Attack On Russia And China in 2016..Het gaat om totale wereld dominantie Full spectrum dominance..Dit filmpje op
  Youtube maakt veel duidelijk..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  Lithium niet vergeten in te nemen!!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  Ik wacht op uw bewijzen dat hier een Russische staats greep heeft plaatsgevonden en nog wel de grootste. Objectiviteit is gemakkelijk te understeunen met bewijs materiaal.
  De enige staats greep die er gepleegd IS werd gedaan door VS Under Secretary of State Victoria Nuland and de VS Ambassador to Oekraine in een opgenomen gesprek….hier:
  http://www.youtube.com/watch?v=r5n8UbJ8jsk
  Dat is een crime of war.
  Er zijn tich aantal photos met Madamme Nuland en Senator John McCain fraternizing with the Nazi group Svoboda in Kiev alwaar zij koekjes uitdelen…..Dus deze bewijzen zijn er. En die gaan niet meer weg.
  Nu is het aan u om te bewijzen wat u hier verkondigd.
  Ondertussen heeft uw favoriete MSM ook all minstens DRIE maal gschreeuwd dat Rusland Oekraine is binnen gevallen, helaas zonder enig bewijs hiervan….
  Het angst aanzaaien is het favoriete wapen van diegene die er van te profiteren hebben…… hopelijk is uw geheugen ng niet down the memory hole en weet u nog de dieverse leugens over Saddam Hussein die WMD zou hebben….Ghadaffi die ook terror rond zooide…..what is er met deze 2 kerels gebeurd? Huh? Weet u nog.? Iedere keer als men een staatshoofd gaat bechuldigen ergens van ZONDER legetieme bewijzen, en de harder men schreeuwd zou uw Bullshit radar te keer moeten gaan. Het fijt dat ie dat niet doet getuigd van een simpele geest die liever in de boogeyman gelooft dan de waarheid vergezeld van bewijzen. I won’t hold my breath.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  Hartelijk bedankt voor de “bovendien” site. Ik kende het niet. Global Research is een van de beste.
  Hier zijn twee ander:
  http://vineyardsaker.blogspot.com/

  http://www.moonofalabama.org/

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2016 gewoon-nieuws.nl