Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Wat wij niet mogen horen

president Cristina Fernandez

President Cristina Fernandez

De Argentinië president Cristina Fernandez, spreekt op de Algemene Vergadering van de VN en onthult de schuldgieren die hele naties proberen te knechten, de voortdurend veranderende definitie van een terrorist, en de behoefte aan vrede en zelfbeschikking voor alle volkeren. ‘In tijden van economische gieren en oorlogsvalken, moeten we meer duiven van vrede hebben’.

De mainstream media hebben de opmerkingen van de Argentijnse president tijdens de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties, waar ze het Amerikaanse buitenlandse beleid fel bekritiseert gecensureerd.

Tijdens haar toespraak op 69ste Algemene Vergadering van de Verenigde Naties op 24 september, hadden uitspraken van de Argentijnse president Cristina Fernández de Kirchner betrekking op diverse aspecten van de economische hervormingen die nodig zijn bij het Internationaal Monetair Fonds, op het lot van de Palestijnen en de wereldwijde strijd tegen het terrorisme.

Vrijheidsstrijders van gisteren zijn terroristen van vandaag

De Argentijnse president zette vraagtekens bij de acties van landen zoals de Verenigde Staten voor het aanvallen van groepen, met inbegrip van de ISIL Takfiri terroristen die Washington eerder steunde tegen de Syrische regering. “Waar komen de wapens van ISIS (ISIL) en Al-Qaeda vandaan? De vrijheidsstrijders van gisteren zijn de terroristen van vandaag “, zei Cristina Fernandez, in een sneer naar het Amerikaanse beleid ten opzichte van terrorisme.

De ISIL terroristen, die aanvankelijk werden getraind door de CIA in Jordanië in 2012 om de Syrische regering te destabiliseren, hebben de controle van grote delen van het noorden van het grondgebied van Syrië. De groep heeft haar leden naar het naburige Irak gestuurd in juni en grote delen van het land daar veroverd.

Lees verder op: WorldUnity.me


 • Freba

  Altijd leuk. boontje komt om zijn loontje. Leuk die V.S. met zijn ” opstookpolitiek” Nu keert de draak zich tegen hen. Je neus nooit in andermans zaken steken EN geen oliedief blijven spelen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • disqus_VaBcB2pZJM

  WAARSCHUWING.disqus is een hoax, het verzamelt personificeert jullie commentaar en speelt dit doornaar diverse overheden. Alle fora waar jullie op reageren die met disqus werken geven deze informatie door aan overheids instanties.
  Disqus zelf is van een van de vele Amerikaanse inlichtingen diensten opgezet en gevoed om op alle fora karakter analyses te maken. Alleen websites die werken met fora die niet onder disqus vallen zijn onafhankelijk. Ook gewoon nieuws is mede hierdoorbehulpzaam aan het in kaart brengen van jullie bewewegingen en gedachten en dus niet onafhankelijk.
  Lees je intel op Geen NIeuws zij zijn zeker onafhankelijk, zoek fora die niet werken met disqus. Voor meer info bezoek Deep WEb of Dark Web.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  Leuk he…..Ik genoot er ook van. Sweden recognizing Palestine (terrific), Israel having a cow, US’ pshyche altogether dented (it is losing control everywhere in Ukraine and now the M.E)), Swedish Foreing Minster telling the U.S. to mind its own business and Swedisch foreign policy is determined by the Swedes not America. YAY!!!.
  Vulture capitalism has destroyed this country and is busy destroying the whole of Europe. The IMF should be declared illegal. All it does is financially rape whatever country it loans money to.(Greece/Italy) Safer to deal with the Mafia than the IMF. And now Argentinian President giving the U.S. the Middle Finger!!! YAY to Christina Fernandez!!!. It takes a women!!! LOL
  High time the US stops terrorising the world. Nothing happens in a vacuum.
  What sources do you read in Holland. NOS Journaal lies, NRC/Volkskrant, they all lie through their teeth…My antidote to all this poison is RT/AlJazeera/Press TV and Ria Novosti. No American tv at all.
  Thanks for the chuckle.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Dan denk ik aan uitspraak van lange frans;…..

  Kamer vragen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl