Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Trojaans Paard

trojaans paard“ISIS-militanten zijn van plan om, vermomd als asielzoekers, Europese landen te infiltreren”, melden Amerikaans inlichtingendiensten. Zij beweren deze informatie te hebben verkregen door niet versleutelde communicatie van de leiders van het kalifaat te onderscheppen”.

De extremistisch militante organisatie probeert zo veel mogelijk het gebruik van vliegtuigen te vermijden als gevolg van strenge veiligheidsvoorschriften. “Daarom maken ze, als alternatief gebruik van vervoer over de grond”, vertelde “Bild Am Sonntag, een Duitse nationale zondagskrant.

 

Vermomd als vluchtelingen uit Syrië steken zij de grens over naar Turkije om vervolgens met behulp van valse paspoorten verder te reizen naar Europese landen. Bild An Sonntag schreef: “Omdat er chaotische omstandigheden zijn aan de Syrisch Turkse grens is het bijna onmogelijk om uit de golf van vluchtelingen ISIS-terroristen te kunnen identificeren”. Vanwege het feit dat er iedere dag honderden vluchtelingen de Syrisch-Turkse grens oversteken hebben de jihadisten een goede kans om in de menigte onopgemerkt te blijven.

Turkije wordt ook door jihadisten gebruikt die zich willen aansluiten bij ISIS in Syrië. Zij hebben geen paspoort nodig om er te komen. Zij gaan op vakantie als ‘toeristen’ en hebben bijna geen probleem met vinden van een manier om de grens over te steken.

Volgens een van de belangrijkste veiligheidsexperts in Irak die unieke toegang heeft tot inlichtingendiensten, schaarden zich in augustus ongeveer 100.0000 jihadisten bij het gevecht. Een Amerikaanse ambtenaar van de inlichtingendienst zegt dat er alleen al zo’n 15.000 buitenlandse strijders van ISIS vechten, met inbegrip van 2.000 westerlingen.

Eén van de belangrijkste doelen van ISIS blijft Duitsland. Een ambtenaar van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken zegt tegen de krant: “Duitsland bevindt zich in de ‘focus’ van het jihadistisch terrorisme, maar er zijn momenteel geen concrete aanwijzingen voor aanvallen”. De Duitse veiligheidsdienst zegt dat ongeveer 450  Duitse extremisten reisden richting Syrië, waarvan er inmiddels 150 zijn teruggekeerd naar Duitsland.

Aan de hand van het bovenstaande scenario komt een bericht van de NOS van op 26 september misschien wel in een héél ander daglicht te staan.

nos-logo

1400 vluchtelingen naar vakantiepark Oranje (Drenthe)

asiellbeddenVakantiepark Oranje in Drenthe gaat maximaal 1400 asielzoekers opvangen. Het zijn voornamelijk vluchtelingen uit Syrië. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers en het vakantiepark sloten hierover gisteren een overeenkomst. Die geldt voor drie jaar met een mogelijkheid tot verlenging met nog eens twee jaar.

Waarschijnlijk komen de eerste asielzoekers volgende week aan.

Elders in Drenthe, in Hoogeveen, wordt over ongeveer twee maanden een vluchtelingenopvang geopend in de voormalige gevangenis de Grittenborgh. Daar komen zo’n duizend asielzoekers.

IJsselhallen

In de IJsselhallen in Zwolle zijn vandaag de eerste vijftien asielzoekers aangekomen. De evenementenhal is ingericht als noodopvang om 400 vluchtelingen op te vangen. Ook zij komen vooral uit Syrië.

De opvang duurt in principe tot 1 januari. Het is de bedoeling dat de vluchtelingen zo snel mogelijk doorstromen naar een reguliere opvanglocatie.

Bronnen: RT.com,   NOS.nl


 • juultje

  En zo kunnen er nog meer false flag operaties in gang gezet worden. Dat de propaganda machine maar weer flink kan gaan draaien. .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Geert

  hoeveel zijn dat er dan, honderd duizenden? ik weet niet of ik dit moet geloven……ik vertrouw dit bericht niet

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Henk

  Gewoon een flauwekul artikel…..
  Waarom…
  Ze zijn hier al jaaaaaaarrrrren , ze moeten alleen nog een groot hakmes kopen en naar het centrum van de stad gaan om iemand zijn kop af te hakken……

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Femke

  En ze worden nog lekker vertroeteld hier ook, lekker snel een goedkoop huurhuisje een bedragje om het huis vol te zetten met nieuwe spulletjes lekker met een uitkering thuis zitten en lekker veel vrije tijd om bommen te maken om ons vervolgens weer te vermoorden. Dus de conclusie is dat wij onze ondergang zelf financieren.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH
 • Freba

  Allemaal onzinverhalen. Komt goed uit; kun je de Geheime Diensten weer uitbreiden met honderden schalen 10. (junior onderzoeker). En dat betekent weer meer schaaltjes 12 en 13 en etc.etc.etc.etc.etc. Fear sells. De Grote Onruststoker in die Regio blijft dit voeden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Valentino

  Tja zo gaat het in zwakke EU ! EU lijkt op Oost Romeinse rijk uiteindelijk zal niks overblijven heiden mensen gaat alles overspoelen !

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Florac Bosch

  Armeense Genocide!

  Tussen de jaren 1909 – 1922 zijn talloze Armeniërs door de Turken in naam van Allah vermoord. (Allahu Akbar)

  Het sparen van levens, werd gezien als in strijd met de regels van de jihad en daarom werden ze gewetensvol op barbaarse wijze omgebracht.

  Veel Armeense kinderen worden als oorlogsbuit bij hun ouders weggehaald en door de Moslims verkocht!

  Wat ISIS nu doet is dus niet iets nieuws… Jihadisten volgen gewoon hun leiders en regels, ze passen Koran toe! Wat Mohammeds volgelingen in zijn naam in Armenië hebben aangericht is onvoorstelbaar.

  Jihadisten van huidige kalifaat herhalen alleen hun oeroude islamitische Traditie. IS heeft Armeense genocide als voorbeeld genomen tegen de Yezidi’ s! Huidige ISIS kalifaat simuleert Armeense genocide en volgt de regels van Jihad!

  TURKEN KALIFAAT VERSUS ISIS KALIFAAT!

  Onder de kalifaat mogen Moslims in naam van Allah niet-moslims, volgens de regels van jihad massaal ombrengen!

  1.5 miljoen Armeniërs zijn niet overleden, maar vermoord in naam van Allah door de Turkse Jihadisten!

  Turkije ontkent deze genocidale schandvlek formeel en doet er alles aan om de erkenning ervan tegen te houden.

  Als gevolg, volgt huidige kalifaat de Turken en vernietigd alles wat niet islam is…!

  Veel vrouwen en meisjes worden verkracht. Mannen worden in de meeste gevallen onmiddellijk vermoord.

  Het zijn dus bijna uitsluitend Armeense vrouwen en kinderen die worden weggevoerd in de richting van de Syrische woestijn.

  De Armeniërs die het hebben overleefd zijn gedwongen bekeerd tot de islam, en zijn vervolgens als islamitische Turken in plaats van christelijke Armeniërs opgegaan in de toenmalige maatschappij. Dan hebben we het over 3 Miljoen Armeniërs.

  En dan is er ook de kwestie van de onteigening van Armeense bezittingen – niet alleen particulier eigendom maar ook scholen, kerken, fabrieken. Dat heeft de pas opgerichte staat een krachtige financiële impuls gegeven.

  ONTKENNING IS EEN MISDAAD!

  IS kalifaat:zelfde mentaliteit, hetzelfde praktijken van brutale mohammedanen (Mehmet- muhammed-cik)

  Het kalifaat van nu is een teken van barbarisme wat ze van Turken hebben overgenomen. Jihadisten hebben de barbarisme van Turken voortgezet!

  Islamitische terreurorganisaties Al Nusra, Hamas, Moslim Brotherhood en ISIS ontkennen dat hun praktijken een genocide is!

  Terwijl Islamitische Staat (IS) openlijk de Armeense genocide als voorbeeld neemt en tegen de restanten van de Christenen implementeert, verzetten USA leiders zich er met hand en tand tegen om van genocide te spreken, terwijl uit de feiten blijkt dat het hem duidelijk moet zijn dat er genocide plaatsvindt.

  Waarom de slachting van Armeniërs door Turken geen genocide, maar de slachting van Yezidi’s door Jihadisten wel genocide is?!

  Volgens de Obama-regering pleegt de Islamitische Staat genocide op bepaalde religieuze minderheden, Yezidi’ s dus! Echter ontkent hij dat dit een kleine simulatie is wat de Turken tegen de Armeniërs hebben gedaan… Een duidelijke dubbelzinnigheid!

  Turkse grond was zelf in het verleden 100% christelijk. Door de fouten die nu opnieuw gemaakt zijn, het is bijna volledig bekeert tot de islam. Om daarna barbarisme te stichten, een kalifaat.

  De ontkenning van Armeense genocide, is zo mogelijk nog erger dan de genocide zelf. Feitelijk is het, deze nog een keer overdoen. Maar ach, gisteren is niet meer belangrijk.

  Wie de geschiedenis niet kent, is gedoemd deze te herhalen.

  Europa doet het iets wat nog veel erger en gevaarlijker is, namelijk doelbewust meewerken aan de opkomst en verspreiding van het Islamo-barbarisme, dat zich in toenemende mate concentreert in en rond Turkije.

  Waar vroeger de pleinen werden bevolkt door de gewone mensen, wordt het nu bevolkt door knagende en dreigende kalifaat ratten, en dat in nog geen 10 jaar tijd.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl