Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

ebola-virusOverheid en mainstream media verspreiden desinformatie

Alle desinformatie die door de overheid en de massamedia verspreid wordt over Ebola maakt de Ebola epidemie helaas alléén maar erger. Dat komt omdat het publiek niet de waarheid wordt verteld over hoe Ebola wordt verspreid en hoe de mens ervoor kan zorgen dat de overdracht van de ziekte voorkomen kan worden. Op ieder niveau van de overheid en de mainstream media blijkt de bescherming van de farmaceutische industrie véél belangrijker te zijn dan de bescherming van de volksgezondheid. Zo wordt mensen niet de waarheid verteld over hoe Ebola zich verspreidt en hoe zij hun vermogen om een wereldwijde pandemie te overleven kunnen verhogen.

Hieronder vindt u de vijf grootste leugens die verspreid worden over Ebola. Zodra u de leugens heeft beoordeeld leer dan de waarheid kennen op “BioDefense.com

 

  1. Leugen 1) Ebola zal nooit naar de VS komen. Deze leugen is deze week al verbrijzeld toen het CDC moest bevestigen dat er een Ebola patiënt in een ziekenhuis in Dallas (Texas) is opgenomen. Niet alleen heeft Ebola zich al verspreid naar Amerika, maar een top wetenschapper die werkzaam is voor de FDA (Food and Drug Administration) zegt nu dat het Ebola-virus zich zal verspreiden over heel Amerika. In het zgn. “Extinction Protocol” staat afgedrukt: “Het lijkt dat een aantal mensen werden blootgesteld aan besmetting vóórdat de patiënt in isolatie werd geplaatst, en het is heel goed mogelijk dat één of meerdere van zijn contacten zijn besmet en de ziekte zullen krijgen. Verder staat vermeld: “Het was slechts een kwestie van tijd dat het dodelijke Afrikaanse virus in de VS is gearriveerd.
  2. Leugen 2) Ebola wordt alleen verspreid via contact met lichaansvloeistoffen. Deze schandalige medische leugen kan binnenkort het leven kosten van miljoenen onschuldige mensen. In werkelijkheid kan Ebola zich over korte afstanden verspreiden via aerosolen (in de lucht zwevende deeltjes). Ook kan het zich verspreiden via besmette oppervlakken, zoals een deurknop of een toetsenbord. Het vermogen van Ebola om zich te verspreiden via oppervlakken is de reden waarom slachtoffers in Afrika besmet zijn geraakt door het rijden in taxi’s. Alle vormen van openbaar vervoer kunnen de uitbraak van het virus versnellen.
  3. Leugen 3) Gezondheidsautoriteiten hebben alles onder controle. De alles overkoepelende leugen die maar steeds herhaald wordt door de overheid is: “Maak je geen zorgen, we hebben alles onder controle”. Het feit dat een met een Ebola  geïnfecteerde man rechtstreeks het land binnenvloog en daarna nog 10 dagen door Dallas heeft gelopen, terwijl hij het virus bij zich droeg, logenstraft volkomen de valse beloften van de autoriteiten, die beweren de dingen onder controle te hebben. De waarheid is dat het Ebola-virus volledig uit de hand loopt, en dat is precies de reden dat de plotselinge verschijning van een Ebola patiënt in het ziekenhuis in Dallas iedereen totaal verraste. 
  4. Leugen 4) De enige  verdediging tegen Ebola is een vaccin of farmaceutisch medicijn. Deze leugen kan miljoenen mensen de dood in jagen als de Ebola uitbraak erger wordt. In een wanhopige poging om ervoor te zorgen dat Ebola miljarden winst gaat genereren voor de farmaceutische bedrijven en vaccinmakers, censureren het CDC, de FDA en zelfs de FTC routinematig waarheidsgetrouwe informatie over natuurlijke behandelingen die zeer beloftevol zijn zoals colloïdaal zilver. Bedrijven die zeer nuttige essentiële oliën en colloïdaal zilver aanbieden worden door de Food and Drug Administration al bedreigd met arrestatie en strafrechtelijke vervolging. Ook de mainstream media blijven medeplichtig aan systematische onderdrukking van natuurlijke geneeswijzen. Iedereen zou onmiddellijk aangespoord moeten worden om ervoor te zorgen dat er voldoende vitamine D circuleert in hun bloed. 
  5. Leugen 5) Ebola is een toevalstreffer van de natuur. “De hedendaagse versie van het Ebola-virus die nu zo agressief circuleert is een genetisch gemanipuleerd organisme (GMO)” verklaart Dr Cyril Broderick, hoogleraar “plant pathologie” in een voorpagina verhaal gepubliceerd in de “Liberian Observer”. Hij legt verder uit: “Dr Leonard Horowitz bevestigde het bestaan van een Amerikaanse militaire medische industrie die testen uitvoert met biologische wapens onder het mom van het toedienen van vaccinaties om ziekten te beheersen en het verbeteren van de gezondheid van de zwarte Afrikanen in het buitenland”. Verdere ondersteuning van deze claim van het genetisch-manipulatie-onderzoek is dat de Amerikaanse overheid Ebola patenteerde in 2010 en nu beweert het intellectuele eigendom te bezitten over alle Ebola varianten. Het patentnummer is CA2741523A1.

Bron: NaturalNews.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl