Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Depopulatie

louis-farrakhan-getty

Louis Farrakhan

Louis Farrakhan (geboren als Louis Eugene Walcott) was lange tijd de leider van de Nation of Islam en Amerikaans politiek leider.

Op zijn blogpost betoogt Louis Farrakhan dinsdag dat het dodelijke Ebola-virus is ontworpen als een ras gericht biologisch wapen door blanke mensen.

De volgende boodschap heeft de leider van de “Nation of Islam”naar zijn 308.000 volgelingen getweet:

Methoden van ruiming: Infectieziekten door biowapens, zoals AIDS en Ebola, welke ras gerichte wapens zijn”.

In een artikel stelt de heer Farrakhan dat de Verenigde Staten de  wens hebben om de wereldbevolking drastisch te verminderen. Hij zegt dat hiervoor biologische wapens worden gebruikt die specifiek tegen de zwarte bevolking zijn gericht.

Hij schrijft: “Er is een wapen dat in een ruimte kan worden gebracht waar zwarte en witte mensen zijn, en het zal alleen de zwarte mens doden en de witte sparen, want het is een genotype wapen dat is ontworpen voor de genen van uw ras, voor uw kind”.

“Dit betekent dat deze intelligente ‘wetenschappers van de dood’ pathogenen creëren die u ziek zullen maken”. Zij maken dit als een middel om onze planeet te ontvolken en te ontdoen van ongewenste personen, een proces wat genoemd wordt “het ruimen van de bevolking”. Dus, als je arm bent en onwetend, als je bruin bent of zwart; u wordt geselecteerd voor vernietiging”.

Bron: WashingtonTimes.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl