Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Door VN gesponsord vaccinatie programma

VaccinEen door de Verenigde Naties gesponsord vaccinatieprogramma tegen mazelen in het Noorden van Syrië heeft geresulteerd dat 36 kinderen een afschuwelijke dood zijn gestorven.

Dit hebben artsen gezegd die het beheer hebben over het programma in het gebied dat in handen is van Amerikaanse en Saoedische huurlingen.

Zuigelingen aan wie het vaccin is toegediend vertoonden een snel dalende hartslag en werden blauw.

Rebellen geven Assad de schuld

Anti Assad activisten geven de schuld aan de Syrische regering en beschuldigen hen ervan de vaccins te hebben vergiftigd met cyanide. Eerder beschuldigden de huurlingen al dat de Syrische regering een aanval met chemische wapens had gepleegd in Ghouta, een voorstad van Damascus. Later werd ontdekt dat de zogenaamde rebellen de aanval zelf hadden gelanceerd.

Naast de 36 doden die zijn gemeld, zijn tientallen andere kinderen ernstig ziek geworden. Het Syrische observatorium voor de mensenrechten heeft gezegd: “Minstens 5 kinderen zijn overleden en 50 anderen lijden aan vergiftigingsverschijnselen of allergische reacties na te zijn ingeënt tegen de mazelen”.

“Het is heel slecht. De cijfers van de doden die we krijgen zijn vergelijkbaar met die van de jaren 30. De kinderen sterven heel snel”, zei de coördinator van de medische liefdadigheidsinstelling, Oussm, “wij denken dat het nog erger zal worden”.

Save the Children

De liefdadigheidsinstelling “Save the Children” zei dat het was geschokt en zeer bedroefd. De plaatselijke autoriteiten zijn een onderzoek gestart. “Het is duidelijk dat er iets ernstig is misgegaan en Save the Children wil de overheid op alle mogelijke manieren helpen om erachter te komen wat er is gebeurd.

Van Save the Children wordt gezegd dat zij betrokken zijn geweest bij de vermeende moord op Osama bin Laden. Er gaan geruchten dat zij een onderdeel waren van een nep vaccinatieprogramma in Pakistan, die gerund door de CIA, als afleidingsmanoeuvre moest dienen voor de moord.


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl