Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Op collega website Guldentijd.nl  kwamen wij een artikel tegen welke wij zo belangrijk voor de Nederlandse kiezers vinden dat wij menen er goed aan te doen deze informatie op zo groot mogelijke schaal te delen.

Verlaat zinkende EU nu het nog kan

titanicWe zien deze dagen zowat vrolijke nieuwslezers die vertellen dat het goed gaat met de Nederlandse economie en dat de werkeloosheid in ons land daalt en dat vooral onder de wat oudere werknemers.

Vervolgens lees je dan dat de Rabobank heeft becijferd dat het hoog tijd wordt dat in ons land de lonen en uitkeringen omhoog gaan, kortom allemaal tekenen dat wij het als land helemaal niet zo slecht doen.

En dat is toch wel opmerkelijk, want eigenlijk is het met de wereldwijde handel toch wel behoorlijk kommer en kwel.

We zien aandelenbeurzen die hoog worden gehouden door de manipulaties van de centrale banken, waardoor het ogenschijnlijk heel goed gaat, maar aan de andere kant zien we één van de grootste containervervoerbedrijven ter wereld, Hanjin, kopje onder aan.

Voor miljarden aan goederen zit vast of in schepen of in havens en talloze bedrijven zullen hier enorme schade van ondervinden. En net zoals destijds met de Lehman Brothers wordt ook nu gevreesd dat dit een soort kettingreactie tot gevolg zal hebben.

Het mag dan in ons land economisch goed gaan, voor het grootste deel van de wereld telt dat niet en zeker niet voor Europa. In veel, vooral zuidelijke landen, is het alle zeilen bijzetten om het hoofd economisch boven water te houden en dat lukt alleen door het bijdrukken van geld door de centrale banken die daarmee de obligaties van totaal failliete landen opkopen.

De reden dat die landen nog steeds obligaties kunnen uitgeven is alleen te danken aan de zeer lage of zelfs negatieve rente. Zouden dit soort landen een normale rente moeten betalen op hun schulden, dan zouden ze per direct in gebreke blijven.

Keer op keer worden we door gerenommeerde analisten gewaarschuwd dat we ons op dit moment in de grootste financiële bubbel ooit bevinden en dat die een keer zal klappen.

En daar komt nu het probleem.

Want, wanneer die bubbel gaat klappen, dan begint de ellende volgens diezelfde experts hoogstwaarschijnlijk in Europa.

We hebben in de Europese Unie de volgens het IMF gevaarlijkste bank ter wereld, de Deutsche Bank. Deze bank loopt zoveel risico met haar afgeleide financiële producten, de zogenaamde derivaten, dat mocht hier iets mis gaan, er niet genoeg geld op de wereld is om dit probleem op te vangen.

De bekende investeerder Warren Buffet noemde deze derivaten dan ook niet voor niets “financial weapons of mass destruction

Alhoewel al die problemen zoals hierboven geschetst in feite niets met Nederland van doen heeft, zullen ze ook onze ondergang worden.

Ons land is uitstekend in staat om voor zichzelf te zorgen, dat heeft het altijd prima gedaan en dat zal het weer doen. Echter, zoals de zaken er nu voor staan, zal het met de Titanic ten onder gaan omdat het weigert in de reddingboot te stappen die klaar ligt.

Het weigert omdat het niet kan geloven dat het grote schip, die onkwetsbare Titanic, daadwerkelijk onder de golven zal verdwijnen.

De reddingboot die ons kan redden heet Nexit. Het enige dat wij hoeven doen is instappen en de touwen los gooien.

 

Lees het hele artikel op: Guldentijd.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • Laatste artikel van Guldentijd is van 20 September…..
  Wat is daar aan de hand?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Sofie

  Nexit? hahaha dat geloof ik niet. Zolang ‘Deutschland’ in de EU is, blijft NL ook in. Zoals je misschien weet: Nederland is een provincie van Duitsland, en erg onder de invloed van Duitsland. Helaas velen merken dat niet…. of misschien wel?!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Richard Groen

  globalisme beoogt de mens z’n vrijheden, welvaart, eigendomsrechten – zelfs zijn persoonlijkheid af te nemen.
  ter herinnering:

  ‘We use captilism to destroy capitalism’ (Alexander Trachtenberg, Communistische Partij USA)

  Het plan loopt als de globalisten hebben uitgestippeld: permanent arme, bange burgers – mak als schapen.

  De club v. Rome: ‘the post-democratic era’, en ‘job-less growth’.
  lees meer:
  “The Future Doesn’t Need Us. https://www.singularityweblog.com/top-10-reasons-we-fear-the-singularity/
  the creation of autonomous intelligence or superintelligence — estimated by some as 2035. Soon after that a
  “singularity” will be reached, when artificial intelligence will so far exceed the human brain that ordinary mortals will no longer be able to keep up.

  Optimistic predictions regarding a technological singularity have been made by Ray Kurzweil (The Singularity Is Near: when humans transcend biology, 2005) and also presented as a documentary film (TheSingularity is Near: a true story about the future, 2010).

  Kijktip: de series van reportages over deze inhumane toekomst die middels CETA en TTIP al razendsnel over onsheen wordt gestort, op Deutsche Welle – die vandaag de serie is beginnen uit te zenden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Johan Bosman (werktuigkundige)

  Wanneer gaat het economisch goed in een land? Als de economie van een land de mensen dient in plaats van dat de mensen de economie moeten dienen.

  Nederland heeft dus een vernietigende economie. Zó vernietigend dat de stompe horde zelfs nog tot op het allerlaatste moment zal denken dat er niets aan de hand is. Onze economie is trouwens al in 2008 vernietigd (Lehman Brothers) maar onze bankiers en politici willen graag nog wat langer doorgaan op de verkeerd ingeslagen weg. Uit welbegrepen eigenbelang. En dat kan helaas alleen door het falderappes nog een paar jaartjes verder uit te plunderen. Tot er niets meer te halen valt…….

  https://www.youtube.com/watch?v=FO5StODFyvw

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Exacte kennis is straks niet meer nodig Google+ zit straks in je hoofd
  De mens gekruist met een wildzwijn levert een varken op …
  Op de site grenswetenschappen staat een foto kruising chimpansee varken. De Joden zijn een kruising Neanderthaler en de mens nul of 0 negatief bloed zou dit bewijzen.
  Je zal dus intelligentie ergens vandaan moeten halen , wie of wat zal voor deze kruising zijn ingezet . Of een mutatie of een hybride de laatste heeft het probleem na 1 generatie degenereren. ..
  Of net als de Monsanto zaden die niet kunnen reproduceren , ergens heb ik het vermoeden dat het die kant op gaat . Ook interessant in dit verband de aap van Jozef Stalin.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  @matchline http://wakkeremensen.blogspot.dk/2016/10/david-wilcock-over-de-event-en-de-val.html#more
  Bevestigd wat ik je al eerder duidelijk wilde maken.
  Ik hoop dat je het helemaal doorleest.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Onlyyou

  Helaas heeft kapitein rutte, ons opgedragen op het zinkende schip te blijven, terwijl hij met de schaapjes op het droge vertoeft?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hoop maakt z’n eigen magie

  Dat is een erg goed artikel.
  Verduidelijkt veel, op een prettige manier.

  Leuk, dat jij daar ook leest.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  het gaat zover dat de cyborg/ supercomputers over de mens zal gaan heersen zoals besproken in het boek van jacques freco

  “The best that money can’t buy, beyond politics poverty and war”

  https://www.youtube.com/watch?v=RlPV26sKXB0

  agenda 21, agenda 2030,smart grid, resource based economy gift/abundance economy, transhumanisme, supercomputers

  1 programma 1 geheel

  het valt allemaal samen in de 21 century.

  En dan te bedenken dat mijn computer nog geen dag zonder kuren loopt… geven we die alle touwtjes in handen? Er wordt niet gesproken over het stoppen van oorlogen maar de oorlogen gaan nu via computers 😕

  Er gaat niet boven IQ en bovenal Eq van de mens, singularity kun je wel nabootsen maar wordt nooit het wonderlijke wat we echt gaan meemaken als mens.

  Techniek kan de mens wel helpen, maar imo mag het de mens nooit over nemen.

  Heb deze link elders al gedeeld maar vind hem zo mooi dat ik hem hier ook even zet:

  https://anticorruptionsociety.com/in-defense-of-humans/

  🙂 we zijn veel te leuk!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  De aap van josef stalin, daarin wilde de wetenschapper Ilya Ivanov eigenlijk aantonen dat als dit lukte de darwin theorie bewezen werd. Het is toen niet gelukt. Hij heeft vrouwen onder valse voorwendselen geïnsemineerd met apen sperma. (grrr)
  Darwinisme is een stokpaardje onder transhumanisten, atheisme in overdrive… Zij zelf willen God worden.En dat is weer luciferiaans.
  Super soldiers , die worden nu wel gemaakt ook ten dele met implantaten bewust trauma toedienen, drugs en mind control.
  Vreselijk.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  aanvulling :
  https://quantumpranx.wordpress.com/dna-can-be-influenced-and-reprogrammed-by-words-and-frequencies/

  Quotes from Human DNA can be influenced and reprogrammed by words and frequencies, by Grazyna Fosar and Franz Bludorf, Russian DNA Discoveries

  ” . . . Human DNA is a biological internet
  and superior in many aspects to the artificial one. The latest Russian
  scientific research directly or indirectly explains phenomena such as
  clairvoyance, intuition, spontaneous and remote acts of healing, self
  healing, affirmation techniques, unusual light/auras around people
  (namely spiritual masters), mind’s influence on weather patterns and
  much more. In addition, there is evidence for a whole new type of
  medicine in which DNA can be influenced and reprogrammed by words and
  frequencies WITHOUT cutting out and replacing single genes.”

  Ik wacht daar wel op… En lukt dat nog niet ben ik geheel tevreden met het mens zijn in huidige staat.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • John_Rambo

  Als jouw computer altijd kuren heeft, dan gebruik je zeker Windows…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Zag nog niet zo gek lang geleden beelden van een man wiens halve schedel was weggevaagd door een kogel uit een revolver. De man was voor het ongeval matig intelligent , na het ongeval was de man in staat de meest complexe berekeningen te maken . Autisme kan zeer begaafde mensen opleveren.
  In een ver verleden heb ik gelezen dat Einstein door inteelt een lichte hersen afwijking had .Wat ik wil zeggen is dat extreme intelligentie vaak ten koste gaat van sociale intelligentie. .
  Ik heb het voorrecht gehad enkele extreem intelligente mensen te kennen , die zichzelf helaas niet staande konden houden in de maatschappij , het stukje sociale intelligentie schoot te kort .
  Daarom denk ik dat mensen zoals Billgates gewoon een afwijking hebben , ideaal om te moorden. Deze mensen denken heel rechtlijnig , het ëën gaat ten koste van het ander..
  Het lijkt dat bij de doorsnee gemiddeld intelligente mens een balans aanwezig is tussen normale en sociale intelligentie.
  Uit onderzoek blijkt dat de warmte ontwikkeling in de hersenen
  bij intelligente mensen bij moeilijke berekeningen minder hoog ligt..Het zit in je geheugen maar moet ook oproepbaar zijn , ik ben ervan overtuigd dat er medicijnen zijn die intelligentie stimuleren , Als je met een halve schedel na een ongeluk je iq ziet verhogen dan ix er een gedeelte inactief wat tot betere denkprocessen lijd, minder inspanning minder warmte ontwikkeling voor betere resultaten. De aap van Stalin heette Oliver en heeft echt bestaan.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Heb het helemaal doorgelezen , laten we hopen dat er iets is wat de mensheid bevrijd van deze koude wezens die de naam mens niet waardig zijn .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Dank voor de info.
  Bill Gates zijn gedrag is verklaarbaar als je weet dat zijn ouders bij planned parenthood zaten, dit heette voorheen gewoon eugenics. De man is zo opgevoed.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jolo

  Als de poot met Oekraineverdag wordt stijf gehouden, zal het toch in een Nexit eindigen?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  ik ontken noch bevestig dat.

  😉

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Genetica en milieu bepalen wie je bent , ” milieu oftewel de omgeving waarin je bent opgegroeid is de tweede sleutel…
  Inderdaad de man is zo opgevoed .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Richard Groen

  Heeft u dan niet gemerkt wat Duitsland werkelijk is. Soeverein, de motor van Europa? Echt niet.

  Na WOII was Duitsland bezet door de VS, en onderworpen aan de zgn. ‘Kanzlers Akte’, die bepaalt dat de VS de laatste zeg heeft wie Duitsland leidt, en de Duitse Kanzler moet trouw zweren aan de VS:
  http://live.world-citizenship.org/wp-archive/7813

  Vandaar dat Merkel is ingehuurd om Duitsland van binnenuit te slopen, en klaar te stomen voor de geplande WOIII. Deutsche Bank heeft eerst Z-Europa onder de schulden mogen begraven, en is vervolgens door de globalisten volgeladen met minder dan waardeloze derivaten in de orde van 8X het BNP van Duitsland.

  En wij staan als argeloze belastingbetalers GARANT voor die globalisten!!
  vertalen niet nodig?
  “Hunderte von Seiten
  deutscher Regierungs-Dokumente von 1994 bis 1998 – und erst im vergangenen Jahr veröffentlicht – machten
  es deutlich, dass ->
  … will Rothschild und sein Knappe, Soros, Deutschland isolieren
  als Deutschlands Bundesbank 2010 den Euro auflösen lassen wollte
  –jedoch von Rothschilds Zentralbankern der FED, der Bank of England und der EZB auf Platz gehauen wurde”

  Zo zit dus. ‘Deutsland muss blüten, muss kaputt!’ WO afl. 1,2, en 3.
  “Die EU ist eine korporative AG – mit dem berüchtigten Nazi IG Farben als Modell.”

  Vergeet dat de Koninkrijken in de EU allemaal het 3de Rijk steunden. (Spanje, Nederland, U.K., Denemarken en België), plus Mussolini en Vichy (Frankrijk).
  type ZOG-governments in uw browser, en ook de karaktermoorden in de PVDD66 – de monopolitiek worden u duidelijk. ‘Paars’ is monopolitiek – einde democratie.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Al zijn er sterke geesten die genetica en milieu kunnen weerstaan..
  Altijd een uitzondering op de regel houden is mijn motto. 😉

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • De aap van de Min. President

  Quote: De reddingsboot die ons kan redden heet Nexit? Einde citaat. Helaas is dat niet het geval omdat Nederland niet behoort tot de BRIC’s landen. Wij, alle bewoners van dit land, zitten in eeen dodelijke economisch en militaire val, veroorzaakt door 100 jaar agressie van banken in de VS & Engeland

  Maak dat je weg komt als je nog jong bent.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl