Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Wat u niet verteld wordt

Monsanto, IMF en de Wereldbank

tarwe2Het IMF en de Wereldbank helpen de biotechindustrie in de oorlog in Oekraïne. Vergis u niet; datgene wat er nu gebeurt in Oekraïne is diep verbonden met de belangen van Monsanto, Dow, Bayer en andere grote spelers in het spel van de producenten van giftig voedsel.

Monsanto heeft een kantoor in Oekraïne.  Terwijl zij dit niet op iedere hoek van de straten schreeuwen, is het de gewoonte van het Amerikaanse leger om bases te plaatsen in gebieden die ze onder politieke controle willen krijgen. De opening van dit kantoor viel samen met  leningen van het IMF en de Wereldbank, bedoeld voor de aankoop van Oekraïense landerijen, allemaal  ter ondersteuning van een overname door de biotechindustrie.  Voorheen was er voor de particuliere sector een verbod op grondbezit in Oekraïne, maar dit verbod werd opgeheven, precies op tijd voor Monsanto om zijn vleugels uit te slaan in Oekraïne.

john-deere-05In feite is het zo dat het IMF na een paar politieke manoeuvres Oekraïne een lening heeft verstrekt ter waarde van 17 miljard dollar, maar alléén als Oekraïne zijn grenzen zou openen voor genetisch  gemanipuleerde landbouw en de verkoop van Monsanto’s giftige chemicaliën. Hierdoor wordt een van de meest ongerepte landbouwgronden van Europa vergiftigd en vernietigd. De grootste dealer van landbouwmachines, “Deere”, zal samen met zaadproducenten ‘Dupont’ en ‘Monsanto’ voor een ‘hoogtepunt’ gaan zorgen in Oekraïne.

Onder het mom van ‘hulp’ is er een claim gelegd op de uitgestrekte agrarische rijkdom van Oekraïne. Het land is ‘s werelds derde grootste exporteur  van maïs en op vier na de grootste exporteur van tarwe. Oekraïne heeft diepe, rijke zwarte grond waarop bijna alles kan groeien, en haar vermogen om grote hoeveelheden genetisch gemanipuleerd graan  te produceren is de reden van de biotechindustrie om het in alle haast over te nemen.

Bron: NaturalSociety.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl