Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Belangrijk! Openhartige ex-minister Paul Hellyer

ex-minister Paul HellyerPaul Hellyer is een Canadese ingenieur, politicus, schrijver en commentator, die een lange en gevarieerde carrière heeft gehad. Als vliegtuigbouwkundig ingenieur was hij later actief in de politiek, o.a. als minister voor Defensie in Canada.

Deze man (wederom een klokkenluider) heeft een dermate dringende en belangrijke boodschap dat ik deze video weer wilde vertalen en ondertitelen. Het duurt zo’n 34 minuten en is heel erg de moeite waard.  Wat mij betreft geldt: ” Als je dit niet meer gelooft ga je nooit meer iets geloven!” Breng alles wat deze man brengt in verband met al mijn laatste artikelen over GMO’s, Big Pharma, chemtrails, HAARP, etc.  en je hebt het hele plaatje. De tijd dringt nu echt om wakker te worden en daarom heeft Paul Hellyer onlangs deze openhartige video gemaakt en een boek geschreven ‘The Money mafia’. Heel dapper van hem! Genoeg reden voor mij om deze te gaan vertalen en ondertitelen zoals ik al eerder schreef. Zie hier dan nu de video in het Nederlands.

Deel dit alsjeblieft zoveel mogelijk, want de geschiedenis moet herschreven worden om het heden te begrijpen en de toekomst te veranderen!

© Irma Schiffers


ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl