Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Democratie VS mislukt

Chillary clintononservatief, liberaal of onafhankelijk, het maakt geen verschil als een van de Nationaal erkende presidentskandidaten voor 2016  Monsanto ondersteunt, weet je dat de democratie in de Verenigde Staten is mislukt.

We hebben het hier over Hillary Clinton.

Hillary Clinton is Monsanto’s volgende poster marionet. Waarom? Ze staat voor een demografie  die genetisch gemanipuleerde organismen wil labelen.  Zij vertegenwoordigt huisvrouwen die voor een groot deel boodschappen doen, deze mee naar huis nemen om hun families te voeden.

Hillary Clinton vertegenwoordigt niet het Amerikaanse volk.  Onlangs verklaarde ze dat het haar wens is om vertegenwoordigers van het bedrijfsleven rond de tafel te krijgen om een intensieve discussie te voeren over hoe de federale overheid biotechbedrijven kon helpen met verzekeringen tegen financiële risico’s. Toen het nieuws onlangs naar buiten kwam dat de Wereldgezondheidsorganisatie  verklaarde dat chemicaliën zoals glyfosaat waarschijnlijk kankerverwekkend zijn, wil ze ervoor voor zorgen dat de burgers geen verhaal hebben tegen deze terroristische eco  bedrijven.

Misschien heeft ze niet gelezen over boeren in India die zelfmoord pleegden,  super onkruid in de Amerikaanse mid west  of dat de consumptie van Monsanto’s genetisch gemanipuleerde  maïs leidt tot orgaangaan falen.

Clinton is zo overduidelijk de volgende woordvoerder van Monsanto dat het bijna pijnlijk is om haar te zien spreken.  Ze negeert feiten over het doden van onze bestuivende insecten, het verpesten van onze bodem, lucht en water.

“Hilary heb je je goed laten betalen door biotech en farmaceutische bedrijven om het vuile werk van de promotie van hun weerzinwekkende agenda te doen?”

Bron:NaturalSociety.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl