Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel
DoD Press Briefing with Commander of U.S. Africa Command General David Rodriguez

Generaal Rodriguez

 Nieuwe zorgen over militairen in risicovolle gebieden

“Enkele tientallen Amerikaanse militairen kunnen mogelijk in contact komen met het Ebola-virus tijdens het testen van patiënten op de dodelijke ziekte in Liberia”, heeft het Pentagon gezegd afgelopen dinsdag.

“De hoog opgeleide militairen zullen helpen bij het opzetten en exploiteren van zeven mobiele laboratoria, waar zij zullen werken met het bloed van besmette patiënten”, zei leger generaal David Rodriguez. Nieuwe details over de reactie van de militairen op het Ebola-virus onthullen een risicovollere operatie dan eerder werd aangekondigd door Het Witte Huis, waardoor er hernieuwde zorgen zijn ontstaan over het risico dat de militairen lopen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATijdens een Pentagon briefing zei generaal Rodriguez: “Ik ben ervan overtuigd dat we voor de veiligheid van onze teams en de veiligheid van hun families en het Amerikaanse volk kunnen zorgen”.

Mobiele laboratoria

De Amerikanen hebben al drie mobiele testlaboratoria uitgevoerd, wat een verdubbeling is van Liberia’s totale laboratorium capaciteit. Het plan is om er nog vier op te zetten. De labs krijgen van lokale klinieken zo’n 100 monsters per dag te verwerken en zijn in staat om in plaats van een paar dagen, binnen een paar uur een diagnose te geven.

De militairen die in de laboratoria werken zijn op een zéér hoog niveau opgeleid”, zei Rodriguez en voegde eraan toe dat zij beschermende pakken zullen dragen en voortdurend worden gecontroleerd. “Zij zij de eerste hulpverleners die fysiek niet met patiënten in contact komen.

Bron: TheHill.com


 • KlaasO

  Ze willen ook dat het snel verspreid. Kunnen ze de wet: Medical martial low in laten gaan. Getekend door vrijwel alle landen door de Wereld gezondheid organisatie of WHO. Deze wet houdt in dat de WHO is geautoriseerd om verkeer te blokkeren en mensen te isoleren zonder dat de overheid zeggenschap daarover heeft. WHO wordt ondersteund door de NAVO. Nou laat het maar even op je in werken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • W. den Engelsman

  Misschien verstandig om het complot-denken eens even in de ijskast te zetten. De Cubanen, Engelsen, Amerikanen en andere landen evenals Artsen-zonder-Grenzen doen goed (maar ook gevaarlijk werk). Daar mag wel eens een beetje meer erkenning/dankbaarheid voor getoond worden. Veilig vanaf de zijlijn de boel opstoken is niet zo moeilijk. Meld je dan aan om daar te gaan helpen om de Ebola-epidemie in te dammen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Ook goede morgen

  Laat ik stiekem atoombommen in Volkel plaatsen, terwijl ik een pascifistisch imago naar het nederlandse volk blijf uitstralen. Laat ik een of andere slet trouwen, wiens vader lid was van de militaire gunta in Argentinie. Laat ik Joris Demmink maar zijn vieze gangetje gaan. Laat ik voor de VN een potje gaan janken, en liegen, en 20 jaar relaties opbouwen met Rusland de prullenbak in smijten, en voor het zinkende schip Amerika kiezen.

  Want als ik dat allemaal niet laat gebeuren, komt dhr Engelsman mij van complotdenken beschuldigen.
  En dat wil ik niet, want dan schaam ik me.
  Dus lul ik maar een beetje in de ruimte, vooral oppassend dat ik geen feiten oprakel, want elk feit wordt in dit ruftland tot complot bestempeld.
  En daarna gaat iedereen weer lekker infantiel voor de buis zitten om de dagelijkse dosis tv-heroine te absorberen in de vorm van allerlei homofiel of anderzins ontaard gepresenteerde programma’s.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • PvU

  Uw reactie slaat kant noch wal. Er is geen enkel verband tussen uw poging tot sarcasme, die overigens niet slaagt, en datgene wat dhr Engelsman probeert duidelijk te maken. Zoals in vele eerdere berichten van de persoon in kwestie te zien is, is dhr Engelsman objectief naar berichtgeving kijkt en niet pro of anti is maar wel kritisch is.
  Hij geeft niet aan of het complotdenken wel of geen grond heeft in deze, maar vraagt alleen wat meer respect voor de mensen die daar wel dagelijks hun gezondheid op het spel te zetten. U faalt compleet door dat niet te zien. Wel weer typisch voor een complottheorie-denker, gezien het in de regel voor dat soort mensen lastig is causale verbanden te zien en zaken in context te houden. Context, context , context! Leer er binnen te blijven.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • IIS

  Hoezo dankbaar voor het doen van gevaarlijk werk en aanmelden, zijn mensen nu ook al gek geworden?? Misschien is het beter als iedereen met een beetje gezond verstand thuis blijft en landen of mensen isoleert, hulpgoederen aflevert tot aan de kade en hier de grenzen en het luchtruim sluit. Dat is de manier om een epidemie tegen te houden. Maar schijnbaar heeft iemand of iets belang bij het uitbreken van een dergelijke ziekte, want anders zou men dit zeer zeker wel doen. Ik persoonlijk toon geen dankbaarheid voor mensen die er voor zorgen dat deze ziekte zich kan verspreiden en deze kant op kan komen en ons allen kan besmetten. Hoe erg het ook mag zijn, maar als iemand, hulpverlener, zakenman of vakantieganger or who ever, ziek wordt dan laat ‘m fijn uitzieken in Afrika, maar hoe debiel is men om dergelijke patiënten hier naar toe te halen met alle risico’s van dien? Er is dus duidelijk meer aan de hand. Miljarden binnenharken middels vaccins a la varkensgriep, wellicht?….En meer macht en controle over iedere burger??

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • IIS

  Tja, de waarheid zonder nuances aan te brengen is hard en kan door velen niet worden geaccepteerd en is het voor deze mensen makkelijker alles af te doen als een complot. Ben het eens met je reactie, want er is al genoeg slap gedraal in NL en draait men constant om de hete brij. Als je zakelijk de boel bekijkt dan was het afkappen met handelsbetrekkingen met Rusland natuurlijk een totale judasstreek richting vrije handel en ondernemingen. Het is een kamikaze actie van een idioten die zichzelf op de borst kloppen en volksvertegenwoordigers noemen, maar ondertussen de NL ondernemingen een mes in de ribbenkast duwen. Overigens, het is toch duidelijk dat NL en ook de EU helemaal niets meer hebben te vertellen, dat zijn de VS en Goldman Sachs als loopjongens van de echt machtigen, die bepalen de koers.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Ook goede morgen

  Fijn dat u even mensen de les leest over hoe ze moeten reageren.
  En ook heel fijn dat u de boel verdraaid op zeer gluiperige wijze.
  Er is aan zijn reactie niks objectief, want hij sluit iedere vorm van discussie uit in de eerste zin door te stellen dat complotdenken ff de ijskast in moet. Om vervolgens een andere denktrant te introduceren. Namelijk de open deur intrappen dat we respect moeten hebben voor mensen die hun gezondheid riskeren voor een ander.
  En als de context u is ontgaan, wil ik die wel even voor u uitspellen.
  De niet constructieve en latente pro overheidsmeninkjes ben ik spuugzat. Die hebben ons gebracht waar we nu zijn.
  En voor de duidelijkheid: we zijn een voorbeeld NWO land.
  Een echt heel goor, vies, stinklandje.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  During an Ebola epidemic Cuba sends doctors and the U.S. send Military troops.

  During the horrific earthquake in Haiiti, when American Military finally arrived Cuban doctors were already hard at work in make shift hospitals treating the wounded.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  As I was saying 🙂

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  LOL 🙂
  Hey, voor een goeie antidote tegen alle giftige propaganda, voor het geval je ze niet al hebt, hier zijn een paar goeie aps voor je mobile
  RT/AlJazeera/Ria Novosti/Press TV
  Via internet:
  TheSaker.net.(for the latest from Dombass)
  Global Research
  Moon of Alabama

  Chin up!!! 🙂

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  Dhr den Engelsman engages in cut and paste en heeft the zelfde reactie of what voor nieuws er ook komt. Kennelijk is dit the eerste keer dat u hem leest. Blijf effe rond hangen. Het went wel. Er is niets objectief of kritisch in zijn observaties. Het valt in herhaling en alles is een complot. .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  Now please tell him what you’re really thinking…LOL
  High 5!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  De Amerikanen hebben NOOIT ik herhaal NOOIT iets liefdadigs gedaan. Ik zal het weten. Ik woon hier al 50 jaar. In plaats van het winnen van de 2e WO dat ze altijd claiming werd dat in werkelijkheid gewonnen door de Soviets die gedurende Barbarossa in Dec of 1941 de Duitse Wehrmach en Luftwaffe totaal verwoesten ten koste van 20 million Russische levens…Vervolgens duurde het nog 2.5 jaar alvorens de “geallieerden” in Normandy landen voor a mop up session. .Mischien kunt u googlen WIE Hitler gefinancierd heeft en dan leert u dat dat Corporate America was. In 1938 was Hitler “:man of the year” front page Time Magazine. Hitler noemde Henry Ford my mentor….The Ford Motor Company; General Electric; Citibank; Chase Banking; Dulles brothers, FDR Foundation, IBM, Standard Oil (Rockefellers) Hariman brothers, Prescot Bush om maar een paar te noemen. En de Engelsen hebben nooit een oorlog voorbij laten gaan zonder er goed gebruik van te maken. De bloviating windbag Churchill die aanbeden wordt hier in de VS heeft in zijn eentje de British empire verwoest. It takes talent.
  Het noemen van Cuba, Engelsen, Amerikanen and Artsen zonder Grenzen in een adem getuigd van een cluelessness over what u in feite weet. Het is bar weinig. U kunt HOOGSTENS Cuba vergelijken met Artsen zonder Grenzen. Maar de Engelsen en Amerikanen zijn de oorzaak van de meeste ellende in deze wereld. En de volgende keer dat u besluit een mening to geven hier dan stel ik voor dat u uw huiswerk eerst doet and informeert naar de correctness van uw verhaal. Doorgaans klopt er namelijk heel weinig van. U lult maar wat weg in de ruimte.
  A little knowledge in a wrong head is a dangerous thing.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ricardo

  Wat een gelul kraam je uit zeg. Ebola is onder patent gebracht door 3 personen in 2009. Rode kruis word uit nigeria geschopt omdat mensen last kregen van ebola symptomen NA VACCINATIE. Artsen zonder grenzen heb je het over?? Die doen net zo hard mee. Youtube maar eens op het echtpaar waarvan de vrouw ook ebola zou moeten hebben. engelsman wordt betaald door de regering om op sites als deze verwarring en onwaarheden te brengen. Met liefde geef ik een trap onder je ballen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ricardo

  Haal RT maar weg…..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ricardo

  PvU= het holmaatje van engelsman. Anderen bekritiseren maar zelf niets toelichten over de huidige situatie in NL en andere landen. Hoe kan het dat complot theorie mensen slimmer zijn dan mensen zoals jij, die met een stijve voor de buis hangen zodra het nos erop is of geer en goor. Die een spontane ejaculatie krijgt zodra het hokje van de pvda weer rood gekruist is.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  En dat is gebaseerd op wat precies?…..Als u zegt het is Staats controlled vertel me dan even over de NEderlanse media die niets anders doet dan liegen en propagand verspreiden. En dat komt niet van de Staat? of van Corporate Nederland?
  Mischien spreekt u geen engels, dat kan ook natuurlijk.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Duidelijke verklaring over Ebola uit Afrika zelf
  http://www.hollowearthnetwork….
  Hier nog een keer in het Nederlands.
  http://wakkeremensen.blogspot….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl