Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Vraagtekens bij geloofwaardigheid CIA-rapport

donald trump2Het overgangsteam van de als president gekozen Donald Trump zet vraagtekens bij de geloofwaardigheid van een CIA-rapport van afgelopen vrijdag waarin gesteld wordt dat Rusland zich bemoeid zou hebben met de uitslag van de verkiezingen om de vooruitzichten voor de verkiezing van Donald Trump positief te beïnvloeden.

“Dit zijn dezelfde mensen die zeiden  dat Saddam Hussein  massavernietigingswapens ,had” liet het het Trump overgangsteam in een in een verklaring weten. “Het is een lange tijd geleden dat de verkiezing eindigde als een electorale overwinning die een van de grootste is in de Amerikaanse geschiedenis.

Het is nu tijd om verder te gaan en ‘Make America Great Again.’

De verklaring kwam in reactie op een bericht in de Washington Post dat de CIA in een geheime beoordeling had geconcludeerd dat Rusland in de 2016 verkiezingen tussenbeide is gekomen namens Trump.

“Inlichtingendiensten hebben personen geïdentificeerd met verbindingen naar de Russische regering die WikiLeaks voorzien van duizenden gehackte e-mails van het Democratic National Committee en anderen waaronder de campagne voorzitter van Hillary Clinton, volgens Amerikaanse functionarissen,” meldde de Post  op basis van anonieme bronnen die waren “geïnformeerd over de zaak.”

Bron: InfoWars

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl