Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

quarantine_zone

Quarantaine en voedseltekorten

Door het observeren van de realiteit van wat zich momenteel afspeelt in Sierra Leone, Liberia en Guinee, zijn er een zestal zéér belangrijke lessen te leren.

  1. Als u niet zorgt voor het aanleggen van voedsel- en drinkwatervoorraden voor uzelf en uw gezin, dan kunt u gerust voor gek versleten worden. In het geval van een quarantaine scenario treden bijna altijd onmiddellijk voedseltekorten op.
  2. Voedselleveranties vereisen de mogelijkheid van leveranciers om zich met transportmiddelen  vrij over land te kunnen verplaatsen. Wanneer die vrijheid wordt afgenomen, zullen voedselleveranties stoppen en zal er vrijwel onmiddellijk een tekort aan eten ontstaan.
  3. Als je gevangen zit in een quarantaine-zone kan je niet ontsnappen, zelfs als de pandemie veel erger wordt. Het doel van een quarantaine-zone is om de ‘keten van transmissie’ van de ziekte te stoppen. Daarom zullen zelfs gezonde, niet geïnfecteerde mensen gedwongen worden om voor onbepaalde tijd in de quarantaine-zone te verblijven. Denk aan de film “Escape from New York” met Kurt Russel. De overheid zal schieten op mensen die proberen te ontsnappen.
  4. Wanneer voedsel niet wordt binnengebracht van gebieden buiten de quarantaine-zone, dan zullen degenen binnen de zone verhongeren. Voor alle voedselleveranties in een quarantaine-zone bent u volledig afhankelijk van de overheid. Maar de overheid zelf heeft echter een gruwelijke reputatie wat betreft het reageren op rampen met voldoende voorraden. De mensen in de quarantainegebieden zijn overgeleverd aan een incompetente overheid, en velen zullen met honger worden geconfronteerd.
  5. Quarantaines worden aangekondigd zonder voorafgaande waarschuwing. Zij worden aangekondigd en uitgevoerd met de mate van een directe militaire precisieoperatie, die de mogelijkheid voor mensen die willen ontsnappen uitsluit. Er is geen kans meer om er nog tussenuit  te knijpen in de paar uur vóórdat het gebied afgegrendeld wordt.
  6. Veel mensen wonen momenteel in steden en hebben misschien plannen om, bij een eventuele afkondiging van een quarantaine-zone,  naar familie op het platteland te verhuizen. Deze plannen zijn alléén nuttig in een situatie waar waarschuwingen vóóraf kunnen worden gedetecteerd, maar zijn volkomen nutteloos wanneer een plotselinge militaire quarantaine wordt afgekondigd. Wanneer u zich in de quarantaine-zone bevindt wanneer de afsluiting wordt aangekondigd, bent u te laat.

Bron: NaturalNews.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl