Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Clinton denkt Poetin te weerstaan

poetin-578Hillary Clinton beweert de enige kandidaat te zijn die  krachtig genoeg is om Vladimir Poetin te kunnen weerstaan.

Maar ze is ook de enige kandidaat die blijkbaar de mening is toegedaan dat de VS zo kwetsbaar is dat zij niet kunnen voorkomen dat Rusland zich zal mengen in de presidentsverkiezing in november.

Afgelopen donderdag stak Poetin de draak hiermee.

“Is er iemand die serieus denkt dat Rusland de keuze van het Amerikaanse volk zou kunnen beïnvloeden”, vertelde Poetin een groep van academici in Sochi.

“Is de VS een bananenrepubliek geworden? Naar mijn mening is Amerika is een machtig land, als ik het mis heb, corrigeer me alstublieft. “

Hillary Clinton heeft Rusland herhaaldelijk beschuldigd voor de onthullingen van de campagne operatieve e-mails door Wikileaks.

“We hebben  in de geschiedenis van ons land nog nooit een situatie gehad waarin een tegenstander, een vreemde mogendheid, zo hard werkt  om de uitslag van de verkiezingen te beïnvloeden,” zei Clinton in het tweede presidentiële debat.

“En geloof me dat ze het niet doen om mij  verkozen te krijgen. Ze doen dit om te proberen de verkiezingen te beïnvloeden ten gunste van Donald Trump. “

Donald Trump vertelde een menigte in Ocala, Florida: “Voor alles wat mis gaat beschuldigen ze Rusland.” Ze zeggen : “We worden gehackt, want we hebben de mensen die niet weten wat ze doen. Ze verwijten altijd Rusland. “

“Ze zeggen dat ik bevriend ben met Poetin. Ik weet het niet hoor mensen.. ik ken Poetin niet”, zei Trump, eraan toevoegend “dus wat zou ik in hemelsnaam moeten doen  met Poetin?”

Bron: InfoWars

 

 

 

Bewaren

Bewaren


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl