Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

“remote viewing” Wat kwam er van uit?

We hebben met spanning gekeken naar het nieuws in vergelijking met hetgeen de remote viewers hebben waargenomen over gebeurtenissen in de maand augustus. Nu de maand voorbij is, kunnen we terugzien op die waarnemingen. Er is schijnbaar ontzettend veel aan de hand, al krijgen we daar niets van te horen of te zien -zoals overigens te verwachten valt- via de mainstream media. Ik heb een aantal puzzelstukjes bij elkaar gezocht, via artikelen die mij vanuit diverse bronnen bereiken en het lijkt me verstandig om daar toch even notie van te nemen. Eerst even over de remote viewing, zie hiervoor ook het artikel van 14 augustus jl. Misschien is het interessant om dat achteraf nog eens te bekijken.

Daz Smith
amatriceDaz Smith vertelde dat hij kon waarnemen dat er een gebouw, en later zelfs meerdere als uit het niets begonnen te schudden en in elkaar zouden storten. Veel mensen in de straten, doden, gewonden en vermisten. Het zou ‘s nachts gebeuren, midden in de rust en de stilte. Hij kon niet met zekerheid zeggen waar het zou plaatsvinden dus dat liet hij in het midden. Wat er werkelijk gebeurde is dat op woensdag 24 augustus om 3.36 uur (inderdaad midden in de nacht) bij een eerste aardbeving in midden Italië zo’n driekwart van Amatrice is weggevaagd. In Amatrice, Pescara del Tronto en Accumoli stortten heel veel huizen in. Om 4.33 uur volgde nog een zware beving in de provincie Perugia. Er zijn bijna driehonderd doden gevallen, vierhonderd gewonden en duizenden mensen zijn hun huis kwijt. Er zijn nog steeds vermisten en sommigen worden nog levend onder het puin vandaan gehaald. Nadien zijn er nog meer schokken geweest.

Dick Algire
Dick Algire ging nog een stap verder in en kwam met veel details. Zo meldde hij onder andere dat het een aanval vanuit de ruimte zou zijn, met een exotisch wapen, en hij tekende Obama die een toespraak hield op televisie voor de Amerikaanse bevolking. Ook hij sprak over gebouwen die in zouden storten en dat er een noodtoestand zou zijn waarbij vele doden zouden vallen. Hij tekende een ‘mushroom-cloud’ (paddestoel-wolk) tegen de horizon, al was het geen atoombom, zei hij. Dit leek in eerste instantie voor mij op een combinatie van twee gebeurtenissen, waarbij er één mogelijk verder in de toekomst ligt; iets wat we nog kunnen verwachten in de oorlog die al veel langer gaande is tussen de kwaadwillende elites en de ‘good guys’ van de wereldwijde alliantie. Tijd is altijd vrij onmogelijk te voorspellen omdat het feitelijk niet bestaat, dus op zich is daar niets vreemds mee aan de hand.

paddestoel-wolkHoe vreemd het ook allemaal lijkt, op 1 september is er een explosie geweest op het Kennedy Space Center (de X-space) die zo’n wolk declaration obamainderdaad laat zien. Ook heeft Obama een toespraak gehouden waarin hij de ‘State of Emergency” met vijftien jaar verlengt. Het verbaast mij niets als er veel meer van dit soort gebeurtenissen zullen plaatsvinden in de komende periode. We bevinden ons in rare tijden die extreme veranderingen zullen brengen. De spanningen lopen sterk op, daarover hieronder meer.

Princess Jeaneé
Princess heeft ook een aantal rake dingen gezegd: ze heeft het over gebouwen die dicht bij elkaar staan, hoge gebouwen in een stedelijk en druk bevolkt gebied. Een hele chaotische situatie, overal mensen, gebouwen die verschuiven en ze vraagt zich af of het een aanval betreft. Ze weet niet waar het is en dat frustreert haar. Wel beschrijft ze mensen die een getinte huid hebben, maar er zijn ook blanken bij en ze hoort meerdere talen spreken. Er vallen doden, veel witte, grijze stof- en rookwolken. Het was stil en ineens is er commotie. Het is donker, er is veel puin. Je ziet dat de chaos zich steeds meer zal verspreiden over meerdere gebouwen. Het lijkt erop dat ook zij heeft ingezoomd op de aardbevingen in Italië en er waren Spanjaarden, Roemenen en Britten bij betrokken. Andere nationaliteiten zijn nog vermist.

BREAKING

Angela-Merkel5In het daarop volgende artikel van 23 augustus jl. schreef ik onder andere over de oproep van Angela Merkel aan de bevolking om voor tien dagen voedsel en tien dagen water in te slaan. In diezelfde week werd dezelfde oproep gedaan door Tsjechië en nu schijnt zowel de regering van Finland als van Noorwegen te willen dat alle burgers bewapend worden.

Er zijn een aantal vreemde dingen aan de hand die onder andere te maken hebben met Duitsland. Afgelopen maandag schreef Benjamin Fulford dat Duitsland een belangrijke zet heeft gedaan door te breken met de Khazarian Maffia en derhalve de bevolking heeft opgeroepen tot het aanschaffen van een noodvoorraad water en voedsel voor 10 dagen. Dat zouden CIA bronnen en MI6 bronnen hebben bevestigd. Om totalitair Khazarian leiderschap te verkrijgen werd er een grote false flag-operatie voorbereid voor een grote aanval in Duitsland vanuit de VS en Angela Merkel heeft daarop de boodschap af gegeven dat ze de strijd tegen hen zal aangaan en ze riep de bevolking op tot het inslaan van deze noodvoorraden. Inmiddels schijnt dat te zijn uitgebreid tot een noodrantsoen voor 14 dagen.

Een paar dagen geleden, op 1 september, gaf Simon Parkes een nog dringender boodschap af aan de bevolking van de VS en van Europa. Vorige week kondigde hij in deze video voor Duitsland aan dat er een poging tot moord is gedaan (assassination-attempt) op het leven van Angela Merkel, die ze nu graag uit de weg willen ruimen omdat ze niet de puppet is die ze wensen voor het doorvoeren van hun NWO-plannen via een derde wereldoorlog. Overigens is deze volop in voorbereiding maar ook daar zien we niets van in het nieuws en dat zullen we ook niet te zien krijgen. Reden temeer om zelf het alternatieve nieuws te blijven volgen en de mainstream berichten links te laten liggen. Simon Parkes vertelt in onderstaande video van 1 september wat er momenteel allemaal aan de hand is.

Deze video heb ik niet ondertiteld want dat zou me nu in alle drukte echt te veel tijd kosten. Wat ik wel heb gedaan, is de belangrijkste boodschappen in zijn eerste statements (zo’n 18 minuten) vertalen en deze heb ik uitgeschreven. Dus degenen die moeite hebben met de Engelse taal, kunnen het hier in het Nederlands -uitgeschreven- lezen, omdat de informatie belangrijk genoeg is om dit te verspreiden. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Hang in there en we houden het in de gaten!

© Irma Schiffers

(Video duurt 1 uur en 36 minuten)

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • boris

  In zowel dit artikel als de update van Benjamin Fulford zijn geen bronvermeldingen te vinden. Het lijkt mij als Merkel de Duitse bevolking oproept om voedsel in te slaan ze dit via verschillende media zal doen echter er is niks van te vinden. Ook mijn twee Duitse vrienden weten van niks. Mijn vraag is dan ook waar komt deze (voor mij) schokkende informatie vandaan?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Ik zit met dezelfde vragen . en heb er nog een paar ..
  In de Frankfurther allgemeine zondag editie is informatiete tevinden 《een regionale krant》rond het onderwerp voedsel water cash medicijnen inslaan. Irma je bent bij Zen Gartner op bezoek geweest, wat schrijft hij over Fulford ( Het verkoopt) Dan het verhaal over de aanslag op Merkel ze zou zich tegen de cabal verzetten, weer een ziek bullshit verhaal van Benjamin Nethanyahu ik bedoel Benjamin Bullshit Fulford een cabal agent ..
  Angela Merkel is een Evil Bitch niks aanslag Cabal het zoveelste Bullshit verhaal van Baron van Munchhouzen Benjamin de wezel Fulford. Waarom blijf je deze ras idioot steunen ? kom op je kan zoveel beter ..

  …………………………………………..matchline

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • John Diks
 • M.

  Het artikel in Frankfurther Allgemeine Sonntagszeitung van 21 augustus jl. : http://www.faz.net/aktuell/politik/inland/f-a-s-exklusiv-so-will-die-bundesregierung-im-kriegsfall-reagieren-14397954.html . Misschien niet direct een persoonlijke oproep maar een aanzet…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker
 • Bartje

  Matchline

  Hoop maakt z’n eigen magie

  bartje is een troll

  John

  M.

  boris

  bezoeker

  John Diks

  Mede discussie genoten de bovenstaande pseudoniem zijn alle van 1 persoon.
  Niet op reageren deze NSA troll

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hoop maakt z’n eigen magie

  Nee Bartje, ik ben alleen Hoop maakt z’n eigen magie.

  Het is mezelf veel te ingewikkeld om allemaal verschillende personen/namen te zijn.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bartje

  Het grote probleem van een fantast of leugenaar.
  Deze moeten altijd voor eeuwig onthouden wat en waar zij geschreven of gezegd hebben.
  Dat is behoudens enkele niet vol te houden en het resultaat aanschouwen wij op Discus.
  Alle door mij vermelde pseudoniemen vallen Bartje steeds weer ergens anders maar daarbij vergeet de leugenaar dat Bartje een het hetzelfde pseudoniem is.
  Deze kan archiveren en vergelijken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hoop maakt z’n eigen magie

  Nou, ik heb maar 1 doel, en dat is situaties verhelderen, en eventuele oplossingen
  proberen te zoeken.
  Of mensen op ideeen brengen.

  Geen psychologische rare spelletjes, dat is zonde van m’n tijd.

  En…..de schrijfstijlen zijn nogal verschillend, van de mensen die je noemt.
  Nu denk ik wel, dat de motieven flink verschillen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Er is hier maar 1 fantast en leugenaar en dat ben jij Berend Bartelds. Met een iq van een poffertje loop je vroeg of laat vast,
  in je eigen leugens. Ik heb op vele manieren geprobeerd je de
  hand te rijken . Joop klepzeiker azijn pisser Bartje uit Polen.. Je ziet alles en iedereen als een bedreiging op de site. Je kan archiveren , heb ik niet nodig ik hou van mensen en lees de reacties ,aan de hand daarvan reageer ik .Ik weet precies wie wat gezegd heeft en in welk verband , archiveren dat is typisch het werk van een ambtenaar wat doe je met dat archief ?
  Je probeert je gelijk te halen op een belachelijke mannier . Zoek
  eens een goede specialist gespecialiseerd in paranoïde jank
  wetenschap , Wacht het woord Jankert is gebruikt door kale kano daar heb je het al volgens Bartjes archief is kalekano nu ook verdacht .Stop met zeiken je maakt jezelf belachelijk…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Archiveren en vergelijken rijmt op zeiken

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  hela hola.. ik ben ik hoor..
  Ik ben uniek in mijn bestaan op deze site.
  Ik ben geen ander.

  Ik ben hier al heel lang niet geweest en kom sinds kort weer even kijken.

  Bartje, wellicht is het even tijd om wat leuks te gaan doen, internet heeft idd vele trollen. Maar de gewone man reageert ook nog hoor.

  Even een break? Anders even een cup a soupje op zijn minst.. 🙂

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Kalekano

  De ironie in je betoog is hoog

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Goed gezien

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl