Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Géén quarantaine maatregel

Dallas_Skyline_01

Dallas Skyline

Vijf studenten binnen de familiekring van de onlangs in Dallas opgenomen Ebola-patiënt zullen niet in quarantaine worden geplaatst, ondanks het feit dat ze zich bevinden in de incubatie cyclus van de dodelijke ziekte.

De “Dallas Observer” meldt:

“Zij worden thuisgehouden voor de 21-daagse incubatie cyclus van het virus, maar worden niet in quarantaine gehouden. Terwijl het CDC en ambtenaren van de lokale gezondheidszorg in nauwe interacties zijn net de families, zal het ze worden toegestaan hun huizen te verlaten totdat, of als ze symptomen van de ziekte vertonen.

De Ebola-infectie is besmettelijk tijdens de incubatietijd. Dit wordt echter betwist door de “Wereld Gezondheids Organisatie” (WHO).

In plaats van het nemen van effectieve maatregelen om verspreiding van de ziekte te voorkomen, wordt door de ambtenarij in Texas momenteel een public relations campagne opgetstart.

Gezondheidsambtenaren van de stad en staat beginnen een deur tot deur campagne om bewoners in de buurt van scholen gerust te stellen met de mededeling  dat ze oké zijn.

Afgelopen woensdag zei de Texaanse gouverneur Rick Perry dat zijn ambtenaren ervan overtuigd zijn dat het virus in Dallas, ondanks het uitblijven van quarantainemaatregelen, onder controle is.

“TWC News” meldt:

“De gouverneur zei dat geen van de familieleden symptomen vertonen, wat betekent dat zelfs als zij contact hebben gehad met Ebola-patiënt Duncan, zij zelf niet besmettelijk zijn”.

Bron: InfoWars.com

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl