Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

VS schendt alle overeenkomsten

reagan gorbatsjovDe agressieve en hersenloze houding van de Amerikaanse oorlogshitsers naar Rusland en China hebben de overeenkomst tussen Reagan en Gorbatsjov volkomen verbrijzeld. Reagan en Gorbatsjov maakten een einde aan de Koude Oorlog en namen de dreiging weg van een nucleaire oorlog. Nu de neo-conservatieve senatoren voor hun verkiezing afhankelijk zijn van de campagnefondsen van het “American Militay Security Complex” is deze dreiging weer toegenomen.

De corrupte en onbetrouwbare regering Clinton verbrak de overeenkomst die de regering Bush sr. met Rusland had, waarin werd afgesproken dat Moskou zou toestaan dat het herenigde Duitsland NAVO-lid mocht zijn, in ruil voor de belofte dat de NAVO zich niet zou uitbreiden richting het Oosten.

Expansiedrift van de NAVO

navo uitbreidingGorbatsjov, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, James Baker, de Amerikaanse ambassadeur in Moskou, Jack Matlock en vrijgegeven documenten getuigen van het feit dat Moskou werd verzekerd dat er géén uitbreiding van de NAVO naar Oost-Europa zou gaan plaatsvinden. In 1999 maakte president Bill Clinton een leugenaar van de regering Bush sr. doordat hij Polen, Hongarije en het pas gevormde Tsjechië liet toetreden tot de NAVO. President Bush jr. maakte ook een leugenaar van zijn vader omdat deze Estland, Letland, Litouwen, Slovenië, Slowakije, Bulgarije en Roemenië  in 2004 tot de NAVO liet toetreden. De corrupte en hopeloze regering Obama voegde in 2009 Albanië en Kroatië toe aan de NAVO. Met andere woorden, De afgelopen 21 jaar hebben drie opeenvolgende presidenten van Amerika, Moskou laten zien dat het woord van de Amerikaanse overheid niets, maar dan ook niets waard is

Arrogantie en overmoed

boze beerDe arrogante dwazen in Washington die zich wentelen in hun overmoed de belangrijkste en onmisbare natie ter wereld te zijn, hebben Moskou op het punt gebracht “tot hier en niet verder“. Door het stelselmatig breken van hun woord, en als gevolg van een aantal ABM raketbases aan de grens met Rusland, heeft Rusland supersonische ICBM’s ontwikkeld die snel van baan kunnen wisselen en niet naar beneden kunnen worden geschoten door een raketschild. Natuurlijk zal de Amerikaanse wapenindustrie, die miljarden winsten maken met een volkomen nutteloos ABM systeem, dit in alle toonaarden ontkennen. Bovendien zouden die landen, zoals Polen, waarvan de regering voldoende dom is om de Amerikaanse ABM bases te accepteren, kunnen worden vernietigd vóórdat ze kunnen functioneren. Als gelukkige nieuwe deelnemer in het Armageddon kan het “American Militay Security Complex” verwelkomd worden. Deze inhalige en hebzuchtige ‘private ondernemingen’ , waarvan hun inkomsten volledig worden gegarandeerd door de Amerikaanse belastingbetaler, produceren steeds meer wapentuig  ongeacht het aantal doden dat het kost. Het opnieuw starten van de wapenwedloop is essentieel om de megawinsten van het Militay Security Complex op te kunnen strijken en om bij te dragen aan de verkiezingscampagnes van de senatoren. Bron: PaulGraigRoberts.org

paul graig roberts2Dr. Paul Craig Roberts was Assistant Secretary of the Treasury for Economic Policy (Reagan administration)


 • Op naar wo3,totale vernietiging.chemical war &bio wArs plus kernkoppen,zelf de eliten gaan er ook aan ……place your bets.
  Nieuwe wereld zal idd komen…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Toon

  Zou je je niet eens afvragen waarom deze landen ervoor kiezen lid te worden van de NAVO ?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  Ja waarom is Nederland bij de NAVO?…..Ieder lid van de NAVO is zijn eigen onafhangelijkheid kwijt. Waar is Nederlands buitenlands beleid bijvoorbeeld. Effe Uncle Sam bellen of het mag?, Allemaal te gek voor woorden. Wanneer worden de Nederlanders wakker? De hele wereld wordt geterroriseerd en Nederland doet er aan mee. Dat is niet het Nederland waarin ik opgegroeid ben.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • rix

  Inderdaad leg is uit ??

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Max

  De oost/west polemiek en het nationale en internationale politieke geharrewar lijken niet meer dan een spel voor de bühne sinds de schuldenlanden onder curatele (voogdij) staan van de financiële markten.
  Geen vraag dus wie de regie voert over het wereldgebeuren. En de waterdragersrol van de politiek, Washington, Moskou, Brussel, Berlijn, de NAVO en talloze roemruchte instituties in de VS, Europa en all over the world.
  Handlangers en marionetten die de opdracht hebben om in eendrachtige samenwerking een klimaat te scheppen, waarbinnen de langetermijn-agenda van het grootkapitaal gestalte krijgt. Die uiteindelijk zal moeten resulteren in een globale financiële en economische ‘reset’.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jan

  Misschien vertelt de media aan ons dat de landen in kwestie lid willen worden van de NAVO, maar is het eigenlijk andersom?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hofman

  “De Amerikanen”

  FF voor de goede orde, Amerikanen worden geregeerd door de Katholieken, net zoals de Nederlanders. Middels de Jezuieten Orde. Washington DC wordt geregeerd door het fort genaamd GeorgeTown Universiteit in Washington DC, waar alle wereldleiders die Washington DC bezoeken een voordracht komen houden.

  Wat u allemaal nog meer niet weet over de nonsense die men in Nederlandse publicaties opmerkt:

  Washington DC heette oorspronjkelijk Rome in de 18de eeuw.

  White House is genoemd naar een Jezuieten Pater.

  De Jezuieten hebben ook 14 presidenten vermoord om daar aan de macht te komen, wat het beste gedocumenteerd is rond de moord op Abraham Lincoln.
  Hier een pagina met hetgeen ik zeg, wat neiuw zal zijn voor de meesten, in Engels.
  http://www.spirituallysmart.com/lincoln.htm

  Is Rome de wereld aan het vernietigen, of veroorzaakt ze opzettelijk armoede en afhankelijkheid om aan de macht te blijven?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  Did you take your Lithium today?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  Inderdaad is het andersom. Het is nl so. Amerika heeft ongeveer 1000 militaire basesen verspreid over de hele wereld.
  In Europa is het de bedoeling om deze te bouwen in what voormalig Soviet terrirory was. Dus werden de meeste Oost Europese landen die arm zijn goed beloond financieel om lid te worden van de EU and NAVO, weer een paar military bases er bij. Nou dit is in overtreding van het verdrag gesloten tussen Reagan and Gorbachov. Dus op het ogenblik is Rusland al omringt door Amerikaanse militaire basesen. Het enige land dat Amerika nog nodig had om het allemaal volmaak te krijgen was Ukraine.Daar horen ook Amerikaanse basessen te zijn. En diegene die denkt dat dit geaccepteerd zou worden door President Putin is krankjorum. De bedoeling is dat Ukraine volkomen afgesloten wordt van de rest van Europa. En de EU economy te verwoesten.
  Nou is de vraag WIE in den Haag krijgt “golden handshakes” van Amerika. Iemand of mischien meerdere worden hier beter van. Het is niet de Nederlandse bevolking. Dus WIE????

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  Niet vergeten dat Dr. Paul Craig Roberts een Reagan man was die heel veel kwaad gesticht heeft hier.
  “Trickle down economics” dateerd van Reagan en het idee was als je de Corporaties minder belasting liet betalen dat dat de mensen zou helpen en banen zouden crieren. De diefstal van banen begon toen al. Ondertussen sloot Reagan in de Staat van New York alleen 18 psychiatrisch inrichtingen en kwamen de patienten op straat te staan met een buisje Lithium…..En ik mezelf maar af vragen waar all deze kwijlende huisloze mensen op eens vandaan kwamen als ik naar m’n werk ging. Werkelijk verschrikkelijk. De meeste hadden ook “ticks”. Ontzettend zielig. Ongeveer 10 jaar later werden deze massale gebouwen per veiling verkocht.
  In California worden deze zieken nu opgeloten in gevangenissen niet omdat ze illegale dingen doen maar om ze van de straat te krijgen. Gevangenissen zijn nu geprivatiseerd en het is in belang van de investeerder dat de gevangenis vol zit……U volgt mij wel.
  Dus alles wat ik leest van dhr Roberts interpreteer ik met mijn eigen kennis van die jaren.
  Soms heeft hij het goed and soms zit hij er goed naast.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hofman

  Voor wie werkt je Gerry1211?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  Er zijn 4 Amerikaanse Presidenten vermoord. De universiteit is genaamd Georgetown University. Het is gesitueerd in het gedeelte van Washington genaamd Georgetown, alwaar de welgestelde Concress people zowel als Senatore wonen. De rest van Washington is grotendeels bewoond door African Americans en arm. En net zoals Amerikaanse presidenten Leiden University bezoeken zo bezoeken ook sommige wereld leiders…als in enkele, Georgetown University because it is een wereld beroemd instituut of learning .
  Tijdens de verkiezingen in 1960 was er veel ophef omtrent het fijt dat President Kennedy Katholiek was. En katholieken werden niet vertrouwd nog gewaardeerd in Americaanse politiek. Zij zouden Rome’s dictaat volgen in plaats van wat is in belang van America.
  Derhalve behoort uw hele geraas zowel als uw link in het land der fabels. En de minder aandacht er aan geschonken wordt des te beter.
  U hebt dringend hulp nodig

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • c

  Opnieuw is uw reactie leesbaar ,maar chaotisch.Het artikel handelt nl.over een nieuwe nucleaire dreiging en niet over psycho’s of jobverlies,dumbo.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • c

  Waarom maakt u er uw handelsmerk van om telkens compleet naast de kwestie te antwoorden en zijn diegenen,die u daarop wijzen -volgens u – dement?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • c

  “basesen” “what? “” terriotry”, “omringd”,”volmaak”

  Ik zeg absoluut niets over de inhoud van uw bijdrage,maar uw verwoording loopt grondig mank.

  Volgens mij bent u lid van een inlichtingsdienst en provovoceert u.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • c

  opletten gerry 1211 is ontmakerd als een agent van het NSA

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Lijkt er wel op.
  Een nwo bouwer…looppionnetje van rothschild babylon empire.
  Hij krijgt zeker riant salaris voor om aan genocides (binnenkort europa)mee te werken.hij woont zelf in states dan..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  Well I’m so sorry that my Dutch is no longer up to your standards. But I believe I made a point here. Care to address THAT?….I have lived in the States for the past 51 years, and I like to see others speak the Dutch language as well as I do after all that time. Over to you &%#$

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  It is the messenger I am addressing Einstein. Too bad you missed that part.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  I deal in facts. I live here. I am very involved in politics; my husband was a 3-term elected official. So when Hofman engages in lunatic conspiracy theories I dismiss it as precisely that. And I will continue to do so. Now if you have anything worthwhile to contribute to this thread please do so. So far you are nothing but a troll. Every blog has one or two. Ok buddy?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  Why don’t you troll somewhere else. Are you being paid to troll? Now that’s an interesting question???

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  Another Einstein….2 trolls…..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • frits

  Uw antwoord is compleet naast de kwesteiHet is trouwens in het Engels..Spreekt u ook verstaanbaar Nederlands om een verstandig punt te maken?.Een evenwichtig waarnemer moet concluderen dat u vermoedelijk duistere motieven heeft om onrust te zaaien.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • cayro

  Geef eens 1 feit,Gerry lunatic?Controleerbaar natuurlijk?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • cayro

  Graag in het nederlands,pippo.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • cayro

  Antwoord in het Nederland ,graag.Wat bedoelt u eigenlijk??Zijn de Amerikeanen imperialisten?(met hun 1000 basisisen ),.Wurgen ze de sovjet-unie?Is Poetin krankjorum?U neemt geen stellig in ,maar zet aan tot haat.en tot een nieuwe oorlog..Mensen als u zijn levensgevaarlijk.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  I live in the U.S. and have for over 50 years. I spreak Dutch, but as has been pointed out by a troll who was less interested in my expertise in All things American than in the way I said it, I now write in English. That is what he deserves! So far I have not seen his expertise in English.

  So now the shoe is on the other foot isn’t.Most people on this blog know where I live and I like to think they appreciate my efforts in Dutch. Only ignorant and arrogant people talk nonsense instead of addressing the issue. My answer addresses the author with whom I am familiar. So why he, from time to time may make a valid point, that does not mean that everything he says is so. His writings are not the Holy Grail. Evenwichtige huh? Right… and the Moon is made of cheese. People who deserve it receive my imperfect Dutch. Those who don’t get it in English. How about that Melvin? 🙂

  Ciao

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  In a Court of Law it is not I who have to prove the negative it is Hofman who has to prove that what he claims is so. He cannot and resorts to story telling which belong in the land of fables. .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  You don’t deserve it. You know everything, so why ask hypothetical questions.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  Not a chance

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • frits

  Seems to me your Englishn is even worse than your google Dutch.

  ” I spreak …”

  ” he make a valid point … ”

  ” less interested in my expertise in All things American than in the way I said it… ” ????

  You do’nt make any sense ,man you twaddle

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • frits

  Seems to me your English is even worse than your google Dutch.

  ” I spreak …”

  ” he make a valid point … ”

  ” less interested in my expertise in All things American than in the way I said it… ” ????

  You don’t make any sense ,man you twaddle.

  Did u take ur valium dose today,honey?Ok,go back to sleep then.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  Cannot despute my comment so resorts to personal insults and typos.
  Pathetic.

  Fritsl, you’re not smart enough dahling!!! Why do insist on showing it?? 🙂

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • frits

  Only one troll,here,1211 and it it’ s phoney u.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  “he MAY make a valid point” is the correct English. Leaving of the MAY makes you rather disingenuoous if not just stupid. Take your pick.
  “but as has been pointed out by a troll who was less interested in my
  expertise in All things American than in the way I said it, I now write in English” Perfect English

  Get a refund from school. You flunked !!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • frits

  1211 : u r soo boooooring …..One thing u can’t hide is when u r crippled inside

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • frits

  Number 1211 :

  Uw taalgebruik is zeer gelimiteerd en respectloos.Uw domme argumenten zijn ook niet onderbouwd en wie het met uw dwazigheden niet eens is noemt u stelselmatig een ” troll” , “dom” en “gebuisd” (u heeft een debiel arsenaal laan scheldwoorden ). Nergens geeft u overigens enige indicatie dat doet vermoeden dat u over een minimaal synthetisch of analytisch geestesvermogen beschikt.

  Ik heb totaal geen zin om me intellectueel met u te meten, want u bent een makkie.

  Met een worm voert men geen discussie,men vertrapt hem gewoon niet – uit medelijden..

  By the way It is “dispute”, en not “despute” .

  Bye

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  I know…you keep saying that as you disingenuously leave off words and then point out how wrong it all is.
  A debate, dear Fritsl consists of discussing two or more differing DIFFERING opinons. Your contributions to this thread consist of personal insult. Nowhere do you provide a different opinion on my observation on Paul Craig Roberts. I don’t expect you to have one. I have known of PCR ever since the Reagan years!!! Where you born yet?

  Following someone without contributing anything to the narrative is either a troll (I suspect you may not know what that is) or someone who is in dire need of attention. Either way you are a waste of bandwidth.

  And YES I did and am writing it in English. What an astute observation Fritsl. WOW.
  A real Einstein you are. BRAVO!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  🙂

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  I have nothing better to do than study the link provided by this Romn Caholic-phobe…..So here goes.
  The Link brings us to a conspiracy nutter site…..But when we Google the name Burke McCarty mentioned in this site we get this:

  https://archive.org/stream/suppressedtrutha01mcca#page/n15/mode/2up

  Where you will read in Chapter One, page 1 one sentence in which the Martyrdoms of Jesus, Joan d’Arc and Lincoln seem to fall in the same category.

  Abe Lincons history is MYTH!!!
  The following hails from Encyclopaedia Britannica, 11th Edition (known a the Scholars edition) required for all students of history.
  Fact: “Abe Lincoln’s entire schooling, in 5 different schools amounted to less than a twelvemonth; but he became a good speller and an exellent penman His mother taught hm to read and his stepmother urged him to study.” He was basically self-taught.. ” read and re-read the Bible, Aesop, Robinson Crunsoe, Pilgrimms Progress etc” He studied Law by borrowing books

  Fact: Abe Lincoln, as a country lawyer, wrote numerous letters to the Federal Government to abstain from getting involved in slavery issue as it was entirely a State issue.
  F

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl