Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

door  Paul Craig Roberts, voormalig staatssecretaris van Financiën, regering Ronald Reagan

Mocht een lezer zich afvragen of ik ook wat goed nieuws heb, dan is het antwoord: nee, tenzij ik U zou voorliegen zoals “uw” overheid en de mainstream media doen. Als u nep “goed nieuws” wil horen moet U zich terugtrekken in De Matrix. In ruil voor minder stress en zorgen, zult u zonder het te weten de financiële ondergang en een nucleaire hel tegemoet gaan.

Wie zijn de “neocons”?

neocon-hdr

Neoconservatieven, een kleine groep van oorlogshitsers die sterk verbonden is met het Militaire-Industriële- Complex en Israël, brachten ons Granada en de Contra affaire in Nicaragua. President Reagan ontsloeg hen, en zij werden vervolgd, maar kregen vervolgens gratie van Reagan’s opvolger, George HW Bush.

Genesteld in denktanks en beschermd door Israëlisch geld en geld van het Militaire en Beveiligings- Complex, kwamen de Neoconservatieven weer boven drijven in de regering-Clinton en organiseerden het uiteenvallen van Joegoslavië, de oorlog tegen Servië, en de uitbreiding van de NAVO richting Rusland.

Neoconservatieven domineerden het regime van George W. Bush. Ze beheersten het Pentagon, de Nationale Veiligheidsraad, het Bureau van de Vice-President, en nog veel meer. De Neoconservatieven brachten ons 911 en zijn dekmantel, de invasies van Afghanistan en Irak, het begin van de destabilisatie van Pakistan en Jemen, het Amerikaanse Africa Command (AFRICOM), de invasie van Zuid-Ossetië door Georgië, de ondergang van het anti-ABM-verdrag, ongrondwettelijk en illegale spionage op Amerikaanse burgers zonder toestemming van de rechter, verlies van grondwettelijke bescherming, marteling en het feit dat de Uitvoerende Macht ( President en Ministers) zich niets aantrekken van de Wet, en van het Congres en van de Rechterlijke Macht. Kortom, de Neoconservatieven hebben de basis gelegd voor de Dictatuur en voor WO III.

Boven de wet

Het regime Obama heeft niemand van het regime van Bush voor de rechter gehaald, waardoor het precedent werd geschapen dat de Uitvoerende Macht boven de wet staat. In plaats daarvan vervolgt het regime Obama klokkenluiders die de waarheid over de misdaden van overheid vertelden.

De Neoconservatieven blijven zeer invloedrijk in het regime van Obama. Bijvoorbeeld: Obama benoemde neoconservatief Susan Rice als zijn National Security Advisor. Obama benoemde neoconservatief Samantha Power als de Amerikaanse ambassadeur bij de Verenigde Naties. Obama benoemde neoconservatief Victoria Nuland als adjunct-secretaris van State. Nuland’s team organiseerde de Amerikaanse staatsgreep in Oekraïne samen met de CIA en door Washington gefinancierde NGO’s (Non Gouvernment Organisation).

Amerika über alles

dictator-obama-3aNeoconservatisme is de enige nog bestaande politieke ideologie.
De ideologie is “Amerika über alles.”
Neoconservatieven geloven dat De Geschiedenis heeft besloten om de Verenigde Staten uit te kiezen als Alleenheerser over de hele wereld, en dat daarom de VS “uitzonderlijk” en “onmisbaar” is. Dat heeft ook Obama verklaard. Deze ideologie geeft Neoconservatieven enorm veel zelfvertrouwen en ambitie, net zoals Karl Marx’s conclusie dat De Geschiedenis de arbeiders had uitgekozen om de heersende klasse te worden aan de eerste communisten veel zelfvertrouwen en werklust gaf. Dit vertrouwen en deze dadendrang maken de Neoconservatieven roekeloos.

Brainwashing

Om hun agenda te bevorderen brainwashen de Neocons de bevolking van de VS en van Washington’s vazalstaten. De presstitutes (neologisme, afgeleid van press en prostitute) lverkopen de leugens van de Neoconservatieven aan het nietsvermoedende publiek:

  • Rusland is de Oekraine binnen gevallen en annnexeerde Oekraïense provincies;
  • Poetin is van plan om het oude Sovjet-rijk weer te herstellen;
  • Rusland is een gangster-staat zonder democratie;
  • Rusland is een bedreiging voor de Baltische staten, Polen, en heel Europa,

Wat een opbouw van militaire capaciteit door de VS en de EU aan de grenzen van Rusland noodzakelijk maakt; China, een bondgenoot van Rusland, moet militair onder controle worden gehouden met de nieuwe Amerikaanse marine- en luchtmachtbases die om China heen liggen en die de Chinese vaarroutes controleren. De Neoconservatieven en president Obama hebben duidelijk gemaakt dat de VS niet zullen toestaan dat Rusland en China soevereine landen zullen zijn met een eigen economisch en buitenlands beleid, onafhankelijk van de belangen van Washington. Rusland en China zijn alleen aanvaardbaar als vazalstaten, zoals vazalstaten als het Verenigd Koninkrijk, Europa, Japan, Canada en Australië.

Mensheid bedreigd door een handjevol boze mannen en vrouwen

neoconsHet is duidelijk dat deze Neoconservatieve agenda zal leiden tot ‘de laatste oorlog’.
De hele mensheid wordt bedreigd door een handvol boze mannen en vrouwen die verschanst zitten in machtsposities in Washington.

Anti-Rusland propaganda is gegaan in een hogere versnelling. Poetin is de “nieuwe Hitler.”
Daniel Zubov rapporteert over een gezamenlijke conferentie gehouden door drie Amerikaanse denktanks.

De conferentie gaf Rusland de schuld voor het falen van het buitenlands beleid van Washington. Lees dit artikel om te zien hoe Neoconservatieven te werk gaan om te controleren hoe de zaken worden uitgelegd. Zelfs Henry Kissinger ligt onder vuur omdat hij zei dat Rusland een legitiem belang heeft in de Oekraïne, een land dat lang deel van Rusland uitmaakte en dat ligt in legitieme Russische invloedssfeer.

Sinds het Clinton-regime heeft Washington tegen de Russische belangen in gehandeld. In zijn binnenkort verschijnend boek, “The Globalization of War: Amerika’s lange oorlog tegen de menselijkheid”, presenteert professor Michel Chossudovsky een realistische inschatting van hoe dicht Washington de wereld bij haar ondergang door een nucleaire oorlog heeft gebracht.

Lees het hele artikel op: ZapLog.nl


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl