Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

kim-ekman

Eerder kondigde ik al aan in een ander artikel dat ik bezig was het boek van Kim Kamala Ekman te vertalen ‘So what can I do’. Dat is klaar en nu is het in het Nederlands verkrijgbaar met de titel “En wat kan ik doen?”.

We hebben Kim Ekman eerder geïnterviewd over haar boek en dat interview kun je onderaan bekijken, voorzien van Nederlandse ondertiteling. Zij is een bezorgde moeder, Yoga lerares en leeft samen met Ole Dammegård. Omdat ze via Ole met lastige informatie te maken krijgt is ze zelf ook op onderzoek uitgegaan en wil ze de deur open zetten voor mensen zoals zij, die soms dreigen te verdrinken in de propaganda en leugens uit de media, maar die ook de waarheid willen weten. Dat doel heeft ze met dit boek voor ogen gehad en in mijn optiek is ze daar zeer goed in geslaagd.

Kim interviewde 8 onderzoekers en sprekers als David Icke, Kerry Cassidy van Project Camelot, Ole Dammegård, en Cynthia McKinney, een activiste die zelf sterk betrokken was bij de Amerikaanse politiek en gaandeweg de ‘Deep State’ heeft ontmaskerd en deze nu ongezouten blootlegt.

Kim legde deze bevlogen mensen allemaal dezelfde veertien vragen voor:

  • Wanneer begon je jouw vakgebied te verkennen? Was er een specifieke gebeurtenis die je naar het pad van ontwaken leidde?
  • Hoe zie je de wereld van vandaag in termen van uitdagingen waar we voor staan?
  • Heeft het zin om te stemmen of niet?
  • Hoe denk jij over geld en de wereldwijde banken?
  • Wat vind je van de schuld-gebaseerde economie waarin de mensen vast zitten en is er een uitweg?
  • We beginnen steeds meer te lezen en te horen over het microchippen van mensen. Wat betekent dit?
  • Hoe denk jij over depopulatie?
  • Wat is jouw mening over de vaccins? En zijn vaccinaties onderdeel van de depopulatie kwestie?
  • Wat zijn GMO’s?
  • Bestaan chemtrails, en zo ja, hoe zou jij ze omschrijven?
  • Wil je alsjeblieft je gedachten delen over het milieu en de huidige weersomstandigheden?
  • Heb jij een oefening die je geest krachtig houdt?
  • Als ik de gekte om mij heen zie, voel ik me moedeloos. Heb je een aantal suggesties die mijn vertrouwen in de toekomst kunnen herstellen en hoe ik moet handelen om een positieve verandering te creëren?
  • Als je één zaadje zou kunnen planten in de gemiddelde geest, wat zou dat dan zijn?

Alle acht ondervraagden geven hier heldere, uitgebreide en rechtstreekse antwoorden op. Het is een fantastisch boek voor kaftbeginners in het ontwaken, maar ook voor de reeds ontwaakten om zicht te krijgen op alle ernstige problematiek op de diverse terreinen. Voor mij een waardevolle reden om aan het vertalen te slaan in juni jongstleden en het resultaat is nu in boekvorm voor iedereen beschikbaar.

Je kunt het boek bestellen bij Amazon.com, (in Engelse ponden 9,90 en in euro’s is dat 11,- exclusief verzendkosten vanuit de VS) maar omdat dat voor velen een tè omslachtige manier is, hebben wij van De Vrije Media in overleg met Kim een manier bedacht om het via ons te kunnen bestellen.  Leden betalen geen 9,90 Engelse pond, maar 9,90 euro, exclusief verzendkosten.  Niet-leden kunnen het kopen voor € 12,50 excl. verzendkosten. (verzendkosten € 3,95)

Mail naar [email protected] voor de bestelling. Wij zullen deze in orde maken en zo snel mogelijk afhandelen. Vergeet niet erbij te vermelden of je lid bent van De Vrije Media of niet.

Zie hier het interview met Kim Ekman. Zet de ondertiteling even aan, rechtsonder in beeld als deze niet vanzelf verschijnt.

© Irma Schiffers

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags

 • Onlyyou

  Tegen het opdringerig gedrag van de nwo valt moeilijk tegen op te boksen?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Ze zijn idd een irritante denderende trein, enigste wat ik zie is dat men zichzelf wat beter kan beschermen middels info zoeken en delen. Men kan pas iets bevechten als je weet wat er komt, en hoe je schade kan beperken cq stoppen.
  Alleen een wakkere massa stopt die trein. Er zijn onder de reageerders/ lezers ook bestuurslieden die invloed uit kunnen oefenen in hun terrein, middels delen van de JUISTE info. Vaak worden juist zij voorgelogen om het agenda 21 doel te bereiken.
  De oplossing zie ik juist daar. In het delen van de feiten.
  Als men vrijheidslievend is en goede goede gezondheid oud wil worden, zal gezond verstand de trein stoppen, ieder op zijn eigen terrein.
  En daarin heb ik goede hoop.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • De aap van de Min. President

  Quote: Als men vrijheidslievend is en goede goede gezondheid oud wil worden, zal gezond verstand de trein stoppen, ieder op zijn eigen terrein. Einde citaat. Mijn mening: Neem mij niet kwalijk als ik zeg dat ik je lief en naief vindt. Het tuig achter Agenda 21 is erger dan de na-so’s ( nazi’s ) omdat zij welbewust doeltreffend begonnen zijn om grote groepen mensen te elimineren. Miljarden mensen moeten voortijdig sterven omdat de neocons dat willen via de aangenomen resolutie genaamd Agenda21. Vertrouw de Volkskrant, Telegraaf, A.D., N.R.C., Trouw en de Groene Amsterdammer, HP/De Tijd + Metro niet. Zij schrijven over zaken die op de waarheid lijken. Net zoals in het mediapark bij Hilversum gebeurt. Daar liegen de publieke omroepen al meer dan 40 jaren alles aan elkaar.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl