Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Depopulatie

louis-farrakhan-getty

Louis Farrakhan

Louis Farrakhan (geboren als Louis Eugene Walcott) was lange tijd de leider van de Nation of Islam en Amerikaans politiek leider.

Op zijn blogpost betoogt Louis Farrakhan dinsdag dat het dodelijke Ebola-virus is ontworpen als een ras gericht biologisch wapen door blanke mensen.

De volgende boodschap heeft de leider van de “Nation of Islam”naar zijn 308.000 volgelingen getweet:

Methoden van ruiming: Infectieziekten door biowapens, zoals AIDS en Ebola, welke ras gerichte wapens zijn”.

In een artikel stelt de heer Farrakhan dat de Verenigde Staten de  wens hebben om de wereldbevolking drastisch te verminderen. Hij zegt dat hiervoor biologische wapens worden gebruikt die specifiek tegen de zwarte bevolking zijn gericht.

Hij schrijft: “Er is een wapen dat in een ruimte kan worden gebracht waar zwarte en witte mensen zijn, en het zal alleen de zwarte mens doden en de witte sparen, want het is een genotype wapen dat is ontworpen voor de genen van uw ras, voor uw kind”.

“Dit betekent dat deze intelligente ‘wetenschappers van de dood’ pathogenen creëren die u ziek zullen maken”. Zij maken dit als een middel om onze planeet te ontvolken en te ontdoen van ongewenste personen, een proces wat genoemd wordt “het ruimen van de bevolking”. Dus, als je arm bent en onwetend, als je bruin bent of zwart; u wordt geselecteerd voor vernietiging”.

Bron: WashingtonTimes.com


 • Easterwood

  Deze man heeft gelijk over de oorsprong en het doel van ebola. Ik sta echter niet achter de bewering dat dit enkel de zwarte medemens zou treffen, ebola en aids zijn effectief tegen álle mensen. Wel is het zo dat men voor deze en vele andere ziektes een stuk gevoeliger wordt als er sprake is van ondervoeding, slechte hygiëne en slechte gezondheid. Het zou incorrect zijn te denken dat super ziektes zoals aids, ebola, maar ook lyme al die tijd ergens onder een steen in het oerwoud hebben gelegen. Afrika is altijd al de proeftuin geweest voor westerse experimenten. Het is toch maar Afrika, en geen haan die er naar kraait. Want ergens hanteren wij de illusie dat mensen dáár minderwaardig zouden zijn, alhoewel dit uiteraard nooit met zoveel woorden wordt gezegt.

  Naast haar nut als proeftuin voor NBC wapens, is Afrika, vanwege haar enorme bodem schatten, ook de melkkoe van de wereld. Met de bodemschatten van dit continent had Afrika allang een wereldmacht kunnen zijn, alleen betekend dat verlies voor het westen. Zolang de landen daar in een eindeloze cyclus van chaos, oorlog, zieke en armoede zijn, blijven de grondstoffen betaalbaar. Denk bijvoorbeeld maar aan een nul achter de prijs van je iphone. Dit zou eerlijk zijn, maar we willen niet…

  Hier het Amerikaanse patent op ebola: http://www.google.com/patents/US20120251502
  En hier verdere toelichting over de oorsprong van aids en ebola: http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/supressed_inventions/suppressed_inventions06.htm

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Freeminded

  Le pen zij vorig jaar: Europa moet de “vloedgolf van immigranten” stoppen en het dodelijke ebola-virus kan daarbij helpen. toevallig wel dat nu zoveel mensen lijden aan het Ebola virus….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Guest

  Ik denk dat dit artikel zo geschreven is, door de Washington Post en andere Amerikaanse kranten die een dergelijk bericht schreven, om de uitspraken van Farrakhan opzettelijk in een twijfelachtig licht te stellen.

  Zijn uitspraken heeft hij gedaan in 2007. Hij heeft niet gezegd dat ebola alleen de zwarte bevolking kan treffen; zoals we dat allemaal natuurlijk wel weten. Wel heeft hij gesteld, dat er specifiek wordt ingezet op population control tav de zwarte bevolking en dat “middelen” zoals ebola en aids daarvoor worden ingezet.

  http://www.finalcall.com/artman/publish/Minister_Louis_Farrakhan_9/article_101804.shtml

  Dus pas op wat je door post: ook al is de nieuwswaarde zeer interessant, de bron is in dit geval niet helder.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jantje

  Door dit te zeggen vind ik Farrakhan een racist.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  Ik beantwoorde deze post gisteren maar het verdween voor redenen die mij duister zijn. Vermoedelijk te veel engels.
  Farraghan heeft volgens mij nog nooit een goed word geopperd.
  Tot tegenstelling van Dr. Martin Luther King and zijn groep die in hun streven tegen de institutionele racism in the VS nooit aggressive woorden gebruikten, deed Farrkhan dat well en werd als zodanig beschouwd als iemand die niet behulpzaam was in de peaceful struggle tegen racisme van Dr. King. Dr. King liet een heel groot aantal preken en toespraken achter die nu, huiding nog relevant zijn. De meester hiervan had ik nooit eerder gehoort, maar ze preken van grote wijsheid, tolerantie, vergeving, eigenwaarde. Malcolm X liet ook zijn wijsheden achter. Hier in de VS denken veel mensen dat Farrakhan de intollerantie crieerde dat leed tot the moord van Malcolm X.
  Dus persoonlijk lees ik nooit iets dat van Farrakhan af komt. Het is altijd vol met gif en ziet overal complotten waar ze niet zijn.
  Hopelijk verdwijnt dit niet, zo ja, dan verdwijn ik ook 🙂
  Ik heb geen zin moeite te steken in een response. Het kost me veel moeite Nederlands te schrijven en ik verdien tenminste een beetje respect ook al zit er wat engels tussen. My 2 cents.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Boni Antaranch

  100% waar. al lang proberen ze het zwarte ras uit te roeien, AIDS werk niet dus nieuwe wapen ”IBOLA’

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Rahul

  Meneer Farrakhan gooit gaarne giftige olie op het racistische vuur ter wille van zijn narcistische ego en schaadt daarmee niet alleen zijn eigen “brothers & sisters” maar iedereen die over een huid beschikt.
  Voor hem ook een kuil op de mestvaalt van politici die parasiteren op polarisatie.
  Met de onderbuik-paranoia die hij rondstrooit bereikt hij een omvangrijk publiek, zij het niet het meest kritische onder ons. Ordinaire volksmenners zijn daarom nog niet minder gevaarlijk. Voort borduren op ontwerp en vervaardiging van ziekte verwekkers, waar overigens ook wij, dankzij bijv. Gist Brocades en Akzo Nobel een leuk zakcentje aan mee verdienen, gaat hem echter slecht af. Van genotypisch selectieve biowapens is nog nooit iets gebleken. De claim is blijkbaar bedoeld voor ongeletterde bijgelovigen. Dat onthult het gewetenloos laffe opportunisme van deze engerd. Bovendien, als ebola of aids met dit doel waren ontworpen, betrof het toch zeker hopeloos prutswerk. Voor een reële kans op substantiële bevolkingsreductie d.m.v. biologische instrumenten, al dan niet genotype gericht, zal het dienst doende organisme erg virulent moeten zijn, z.g. ‘airborn’, hoog ongevoelig voor temperatuur en vochtgehaltes en met een indrukwekkende incubatietijd zodat het zich lang onopgemerkt kan verspreiden. Een Afrikaans dorpje lijkt me ook geen efficiënte locatie voor het uitzetten daarvan. Daar hebben we luchthavens voor.

  Dat uitgerekend de leider van de “Nation of Islam” zich opwerpt als voorvechter van het arme, negeroide volksdeel mag minstens megalomane humor worden genoemd in het licht van wat die ‘godsdienst’ het Afrikaanse continent 1400 jaar lang heeft aangedaan en nog steeds doet. Zie bijv. : https://www.youtube.com/watch?v=WTlMQhsHwuQ of http://edition.cnn.com/interactive/2012/03/world/mauritania.slaverys.last.stronghold/ enzovoort.

  Aandacht voor dit soort goedkope verlakkers bewijst m.i. de kwaliteit van deze mooie site geen dienst.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ricardo

  Hooo dat ebola zo’n 5 miljard mensen uitroeit, zal een goede zaak zijn!

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl