Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Desnoods met geweld

Overal ter wereld worden door regeringen voorbereidingen getroffen om de bevolking in quarantaine te plaatsen voor het geval er een uitbraak plaatsvindt  van de gevreesde Ebola pandemie. Dit desnoods met gebruikmaking van geweld.

Executive order 13674

eoOp 31 juli 2014 bijvoorbeeld tekende president Obama “executive order 13674” waarmee de Amerikaanse federale regering iedere persoon kan arresteren die symptomen van een vermeende besmettelijke ziekte heeft.

 

Deze executive order laat federale agenten iedereen arresteren en in quarantaine plaatsen die symptomen  heeft van:

 • Ernstige acute respiratoire syndromen,
 • Ziektes die worden geassocieerd met koorts.
 • Longontsteking of andere aandoeningen van de luchtwegen,
 • Ziektes die in staat zijn om over te slaan van persoon tot persoon.
 • Ziektes die het potentieel hebben om een pandemie te veroorzaken.
 • Infecties die die hoogstwaarschijnlijk sterfte of ernstige ziektes veroorzaken als ze niet goed gecontroleerd worden.

De quarantaine plannen omvatten een schaal die oploopt van individuelen tot complete steden. Als een Ebola uitbraak plaatsvindt in een grote stad dan heeft de federale regering het gezag en de militaire macht om de hele stad in quarantaine te plaatsen, inclusief het instellen van een “no fly zone” boven quarantainegebieden, zodat vliegtuigen en helikopters het luchtruim niet binnen of buiten kunnen gaan.

Femakampen

Fema Camps2

Eén van de vele Fema-kampen

Wat u goed moet begrijpen is dat eventuele quarantaine gebieden eigenlijk ‘vernietigingskampen’ zijn waar de regering mensen plaatst die zullen gaan sterven. Dit is de reden waarom “Femakampen” vaak crematieovens hebben om zich efficiënt te kunnen ontdoen van dode lichamen. Zelfs als je niet geïnfecteerd bent op het moment dat de quarantainemaatregel van kracht wordt zullen andere mensen, omdat je het gebied niet kunt verlaten, je dan al snel infecteren.

Fema Camps

Je kunt, gezien de hoeveelheid Fema camps niet zeggen dat de Amerikaanse overheid niet voorbereid is op een Ebola pandemie.Het hoe en waarom laat zich raden.

Hopelijk begrijpt u nu waarom het zo cruciaal is om ervoor te zorgen dat u een sterk en natuurlijk opgebouwd immuunsysteem heeft om te voorkomen dat u symptomen krijgt van welke ziekte dan ook. Zelfs wanneer u in het openbaar kucht of hoest kunt u worden opgepakt en in quarantaine worden geplaatst om vervolgens te sterven in het quarantainegebied.

Het overleven van een Ebola uitbraak vereist meer dan het overleven van het virus alléén. Je moet ook de irrelevante en ogenschijnlijk panische reactie van de overheid overleven die op dat moment zelfs een gewone verkoudheid als levensbedreigend voor anderen ziet.

Feitelijk zijn er in een pandemie twee bedreigingen:

 1. Het virus zelf
 2. De overheid

Bron: NaturalNews.com

Gerelateerde artikelen


 • KlaasO

  De aap uit de mouw dus. Eerst een virus verspreiden, mensen ziek maken dan dan opruimen die je toch al graag uit de weg wilde ruimen. Agenda 21 kennen we natuurlijk ook. Deze zegt dat er nog maar een half miljard mensen over zullen blijven als slaaf.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • W. den Engelsman

  Dit is toch zeker niet waar?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Pablo Hein

  En daar gaat het nu om. Hoezo quarantaine?

  Dus mensen bij elkaar vegen?

  Oh ja, rode vinkje in je gegevens meneer? Die kant op graag, krijgt u de ‘speciale vaccin”.

  Slapend schaapje? Ja knikker? Beste en braafste van de klas? Nee hoor, alles fijn met u. Prikkie en naar huis dan maar, slaap lekker verder! Ja, de RFID krijgt u gratis erbij, wel zo fijn als u met vakantie verdwijnt..

  Ik vraag me eigenlijk af waarom veel overheids instanties ineens belangstelling hebben naar je medische dossiers, zeker als je werkloos bent.

  Is het u niet opgevallen hoe Nazi tegenwoordig de EU is?

  Liever paranoia en alert, dan goed van vertrouwen en verdoofd.

  Mexicaanse griep. Ik dacht toen al, de volgende wordt menens, maar veel zullen het niet doen. Het risico dat je met een vaccin voorgoed beschadigd blijft of zelfs ziek wordt is groot. Maar dan zie je overal mensen dood gaan…Ga es na of het om wel of niet gevaccineerden gaat. Deze Zionistische farmaceutische corporaties zijn tot alles in staat.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • IIS

  Mijn indicatie was gelijk van meet af aan, er is helemaal geen ebola, was er ebola dan waren we al vergeven van de patiënten. Maar die komen wellicht als de farmaceuten er klaar voor zijn.

  Ik zie het zo: als eerste macht over Afrika vervolgens schopt met de Chinezen eruit die daar zaken doen en als tweede macht over ons en doodt aan degene die dwars ligt en geen gechipte slaaf wenst te worden. Sciencefiction wordt werkelijkheid, Soylent green is niet langer een film meer en iedereen van ons krijgt nu een rolletje in de spannende werkelijkheid Wat levert voor wie op bij verplicht vaccineren? Doen de Russen ook mee of is dat juist het probleem? Misschien moeten we nog naar Rusland vluchten voor een vrij en gezond leven.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • IIS

  Deze video http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/we-verliezen-de-strijd-tegen-ebola laat op 1.10 minuten zien hoe men een ‘patiënt’ van straat plukt die aardig tegenspartelt. Zo ongeveer zal het hier ook toe kunnen gaan als je bijvoorbeeld een dwarsligger bent.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Een Mede Mens

  Ow zou gaat men dus de FIMA kampen vullen die al zo lang leeg staan, zou men het geweten hebben? 😉

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • tassie

  bleek dat de man in het filmpje geen ebola had, verteld een dokter in programma “pauw”

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • IIS

  Sorry, heb de video boven over het hoofd gezien die nog duidelijker laat zien hoe deze man die toch heel gezond oogt zonder meer van straat wordt geplukt.

  Las ook deze:

  Ebola Outbreak: Armed Liberians ‘Poison’ Wells Killing Villagers under Pretext of Epidemic en deze http://www.liberianobserver.com/security/well-poisoner-under-investigation

  Komt gelijk deze er achteraan:
  Liberia: ‘No Evidence of Well Poisoning’ – LNP Warns Rumor Mongers

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • PvU

  Mensen die dit verhaal geloven zijn werkeliik zo gek als een deur. John Diks heeft niet 1 maar vele steekjes los. Motivatie en beargumentatie zijn in dit geval overbodig. Doomdenker pur sang tot het zotte aan toe.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Repelsteeltje

  Vandaag zeker voor het eerst op het wereldwijde web?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerda

  Niet getreurd KlaasO! Filantropenechtpaar Bill en Melinda
  Gates staan vast weer te popelen om het Ebola vaccin uit te delen. Koren op hun molen aangezien Bill zelf aandeelhouder is van diverse
  farmaceutische grootheden. En dan is er natuurlijk nog goud in Ghana, olie
  & gas in Nigeria en diamanten in Siera Leone…….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ElveTwelfe

  De ebola epidemie is niets anders als een bewust opgezette test case voor lab invented bio warfare. een real live test case. We gaan onze eigen vernietiging betalen. I maal via de black budget funded manufacuring of het virus/ dan de verplichte inentingen waarmee de ziekte verder verspreid gaat worden en last but not least de kampen waar de “slachtoffers geruimd” gaan worden.Zolang er slachthuizen zijn zullen er slagvelden zijn.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • PvU

  Hypothetisch, ik ben voor het eerst op het web. Wat wilt u met uw opmerking dan zeggen? Mijn advies : Lees eens een breder scala aan berichtgeving en laat uzelf niet afstompen door dit denken wat elk mens wat de basisschool heeft afgemaakt op simpele wijze kan weerleggen. Het is een farce dat mensen hoaxen die tientallen jaren reeds ontkracht zijn, nog steeds aanhalen om dit soort gedachtengangen te staven. Simpel voorbeeld…Fema + Katrina. Mag uzelf uitzoeken waarom dit verhaal de hele stellingname tov Fema volledig van tafep veegt. Let op: begrijpend lezen is wel vereist.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • cayro

  Volkomen met u eens Pvu.Personen- zoals u en ik -,die zichzelf heel degelijk informeren wordt verweten dat zij hun informatie weigeren te betrekken op flutsites,waarvan elke scheet klakkeloos wordt overgenomen en als vaststaand bewijs geldt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bastardo incredibile

  Mensen met een pro overheid houding willen graag door Joris Demmink achtige figuren bestuurd worden.
  Reetneuken staat hoog op de agenda bij dat soort.
  Het mag duidelijk zijn waar de pro reetneuk stroming van de afgelopen decennia vandaan komt.
  Van de overheid. Die zit vol met types die regelmatig poep van hun piemeltje moeten vegen, zoals Korthals Altes, Demmink, vele rechters en officieren van justitie, iedereen in het ambtenaren apparaat.
  Stuk voor stuk promotors van een ontaarde en perverse, weerzinwekkende en onnatuurlijke vorm van sex.
  En zolang dat stel viezerikken aan de touwtjes trekt, blijven we bekogeld worden met hun gore expressies.
  Bovendien zijn het actieve satanisten, en dat betekent dat het betalen van belasting in dit land de tegenstander van de Christenen financiert.
  Binnenkort is er geen hoeveelheid geweld meer te verzinnen waarmee je mij kan bedreigen om nog belasting te betalen.

  En jii. PvU, gelooft nog in wat de overheid of de pers je wijsmaakt? Dan ben je onderdeel van het probleem, en reken ik je tot de poeppiemeltjes.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  De tijd zal het leren..De aanpak van het probleem roept grote vraagtekens op.
  China heeft militairen naar het gebied gestuurd . In het gebied spelen ook

  andere belangen een grote rol..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Beetje off topic,Fema en Katrina . Bush tekende in 2007 een contract .The North American Union. Als je kijkt naar de hoge concentraties van de Fema camps in dat gebied dan spreekt dat boekdelen..En dit mag u dan uitzoeken..We kunnen van elkaar leren..Aanmatigend doen werkt contraproduktief..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Echo echo

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Gyorgy Schwartz-The Man Behind the Mess in Ukraine.Ik heb een tijd geleden voor
  deze man gewaarschuwd .Hij is beter bekent onder de naam George Soros.Worked for the nazi party in hungary.Collected valuables from jews that were sent to death camps.
  Bron( Live Leak) .He claimed his job with te nazis was the best time of his life…Deze man
  is een graag geziene gast bij ons koningshuis…Mabel Wisse Smit trouwde met Friso.
  Mabel werd in 1997 direktrice bij het open Society Institute…Dit is de man die bepaald
  wat Obama mag zeggen. Hij is de uber nazi..De man achter het plaatsen van de georgia
  Guidestones..Zijn bedoeling een aantal beheersbare concentratiekampen. Met 5 miljard
  bewoners op de planeet..Beetje off topic zult u denken ..Hij had tot voor kort het bio
  warfare instituut in Sierra leone…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Correctie volgens George Soros moeten er 6 miljard mensen verdwijnen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl