Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

dvmHet is een feit. Om 1 minuut voor 12 -als een symbolisch gebaar naar de toestand in de wereld- hebben we de poort opengezet van Coöperatie De Vrije Media U.A. De afgelopen weken hebben we keihard gewerkt om te bouwen aan een stevig fundament en vanmorgen konden we zeggen dat we de deadline hebben gehaald. We willen streven naar samenwerking binnen de alternatieve media en met vele journalisten, onderzoekers, wetenschappers, collega’s op zoek naar waarheidsgetrouwe nieuwsfeiten die zo jammerlijk ontbreken in de huidige mainstream journalistiek. We rekenen en hopen op heel veel leden zodat we steeds groter kunnen groeien en eraan kunnen bijdragen dat er straks geen onderscheid meer bestaat tussen alternatieve en mainstream media. Nieuws is nieuws!

De website is nu volledig te bekijken, inclusief video’s, nieuwe artikelen en bekende recente artikelen, om een beeld te schetsenopen-poort van wat De Vrije Media gaat doen en hoe dat eruit gaat zien. De site wordt daarna toegankelijk voor leden, zodat we financiële draagkracht gaan krijgen om (met velen) op onderzoek uit te kunnen gaan en daarbij schuwen we geen onderwerp. Interviews met oprichters Ad Broere en Irma Schiffers zijn nu te bekijken.

De Vrije Media was met de camera aanwezig in de Jaarbeurs op 10 september jl. waar het 9/11 congres plaatsvond onder de titel: 15 jaar 9/11: Bevrijding van bedrog. Zoals eerder beloofd zijn er beelden gemonteerd en die staan nu online. Coen Vermeeren presenteerde daar zijn boek ‘9/11 is gewoon een complot’ en we hebben hem niet alleen geïnterviewd, wat je nu kunt zien op de site van De Vrije Media, maar ook hebben we beelden gedraaid van zijn lezing waarin hij aantoont dat het onmogelijk is dat vliegtuigen zulke bouwconstructies laten instorten zoals daar is gebeurd op die 11e september.

Coen eindigt die toespraak op de video met de woorden ‘hier zijn dus heel veel vragen over te stellen. En dat is nu precies wat  De Vrije Media gaat doen; er is geen vraag die we niet stellen, er is geen antwoord dat we niet zoeken!’

 

Welkom bij Coöperatie De Vrije Media!

© Irma Schiffers

Namens Gewoon Nieuws van harte gefeliciteerd!

 

Bewaren

Tags

 • LH

  Een reaktie om over na te denken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • John Diks

  Misschien is het een goed idee om je reactie over de zuivel gerelateerde bedrijven nog een keer te plaatsen. Maak van de tekst een kopie zodat je alleen nog maar hoeft te kopie/pasten voor het geval deze weer verwijderd wordt, enz enz.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • sylmonique

  Goede tip , dit zou ik ook doen als je net een heel verhaal hebt getypt , even CTRL + C en je bespaart jezelf eventuele ergernis. Ik moet zeggen dat mijn wantrouwen in deze site enkel gebaseerd was op matchline’s opmerking dat zijn comments verwijderd werden. Ik vertrouw matchline en ik begrijp nu dat hier niemand wat aan kon doen. excuses aan gewoon nieuws voor mijn negatief commentaar richting de site 🙂
  Wat ik niet begrijp is dat jullie altijd praten over Disqus … ik kom op deze site via http://www.gewoon-nieuws.nl jullie toch ook ??

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • zomaar iemand

  kan je mij uitleggen waarom dat is ? want dan ga ik zonder baan geraken 🙁

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • John Diks
 • matchline

  Alles wat bij mij verwijderd is heb ik opgeslagen in ofline opslaan . Bijna alles wat ik schrijf gebeurt op een klein formaat Tablet , binnenkort gaan we weer ouderwets achter de computer zitten meer overzicht en mogelijkheden. De ofline opgeslagen stukken gaan we samenvoegen en op papier zetten , en strategisch hergebruiken . Bedank iedereen die oplossingen bied voor de problemen rond het verwijderen van berichten.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Ben op dit onderwerp 2 x verwijderd , kom op dit onderwerp terug als ik daar de mogelijkheid voor krijg. Ben er even klaar mee .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Unsustaineble grazers worden verboden agenda 21
  Vier jaar geleden schreef ik let op het woord not Sustaineble allemaal agenda 21. Maak je geen zorgen , het is niet zo dat ze morgen uw koeien komen halen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hugoden

  Ik heb het al eerder geschreven jullie hebben de verkeerde reageerders aangetrokken. Mensen die het alleen over zichzelf schrijven, klagen en een gezellig keuvelclubje hebben opgericht Geen feiten of verwijzingen niets. Jammer het was wel eens beter

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Als je met feiten en verwijzingen komt rechttreeks uit praktijk wordt je reaktie in de wacht gezet en zie nooit meer terug.
  Dit is wat er dan overblijft.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Dus……….zodoende,……….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Je bent hier blijkbaar goed in.
  Er wordt al lange tijd geklaagd over het sencuur, maar er wordt geen aktie ondernomen.
  Reageren heeft zo ook geen enkele zin.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl