Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Hoop is gevestigd op Donald Trump

vladimir-putinTijdens een live vraag- en antwoord sessie verzekerde de Russische president Vladimir Poetin zich te  gaan mengen in Oekraïne en Georgië als de NAVO blijft volharden in het omsingelen van Rusland.

Ofschoon velen verwachten dat, na de verkiezing van Donald Trump als president van de Verenigde Staten, er een versoepeling van de spanning  tussen de VS en Rusland zal plaatsvinden, zei Poetin dat er nog geen liefde verloren is  tussen Moskou en de NAVO-alliantie.

Poetin werd een vraag gesteld door tv-presentator Dmitry Kisiliov, de man die eerder zijn angst heeft  geuit dat Donald Trump zou worden vermoord voordat hij president werd. Kisiliov zei ook dat de Obama-regering een provocatie zou kunnen organiseren om oorlog te voeren met Rusland en Syrië. Kisiliov zei verder: “Ik voel me als  land omsingeld, ik persoonlijk voel een zekere verstikking, alsof iemand me wurgt, ik voel het is de NAVO”, zei Kisiliov. “De NAVO breidt zich uit als een kankergezwel en bereidt zich zich voor op het opslokken van Oekraïne en Georgië, zei Kisiliov en vroeg Poetin, “Waar is de rode lijn? Hoe voelt u zich hierover?”

Poetin antwoordde: “Waarom ben je zo bang? We kunnen iedereen tegenhouden”, waarop het aanwezige publiek luid begon te applaudisseren, en vervolgde “ik heb geen angst en niemand zou dat moeten hebben”,voegde de Russische president er nog aan toe.

Bron: InfoWars.com

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • Enemy of the state

  En dan denk ik toch weer dat Putin 1 van de toneelspelers is samen met de rest van het illuminatie tuig dat door slim spel straks toch weer het volk zo gek krijgt om oorlog te voeren …terwijl poetin en Trump veilig in hun 5-sterren bunker aan de champagne en kaviaar zitten en natuurlijk een groot scherm tv om alles live op te volgen,

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Johan Bosman (werktuigkundige)

  Het is al weer 76 jaar geleden. Dus het kan nu wel weer. En net als Roosevelt en Stalin destijds zitten ook Putin en Trump bij dezelfde bank. Daarmee is ons het hele misdadige spel wel duidelijk:

  Criminele bankiers ontwikkelen geperveteerd geld en hun criminele handlangers in de politiek brengen dit “zieke” geld als “wettig betaalmiddel” (we mogen geen ander gebruiken!) in omloop.

  Daarmee zijn we tot in de kern doorgedrongen van wat er steeds opnieuw heel erg mis gaat overal in de wereld. We hebben gezond geld nodig dat ons dient in plaats van dat wij het geld moeten dienen. We krijgen dan ook een economie die ons dient in plaats van dat wij die economie moeten dienen. Maar onze “volksvertegenwoordigers” willen daar niet aan. Willen ons niet van een gezond wettig betaalmiddel voorzien. En het is nu ook bekend waarom: gezond geld kan namelijk helemaal geen bankiers en politici als tussenhandelaren gebruiken. Bankiers en politici hangen dus met hun mooie (dat zijn dik-betaalde) baantjes aan het zieke geld vast.

  Zó zit dat!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • formidable

  Dankzij hun zogenaamd vijandig samenspel houden ze de traditie, overheersen ,in stand>?

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl