Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Ron Paul over de Amerikaanse betrokkenheid bij de oorlog tegen ISIS

ron paul4“Volgens de Amerikaanse en internationale wetgeving zijn de nieuwe oorlogen van Barack Obama in Irak en Syrië volkomen illegaal en immoreel”, zegt voormalig presidentskandidaat Ron Paul tegen RT-presentatrice Abby Martin. “Het idee dat Amerikaanse strijdkrachten de problemen zullen oplossen  is ook verkeerd”, zei Ron Paul, “de Amerikaanse actie zal het geweld eerder doen toenemen dan afnemen”, voegde hij eraan toe.

 

“Waarom zou iemand die 6.000 mijl verderop al zolang in de pot aan het roeren is, de partij zijn die iedereen bij elkaar moet brengen en de strijd organiseren?”

“De angstzaaiers die veel Amerikanen doodsbang hebben gemaakt voor het ondersteunen  van weer een nieuwe oorlog in het Midden-Oosten, zijn niet bezig met de verdediging van de Verenigde Staten”, aldus Ron Paul, “maar de wapenfabrikanten maken prachtige winsten met het bombarderen van hun eigen wapentuig dat in handen is ‘gevallen’ van ISIS.

Bekijk het hele interview met Ron Paul hieronder.


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl