Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Vitaly Zhurasky

Wie niet horen wil moet voelen

Een woedende menigte heeft gisteren buiten het Oekraïense parlement een Oekraïens parlementslid staan opwachten. Toen het parlementslid, Vitaly Zhurasky, van de “Economische Ontwikkeling Partij” het gebouw verliet hebben ze hem opgepakt en in een  vuilcontainer gegooid. Het is niet precies duidelijk wat Zhuravsky heeft gedaan om dit te verdienen. Volgens NBC news heeft het te maken met het feit dat hij in het verleden heeft geprobeerd om wetten door te voeren die anti regeringsprotesten moesten tegengaan.  Hij is ook van het soort dat regelmatig klaagt dat de pers gemene dingen over hem zegt.

 

Wanneer zal de eerste Nederlandse politicus in een vuilcontainer eindigen?

 


 • Irma

  ‘Soon’, vrees ik! Het is echt allemaal van de gekke wat er gebeurt!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • loeky123

  tja, een ieder weet dat ze elkaar regelmatig in elkaar slaan in dat parlement, en een ieder weet dat, de Ukraine een zeer corrupt land is, ook weet niet een ieder dat dit land fout zat in 40/45, en tot heden, zijn extreem rechts daar zeer populair, tot in de regering.
  dus waarom dat niet besproken mag worden, de extreem rechtse vochten het hards bij de laatste staatsgreep dit jaar. wel vreemd dat een echt onderzoek niet mag,
  onze politiek zeg nooit meer een genocide, we hebben Yugoslavia gehad, zoek even beelden wat er is gebeurt de laatste maanden in oost Ukraine,
  de Ukraine wil bij de EU komen. en gaat over lijken, en er is nu geen weg terug.
  Zelfs Timmermans en zijn Duitse colega stonden ze toe te juchen in Kiev.
  heel vreemd, hier in de schilderwijk word je er voor op gepakt.
  en Timmermans heeft zijn nieuwe baan door te liegen, is zeer populair door zijn liegen
  en de mensjes die hun huis, of erger familie kwijt zijn, daar zwijgen we maar over.
  Heel vreemde wereld.
  de media heeft het zo voor elkaar met de politiek. rusland liegt ten aller tijden
  ik heb die
  Rutte ook nooit vertrouwd, lieg en belooft van alles, en alles is anders.
  en het volk vind hem cool…
  hele sterke propaganda, dat hebben we meer gezien
  zoek internet en youtube af, en zie echte beelden
  en probeer te denken,
  en let wel de krant van wakker nederlan, is slechts een slogun voor marketing
  en de NOS is ook fout, ook een marioette van de politiek, logisch want de politiek betaald ze, jaja met ons geld

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Willem

  En Nederland, EU/NATO/US steunen een dergelijk land, een dergelijke Regering en Parlement (zo corrupt als maar zijn kan)? De fascistische, neo-nazi sympathiën druipen er in Kiev onverholen vanaf. Met die Jatsjenjoek met zijn enge oogjes, voorop, die niets liever wil dan ons in zijn oorlog meeslepen. Wil ik eigenlijk nog wel Nederlander blijven indien wij dit regiem blijven steunen? Heeft mijn vader dan tijdens WOII voor “jan lul” tegen de NAZI’s gestreden?
  Maar er gloort wellicht toch nog hoop: MP Rutte is (vooralsnog) blijkbaar niet ingegaan op het verzoek van Poroshenko om naar Kiev te komen voor overleg.
  En waarom is Angela Merkel plots zo opvallend stil geworden? Omdat zij, na WOII absoluut niet meer gelinkt wil worden met (neo) Nazisme. Oekraine (althans de huidige regering) valt steeds verder door de mand. Het wordt daar tijd voor een Regering en Parlement die een de-escalerende brug tussen Oost en West wil zijn i.p.v. een escalerend ravijn zoals nu het geval. Ben ik nou zo slim of zijn zij (onze EU-leiders) nou zo dom? (Naar L.v.G). Echter de US gaat gewoon door met hun steun aan dat regiem in Kiev. Is Oekraïne voor hén het middel om een oorlog-op-afstand (proxy war) met Rusland, via Oekraïne en middels Europa te ontkenen? Ja, ik denk van wel. Amerika wás onze vriend tijdens WOII, mede door hen werden we bevrijd van de Nazi’s. Is die vroegere vriend nu vijand geworden? Er lopen veel te veel havikken rond in het Witte Huis en in het Pentagon. Europa, Europese leiders: opent uw ogen voor het te laat is! Zij, de US hebben ons eerder nodig dan wij hen!
  Er zou een grote conferentie moeten komen tussen de EU, de NATO, de US, Oekraïne, separatisten en Rusland. Wie neemt het voortouw? Duitsland, Nederland? Er gebeurt nu niets. Iedereen reageert op zijn manier weer op de volgende gebeurtenis. Totaal geen visie meer.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • 403

  Yes we are prepairing… We are waiting we have lists of names you should do the same civilians. Every body make your lists of the elite and your politicians the current and the have been politicians. People working on high level for your governement, CEO’s and there wifes and childeren. Soon yes soon. And of course the MSM. The system kill switch is coming SOON yes precious soon,
  And we like, as a non believer we don’t believe in anything not even in the humans. Only the survival of the earth was important but she beyond saving.

  Total Annihilation of the human speci is the only solution of the safing and recovering of the by humans called mother earth.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Lucie

  Dan kunnen we de hele regering in DenHaag en Brussel in de container dumpen,het zijn allemaal,op een paar na,criminelen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  he wat vreemd, linkje pakt niet, menden het staat ook op RT met verhaal erbij. 😉

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jaap

  Hahahaha nu die Psychoshenko en zijn nazi vriendjes nog.. hoppa in de afvalbak, weg ermee.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Willem

  Anonymous 403: Before putting something on paper, get back to school and learn to speak and write English properly, before murdering the “Kings’s English”. Dombo!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Willem

  Het zou werkelijk een verademing zijn indien er eens een reactie te lezen zou zijn zónder zeer domme taal~ en grammatica-fouten. Dat zou de intelligentie (en vooral ook de geloofwaardigheid) van de reageerder in casu, zéér ten goede komen! Het lijkt wel of men zo snel mogelijk een reactie wil plaatsen, zonder even de moeite te nemen die over te lezen, alvorens op de Send-knop te drukken. Maar als het taalniveau niet hoger ligt, dan is er weinig meer aan te verbeteren, ook niet na overlezen. Het is ronduit belabberd hoe het gesteld is met de kennis van de Ned. taal bij de gemiddelde Nederlander. Om interessant te lijken, gooit men er vaak half Engelse/half Ned. kreten doorheen. Maar over de werkelijke kennis van de Engelse taal bij die lieden zal ik het hier maar niet hebben. Die is nog minder dan die van de Ned. taal. Helaas is bovenstaande niet veel beter bij de Ned. politici. Wellicht moet ik een uitzondering maken voor onze “eminente” heer Timmermans. Zijn speech voor het Forum van de UN t.a.v. de MH17-ramp was excellent en foutloos (met luid applaus wereldwijd). Het vervolg daarop (na aanname van een UN-resolutie tot een Internationaal onderzoek) om veiligheidsstelling van de crash-site door ofwel een militaire VN-missie of een Ned./Austr. missie bleef dus achterwege.
  En daarvan plukken we nu de vruchten…Eén grote slappe hap. “Just words”. Daarin is Nederland zeer goed. Het zgn. “Poldermodel”. Ammereto!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Dani

  Zegt er 1 wat haha

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Woestijnroeper

  Geweldig, lucht op zeg! Tijd dat we die zorgverzekeraars ook eens goed uitschudden met hun 3,4 miljard winst over vorig jaar, die ze uit de zakken van eerlijke arbeiders hebben gestolen, waar ze maar op blijven zitten; dat geld is van het volk!! En maar nieuwe voedselbanken zien ontstaan, als die oneigenlijke winst er niet geweest was dan waren er ook minder voedselbanken nodig. Maar dan voelen we ons weer beter en verdienen die verzekeraars weer minder…….tuig is het!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Ronnie

  Zal ze leren dat ze geen rechten hebben, ik vind dat het mensen moeten zijn in een regering, die minimaal 50 moeten zijn en een gezin moeten hebben, en als ze wat voor het zeggen hebben zoal een minister dat hij minimaal 65 moet zijn en een berdijf heeft gehad, zo hij weet wat er speelt op de vloer, nu zijn het boeken wurmen en gaan ze alleen voor gewin, hun eigen geld daar gaat het om verder niet, maar dat zit ook in de mens, want velen onder ons zouden ook gaan voor de poen, en daar moet ook verandering in komen, ik zou het een goed idee vinden om net als IJsland, algehele reset, daar draait alles weer perfect. maar stoppen met het eigen gewin dat zal heel moeilijk worden, ik ken mensen, die eens niets hadden en toen ineens wel geld konden verdienen, nou in eens zijn ze anders en praten ze ook anders in eens zien ze het anders, in eens moeten zij de uitkeringen betalen, snap je wel wat ik bedoel? En dat zou anders moeten, maar heb er een hard hooft in, vermoed ook dat wat er nu allemaal gebeurd, het begin is van het einde, er gaan heel veel dooie vallen, ik zie het somber in sorry, heb niet het idee dat de mens zal veranderen, helaas. R

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Ondergetekende meent zich te herinneren dat op RT (Russische Televisie) gemeld werd dat deze politicus ingestemd had met de oost Oekrainse 3 jarige autonomie. De reden lijkt het militaire verlies van de Kiev fascisten te zijn in die oorlog, die door de omstandigheden gedwongen werden water bij de wijn to doen. Wellicht een truk om Novorossia (Donbass, Republieken van Lugansk & Donetsk) binnen boord van de Oekraine te houden, in plaats van onafhankelijk met een sterke verbinding met Rusland of zelfs helemaal overgaan naar Rusland. Overigens heeft Novorossia positief gereageerd op dit voorstel van gedeeltelijke autonomie op een bepaald moment via sommige kanalen (maar hoe dit nu ligt is mij onbekend, hier is een interessante bron: http://en.voicesevas.ru/about.html ). Het bericht was dat deze mensenmassa die deze politicus in de vuilniscontainer deed, dit gedaan heeft omdat zij Europese Unie gelieerde fasciscten en ultra-nationalisten zijn, die de totale onderwerping van Novorossia aan Kiev eisen, en de verdrijving en uitroeiing van de daar levende Russisch sprekende bevolking. Daar lijkt het tenminste op neer te komen in de praktijk. Opmerkelijk in dit geheel is dat juist deze niet-militair opgeleide fascistische bendes (denk aan Nederlandse kaalkop fascisten en voetbal relschoppers) juist degenen zijn die direct de benen nemen als het tot een treffen komt tussen Novorossia en de E.U. lievelingen van de Kiev regering. Desalnietemin, in typisch fascistoide absurditeit, zijn zij degenen die eisen dat de oorlog hoe dan ook wordt doorgezet. Dit parlementslid is in de vuilnisbak gedaan, omdat hij deze oorlog niet tot het bittere einde wilde doorzetten.

  *

  Alhoewel dit niet het onderwerp hier is en de Nederlandse taalkunde van onderstande zorgwekkend genoemd mag worden, deel ik van harte uw mening dat we een goede eigen taal hebben die enkel beschadigt (d/t/dt/) raakt door toevoeging van Amerikaanse woorden. Niet alleen raakt de taal beschadigt, maar ook de cultuur. De Amerikaanse taal zelf is ook hevig aan het verloederen, en verder bekend om zijn zelfzuchtige nietsontziende kapitalisme. Zo gingen ze van het mooie woord “children” (Nederlands: kinderen), naar de minder warm klinkende kreet “kids”. Opmerkelijk is dat deze kreet inmiddels zelfs in Nederland te horen is. Blijkbaar leven we in de Engelse tijd, waarin om elegant over te komen men een vreemde taal gaat bezigen. Eenzelfde verhaal met het latijns, grofweg uit Rome ? Dit hebben we ook gezien in de Franse tijd. Gelukkig is aan die overheersing uiteindelijk ook een einde gekomen.

  Derhalve: speech zou moeten zijn het algemeen bekende woord: toespraak. Ondergetekende heeft ooit eens handleidingen vertaald voor computer programmas, waarbij gestreefd naar het echt Nederlands en niet met een warboel aan Engelse kreten. Dit werd ontvangen met hoon en gelach. Als het zo door gaat met de Engelse / Amerikaanse overheersing, spreken we wellicht over 3 jaar een woordje Russisch haha (uit hoofde van de oorlogzucht van Amerika, en de te verwachten vernietiging van het westerse Imperialistische bolwerk als zij weer het onderspit moeten delven tegen de Russen ~ hetgeen immers al 2 x eerder op grote schaal is gebeurd.)

  Overigens heeft u gelijk dat het Nederlandse politieke veld momenteel buitengewoon slap in elkaar steekt. Hoe het wel moet heeft ondergetende in detail uitgewerkt, maar helaas lijkt enige interesse voor een strak actieplan en vergaande ideologische verbetering van het land niet te bestaan. Zelfs de discussie hierover in het algemeen wordt niet gevoerd, buiten de meest direct maar ook oppervlakkige maatregelen zoals uit de NAVO, de E.U. en uit de Euro (wat overigens belangrijk is dat dit zo snel mogelijk gebeurd).

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • https://www.youtube.com/watch?v=FHCm_ja1H6w

  Welke vlag is dat van 0:02 tot 0:11 seconden ? Ik weet het, jij ook ?

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl