Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

 

De informatie is zo schokkend, dat het nauwelijks te bevatten is.

1hillaryDe beerput rondom de Clinton’s is momenteel met de dag verder aan het openbarsten. De informatie is zo schokkend, dat het nauwelijks te bevatten is. De eerste grote scheur ontstond in september met de ontdekking dat de Clinton Foundation rechtstreeks het onderwerp was in de grootste fraudezaak uit de geschiedenis. Het lijkt om een bedrag te gaan van ongeveer 100 miljard dollar. Vrijwel al het geld wat uit liefdadigheidsacties bij elkaar is gebracht, is rechtstreeks in de kas van de Clinton Foundation beland en dus nooit bij de slachtoffers aangekomen. Slechts 5,7% ging daadwerkelijk naar goede doelen en de rest verdween in salarissen, werknemersvoordelen, fondsenwerving en “ander kosten”. Zo blijkt Haïti na de zware aardbeving van 2010 zo goed als geen financiële hulp te hebben ontvangen.

Wat al eerder speelde en volledig door de Main Stream Media is genegeerd is de gigantische stemfraude die door het Clintonkamp is gepleegd waardoor Bernie Sanders, de eigenlijke winnaar, als verliezer uit de bus kwam. Op 4 november jl. werd duidelijk dat de verkiezingsuitslag van aanstaande dinsdag al bekend is, voordat deze zelfs heeft plaatsgevonden en dat Trump gaat verliezen. De uitslag kwam rechtstreeks uit de Word Now Media server die FOX, CBS en anderen zullen gebruiken.

foto-1

De gehackte WikiLeaks mails lijken nu eindelijk vruchten af te werpen nu James Comey, hoofd van de FBI, onder druk van zijn eigen team, afgelopen week het onderzoek naar Hillary’s criminele activiteiten, heeft hervat nadat duidelijk werd dat er zulke duidelijke bewijzen aan het licht zijn gekomen, dat de Clinton’s rechtstreeks verbonden zijn met internationale kinderhandel en pedofiele netwerken. De bewijzen zijn afkomstig uit de laptop van Anthony Weiner, de echtgenoot van Huma Abedien, de mysterieuze rechterhand van Hillary van de afgelopen 20jaar, die mocht Hillary winnen, haar hoogste stafmedewerkster lijkt te gaan worden.

hillary-humaHillary noemt Huma Abedien regelmatig haar tweede dochter. Huma Abedien is geboren in de Verenigde Staten maar op 2jarige leeftijd met haar familie terug verhuisd naar Saoedi-Arabië, waar ze tot haar 18de heeft gewoond en opgroeide in een zeer fundamentalistische conservatieve atmosfeer. Op 20jarige leeftijd kwam ze in dienst bij Hillary en heeft ze zich heeft zich met toestemming weten te infiltreren in de hoogste kringen van de Politieke maffia in Washington, terwijl haar moeder hoofdredactrice is van de radicale Moslim krant Journal of Muslim Minority Affairs. Deze radicale Moslims staan er om bekend dat ze voorstander zijn van het besnijden van vrouwen, het onderwerpen van vrouwen als tweederangs burgers zonder burgerrechten en de doodstraf opnieuw wil invoeren voor mensen die uit de Islam willen stappen.
Deze krant deelt het zakelijke pand op 46 Goodge Street in Londen, met de terroristen steunende Muslim World League en een kinder- organisatie genaamd de World Arab Muslim Youth Association (WAMY). Uit een State Department memo uit 2009 blijkt dat in deze periode het departement van Buitenlandse zaken met Hillary Clinton als minister van Buitenlandse Zaken en Huma Abedin als haar top assistent, onderhandelingen aan het voeren was met Saoedi-Arabië, over het stoppen van de financiering aan de terroristische Moslim World Liga, terwijl op hetzelfde moment het “Abedin familiebedrijf” opereerde vanuit hetzelfde kantoor in Londen. De verbinding met de terreur financiering wordt ook vermeld in de beruchte “ontbrekende 28 pagina’s” van een rapport van de 9/11 commissie. Huma Abedien had directe toegang tot gerubriceerde nationale veiligheid informatie, die is opgeslagen op Hillary’s onbeveiligde mailserver. In april dit jaar had ze de FBI nog laten weten, in het geheel niet op de hoogte te zijn geweest van deze mailserver, terwijl nu bewijs naar boven komt, dat zij degene is geweest die opdracht heeft gegeven deze server te bouwen. Op 11september 2001 stond ze op zowel de loonlijst van Hillary als wel op die van haar familiebedrijf dat o.a. Al Qaida en ISIS financiert.

 

Lees verder op De Vrije Media

Bewaren


 • Tom

  Kon een interessant artikel wezen. Helaas. Basisregel journalistiek ; Check en dubbelcheck uw info alvorens te publiceren. Wat is uw bron ? “Eén van de correspondenten” Tja, hiermee reduceert u uw nieuws-site tot complot-theoriën en X-files gezwam ipv onderzoeksjournalistiek. Feiten en bronnen, aub.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Oost West enz.

  Het verhaal klopt inderdaad niet. Foxnews zou er bij betrokken zijn? Dat is hilarisch. Als er 1 club is die anti Clinton is dan is het wel Foxnews. Conclusie: Deze site is een robot en nog wel van een slecht soort ook.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • John Diks

  Kennelijk heeft u niet geklikt op de link ‘lees verder op: De Vrije Media.

  Daar staat de auter en de bron vermeld plus talrijke ondersteunende bronnen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Wakker Worden !!!

  De informatie is zo schokkend dat die viezerik van Clinton het wel VRESELIJK verloren heeft en wij nu met z,n allen gaan bekijken of Trump voor de zo nodige wereldwijde veranderingen gaat zorgen….

  De Beurzen reageren wereldwijd al ZEER ANGSTIG op het nieuws van verandering en koerswijziging !!!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Onlyyou

  Nou moet Trump nog de daad bij het woord voegen, lock her Up?
  Vind je het vreemd dat de bijdrage van onderhand triljoenen nog steeds, na 60 jaar, geen verbetering opgeleverd heeft in de ontwikkelingslanden?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Deadslim

  Dus als ik zeg dat ik mijn salaris in een potje stop, maar jet eigenlijk allemaal opmaak dan gelooft iedereen dat ik het in een potje stop. Want dát is het enigste wat ik lees. Een opmerking en een conclusie, zonder argumenten. Zo kan ik ook iemand zwart maken. Gaat nergens over dit!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Andre Maneschijn

  WIKILEAKS laatste weken niet gelezen het is nog veel erger dan hier staat te lezen, 650.000 emails van verkiezigs fraude tot en satanisme

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Eva

  wow

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Simon Den Outer

  @deadslim. Je doet je naam geen eer aan. Het gaat niet om het salaris van de clintons maar charityfunding, geld dat ingezameld wordt om slachtoffers in haiti alsmede andere “goede doelen” te steunen. Onze regering heeft hier uit naam van “ontwikkelingssamenwerking” geld op gestort. Ons belastinggeld is inderdaad het salaris van mr&mrs Clinton geworden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • CyberRat
 • Minnie mouse

  De postcodeloterij heeft recentelijk 25 miljoen euro gestort op de rekening van dit corrupte stelletje satanisten. Alsof er hier in dit land waar de ouderen hele dagen in een luier zitten geen betere bestemming voor te vinden was.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Maffia lotery

  Ik raad iedereen aan hierover een mail te sturen naar de postcodeloterij , niet dat je er iets aan hebt maar het is gewoon leuk hun te laten zien dat wij niet gek zijn en hiervan gewoon op de hoogte zijn. Ik kreeg als eerste reactie dat ze zeiden absoluut niet te doneren aan politieke campagnes. En dit terwijl ik zeer duidelijk had verwoord te verwijzen naar de Clinton foundation die harstikke crimineel is en helemaal niet (of nauwelijks) wat doet aan goede doelen en ik het dus NIET over de campagne had. Een reactie op mijn 2e email is er dan ook niet meer gekomen haha.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Dat niet alleen, er gaat ook overheidsgeld richting clinton foundation. Dus ook de rijksoverheid even mailen svp.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • K Jager

  Omdat het niet bij uw vooroordelen past dan is het niet waar?
  Wie is nu de robot?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cor Rector

  het is gewoon leuk hen* te laten zien…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • cokoo

  En dit geloven we zondermeer, wegens een “betrouwbare” lekker…..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • cokoo

  Mee eens!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • michael rieu

  …en dát is DE reden dat de Americanen schoon genoeg hadden van de Clinton’s….Sandy IS DE president van de U.S.A.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Lorena

  *zucht!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Euh, neen dus…

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl