Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

MSM heeft altijd gelogen over Gaddafi

Het was deze week , op 20 oktober 2016, precies vijf jaar geleden dat de Libische president Muammar Gaddafi werd vermoord door door krachten die werden georganiseerd door president Barack Obama en zijn minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton.

De hele wereld was getuige toen Hillary Clinton op CBS News met een triomfantelijke lach verklaarde: “We kwamen, we zagen, hij stierf“.

 

 

Wat de mainstream media niet vertelden;  

Gaddafi was de meest vooruitstrevende politieke leider in de wereld

Gaddafi gebruikte de Libische olierijkdom ten behoeve van het Libische volk. Hij woonde in een tent, een leuke tent weliswaar  maar niet in een of ander luxueus paleis, en hij bezat geen collecties peperdure Europese exotische auto’s.

In het Libië van Gaddafi  waren onderwijs, medische zorg en elektriciteit  helemaal gratis, en was benzine vrijwel gratis omdat het werd verkocht voor slechts 14 dollarcent per liter.

Vrouwen die van een kind bevielen werden ondersteund met aanzienlijke bedragen in contant geld en  getrouwde koppels ontvingen een startkapitaal in contant geld op hun huwelijksdag om een huishouden op poten te zetten.

De Libische staatsbank verstrekte leningen zonder rente aan de burgers en verschafte een gratis startkapitaal aan landbouwers.

Gaddafi ‘s onafhankelijkheid van Washington is hem fataal geworden.

Gaddafi ‘s doel was het om de Arabische wereld te organiseren als één blok dat de westerse plunderingen kon weerstaan.  Hij koos voor pan-afrikanisme en weigerde deel te nemen aan aan de “US Africa Command”. Hij wilde een door goud gedekte Afrikaanse munt introduceren die  de Afrikaanse bevolking zou bevrijden van de Amerikaanse financiële hegemonie.

Gaddafi  liet Chinese bedrijven in Libië energiebronnen ontwikkelen. De regering in Washington, die al boos was over de Russische aanwezigheid in de Middellandse Zee, werd nu ook geconfronteerd met Chinese aanwezigheid. Washington concludeerde dat Gaddafi de bal speelde met de verkeerde mensen en besloot dat hij uit de weg geruimd moest worden.

Washington organiseerde en financierde een huurlingenleger, noemde ze ‘rebellen’ zoals in Syrië en stuurde hen naar Libië. Toen duidelijk werd dat Gadaf fi’s troepen niet konden worden verslagen, bedroog Washington de naïeve Russische en Chinese overheden door te zeggen dat een door de NAVO  afgedwongen no fly zone boven Libië alléén was om te voorkomen dat Gaddafi ‘s vliegtuigen burgerdoelen zouden aanvallen, wat hij overigens nooit heeft gedaan.

gadafiDe echte reden was dat Libië als een soevereine staat geen gebruik kon maken van zijn eigen luchtruim, zodat de Libische luchtmacht niet de troepen op de grond  kon steunen. Toen de goedgelovige Chinezen en Russen tijdens een stemming in de veiligheidsraad geen veto uitspraken over een no fly zone boven Libië, deden de VS en de NAVO de resolutie zelf geweld aan door in samenwerking met het door het Westen gefinancierde huurlingenleger Gaddafi ‘s troepen aan te vallen, waarbij Gaddafi gevangen werd genomen en op gruwelijke wijze werd vermoord.

Sindsdien is Libië, dat vroeger een welvarende en succesvolle maatschappij, was in vernietiging en chaos terechtgekomen.

Alle soorten leugens zijn verteld over Gaddafi en Libië, net als de leugens die werden verteld over Saddam Hussein en vandaag de dag nog worden verteld over Syrië en Rusland. Het is verbazingwekkend dat niemand van de mainstream media Hillary Clinton, als verantwoordelijke bewindsvrouw, ter verantwoording heeft geroepen voor haar oorlogsmisdaden, zeker gezien het feit dat zij de volgende president van de VS wil worden.

Bron: Paul Craig Roberts Staatssecretaris  onder Ronald Raegan

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • Richard Groen

  tsja, het was idd. een bijzonder mens.
  ‘t grote liegen begon al met Lockerbie. Een valse vlag, beschreven door ‘ex Mossad leidinggevende, Yuval Aviv, wiens recherche buro in New York, Interfor, het rapport schreef voor de verzekeraars van Pan Am naar de Lockerbie bomaanslag.
  Schrijvend onder het psydoniem Sam Green, schreef Aviv ook Flight 103.
  Operation Trojan begon in februari 1986 toen de Mossad een appartement in Tripoli voorzag van zendapparatuur. . ->
  “Using the Trojan,” Ostrovsky writes,

  Toen die story telling voldoende was uitgemolken – Libië nog eens miljarden afgeperst, Afrika uit elkaar gespeeld – en kansen op ontwikkeling op eigen kracht voorgoed de grond in geboord, Al-Qaïda geïnstalleerd in Libië – toen gingen onze regeringsleider kussen met Khadaffi. Slick Tony Blair, Sarkozy, Bush, c.s..

  Toen de olie- en gas concessies binnen waren (ook Shell! – Mabel, debacle met helikopter van de Kon. Marine) toen konden zij zich ontdoen van het soevereine land en haar legitieme leider.
  Om het vervolgens klaar te maken als doorvoerkamp voor de deportatie van niet-blanken naar de EU, en het ‘Regime Change circus heel N.Afrika en het M.O. te laten afwerken, Oekraïne; en nu is de EU dan aan de beurt.
  En dat is een ‘Walk Over’. CETA en TTIP, paarden van Troje, die onze leiders ‘coute-que-coute’ binnenhalen.

  Kijktip: dit interview is een waar document van wat wij niet mogen weten:
  Muammar Gaddafi Interviewed Just Before Libyan Revolution:
  https://www.youtube.com/watch?v=bUhZmO6P0NU

  Dit helpt je te begrijpen waarom Afrika wordt verstikt onder onze ‘hulp’:
  http://aangirfan.blogspot.nl/2009/08/lockerbie-lord-browne-mi6-bp-hookers.html

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Richard Groen

  ‘t zou overigens voor het eerst in de geschiedenis zijn dat een president van de VS werkelijk wordt gekozen door die kiezers.

  De globalisten nemen geen risico. Als een ongewenste president wint vanwege zijn populariteit onder het volk – > JFK noodrem. Lincoln dito. De lijst is lang.

  De president wordt geselecteerd (door de globalisten), niet gekozen door de kiezers.

  In de VS worden vrijwel alle stemmen uitgebracht op stemmachines, computers doen de telling. Dat is een monopolie van de firma Diebold. Het is bekend dat de algoritmes, die strikt geheim zijn – het bedrijf geeft die niet prijs, ook niet aan een onafhankelijke waakhond, de uitslag naar de geplande uitkomst toerekenen. . . .

  Ook Trump is beslist ingehuurd door de globalisten. Om de schijn dat er nog iets te kiezen is, de schijn van democratie hoog te houden.

  De VS vormen niet alleen een acute, en permanente bedreiging, voor de vrede, veiligheid, en welvaart voor alle mensen op de planeet. Voor de mensheid zelf.
  De VS streven naar ‘singularitiet’, transhumane ‘mensen’. (geen grap).
  Leestips:
  http://nationalvanguard.org/2015/03/information-warfare-automated-propaganda-and-social-media-bots/

  Hier alles op een rij over de stemfraude met de stemmachines; hacken is absoluut niet nodig; zo worden ze afgeleverd
  http://www.stopdebankiers.com/volgens-msm-nrc-trump-geen-vrienden-meer/#comment-1065

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  aha, en weg is mijn reactie..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  google

  The New “Water Barons”: Wall Street Mega-Banks are Buying up the World’s Water

  en primary water . org daar staat een artikel op over ghadaffi

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  als je dat volgt heb je die van mij die gewist is in een notedop

  water wars , elite die het opkoopt als een land in de schulden zit,fake waterschaarste, ghadaffis waterweg en , en de nato die het bombardeerde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • AJ

  The GREAT Muammar Gaddafi. If the western world only knew the truth.

  https://www.youtube.com/watch?v=nHgGKl2FVUc

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Onlyyou

  Je ziet alleen dollartekens in haar ogen, en maar lobbyen voor de grootvervuilers, misbruikers?

  It is she cannot cry? Than she did It, like her canadian college, minister of trade. Ceta, during te debate with Belgium?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Onlyyou

  Je bedoelt een afgeleide trol?
  Als ie dat ziekelijke geld maar weigert? Want dit wordt de burger toch weer voorgehouden?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Wakker Worden !!!

  Thanks to Bush, Obama, Rotschilds, EU en de door en door verrotte mediakanalen Wereldwijd.

  Bekijkt u deze video van Libië en u snapt de constante herhalingen zoals ook de vorige afleveringen in Irak, Afghanistan en Syrië maar ook soortgelijk gespeeld in de Oekraïne en welke er nog op stapel staan zoals bijv Iran en natuurlijk Rusland deze voorbereiding is al jaren bezig..

  Mensen Please kijk en begrijp het spel wat met u gespeeld word !!!!!

  https://m.youtube.com/watch?v=qVHzAinRH4g

  En verspreid het aub naar alle believers in de machthebbers en de mainstream media !!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Wakker Worden !!
 • matchline

  Daarom weten we dat Iran het volgende slachtoffer gaat worden.
  We weten inmiddels ook wat dat betekent lll wereldoorlog Buma ( Zionist ) van de gedachte politie schuwt geen derder wereldoorlog ..
  Alles voor Israël het stokpaardje van Rothschild …

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Johan Vermeulen

  De Amerikaanse professor Alan Kuperman heeft in 2012 de zaak onderzocht.
  Zijn uitkomt: Ghadaffi heeft nooit een grote groep mensen gedood ( dat was de reden voor de Westerse ingreep, R2P) .
  Hij zou met zekerheid ook geen massa mensen in Benghazi gaan doden.

  Als Wij niet ingegrepen hadden, had die opstand 1000 doden gekost. Nu waren er eind 2012 al ca 30.000 doden.
  http://xevolutie.blogspot.nl/2014/06/354-alan-kuperman-proves-ghadaffi-did.html

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • De aap van de Min. President

  Kiest de VS een oorlogsmisdadiger als president? Antwoord: Ja. Zie https://www.youtube.com/watch?v=7LYRUOd_QoM

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Typhoons onderweg om te verhinderen dat Ruslands oorlogschip kuznetsov Syrië vanaf zee gaat bestoken .
  Weer een stap dichterbij de lang geplande confrontatie , agenda 21 het oude moet kapot.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl