Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Geen vraag die we niet stellen, geen antwoord dat we niet zoeken.’

logo-de-vrije-mediaBinnenkort gaat de Coöperatie De Vrije Media u.a. beginnen met te doen waarvoor ze is bedoeld. In eerste instantie nog bescheiden, met informatieve en professionele interviews en artikelen. Gaandeweg, als de financiële armslag groter wordt, waartoe de leden ons in staat stellen, zal De Vrije Media steeds beter en steeds nadrukkelijker zijn rol gaan spelen, door internationaal correspondenten, journalisten en onderzoekers in te schakelen die ertoe bijdragen dat alles wat wordt gepubliceerd in beeld, geluid en op schrift informatief, goed onderbouwd, professioneel, feitelijk en onthullend zal zijn. Het congres in Utrecht op 10 september heeft onderstreept waarom Coöperatie De Vrije Media u.a. een uiterst belangrijke functie zal gaan vervullen.

Het op 10 september in Utrecht georganiseerde congres “15 jaar 9/11, bevrijding van bedrog” met sprekers en panelleden, een keur aan specialisten, klokkenluiders en onderzoekers, heeft aangetoond dat er een groeiende belangstelling is voor wat er zich werkelijk afspeelde op 11 september 2001 in New York en in Washington en wie de echte verantwoordelijken waren voor het drama. Het ging echter vooral ook om hoe de wereld na 9/11 is veranderd en wie geprofiteerd hebben van die verandering.

Het komt haast surrealistisch over dat de overweldigende bewijslast over een heel ander verloop van de aanslagen dan de officiële lezing die de wereld zou moeten geloven, toch niet voldoende is om de publieke opinie te doen kantelen. Dit heeft vooral te maken met de indringende beelden die op 11 september 2001 overal in de wereld werden uitgezonden en die sindsdien talloze malen zijn herhaald. Het is de wereld letterlijk in de hoofden geprent. Er zijn 2625 architecten en ingenieurs die op de talloze niet met de officiële lezing rijmende feiten wijzen. Voorbeelden hiervan waren de neus van het vliegtuig dat volgens de tv beelden dwars door een van de Twin Towers was gevlogen en er schijnbaar aan de andere kant ongeschonden weer uit kwam, of het wonderlijke verloop van de instorting van WTC 7, dat instortte zonder dat er een vliegtuig doorheen vloog, op een manier die wel heel erg deed denken aan ‘controlled demolition’ en in zes seconden volledig was ingezakt, of ‘hoe was het mogelijk dat vier vliegtuigen uren door het Amerikaanse luchtruim konden vliegen zonder onderschept te worden?’ Toch blijven de media bij de officiële lezing en worden serieuze onderzoekers afgedaan als ‘complotdenkers’. De kranten en tv zenders -ook in Nederland- bevestigden dit in het weekend van 10 en 11 september 2016, vijftien jaar na dato duidelijk. “We zullen de mooie levens van bijna drieduizend mensen die zo bruut van ons zijn weggenomen nooit vergeten”, zei president Barack Obama op de ceremonie voor het Pentagon. Er zijn relatief weinigen die bij deze uitspraak een vraagteken plaatsen.

Ook schijnt er bij de mainstream media niemand te zijn, die in durft te gaan op de vraag ‘Qui bono?’, ofwel ‘wie heeft er voordeel aan behaald?’ Het is in elk geval duidelijk dat de wereld er na 11 september 2001 niet gezelliger op is geworden. De angst regeert: het nieuws gaat over aanslagen, dreiging van aanslagen, oorlogen, controle, beperking van de privacy, crisis en achteruitgang. Maar wie heeft daar belang bij? Het World Wealth Report dat in 2015 uitkwam, maakte duidelijk dat het wereldvermogen steeds meer wordt geconcentreerd bij 0,01% van de wereldbevolking en dat deze kleine groep door hun gigantische rijkdom een grote macht en invloed heeft achter de schermen op de wereldpolitiek. Er is een verband tussen macht en rijkdom. Maar waarom zijn superrijken zoals de Rothschilds, de Rockefellers en Soros zo gedreven in het uitoefenen van hun macht. Met welk doel? Zouden ze werkelijk zo ver willen gaan dat de wereld in een onleefbaar maanlandschap wordt veranderd? Zijn geo-engineering, gmo voeding, vaccinaties etc. echt wapens die worden gebruikt tegen de mensheid? Allemaal vragen waarop tot dusver geen 100% duidelijk antwoord is gegeven, waardoor de sceptici kunnen blijven zeggen dat het allemaal onzin is en het complottheorieën van dwazen betreft.

Wereldschokkende gebeurtenissen zoals 9/11 zijn zo groot, dat het daardoor nauwelijks te bevatten is. 9/11 heeft echter wel een grote slagschaduw vooruitgeworpen die zich op veel, zo niet alle terreinen van het leven heeft doen gelden. Een voorbeeld hiervan is de bankencrisis en de invloed hiervan op onze persoonlijke levens. Banken creëren geld uit het niets. Inmiddels is deze kennis gemeengoed geworden. Toch worden uit dit weten niet de logische conclusies getrokken. Nog steeds gaan banken door op de oude voet. In de afgelopen jaren waren de winsten ondanks de lage rente bij veel banken hoger dan ooit. Tegelijkertijd komt in Nederland de productieve economie maar niet echt in beweging en worden de schulden van gezinnen en bedrijven eerder hoger dan dat ze verminderen. Het aantal gezinnen met financiële problemen neemt snel toe en zo’n 60% van de Nederlandse gezinnen heeft (veel) te weinig inkomen om alle normale uitgaven te kunnen doen nadat de belastingen, de premies, woonlasten en energie zijn betaald. Toch blijven de mainstream media met de regelmaat van de klok volhouden dat de woningmarkt (sterk) aantrekt en dat de economie verbetert. Het verschil tussen wat veel mensen in hun leven ervaren en wat de mainstream media beweren is groot. Toch wordt het niet onderzocht en worden er geen vragen gesteld. Evenmin wordt er duidelijk gemaakt waardoor de arbeidsmarkt zo nadelig is veranderd sinds de crisis.

Mensen met een hypotheek, die in financiële problemen verzeild raken, worden hun huis uitgezet en zijn overgeleverd aan de bureaucratie en veroordeeld tot een mensonwaardig bestaan als een straf voor de door hen gemaakte fouten. De banken, die voor deze gang van zaken verantwoordelijk zijn, werden uit de puree gehaald met belastinggeld van dezelfde burgers die nu zonder pardon op straat worden gezet. Goede huurwoningen zijn er te weinig en te duur, omdat de marktwerking op de huurwoningenmarkt is losgelaten. Daardoor is een grote en groeiende groep Nederlanders gedwongen om een veel te hoge huur te betalen in verhouding tot het inkomen. Alles wat zich in de afgelopen decennia heeft afgespeeld op de woningmarkt zou onbevooroordeeld en feitelijk moeten worden onderzocht om antwoord te krijgen op de eerder gestelde vraag: ‘wie heeft er voordeel aan behaald?’

Wat heeft 9/11 te maken met de economische situatie en met de woningmarkt in Nederland? Veel meer dan oppervlakkig gedacht. ‘Hoeveel’ zou moeten worden onderzocht. De wereld zoals de meeste mensen die ervaren is niet dezelfde als die welke ons wordt voorgespiegeld via kranten en tv.

Aan die desinformatie moet een einde komen, want mensen raken het spoor bijster en worden ongeïnteresseerd, cynisch, boos, of wenden zich van alles af. Coöperatie De Vrije Media u.a. wil over alle belangrijke onderwerpen zoals economie, gezondheid, onderwijs, energie, politiek etc. aan waarheidsvinding gaan doen. Ze heeft daarvoor heel veel leden nodig die een tientje per maand willen betalen om die waarheidsvinding grondig te doen en dan is er ‘geen vraag die niet wordt gesteld’ en er is ‘geen antwoord dat niet wordt gezocht.’ Hoe meer leden hoe groter de mogelijkheden worden voor De Vrije Media om datgene te doen waarvoor zij in het leven is geroepen. In eerste instantie zijn het Irma Schiffers www.irmaschiffers.nl en Ad Broere www.adbroere.nl, die op de nieuwe website van de Vrije Media vanaf 28 september ‘hun beste beentje voor gaan zetten’ door het onderzoek dat ze al jaren verrichten te verdiepen met het geld dat door de leden beschikbaar komt. Als het ledenaantal verder gaat groeien, dan komen er naast Irma en Ad andere onderzoekers, wetenschappers, journalisten, programmamakers, cameramensen, redacteuren, etc. bij en kan De Vrije Media steeds
meer bereiken.

Er is nog veel te doen voordat het zo ver is op 28 september 2016. Coöperatie De Vrije Media u.a. is een ledenorganisatie en de contributie van de leden is de basis waarop de coöperatie zich gaat ontplooien. Vanaf 28 september kun je je aanmelden als lid. Donaties helpen de coöperatie snel goed op de kaart te zetten en zijn ook nu al welkom op rekeningnummer NL67TRIO0391208659 ten name van Coöp De Vrije Media UA.

 

Ad Broere
Irma Schiffers

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • Onlyyou

  Denk er hard over deze stap ook te gaan maken, maar meer voor een betere en open samenleving, waarin iedereen naar zijn vermogen, niet materieel bedoeld, gerespecteerd wordt!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Wat bedoel je met ik denk er zelf ook over om deze stap te gaan maken?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Johan Bosman (werktuigkundige)

  Maria is een kerel uit één stuk:

  https://www.youtube.com/watch?v=K9_4oDUq8F0

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bartje

  De huidige toestand in de wereld gecreëerd door VS en gestart d.m.v. falsflag operatie Twin towers zal pas zijn einde vinden als de creator van deze toestand is uitgeschakeld.
  Er zal toch echt een moment ontstaan dat de gehele rest van de wereld de VS politici en neocons zat zijn.
  En middels een A bom regio New York vernietigen voor de gehele states zijn tenslotte maar 3 A bommen nodig van 2700 kiloton.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bartje

  Indien de Vrije media hetzelfde gaat doen als Follow the Money zal het uiteindelijk ook niets anders voorstellen dan een hoop geschreeuw en weinig wol.
  Het is een verdien model voor een aantal lieden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Precies ik stelde slechts 1 vraag netjes geformuleerd , na 2 minuten verwijderd. Duidelijker kan het niet , als het zo moet dan heb je wat te verbergen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Cambridge Dictionary to act or work together for a particular purpose ,
  or the helpful by doing to do what someone ask you to do ..
  Wie is someone ?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Wat mij dwarszit in dit verband is een gebrek aan objectiviteit.
  Ook ik ben net als ieder ander op zoek naar de waarheid. ..
  Iedereen weet dat Paul Geg Robberts de globale agenda steunt .
  Iedereen weet dat Fullford een Clown is , ik hou niet van stroop smeren.
  Als je niet in staat bent dit te onderkennen dan vervalt objectieve verslaggeving , er zijn goed geïnformeerde mensen op de site actief onderschat dat niet aub.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • reaguurder zonder naam

  Als men hier aan censuur doet zonder verdere toelichting dan is deze site niet vrij / onafhankelijk , ook al doen ze dat ons geloven … misschien straks ook martial law in Nederland en dan worden wij allemaal gearresteerd en opgesloten want we zijn volgens onze regering een stel terroristen haha

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Ja triest , dat verwijderen was totaal onnodig zelfs dom …

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Global list chill Paul Graig Roberts is a Globalist chill invoeren dan wordt duidelijk dat hij voor de bankiers werkt . Hij maakte carrière als Wallstreet medewerker, denk je nu echt dat Wilma dat niet weet kom op zeg zo naïef zijn we niet en Wilma zeker niet. Wat betekent dat vul dat zelf maar in

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Op de vraag waarom huurwoningen verdwijnen heb ik al antwoord gegeven , een Engelse firma (Wallstreet ) koopt de huurwoningen
  massaal op en dondert de mensen massaal op straat. Ik heb hier de nodige bewijzen voor . De vraag is wat gaan jullie daar aan doen ?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Sag /SRM Aka Chemtrails jets fly out of Air Base in Suffolk uk. Invoeren ik beweerde dat de kc 135 de chemtrails verspreiden bekijk dit filmpje en trek zelf je conclusie.
  En dan nog een interessante een piloot uit België doet een boekje open
  invoeren op YouTube Chemtrails BELGIË ” Koppen ”

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Britse investeerder koopt Nederlandse huurwoningen op invoeren
  Wallstreet maakt meer kapot dan u lief is..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Zal zelf het antwoord geven , helemaal niks het hele rechtssysteem is overgenomen door de bankiers , Nederland is onderdeel van een coöperatie , net als Amerika alles en iedereen is te koop . De drieëenheid wordt gevormd door Amerika Wallstreet en on top het Vaticaan. .Het Vaticaan heeft de wereld geclaimd , Isis is Zwitserland. .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Ook de duurdere koopwoningen in Nederland gaan de naar de Britse Makelaars, dan gaan ze veel sneller weg.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Mijn kennisen kring is vrij groot , rond Eersel Luyksgestel Bergeyk heb ik een zestal mensen om uiteenlopende redenen hun huurwoning zien verliezen. Sommige waren meer dan 30 jaar huurder van de zelfde woning. Het gaat hier om een organisatie die voor meer dan 180 miljoen huurhuizen heeft opgekocht geen individuele makelaars . Ik ga kijken wie er achter deze organisatie schuil gaat en hoe het mogelijk is dat de bescherming van huurders is weggevallen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl