Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Wie regeert nu echt de wereld?

Een van de regelmatige reageerders, die zich op onze website presenteert als “matchline”, plaatste bij het artikel “Signalen over een financiële meltdown steeds sterker”een verwijzing naar een website, waarvan de inhoud zo interessant is dat wij deze gedeeltelijk hebben overgenomen.  Het thema luidt “”Wie regeert nu echt de wereld?”, en begint als volgt;

nwo3“Sinds ik in de politiek zit vertrouwden mannen me voornamelijk onder vier ogen hun mening toe. Enkele van de grootste mannen van de Verenigde Staten, uit de handel of nijverheid, zijn ergens bang van. Ze weten dat er een macht bestaat, zo goed georganiseerd, zo subtiel, zo alert, zo verweven, zo volledig, zo diepgaand, dat ze alleen op fluisterende toon hun afkeuring erover durven uitspreken.” – Woodrow Wilson, 28e president van de Verenigde Staten (1856-1924).

“Zo ziet u, mijn beste Coningsby, dat de wereld door heel andere personen wordt bestuurd dan gedacht door hen die niet achter de schermen verkeren.” – Benjamin Disraeli, Britse minister-president (1804-1881)

Het begin van de industriële revolutie, de uitvinding van een bankiersysteem gebaseerd op woekeren, en wetenschappelijke en technologische vooruitgang tijdens de afgelopen drie eeuwen hebben drie belangrijke dingen tot gevolg gehad. Ze hebben de concentratie van onvoorstelbare hoeveelheden rijkdom in de handen van enkelen mogelijk gemaakt, ze hebben geleid tot de ontwikkeling van steeds dodelijker wapens en uiteindelijk tot massavernietigingswapens en ze hebben het mogelijk gemaakt massa’s mensen de hersens te spoelen door toepassing van wetenschappelijke technieken middels de media en de controle over het onderwijssysteem.

De rijkste families op deze planeet hebben de touwtjes in handen bij elke belangrijke opschudding die ze veroorzaken. Hun werkgebied strekt zich uit over de hele planeet en zelfs daarbuiten, hun hebzucht en hun streven naar rijkdom en macht kent geen grenzen, en ze zien het grootste deel van de mensheid als afval – “menselijk afval”. Het is dan ook hun doel om de wereldbevolking te doen krimpen en te handhaven op een veel lager aantal dan we nu kennen.

Het was Baron Nathan Mayer de Rothschild (1840-1915) die ooit zei: “Het kan me niet schelen welke trekpop men op de Engelse troon zet om te regeren over een imperium waarin de zon nooit ondergaat. De man die de Britse geldvoorziening bestuurt, bestuurt het Britse Rijk. Ik bestuur de geldvoorziening.”

Wat gold voor het Britse Rijk, geldt evenzeer voor het Amerikaanse Rijk, nog steeds bestuurd door de in Londen gevestigde Elite, middels het systeem van de Federal Reserve. Aan de gevolgen te zien is het systeem van de Federal Reserve de grootste zwendel in de geschiedenis van de mensheid.

Het is triest en pijnlijk dat de grootste verwezenlijking van de mens, en de bron van bijna alle macht en rijkdom op Aarde, zijnde onze wetenschappelijke kennis – de meest sublieme, machtigste en best georganiseerde uiting van het menselijke denken, zijn nieuwsgierigheid en verwondering – een werktuig is geworden voor de onderwerping van de mensheid, een zeer gevaarlijk werktuig in de handen van een klein groepje mannen. Deze mannen ‘huren’ deze wetenschappers in en ontnemen de mensheid daarmee – alsof het een door God gegeven recht betrof – de kracht die de wetenschapper ontwikkelt door middel van zijn uitvindingen. Deze kracht wordt gebruikt voor hun eigen doeleinden, met enorme kosten voor de mensheid. Het doel van dit handjevol mannen, de leden van de rijkste families op de planeet, de Elite, is een Nieuwe Wereldorde, een centrale wereldregering – onder hun leiding.

Geheimhouding en anonimiteit zijn een vast onderdeel van de activiteiten van de Elite, net als een absolute meedogenloosheid, verregaande misleiding en de laaghartigste spionage en chantage. De Elite zet landen tegen elkaar op, streeft naar de vernietiging van religie en andere traditionele normen en waarden, creëert chaos, veroorzaakt met opzet armoede en miserie, en grijpt dan de macht door handlangers op de belangrijkste posities te positioneren [zie Griekenland, Italië, Spanje, de ECB]. Deze families “kopen terwijl het bloed nog door de straten stroomt” (dixit Baron De Rothschild). Oorlogen, revoluties en moordaanslagen behoren tot hun tactieken om de traditionele samenleving te vernietigen (zoals ze deden in de Sovjet Unie), vergaren macht en geld, elimineren tegenstanders, en blijven ongenadig hun gezworen doelen nastreven, generatie na generatie, opererend in geheime en niet-geheime organisaties.

Professor Carroll Quigley schreef ooit: “De machten achter het financiële kapitalisme hadden nog een ander ambitieus doel: niets minder dan een wereldwijd systeem van financiële controle in particuliere handen te creëren, waardoor men in staat zou zijn de politiek van elk land te controleren en daarmee de wereldeconomie in zijn geheel. Het was de bedoeling dit systeem te besturen middels een feodaal systeem van centrale banken over heel de wereld, die nauw samenwerkten, op basis van geheime overeenkomsten, die werden bereikt tijdens bijeenkomsten en conferenties achter gesloten deuren… De groei van het financiële kapitalisme maakte een centralisatie van de controle over de wereldeconomie en de toepassing van die macht ten voordele van de financiers en indirecte schade voor alle andere economische eenheden mogelijk.

 

Lees verder op: xevolutie.blogspot.com.es


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl