Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Sniper geweer

ceo-dreigingEen bedrijf heeft zijn eigen CEO naar huis gestuurd nadat deze openlijk op Facebook verkondigde Donald Trump te gaan vermoorden  met een sniper geweer.

De man in kwestie is Matt Harrigan en is de CEO van PacketSled, een risico-management bedrijf.

“Met  een sniper geweer positioneer ik me op een strategische plek en zoek de slaapkamer in het Witte Huis waar je vertoeft, ik zal je vinden motherfucker”, en plaatste dit vervolgens op Facebook.

In niet mis te verstane, woorden voegde Harrigan er nog aan toe  “Fuck u Amerika.  Fuck off.”

In een latere verontschuldiging op Facebook  beweert Harrigan dat zijn woorden een “grap” waren, maar zijn collega’s bij PacketSled konden de grappige kant er niet van zien.

De directie van het bedrijf bracht de volgende verklaring naar buiten: “PacketSled neemt recente opmerkingen, gemaakt door onze CEO, heel serieus. Zodra wij op de hoogte waren van deze opmerkingen, hebben we we dit onmiddellijk gemeld aan de geheime dienst en wij zullen volledig meewerken bij  eventuele vragen”, kondigde het bedrijf aan op haar website.

Bron: InfoWars

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl