Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

CIA dwingt journalisten om oorlog te propaganderen

Ulfkotte_udo

Udo Ulfkotte

Op 30 september publiceerden wij een artikel waarin een vooraanstaande Duitse journalist melding maakte van het omkopen van journalisten om de publieke opinie te beïnvloeden middels misleidende en valse berichtgeving.

Op zich is dit al erg genoeg, maar gisteren deed de bewuste journalist van de Frankfurter Allgemeine Zeitung, Udo Ulfkotte, er nog een schepje bovenop door te verklaren dat de meeste journalisten van de mainstream media min of meer door de CIA gedwongen worden om zodanige verslaggeving te doen die de bereidheid van de westerse bevolking om hun steun te verlenen aan een oorlog met Rusland moet doen toenemen.

Berouw komt na de zonde

Hij zegt: “Ik ben ongeveer 25 jaar journalist en ik ben opgeleid om te liegen en te bedriegen, en niet de waarheid aan het publiek te vertellen”. Ulfkotte vertelde verder: “Ik werd hierin financieel ‘ondersteund’ en ‘gepushed’ door de CIA. De westerse media proberen oorlog tegen Rusland aan de man te brengen in Europa, dit is een ‘point of no return‘ en ik moet nu opstaan om te zeggen dat het niet goed is wat ik in het verleden heb gedaan om mensen te manipuleren door propaganda te maken tegen Rusland”.

CIA ‘agenten’

Ulfkotte zei dat de meeste corporate journalisten in de Verenigde Staten en Europa zogenaamde ‘non official cover agenten’ zijn, die werken voor een inlichtingendienst. “Ik denk dat dit vooral het geval is bij Britse journalisten omdat ze een heel nauwe relatie met de VS hebben. Ook Israëlische, Franse, Australische, Nieuw-Zeelandse en Taiwanese journalisten zijn hier nauw bij betrokken”.

“Het is niet goed te praten wat ik in het verleden heb gedaan en wat mijn collega’s nu nog steeds doen. Ze worden omgekocht om het volk te verraden, niet alléén in Duitsland maar in héél Europa. Ik ben erg bang voor een nieuwe oorlog in Europa en verafschuw het om opnieuw in zo’n situatie terecht te komen. Oorlog ontstaat nooit uit zichzelf. Er zijn altijd mensen die aandringen op oorlog en dat zijn niet alléén de politici maar óók journalisten. We hebben onze lezers verraden domweg door hen de bereidheid voor een oorlog door de strot te duwen. Momenteel leven we in een bananenrepubliek, en zeker niet in een democratie waarin de persvrijheid wordt gegarandeerd”.

Voor de heersende elite die de Verenigde Staten controleert (de financiële oligarchie), is oorlog een tool voor het centraliseren van de macht en de oprichting van een nieuwe monetaire wereldorde. Verblind door overmoed en arrogantie denkt de elite dat door een oorlog met Rusland dat land gecontroleerd kan worden op hun geo-politieke ambities, die zij zien als een bedreiging.

Rusland kent de uitslag en is zich nu aan het voorbereiden op een onvermijdelijke thermo-nucleaire oorlog. Het was twee jaar geleden nog ondenkbaar dat Rusland nu bezig is met een grootschalige opknapbeurt van haar militaire potentieel en een mogelijke eerste aanval tegen de NAVO en de Verenigde Staten.

Met dank aan de mainstream media en onze Nederlandse, Europese en Amerikaanse politici.

Bron: InfoWars.com


 • Henk

  Je kunt dit allemaal gewoon lezen in “Project Mockingbird” , helemaal niets nieuws…..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jt

  Helaas klopt dit waarschijnlijk. Zo ook onze Provinciale omroep “Omrop Fryslân”. Niet lang terug mochten de luisteraars reageren op wat er gaande is in het Midden Oosten. Hierop heb ik in nette bewoording mijn mening gegeven welke niet in het voordeel was van de V.S. Verbijsterd was ik, toen mijn reactie op de radio werd voorgelezen. Alles verknipt en verdraaid zo dat het wel weer in het juiste straatje paste. Het draagt alleen maar bij aan het vermoeden van vele dat de msm tot op provinciaal niveau compleet onder controle staat, erg triest voor onze samenleving.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • W. den Engelsman

  Nota bene de Pers, de Media, tv of krant, die als hoogste goed in hun vaandel zouden hebben moeten staan: De Vrijheid van Meningsuiting. Voor zichzélf maken ze daar ook zeker gebruik van, echter vaak wordt de reagerende lezer ófwel de mond gesnoerd (reactie niet geplaatst), ófwel wordt een reactie eventjes “omgebouwd” naar de zin v/d redactie en herkent men zijn eigen reactie nauwelijks terug. En dat dan ook nog eens zonder voorafgaande toestemming van de reageerder! Dat gebeurt dus hier in Zeeland ook! Er is hier in ons “democratisch landje iets zeer ernstigs gaande. Onderdrukking, redigering, censuring v/d media (zeer duidelijk in het geval v/d berichtgeving over MH17) en tevens een inkapseling/infiltrering v/d vakbonden. Die zijn geen schim meer van wat ze in de jaren ’60 – ’70 waren. En dan ons Parlement? Minstens 3 oppositie-partijen collaboreren met de regering. En de rest is ook zeer tam in feite. Af en toe een beetje tegengesputter van PVV, SP en CDA. We worden geknecht, waar we bij staan en laten het gewoon gebeuren.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Max

  “Wie de media controleert, controleert het verstand.” (Jim Morrison, Amerikaans zanger, dichter en tekstschrijver 1943-1971).

  Zolang de wereld – als in een klassieke Western – kan worden verdeeld in cowboys en indianen, waarbij ‘wij’ ons uiteraard tot de ‘good cops’ rekenen, loopt het spelletje traditioneel naar wens en doet iedereen van harte mee.

  Akelig wordt het pas als we tot de ontdekking komen dat het ‘Western-model’ niet (meer) bestaat en onze eigen ‘leiders’ onze grootste vijanden zijn.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • IIS

  Dank voor de link. Maar omdat het reeds langer bekend is moet het niet zo zijn dat het daarom maar geaccepteerd is. De façade begint in ieder geval aardig uiteen te vallen en dat personen nu zo openlijk en direct zaken blootleggen mag opmerkelijk heten. Tegelijk is het natuurlijk te hopen dat de Udo hier geen belang najaagt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • DOCTRINES!!!

  Zal deze journalist ook langs een bosrand gevonden worden met het kopje boven het nieuwsbericht;

  ZELFMOORD!!!

  Of is het de waarheid vermoorden?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • DOCTRINES

  Zo eindelijk iemand die het zegt!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • sinom

  Heb ik altijd al geweten, alle kranten zijn met hetzelfde sop overgoten, ook het nos journaal en de commerciële nieuws-zenders spreken allemaal dezelfde taal.
  Wel vraag ik mij af wat voor opleiding die mannen/vrouwen krijgen, zijn die leraren
  ook allemaal vals?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Heb daar ook altijd al vermoedens over.Journalisten zijn net goed medeplichtig aan genocides van onschuldige mensen,vrouwrn en kinderen in de oorlogpropagandas van eliten nwo bouwers….
  Journalisten zijn net dubbele agenten,pionnen van satanshandlangers in de “killing bussiness”..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • willem
 • Gerry1211

  High 5 Max!! 🙂

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  Ik denk dat de politieke wereld achterloopt wat betreft instant news. Voor iedere leugen die verteld word zijn er 10 sites die de leugen ontmaskeren. Dus geen flikker geloven van wat Arjen v.d. Horst jullie gaat vertellen vanuit Washington. Hij krijgt een officieel script en als hij zich daar niet aan houd, het land uit. Zo werkt dat hier. Arme Arjen

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • funda

  Van de week is er 5 duitse verslaggevers opgepakt omdat die jongeren en kinderen begleid hebben om barikades opstellen met brandend materiaal enz… . Turkse politie kwam dat achter toen ze de kamera beelde gingen onderzoeken. Wie die personen waren en ja hoor 5 duitse journalisten. Inmiddels zijn ze weer vrijgelaten.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jens

  Hoe lang pikt de wereld dit nog…..ik geloof niet zo snel zaken uit de media, maar dit lijkt mij wel een heel echt en een duidelijk verhaal van deze journalist.
  Het is mij wel al langer bekend dat media zaken verdraait. luister maar een dag naar radio 1 dat zal het opvallen dat steeds dezelfde zogenaamde specialisten altijd opgeroepen worden om hun mening te geven. waarbij niemand kan beoordelen of hun mening objectief is. Ondertussen vergiftigen ze wel miljoenen mensen met een mening die ingegeven wordt om een bepaald belang te dienen.
  Het is nu ook duidelijk waarom de mainstream media organisaties als RT niet zo ziet zitten en ze bestempeld als staats omroep.
  feit is wel dat ze vaak met nieuws komen die de mainstream media bewust niet uitzend of verdraait NOS (Putin interview waarin kijkers misleid worden door de NOS met Engelse journalist)
  http://www.metronieuws.nl/nieuws/video-nos-journaal-snijdt-reactie-poetin-uit-item-en-liegt/SrZnii!CJcuCgOziw12/

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Tex

  Lees ook het interview dat hij had met Novini.nl http://www.novini.nl/omgekochte-journalisten/

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ricardo

  In een ander artikel hoon je complot theorieen uit. Nu doe je er zelf aan. Man man… en jij vindt jezelf natuurlijk ontzettend slim. Hypocriet noemen we dat.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Zo werkt het ongeveer, de proef met de bonbons zal onbewust bij vele al wel bekend zijn.
  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/ook-last-van-cognitieve-dissonantie/

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Freba

  In Israel is een leerstoel op de universiteit speciaal om de Publieke Opinie te beïnvloeden . Werkt aardig. Iedere burger in de Arabische Wereld is een terrorist. Zeg er niets over. Veel stukjes – van mij- betrekking hebbende op dit onderwerp worden steevast geweigerd door de grootste krant van NL. Hetzelfde geldt voor de Oekraïne. Nu weer het gas. De EU staat garant. De Oekraïners die partij voor de EU hebben gekozen zitten straks lekker met warme voeten. Er wordt niet betaald. Er is n.l. geen geld. Goed journalistiek werk verricht in de loop der jaren. Hier en daar het vuurtje opstoken werkt dus. Journalistiek en Politiek is net een Eeuwig Durende Beweging.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Freba

  Nabericht; veel journalisten uit de V.S. die in de Arabische wereld vertoeven , zijn informanten van geheime diensten.
  Niks hulpverleners. Denk je nu echt dat die mensen daar achterlijk zijn. de journalisten worden ontvoerd en via Internet weet men precies, wie men voor zich heeft. Vandaar die onthoofdingen. Als jij jaar in jaar uit als terrorist wordt beschouwd, ga je je als zodanig gedragen. Blz. 1 der Psychologie.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl