Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Trump = troef.

georg_sorosNiet alleen in de letterlijke betekenis (vertaling) van het woord. Maar ook zijn naam, zijn personage en zijn overwinning zijn troef in het medialandschap als het gaat om veelal negatieve aandacht, met hier en daar als uitzondering op de regel pro-Trump artikelen. We kunnen inmiddels met zekerheid vaststellen dat het kamp der tegenstanders rijkelijk wordt gefinancierd en opgehitst door de gevaarlijke Hongaarse miljardair George Soros.

Een mainstream mediakanaal zoals De Volkskrant schreef een paar weken geleden ook nog over Soros, zij het op een gematigde toon. Maar dat kunnen we verwachten van de volledig gekochte mainstream media. Zelf schreef ik al vaker over Soros, omdat hij achter allerlei ‘color revolutions’ zit, achter de campagne van Clinton, achter Black Lives Matter, maar ook achter AVAAZ, achter de vluchtelingencrisis door onder meer het uitgeven van handleidingen voor die vluchtelingen waar ze heen moeten gaan en wat ze mogen ‘eisen’ in elk land,  en zoveel meer. Hij is iemand die sterk aan de touwtjes trekt van de valutamarkten en de wereldpolitiek en in staat is door een statement een land te verscheuren. Een uiterst gevaarlijk mens, die herkend zou moeten worden en gestopt in zijn psychopathische geldingsdrang die tot vergaande ontwrichting leidt in de wereld.

De Canadees Dan Dicks van Press For Truth -die ik al langer volg, o.a. door zijn ‘ongewenste‘ aanwezigheid bij de Bilderberg-meetings- maakte een videoportret van Soros. Na overleg met Dan heb ik deze vertaald en ondertiteld (duur 11’00”). Het wordt toch echt tijd dat de overige 99% gaat zien wie werkelijk aan de touwtjes trekt; het zijn niet onze regeringen die wij zogenaamd zelf mogen kiezen, maar het is wel de schaduwregering die zich veel te lang in het duister heeft weten te verschansen, een elitegroep die Ole Dammegård onlangs nog voor onze camera heeft toegesproken.

Hoog tijd om het licht daar maar weer eens op te laten schijnen! Dan Dicks, dank voor je inzet!

© Irma Schiffers

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • vladi

  Sociopaat van het hoogste kaliber.
  A devil’s minion.

  fff

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • formidabele

  Die Trudeau is in het geheel niet achterlijk, of zaait ie met de gevestigde orde alleen tweedracht?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Trump is With the Establishment Afterall ( He is a Cfr member )www.youtube.com >watch een filmpje dat bevestigd wie Drumpf werkelijk is , de Relatie Richard haas en Trump waar ik meerdere keren naar verwezen heb wordt hier perfect uitgelegd en wat dit betekent voor zijn beleid. Over Soros en zijn relatie met het koningshuis heb ik al genoeg geschreven. De opkomst van Le Penn en Wilders is zorgwekkend maar past precies in het plaatje. Over plaatje gesproken de overbekende kaarten met symbolen hebben een kaart die verdacht veel op Trump lijkt in 1989 uitgegeven met de tekst genoeg is genoeg.
  Conclusie allemaal gepland , ik hoef hier hopelijk de Simsons niet aan te halen .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Onzekerheid chaos angst inderdaad tweedracht en dit op vele manieren

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Onlyyou

  Gods wegen zijn ondoorgrondelijk, die van de satan evenzozeer?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Enemy of the state

  Voor mensen als george Soros hoop ik dan maar dat de hell echt bestaat , voor wat betreft zijn zoon , denk ik dat we allemaal 1 euro moeten leggen in een pot die staat te wachten op diegene die hem versneld naar diezelfde plek stuurt waar pappa Soros heen zal gaan 😉 Oh nee ,.,.,.natuurlijk gaan we deze mensen ook gewoon vergeven uiteindelijk zonder enige straf. (yea right !)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • wakker worden !!!

  beste Ricken Patel,

  Het Zou fantastisch zijn als er zo snel mogelijk een eind werd gemaakt aan het bestaan van het misleidende AVAAZ wat volledig gefinancierd word door de facist George Soros met zijn Miljarden….

  http://www.gewoon-nieuws.nl/2016/11/george-soros-een-gevaarlijke-puppetmaster/

  Wij hopen dat de misleiding van van avaaz zsm de kop ingedrukt mag worden.

  Mvg,

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Op 21 dec. 2016 om 15:28 heeft Ricken Patel – Avaaz het volgende geschreven:

  Beste vrienden,

  Ik maak me zorgen, want Trump zou een einde kunnen maken aan Avaaz.

  Avaaz is een wereldwijde organisatie, maar onze technologie — onze servers, data, mailinglijst en website — zijn gevestigd in de VS. ‘President Trump’ zou ons in een handomdraai plat kunnen leggen.

  Zou hij dat echt doen? Avaaz heeft harde campagnes gevoerd tegen Trump — we hebben zelfs zijn belangrijkste adviseur aangeklaagd wegens stemfraude. En als een ding duidelijk is geworden is het dat Trump wrok koestert.

  We moeten ons dus in een ander land gaan vestigen. En snel.

  Dit zal geen gemakkelijke operatie worden, al onze technologie verhuizen is duur. Maar als 0,1% van ons voor 1 januari de prijs van een kopje koffie of een maaltijd doneert, kunnen we Avaaz in veiligheid brengen voor Trump geïnaugureerd wordt. Laten we Avaaz Trumpproof maken:

  Ja! Ik doneer €2 om Avaaz veilig te houden

  Ja! Ik doneer €4 om Avaaz veilig te houden

  Ja! Ik doneer €8 om Avaaz veilig te houden

  Ja! Ik doneer €16 om Avaaz veilig te houden

  Ja! Ik doneer €32 om Avaaz veilig te houden

  Ja! Ik doneer een ander bedrag

  Toen de Amerikaanse overheid van Wikileaks af wilde zetten ze bedrijven als Visa, MasterCard en PayPal onder druk om hun online donaties niet langer te verwerken. Wikileaks lag een jaar lang plat. Trump zou nog verder kunnen gaan en zijn pijlen kunnen richten op de bedrijven die onze servers en mailinglijst huisvesten. Dit zou het einde van Avaaz kunnen betekenen.

  Avaaz is extra kwetsbaar, omdat we een wereldwijde organisatie zijn. Over de hele wereld proberen extreem-rechtse nationalisten ons, en andere “buitenlandse” organisaties die hun haat en onverdraagzaamheid aankaarten, dwars te liggen. We kunnen ons maar beter voorbereiden op een aanval, laten we onze beweging Trumpproof maken:

  Ja! Ik doneer €2 om Avaaz veilig te houden

  Ja! Ik doneer €4 om Avaaz veilig te houden

  Ja! Ik doneer €8 om Avaaz veilig te houden

  Ja! Ik doneer €16 om Avaaz veilig te houden

  Ja! Ik doneer €32 om Avaaz veilig te houden

  Ja! Ik doneer een ander bedrag

  Wat zo mooi is aan onze beweging, wat ons bestaansrecht geeft en machtig maakt, is dat een hele grote groep gewone mensen de motor achter Avaaz is. Omdat jullie je niet laten intimideren zijn wij moeilijk te intimideren. Maar met onze onverschrokkenheid hebben we vijanden gemaakt en die moeten we nu te slim af zijn. Laten wij in actie komen voordat zij dat doen.

  Met hoopvolle groet,
  Ricken, Danny, Mia, Spyro en het hele Avaaz-team

  BRONNEN

  Wikileaks kan donaties ontvangen na ban (NU.nl)
  http://www.nu.nl/internet/2861568/wikileaks-kan-donaties-ontvangen-ban.html?redirect=1

  De Wereld aan Trump (Avaaz)
  https://secure.avaaz.org/campaign/nl/deartrump/?pv=349&rc=fb

  IN HET ENGELS

  Complaint alleges Donald Trump campaign CEO ineligible to vote in Florida (Miami Herald)
  http://miamiherald.typepad.com/nakedpolitics/2016/11/complaint-alleges-donald-trump-campaign-ceo-ineligible-to-vote-in-florida.html

  The bankers’ blockade of WikiLeaks must end (The Guardian)
  https://www.theguardian.com/commentisfree/2011/oct/24/bankers-wikileaks-free-speech

  Avaaz’s Ricken Patel versus Donald Trump op CNN (CNN)
  https://www.youtube.com/watch?v=zA8uyONnLMA

  Avaaz is een internationaal campagnenetwerk van 44 miljoen mensen en streeft ernaar dat internationale besluitvorming wordt bepaald door inzichten en waarden van de wereldbevolking. (“Avaaz” betekent “stem” of “lied” in veel talen.) Avaaz heeft leden in alle landen van de wereld; ons team is verspreid over 18 landen in 6 werelddelen en werkt in 17 talen. Lees meer over de grootste campagnes van Avaaz hier, of volg ons op Facebook of Twitter.

  Jij bent lid geworden van de Avaaz-beweging toen je deelnam aan “Oegandese anti-homo wet — Gestopt!” op 2011-05-11 met extremeqs@gmail.com, en je ontvangt dit soort berichten sindsdien.
  Zorg dat avaaz@avaaz.org in jouw adresboek staat om er zeker van te zijn dat Avaaz jouw inbox bereikt. Om je emailadres, de taal of andere gegevens te wijzigen, kan je contact opnemen via dit formulier, of klik hier om je uit te schrijven.
  Om contact met Avaaz op te nemen, beantwoord deze email niet, maar stuur een bericht via http://www.avaaz.org/nl/contact of bel ons (in het Engels) op +1 888 922 8229 (VS).

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  ah joh, soros doneert vast wel joh.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl