Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Wanneer gelijkgestemde zielen met dezelfde missie elkaar ontmoeten in deze tijd, voelt het als een explosie van emoties en goddelijke liefde!

ole4Dus het was me het weekje wel, nadat Ole Dammegård (onlangs bekroond met de Praagse Vredesprijs 2016) door Peter Vereecke vanuit België naar mij werd gebracht (dank Peter!) en vijf intensieve dagen hier doorbracht; dagen met lange, lange interviews op video, hard werken, veel lachen maar ook een traan, en uiteraard, hoe kan het anders, met muziek. Gelijk aan de wereld waar we vandaag de dag in leven, maar een wereld die meer dan klaar is voor veranderingen die ten goede komen aan de mensheid, de planeet, en onze dierlijke vrienden. En dat is waar we naar streven.

skype-together-with-xanadu

Ole met Xanadu, een van mijn huisgenootjes

Wow!  Zoals ik al vaker heb beschreven; Ole is een bevlogen onderzoeker en journalist en al meer dan dertig jaar en hij heeft zoveel ‘valse vlag-operaties’, corruptie, fraude en andere mensonterende gedragingen blootgelegd van politici, bankiers, pedofielen en zogeheten ‘monsters’ die onder mind control staan, en veel van deze dingen kwamen aan het licht tijdens onze diepgaande conversaties met deze zeer bijzondere vriend. We spraken over false flags in vele landen, maar we hebben daarbij ook Nederland niet ontzien. En ja, veel hiervan is vastgelegd op video. Dus je kunt veel van ons verwachten in de komende maanden. Het is het eerste grote project voor ons nieuwe mediabedrijf ‘De Vrije Media‘, een professionele onafhankelijke media-outlet in ons eigen land.

de-setTerwijl we ’s avonds bij elkaar zaten, lazen we een opmerkelijk artikel (met video) in de Telegraaf, één van de meest propagandistische kranten die we hier hebben nota bene: ze stelden dat we niet alles moeten geloven wat we zien in het nieuws (of lezen). Hoe bijzonder!  Ze toonden daarbij een video uit Irak, en daarop kun je zien dat er een auto explodeert door een bom en er liggen allerlei mensen op straat. Wanneer de Telegraaf de video terug spoelt, die gemaakt is door een bewakingscamera, zie je dat de auto explodeert en dat er niemand in de buurt is. Kort daarna zie je een stel (crisis-)acteurs verschijnen die op de grond gaan liggen en voor slachtoffer spelen. Het lijkt erop dat het is zoals Ole hierbij opmerkte: “there actually is a crack in the wall”, ofwel “er beginnen scheuren in de muur (van propaganda en leugens) te komen”.

godert-willem-ole-irma

V.l.n.r.: Godert, Irma, Willem, Ole

We zijn op een missie; een missie van vrede en waarheid en we zullen daarmee doorgaan!

Zaterdag is Ole vertrokken naar huis, en hij is zich nu aan het voorbereiden op zijn reis naar Dallas waar hij een van de hoofdsprekers zal zijn tijdens een conferentie over de moord op John F. Kennedy. Als je hem wilt ondersteunen, ga dan naar zijn website ‘Light on Conspiracies‘ voor een donatie. We werken allemaal voor niets als het om financiën gaat, maar we werken volledig ten bate van de mensheid. We hebben elkaar allemaal nodig en we hebben zeker jou daarbij nodig! Willem Felderhof, ook zo’n mooie ‘lichtstrijder’, kwam zaterdag ook nog langs en hij bracht Ole naar het vliegveld. Hartelijk dank, vriend!

Wanneer je wilt helpen, word dan alsjeblieft lid van coöperatie De Vrije Media. We hebben de support nodig om verder te kunnen gaan met ons onderzoek naar feiten, zodat we (nationaal en internationaal) toegewijde journalisten als Ole kunnen ondersteunen om dit werk grondig te doen. We kunnen dat niet zonder jullie support dus als je jezelf afvraagt: ‘En wat kan ik doen’, conform het gelijknamige (inmiddels door mij in het Nederlands vertaalde) boek van Kim Kamala Ekman, is dit één van die dingen. Een andere is het aanleveren van journalistieke artikelen, op feiten gebaseerd.

De video’s en artikelen die om financiële middelen vragen zijn vrij te bekijken voor onze leden, en anders kun je deze bekijken door te betalen per ‘view’. We houden jullie daarvan op de hoogte.

Overigens, op 15 november a.s. staat er een interview gepland met David Icke en ik wil je uitnodigen om een vraag te stellen die je graag beantwoord wilt hebben door David. Ik zal mijn uiterste best doen om een aantal van die vragen aan hem te stellen.

Maar voor nu wil ik alleen maar zeggen “Dank je wel Ole, dat je hier was. We love you!”

 

© Irma Schiffers

Bewaren

Bewaren


 • LH
 • Oost West enz.

  Het is opmerkelijk om te constateren dat er nog mensen zijn die geloven dat er een betere wereld mogelijk is. Hoe dom kan je zijn? Is er dan niemand die ziet dat het leven op aarde al naar de kloten geholpen is? En er is geen weg terug.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Tuurlijk is er altijd een weg terug, maar je moet dan niet vergeten om te keren.
  Alleen de weg terug is er in dit geval er één tegen de helling op.
  En dat loopt niet makkelijk.
  Des te eerder je op keert des te eerder weer boven.
  En je hoeft niet te wachten met keren op de andere.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hoop maakt z’n eigen magie

  Als de woede en ongeloof bij de mensen (die wakker zijn geworden) is gezakt, dan kunnen we kijken hoe we we verder kunnen op de puinhopen van nu.

  Schone lucht om in te ademen,
  gezonde (onbewerkte) voeding,
  elkaar respecteren om wie we zijn (ook ouderen),
  vaste lasten flink, flink omlaag.

  Beslissingen nemen die gebaseerd zijn op ethiek, voor de samenleving.
  Vanuit een zuivere intentie.
  (Als dit niet zuiver is, dan heeft men dit heel vlug door, in deze tijd: Aquariustijdperk)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • formidabele

  Deze schaduwregering is niet in dienst van het volk maar in dienst van de NWO, wordt tijd dat we de balansrekening voor hen, die hieraan schuldig zijn, opmaken?Zelfs de omroepen doen alleen aan verbreiding van deze NWOgedachte, kijk naar DWDD, Prietprem,Pauw, etc. ze zijn een vriendjespolitiek niet ten dienste van het volk maar voor de heren die eigenlijk niet de steun van het volk hebben maar voor hun meerdere,ILLUMINATIEs

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Oost West enz.

  Hoe lang woon je al onder een steen? Alle oceanen zijn al volkomen vervuild. Het meeste dierlijke leven is al uitgeroeid. De opwarming van de aarde is al voorbij de mogelijkheid om het terug te draaien. Allerlei bevolkingsgroepen roeien elkaar uit. Vooral in het Midden-OOsten. En jij adviseert om achteruit tegen een helling op te lopen? Bij deze een tip: Google> Psychiater> Maak een afspraak.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Oost West enz.

  Quote: Wanneer gelijkgestemde zielen met dezelfde missie elkaar ontmoeten in deze tijd, voelt het als een explosie van emoties en goddelijke liefde!, einde citaat.
  Die explosie van goddelijke liefde, komt dat uit de koker van de paus of heb je dat zelf verzonnen? Volgende vraag: Waar is die goddelijke liefde ( basic) te vinden? Bij Hitler, Obama, Mark Rutte misschien? Ik zal je uit de droom helpen. God en/of zijn/haar liefde is een psychische aberratie gebaseerd op natuurverschijnselen zoals bliksem. Lees eens het boek van Maarten ‘t Hart: Wie god verlaat heeft niets te vrezen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Oost West enz.

  @formidable, jij hebt het begrepen. Wat de bevolking van de US overkwam maken wij in Europa ook mee. Hier een paar voorbeelden.

  De Amerikanen zijn het meest gedrogeerde volk op aarde.
  Even wat feiten die teloorgang van Amerika illustreren:

  47 miljoen Amerikanen leven onder de armoedegrens (een inkomen van minder dan 18.000 dollar per jaar.

  Ook met Obamacare zijn er nog 30 miljoen Amerikanen zonder ziektekostenverzekering

  Jaarlijks overlijden 50.000 Amerikanen vanwege geen (of onvoldoende) verzekering.

  Amerika heeft de infrastructuur – bruggen, wegen, vliegvelden etc. – van een derdewereldland.

  Door trucs met het bepalen van de grenzen van kiesdistricten (Gerrymandering) kunnen
  de Republikeinen rekenen op een meerderheid in het Huis van Afgevaardigden ook
  al krijgen de Democraten meer stemmen.

  Het justitieel systeem voldoet alleen voor degenen die een dure advocaat kunnen bekostigen. Op de Seychellen na heeft Amerika (per 100.000 inwoners) de meeste gevangenen ter wereld.

  De Amerikanen zijn het meest gedrogeerde volk op aarde. Zestig miljoen Amerikanen zijn verslaafd aan alcohol en 22 miljoen mensen gebruiken illegale drugs. Vooral verslaving aan pijnstillers en heroïne
  is een gigantisch probleem.

  Wie zijn baan verliest eindigt al snel kamperend in zijn auto of onder een brug, als het meezit levend van food stamps.

  Het onderwijs wordt door de markt bepaald, de openbare scholen zijn bedroevend slecht.

  Vergeleken met andere ontwikkelde landen telt Amerika veel laagopgeleide mensen, en het
  land scoort slecht in lezen en schrijven, wetenschap en algemene kennis.

  Jaarlijks vallen er meer dan 10.000 doden door vuurwapengeweld. Iedere idioot met een slecht humeur kan een handgun of pak ‘m beet een Colt AR-15 semi-automatisch wapen kopen en vervolgens een school binnenlopen om tien leerlingen neer te knallen. (Wikipedia heeft een apart lemma voor school shootings zo lang als een rol behang, beginnend op 26 juli 1764 in Greencastle, Pennsylvania.)

  Bron: http://politiek.tpo.nl/column/donald-trump-of-hillary-clinton-de-val-van-het-amerikaanse-rijk-is-niet-te-stuiten/

  Het is “fantastisch” dat Mark Rutte + VVD + PvdA en D66 hetzelfde willen bereiken want dan gaat het goed met Nederland.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hoop maakt z’n eigen magie

  Misschien is het tijd om een ander type vrienden te zoeken?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Je mag God verlaten, Hij zal ‘t u nooit doen…

  “All night, a man called out “God! God!”
  Until his lips were bleeding.
  Then the Adversary of mankind said, “Hey! Mr Gullible!
  … How come you’ve been calling all night
  And never once heard God say, “Here, I AM”?
  You call out so earnestly and, in reply, what?
  I’ll tell you what. Nothing!”

  The man suddenly felt empty and abandoned.
  Depressed, he threw himself on the ground
  And fell into a deep sleep.
  In a dream, he met an angel, who asked,
  “Why are you regretting calling out to God?”

  The man said, “ I called and called
  But God never replied, “Here I AM.”

  The Angel explained, “God has said,
  “Your calling my name is My reply.
  Your longing for Me is My message to you.
  All your attempts to reach Me
  Are in reality My attempts to reach you.
  Your fear and love are a noose to catch Me.
  In the silence surrounding every call of “God”
  Waits a thousand replies of “Here I AM.”

  Jalaluddin Rumi

  I looked in temples, churches and mosques. I found the Divine within my Heart.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Er is ook nog wel leven buiten deze negatieve karma opwekkende site.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Ik adviseerde je niet achteruit tegen de helling op te lopen, ik zei dat je vrij bent om om te keren.
  Dus dan loop je weer vooruit in de goede richting.
  En dan zal ik je ook maar uitleggen wat ik bedoel met omkeren en tegen de helling op
  Omkeren is stoppen met de gemakkelijkste weg zoeken die ons naar de afgrond leid zoals je zelf in je voorbeelden noemt, met het vernielen van de leefbaarheid op deze planeet.
  Tegen de helling op want dat is niet makkelijk.
  We hebben onszelf helemaal afhankelijk gemaakt van een systeem wat niet deugd, ga ik verder niet over hebben is een te lang verhaal wat iedereen al kent.
  Maar we zijn nog steeds vrij om onszelf weer zelf voorzienend te maken.
  Om maar een voorbeeld te noemen, teel weer je eigen groente. Niemand die je hiermee kan vergiftigen e.d en je betaald zelfs geen belasting waarmee je het militaire apparaat overeind houd.
  En zo kun je met nog veel meer zaken je zelf zelfvoorziend maken. Soms door alles zoveel mogenlijk zelf te doen en soms door dingen gewoon te laten. Ga je niet ver op vakantie, hoeft er ook geen vliegtuig voor jou in de lucht.
  Kortom we zullen dan wel de handen uit de mouwen moeten steken en eens wat minder gaan besteden. En dat zien de meeste mensen toch wel als een tocht tegen de helling op, maar zo komen we weer naar de top waar we zo graag willen zijn.
  Of niet soms??

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Oost West enz.

  Ik wordt nog steeds strontziek van geestelijk gestoord volk zoals jij. Een vraag: op welke wolk zit jouw god? De 3de links of de 4de rechts? Jouw god ( een soort Donald Duck ooit eens ) heeft de mens geschapen naar zijn evenbeeld. Vandaar dat het een puinhoop is op Moeder Aarde. Die lul die wist er niets beter van te maken, net zoals jij. Mijn advies: ga posten op een reli-site. De vrouwen aldaar willen dan sexy dingen met je doen die je moeder niet goed vindt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Oost West enz.

  Mijn bovenstaand commentaar geldt ook voor jou. Leef er maar mee.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl