Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

navo top

NAVO ziet spanningen met Rusland als een ‘zegen’

De NAVO ziet de nieuwe spanningen met Rusland als een zegen, vertelt correspondent Tijn Sadee: “We are back home, zeggen hoge Amerikaanse diplomaten. Ze voelen zich thuis in Europa, waar de NAVO kort na de Tweede Wereldoorlog werd opgericht.”

“De top in Wales werd gepland vóórdat Rusland de Krim annexeerde. Toen was de vraag hoe het verder moest met de NAVO. Nu zijn we weer helemaal terug bij het belangrijke artikel 5: als één land wordt aangevallen worden we allemaal aangevallen.”

Snelle reactiemacht

Er wordt gesproken over een nieuwe legermacht die snel in actie kan komen als de NAVO-staten in Oost-Europa worden bedreigd. Maar daarover is totaal geen overeenstemming tussen de 28 lidstaten, zegt Sadee. “Sommige landen willen voluit gaan, met het risico van een oorlog met Rusland. Andere landen willen op de rem blijven staan, uit angst om de Russische president Poetin te provoceren.”

Rusland en Oekraïne staan bovenaan de agenda van de NAVO-top die vandaag en morgen in Newport (Wales) wordt gehouden.

Na de eerste overlegronde spreken de leiders van de 28 NAVO-lidstaten in de namiddag met de enige gast van buiten de verdragsorganisatie, de Oekraïense president Porosjenko.

Door Porosjenko uit te nodigen onderstreept de NAVO zijn steun voor Oekraïne, maar van stappen richting een NAVO-lidmaatschap van Oekraïne zal geen sprake zijn. (aldus NOS.nl)

 

Wij worden systematisch voorgelogen

US-nazi-vlagDe bevolking van de VS en EU wordt systematisch voorgelogen over de crisis in Oekraïne.

De video onderaan het artikel laat zien dat de misdaden tegen de menselijkheid eerder dit jaar zijn gepleegd door de neo-nazistische regering in Kiev en dat de leiders in de VS en EU niet alleen op de hoogte waren van deze misdaden maar dat ze de plegers ervan zelfs financierden en beschermden.

Februari 2014 reageerde de wereld geschokt door TV beelden van betogers die door sluipschutters werden beschoten in Kiev. Hierbij vielen 22 doden en algemeen werd aangenomen dat president Janoekovitsj verantwoordelijk was. Maar een uitgelekt telefoongesprek op 5 maart tussen Cathy Asthon van buitenlandse zaken van de EU en Urmas Paet , buitenlandse zaken van Estland, openbaarde dat de sluipschutters behoorden tot de nieuwe fascistische regering en dat de westerse diplomaten op de hoogte waren.  De mainstream media vond het echter niet belangrijk genoeg om te vermelden dat de slachtoffers van deze ‘snipers’, zowel onder de het publiek op straat als onder de politie vielen.

De regering van de Verenigde Staten verkeerde in de veronderstelling dat ze de neo-nazi’s onder controle hadden, maar hierin vergisten zij zich deerlijk. De neo-nazi’s zagen de crisis eerder als een kans om Oekraïne in hun voordeel te veranderen. Zo zei een leider van de fascistische rechtervleugel, Alexander Muzychko: “Neem een AK-47 mee in het parlement om te laten zien wie hier de baas is!” Dit is dezelfde Muzychko die in het openbaar gezworen heeft om “te vechten tegen de joden, communisten en Russisch uitschot zolang ik leef”.

Het blijkt dat de VS en EU bereid zijn om samen te werken met de meest verachtelijke elementen. Dit is hetzelfde spel dat gespeeld wordt in Syrië: “De regering van de VS financiert terroristische organisaties en moordenaars van complete dorpen en steden. Zelfs als extremisten zenuwgas tegen burgers gebruiken neemt Washington het voor hun op”.

Tot op de dag van vandaag trainen en betalen zij deze moordenaars en voorzien hen van wapens. Dit is wat genoemd kan worden “Staatsgesteund Terrorisme”.  Wanneer we naar het patroon kijken gaat dit drama veel verder dan Oekraïne en Syrië. Dit zijn geen willekeurige en geïsoleerde berichten, we zijn hier getuige van de laatste fase van een geopolitiek schaakspel dat zal eindigen in een oorlog.  Maar om te slagen moeten de politici ons ervan overtuigen dat ze dit niet zagen aankomen. Zij hebben ons nodig, zodat wij geloven dat “de ander” de agressor is.

(kijk naar deze video en oordeel zelf)

Bronnen: YouTube.com, NOS.nl


 • KlaasO

  De Amerikanen zijn bankroet en zullen het niet lang meer vol gaan houden. Tijd dat de massamoordenaars voor het gerecht komen. Zie onderstaand rapport van Benjamin Fulford. Hij heeft vele connecties in de top van regeringen.
  http://benjaminfulford.net/sample-report/

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • W. den Engelsman

  “De NATO ziet de nieuwe spanningen met Rusland als een zegen…”
  “Maar daarover (snelle interventiemacht) is totaal geen overeenstemming tussen de 28 NATO-lidstaten…”. Dat kan ik niet zo goed rijmen met elkaar.
  Eerder deze week werd gemeld door Def. dat Nederland de spil, het speerpunt van een ultra-snelle-reactiemacht zou worden met luchtmobiele brigade, commando’s en mariniers. Vandaag meldt Def. dat als proef wel 100 man daarvan deel uit gaan maken!
  Dat er neo-nazi’s het bewind in Kiev ondersteunen is wel zeker en dat is een zeer slechte zaak en ook zeer slecht dat de Westerse leiders dit weten en geen afstand nemen. En dan wordt Poroshenko ook nog wel als énige NATO-partner uitgenodigd voor de NATO-top. Al die overige (ca. 10) dus niet. Maar goed, als het morgen, vrijdag dan maar tot een werkelijk staakt-het-vuren komt zoals nu aangekondigd door Poroshenko en ook door de separatisten. En dat de Russen zich met hun tanks terug over hun grens begeven.
  Moet het allemaal nog zien gebeuren. Ik zie in dit hele “oorlogsspel” eigenlijk geen enkele “good guy”. Nóch bij EU/NATO, noch in Kiev, nóch bij separatisten en nóch in Kremlin. Of toch wél; namelijk de burgers van al deze landen die gewoon in vrede met elkaar handel willen drijven en met elkaar vriendschap willen uitwisselen. Echter de meesten van onze en hun leiders, de havikken, willen dat niet. Die stoken ons op, met gewillige (of opgelegde) medewerking van de “embedded” mainstream-media. Maar gelukkig komen er toch steeds meer andere, kritischer geluiden vanuit de pers, zoals hier op Gewoon-Nieuws en zoals gisteren op RTL-nieuws die de Ned. repatriërings/zoekmissie en de inefficiëntie daarvan danig a/d kaak heeft gesteld, met mogelijk een kamerdebat tot gevolg. “We”, klopten ons luidruchtig op de borst dat we het zo goed deden en de kamerleden overlaadden MP en de betrokken Ministers met complimentjes hoe goed ze het wel deden. Toegegeven, dat leek ook zo t.a.v. die repatriëringsmissie en zeker v.w.b. het rouwbetoon en het met welhaast militaire eer ontvangen van de slachtoffers op vliegveld Eindhoven. Helemaal niets op tegen, maar langzamerhand begint zich bij mij wel het beeld te vormen van een PR-operatie als rookgordijn voor tekortkomingen op allerlei gebied. Tekortkomingen zoals; inefficiëntie zoekoperatie (kosten?), geen énkele onderzoeker v/d OVV t.p. crash-site geweest (uit angst voor de separatisten – terwijl Oekraine de crash-site zou veiligstellen, hetgeen jammerlijk mislukte) en door die loze Oekr. belofte geen harde veiligstelling v/d crash-site door Ned./Austr. commando’s en mariniers, warom verschillende partijen wel vroegen. Óf door een VN-bataljon. Dát had na die geweldige, indrukwekkende, emotionele speech van dhr. Timmermans (wellicht ietsjes té?) moeten gebeuren. Maar het bleef bij die speech. Iedereen, Oekraïeners, separatisten wilden ons zo snel mogelijk weg hebben van de crash-site en dat is ze gelukt. Blijft de vraag wie daar het meeste belang bij had? Wellicht dat het voorlopige rapport van de OVV enig licht kan werpen op het mysterie van MH17, maar daarover ben ik bepaald niet optimistisch. Ik ben nu een beetje te ver off-topic, dus laat het hierbij.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Apo Calyps

  Dit is allemaal zeer verontrustend. Het doet me denken aan WOII met Japan: een land zodanig in het nauw drijven dat het geen andere uitweg ziet dan geweld gebruiken. Het is de officiele politiek van de VS om van Rusland een pariastaat te maken (stond in de NYT). Maar een oorlog met de tweede grootste kernmacht is krankzinnig. De VS zijn verstandig genoeg om dat te snappen. Daarom dus: willen ze de ondergang van de planeet ? Zou me niet verbazen vanwege de illuminaten.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Apo Calyps

  Als er meer dan 1 miljoen ethnische Russen naar hun moederland gevlucht zijn, dan moet er toch geen tekening bij gemaakt worden ? Er is daar een ethnische zuivering/ volkerenmoord aan de gang.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  We zitten nu in defcom 1 .laat je niks wijsmaken. Het staakt het vuren wat gisteren is in
  gegaan is een smokescreen .10.000 Militairen van de Navo gaan komende weken oefenen in de oekraine .Zag verleden week een man in uniform in kiev met een vreemde boodschap. Er gaat iets gebeuren ook al gaat dat 10.000 mensenlevens kosten. Wat er gaat gebeuren is simpel . De Navo en Amerika gaan aanvallen met landstrijdkrachten. Met oorlogschepen die volop in de zwarte zee aanwezig zijn .De Russen zullen geprovoceerd worden om de eerste klap uit te delen.Daarna barst de strijd volledig los.Het tweede scenario is dat Amerika de eerste klap gaat uitdelen..
  En daarna met het starwar raketschild alle uitgaande raketten vernietigd .Dit scenario is al een tijd in omloop. Er zijn stukken uitgelekt waarin staat dat Rusland en China van de planeet moeten verdwijnen. Deze maand zal Rusland verder gedemoniseerd worden..Dit alles staat voor deze maand gepland ..Kijk niet raar op als ze aanslag op
  Obama als fals flag gebruiken.Of zelf kernexplosie in Amerika in scene zetten. Deze geestelijk gestoorden zijn tot alles in staat.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • De illuminati zit in killing bussines dus het zal me niet verbazen als ze met volgende oorlog/wo3 grootste bloedoffers zullen brengen aan hun baphomet (aka satan).
  Die satanaabidders zitten lekker in hun bunkerspaleis nou hun handen al te wrijven van opwinding dat het daar gaat escaleren tot grootste oorlog ooit…
  Wake sheeple.otherwise we “all be fried…..
  Laat je niet meesleuren in haat en oorlogpropaganda van msm (illluminati) propaganda…

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl