Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Ole Dammegård spreekt dit keer direct tot militairen en politie

ole-360x2602xDe vorige keer publiceerden we een video waarin onderzoeksjournalist Ole Dammegård zijn boodschap richtte aan de elite. Deze keer richt hij zich direct tot militairen en politiefunctionarissen. Hij vraagt om je bewust te worden en te zijn van de orders die je uitvoert, maar ook voor wie je deze uitvoert.

Bewustzijn betekent leven vanuit je hart, vanuit je  ‘ge-weten‘. Dat we goed beseffen welke samenleving we nastreven, waarbij we iedere dag opnieuw zelf de keuze kunnen maken of we werkelijk bijdragen aan een betere samenleving.

Deze video is eveneens Nederlands ondertiteld en mag ook weer breed gedeeld worden.

Bron: De Vrije Media


 • Hoop maakt z’n eigen magie

  Wat geweldig dit.
  Stap voor stap, de weg naar verandering.

  Op een rustige, prettige manier.
  Fijn.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Onlyyou

  Mooier kunnen we het niet maken, maar of het wel makkelijker is?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Enemy of the state

  Op een rustige prettige manier zal ik en vele anderen ze lynchen ! wat jij doet als het zover is moet jijzelf weten.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hoop maakt z’n eigen magie

  Jee, Enemy of the state.
  Misschien is het tijd om even te ontladen?

  Stukje fietsen ofzo?
  Of joggen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Deze man waarschuwt voor usefulidiots . Ook ik was in 1977 een usefulidiot. Molukkers intimideren door in militair uniform gewapend met een fal langs hun barakken te marcheren. In mijn dienstijd begon iedere oefening met als iwan de Rus straks komt. Als 19 jarige was ik de ideale speelbal van de elite. Ik was getuige van het drama rond de treinkaping ..Er werd met een trein geoefend op een vliegveld . Uitschakelen was de boodschap nu ook door Dries van Agt toegegeven. Wat ik wil zeggen dat mensen die deze smeerige opdrachten uitvoeren vaak niet weten waar ze mee bezig zijn. Nu ik weet wat er in de wereld speelt voel ik me misbruikt wist ik veel op die leeftijd. Dit is mijn ervaring als een usefulidiot ik was ëen van hen .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Enemy of the state

  Sorry voor de late reactie maar ik heb me werkelijk overtroffen afgelopen dagen hoeveel ik welniet gejogged heb en gezwommen en gefietst en als ik nu ergens aan toe ben …is het nog steeds diezelfde soort wraak als gepast is bij mensen van dit caliber crimineel / satanist / seriemoordenaar / psychopaat. Maar maak jij je mar geen zorgen , er zijn altijd genoeg mannen met ballen die voor jou het vieze werk opknappen. kan jij ondertussen schuilen in je kelder tot de wereld weer lief en blij is zonder stoute mannen. *proest*

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Enemy of the state

  Soms heb ik het idee dat er mensen in dienst van de Elite op alternatieve newssites de mensen alvast in hun hoofd moeten stoppen dat ze lief om moeten gaan met de slechteriken zodat ze zo alvast een stok achter de deur hebben mochten ze deze strijd verliezen.
  Nou meneer de Illuminatie , je zal krijgen wat je toekomt en overeenkomt met de misdaad die hebt begaan.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hoop maakt z’n eigen magie

  Enemy of the state,
  Persoonlijk denk ik, dat er andere manieren zijn om deze situaties op te lossen.
  Je woede is volkomen terrecht, en soms ben ikzelf ook nog boos,
  maar ik geloof dat een heksenjacht geen oplossing gaat bieden.

  De mensen waar je boos op bent, willen zelf vaak (denk ik) ook uit
  de situatie waar ze inzitten.
  Wie weet wat erachter zit? (Chantage)

  Niet dat alles zomaar makkelijk vergeten en vergeven kan worden,
  maar het lijkt mezelf het handigst, om dit proberen kalm op te lossen.,
  met elkaar.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hoop maakt z’n eigen magie

  P.s. Het is ook iets met beschaving, vind ik.

  Zij hebben laten zien dat ze niet beschaafd zijn,
  nu kunnen wij laten zien, dat wij, met zulke erge dingen
  zelfs, wel beschaafd kunnen zijn.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Enemy of the state

  Ok daar heb je wel een goed punt dat ik eigenlijk wel wist maar even niet aan dacht. Natuurlijk zijn er genoeg mensen die onder druk eraan meewerken. Denk maar eens aan alle artiesten in Amerika die constant satanische symbolen maken met hun hand tijdens hun optredens. Hier een link die je moet zien https://www.youtube.com/watch?v=DBERpCFpUU0 De “papparazzi” waar hier over gesproken word is in feite de mensen die constant achter de artiesten aan zitten en dwingen te doen wat ze worden opgedragen en zoniet dan volgens er grote consequenties. Michael Jackson heeft zich verzet en is nu dood na dat hij al zijn hele leven onder druk is gezet zoals de valse beschuldigingen dat hij kinderen zou hebben betast. Ze hebben hem ingespoten met een chemisch goedje waardoor zijn huid blank werd. Als er mensen zijn die geloven dat dit een natuurlijk proces is geweest Dan pas geloof je in sprookjes ! meestal is de waarheid minder geloofwaardig dan de leugen , bij Michael moeten mensen toch echt hun ogen gaan openen.

  Ok ik dwaalde af , Hoop maakt z’n eigen magie , je hebt gelijk , er zullen er genoeg zijn die we wel sparen omdat zij niet onder eigen keuze werken voor de elite, onder doodsdreiging zouden we allemaal wel doen wat we moeten doen om te overleven.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Mark H

  Beste personen,

  Is het werkelijk zo dat in mijn geval dan de Nederlandse special forces(korps commando troepen) ook op deze manier te werk gaan?

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl