Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Géén quarantaine maatregel

Dallas_Skyline_01

Dallas Skyline

Vijf studenten binnen de familiekring van de onlangs in Dallas opgenomen Ebola-patiënt zullen niet in quarantaine worden geplaatst, ondanks het feit dat ze zich bevinden in de incubatie cyclus van de dodelijke ziekte.

De “Dallas Observer” meldt:

“Zij worden thuisgehouden voor de 21-daagse incubatie cyclus van het virus, maar worden niet in quarantaine gehouden. Terwijl het CDC en ambtenaren van de lokale gezondheidszorg in nauwe interacties zijn net de families, zal het ze worden toegestaan hun huizen te verlaten totdat, of als ze symptomen van de ziekte vertonen.

De Ebola-infectie is besmettelijk tijdens de incubatietijd. Dit wordt echter betwist door de “Wereld Gezondheids Organisatie” (WHO).

In plaats van het nemen van effectieve maatregelen om verspreiding van de ziekte te voorkomen, wordt door de ambtenarij in Texas momenteel een public relations campagne opgetstart.

Gezondheidsambtenaren van de stad en staat beginnen een deur tot deur campagne om bewoners in de buurt van scholen gerust te stellen met de mededeling  dat ze oké zijn.

Afgelopen woensdag zei de Texaanse gouverneur Rick Perry dat zijn ambtenaren ervan overtuigd zijn dat het virus in Dallas, ondanks het uitblijven van quarantainemaatregelen, onder controle is.

“TWC News” meldt:

“De gouverneur zei dat geen van de familieleden symptomen vertonen, wat betekent dat zelfs als zij contact hebben gehad met Ebola-patiënt Duncan, zij zelf niet besmettelijk zijn”.

Bron: InfoWars.com

 


  • W. den Engelsman

    Dus de WHO heeft het mis als ze zeggen dat een Ebola-geïnfecteerde pas besmettelijk voor anderen is wanneer de ziekte zich heeft geopenbaard? Feit is wel dat deze patient contact zou hebben gehad met anderen toen de ziekte zich al had geopenbaard en dat is dus wél gevaarlijk. Dat is ná de incubatietijd. M.i. zouden ze daar in Amerika rigoreuzere maatregelen moeten nemen. Dat ben ik wel met de strekking v/h artikel eens.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  • Bor

    Als het buiten bloed heet is ga je dat dan ook pas zien als iemand begint te zweten? Zo denken ze wel over Ebola, dat het pas besmettelijk zou zijn als het lichaam gaat reageren op het virus. Totale bullshit dus. Het lijkt erop dat ze doelgericht de ziekte laten verspreiden. Zo kunnen ze immers uiteindelijk hele gebieden in quarantaine zetten. daar moeten ze wel duidelijk zichtbare reden voor hebben. Er wordt een heel vies spelletje gespeeld. Uiteraard is de reactie van het lichaam op het virus niet besmettelijk, het virus zelf is besmettelijk. Dus is het logisch dat het virus ook besmettelijk is zonder dat de reacties van het lichaam zichtbaar zijn. De NWO aan het werk met het depopuleren van de bevolking.

    Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl