Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Geschreeuw tijdens telefonische conferentie

obama en dempseyTijdens een telefonische conferentie van een top senior adviseur met een groep democraten in de senaat liepen de gemoederen zo hoog op dat dat deze uitschreeuwde: “Je moet deze ‘assholes’ eraan herinneren van wie ze orders hebben aan te nemen!”

Twee dagen eerder was het de hoogste militaire baas van het Amerikaanse leger, generaal Martin Dempsey, die congresleden informeerde dat grondtroepen een variabele optie is in de oorlog tegen ISIS. Dit in tegenstelling tot president Obama, die al dagenlang publiekelijk heeft verklaard dat het sturen van grondtroepen absoluut géén optie is.

Vandaag was het de onlangs gepensioneerde generaal van de marine, James Mattis, die het “House Intelligence Committee” direct vertelde dat de bereidheid van de president om, voorafgaand aan de dreigende oorlog, openlijk samen te werken met de vijanden van Amerika een een absolute dwaasheid is.

“Halfslachtige of voorzichtige pogingen, of  luchtaanvallen alléén kunnen averechts werken op ons en de geloofwaardigheid van onze vijanden versterken”, zei hij. “We moeten niet willen dat onze vijanden op voorhand gerustgesteld zijn dat ze geen ‘Amerikaanse laarzen’ te zien krijgen op de grond.

Interessant is dat onlangs meer informatie is opgedoken over het lopende geschil tussen ambtenaren van het Pentagon en het Witte Huis over de duidelijk uitgesproken wens van Obama om oorlog tegen Syrië te voeren.

Militaire leiders zijn steeds meer bezig met het Witte Huis vanwege het ontbreken van een duidelijk doel of strategie, uit angst dat het conflict zal worden belemmerd door een president die overdreven bezig is met zijn eigen politieke status en invloed, in plaats van de veiligheid van de Amerikaanse soldaten die vechten in een onzekere oorlog.

Bron: BeforeItsNews.com


 • David

  Obama luistert anders over het algemeen wel aardig naar het militair industrieel complex. Hij bombardeert momenteel zijn 7de land in 8 jaar. Niet slecht voor een nobelprijswinnaar.

  http://achterdesamenleving.nl/wie-hebben-er-baat-bij-oorlog/#.VCrfY_mSyac

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  Obama is fighting against the neocon in the State Department. They’re behind the coup in Ukraine….Obama has little say about foreign policy. Cheney loaded the State Department up with neocons. The Pentagon has to justify its existence and doesn;t want its funding to go down.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Valentino

  This is Democracy !

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl