Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Tactiek van de verschroeide aarde

obama22De wijze waarop president Obama zich terugtrekt uit het presidentschap brengt schade toe aan alles wat de nieuw komende president Trump zou kunnen helpen, zoals vriendschappelijke betrekkingen met wereldleiders.

Op dit moment is Obama zoveel internationale brandhaarden aan het voeden dat president Trump waarschijnlijk de eerste honderd dagen van zijn presidentschap moet besteden aan het blussen ervan. Het is zowat het enige wat een ‘lamme eend president’ nog kan doen om zijn opvolger te ondermijnen.

Terwijl Obama en de democraten hun kruistocht tegen Trump blijven voortzetten om zijn regering te delegitimeren Zouden we er nogmaals op willen wijzen dat, ondanks alle retoriek, er geen enkel persoon is opgestaan en geen greintje bewijs is geleverd dat Rusland betrokken zou zijn bij de gehackte e-mails van de democraten en/of John Podesta.

Het verklaart ook Obama’s plotselinge koerswijziging inzake het nederzettingen beleid van Israël. Hoewel er sterke argumenten zijn dat Israël de foute partij is in deze heeft de VS in de Veiligheidsraad altijd zijn veto  uitgesproken als het op de veroordeling van Israël aankwam. Tijdens de laatste vergadering onthield de VS zich echter van stemming, zodat de resolutie werd aangenomen dat Israël geen nederzettingen op Palestijns grondgebied mag bouwen. De motivatie voor deze beleidsverandering is niet dat omdat de VS plotseling begaan zijn met het lot van de Palestijnen, maar is ingegeven door het verlangen van Obama om een nieuwe puinhoop in het Midden-Oosten te creëren die de wereldvrede ernstig in gevaar kan brengen en waarvan men de schuld in de schoenen van de nieuw gekozen president Trump wil schuiven.

Zoals Israël zich in het verleden van geen enkele resolutie ook maar iets aantrok, hebben ze inmiddels laten weten zich ook niets van deze resolutie aan te trekken.

Bron: InfoWars

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • Bartje

  Amerika, een staat en machtsblok in verval wat heel duidelijk is waar te nemen zoals de EU heden handelt inzake sanctiebeleid naar Rusland.
  Er zijn een aantal aannamen gedaan door de EU en VS die allen totaal anders uitpakken dan wat gedacht werd en word.
  Oekraïne word feitelijk heden door EU/VS in de steek gelaten.
  Frankrijk houd zolang de vluchtelingencrisis niet is opgelost visumvrij reizen van ingezetene Oekraïne tegen.
  De Baltische staten daar geld feitelijk hetzelfde voor, geen verdere steun uit de EU pot, resultaat om hun economie te redden zijn zij zich wel gedwongen een ander liedje te zingen richting Rusland.
  Aardgas, de EU zou minder afhankelijk zijn van Rusland met als gevolg schaligas uit de VS helaas voor VS is dat 125% duurder als gas uit Rusland daarbij is levering per pijpleiding vele malen zekerder als per schip.
  Sinds 90 dagen koopt de EU 624 milj./NM3 per dag en het totaal zal 189 miljard dit jaar worden.
  Landen zoals Polen zijn er inmiddels wel achter dat zonder handel met Rusland het alleen maar slechter gaat worden.
  Midden-Oosten ook daar is feitelijk de ondergang der VS aanstaande met als uiteindelijk gevolg dat het terroisme zal doodbloeien met gevolg dat VS zijn economie 60% is oorlogindustrie of oorlogvoering een heel grote optater krijgt.
  Aardolie, Saoedi-Arabië zijn olievelden worden aangesloten via Iran op het Russische netwerk om wederom per pijp China te kunnen beleveren maar ook India en de Saodie`s zijn mede eigenaar heden van dat mega grote pijpleiding net van Rusland.
  Qatar zijn zeer grote aardgas reserve word ook aangesloten op het Russisch aardgasnetwerk.
  Dat zijn alle tekenen dat de macht der VS tanende is in de wereld en tel daarbij een giga staatsschuld die onbetaalbaar word omdat zij gedwongen worden de rente te verhogen om zo het overschot aan dollar uit de markt te kunnen halen.
  De neocons politici hebben heden hetzelfde gedrag als de Sovjets in de jaren 80.
  Die zijn er aan ten onder gegaan en dat lot is ook de VS beschoren.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Onlyyou

  De undercovered operatie van Obama is mislukt, Trump mag puinruimen en de staat van ontreddering, faillissement van VS bekend maken?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Charles

  Volgens het laatste nieuws heeft Obama de 35 Russische ambassadeurs te kennen gegeven Amerika te verlaten met als de reden de “hack” op de verkiezingen. Dit zijn stuiptrekkingen van iemand die weet dat hij verloren heeft. Toen de Russen in WO2 de Duitsers terugdreven hadden laatstgenoemde de verschroeide aarde toegepast om de Russen het moeilijk te maken maar het oprukken van de Russische legers konden ze niet verhinderen. Datzelfde beeld zie ook nu bij de Democraten en ze zijn niet slechts zeer slechte verliezers maar hun aftermath acties zijn ook nog zeer laag bij de grond wat getuigt van hun inborst. Dat menige Amerikaanse acteurs en actrices anti-Trump zijn verbaast mij niet want het heeft een weerslag als ze jarenlang zinnen moeten opdreunen die anderen voor hen geschreven hebben.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hoop maakt z’n eigen magie

  Duidelijk verhaal, Bartje.
  Het zou voor de EU beter zijn, zo snel mogelijk afstand te nemen van de VS.

  En Rusland te benaderen, voor samenwerking.
  Met excuses voor hoogmoedswaanzin-gedrag.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bartje

  Wat is de feitelijke oorzaak van het gebleer VS inzake inmenging Rusland verkiezingen VS.
  Na de coup in Oekraïne 2014 tracht NSA via Kiev computers in te breken in de Russische FSB en militaire systemen Rusland met een androit software type?.
  Dat gaat geheel mis maar wat voor de NSA veel ernstiger is dat het gehele software pakket verdwenen is van de computers in Kiev.
  Dat is een van de beveiligingen der Russen en vanaf dat moment bezit Rusland een zeer belangrijk onderdeel NSA.
  Maar men kwam er voor het eerst achter dat de Russische systemen op een geheel andere Kernl draaien als Windows en dat is zeer vervelend.
  Men had het kunnen weten omdat ISS de Russische module ook met dit systeem werkt.
  Dat de VS/EU totaal niet kunnen omgaan met de wet wederkerigheid Rusland wat inhoud dat elke actie die politiek genomen word tegen Rusland als een boemerang terugkomt naar de VS/EU.
  Wat te aanschouwen is na de actie Obama gisteren.
  Het is voor ESSO zeer vervelend omdat contractbesprekingen verlenging Sachalin gas en olie productie gestopt zijn.
  Het gaat er steeds meer op lijken dat de Neocons hun door eigen toedoen verloren verkiezingen niet kunnen velen.
  Maar is nog meer gaande te weten dat Pakistan, China en Rusland inzake Afghanistan besprekingen zijn begonnen omtrent het oplossen Afghanistan crisis.
  Feitelijk is vast te stellen dat de VS voor de 2e maal een oorlog met Rusland nu in Syrie en `75 in Vietnam verloren heeft en dat zal ook nu grote politieke gevolgen hebben voor VS.
  Met Rusland moet een land of politiek blok nooit uitvoeren,
  Te weten oorlog en handelsoorlog voeren omdat de uitkomst altijd verlies is.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Enemy of the state

  Bovenstaand artikel is bullshit , Trump heeft met zijn opvallende pro-israel uitspraken allang bewezen voor
  dezelfde bazen te werken als alle voorgaande presidenten en zo ook obama.
  Men probeert ons op een dwaalspoor te zetten zodat we weer rustig afwachten (geen actie ondernemen) en vertrouwen hebben in Trump. Sorry , ik ben al veels te wakker voor deze leugens en ik twijfel aan de bedoelingen van deze site dat zo’n artikel geplaatst word. (een reactie van de redactie op mij zou ik dan ook zeer waarderen).

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Enemy of the state

  Het vallen van Amerika is waarschijnlijk onderdeel van de plannen, want als dat eenmaal gebeurt zal al dat tuig wat de macht heeft in USA verkassen naar Israel om vanuit daar de strijd voort te zetten waarbij dan alvast usa geen bedreiging meer vormt voor hunzelf en kort daarna europa ook niet want de euro zal ook omvallen vroeg of laat. En israel kan flink groeien door landje pik te doen bij de landen die usa al terug naar de middeleeuwen heeft geschoten (irak , syrie , libië , en natuurljk de rest van Palestina)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bartje

  Als voorbeeld Tsjetsjenië was 2005 stad Grozny compleet aan barrels geschoten.
  Kijk maar op YouTube dit land is weder opgebouwd en ziet er in vele opzichten veel beter als bv München in Duitsland.
  Over 5 jaar is Syrië en Libië weer helemaal terug zoals het was.
  Russen geen staatsschuld en China feitelijk ook hebben fondsen en knaken in overvloed.
  En wat VS politici betreft die zie ik eerder in Europa neerstrijken en hier huishouden tot uiteraard zij ook hier omgelegd worden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • joepiejee

  Moet nog even alles op de spits drijven om zijn opvolger wat werk te bezorgen?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  dat klopt ze willen onderdeel uitmaken van de brics

  https://larouchepac.com/brics

  en Larouche denktank heeft ook voor Trump plannen uitgestippelt

  https://larouchepac.com/20161209/new-era-united-states
  het is een uiterst dubieuze denktank/movement, waarvan gesteld wordt dat het illuminati is.
  Het heeft een eigen illuminati kaart. Wil graag beam weapons inzetten. En is pro nwo. Alleen dan via rusland en china.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hoop maakt z’n eigen magie

  Gister las ik in een reactie ergens, (die berouwbaar leek) dat de meeste globalisten in Azië zitten nu, sinds kort.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Je bent wakker, tijdrekken in slaap sussen werkt bij u niet meer ..
  Ik ben voor een aantal mensen op de site een negatieve bron , de brenger van het slechte nieuws is vaak onthoofd. Je mist politieke correctheid ( net als ik ) houden zo .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bartje

  Wat zijn globalisten?.
  Daar is ook Putin onder te scharen alleen hij wilt grote globale handel drijven en geen oorlog.
  Wel een verschil met VS die globalisme hebben uitgevoerd met maar een doel Rusland onder hun gezag brengen.
  Helaas voor die sukkels lukt dat nooit, gister niet heden niet en de toekomst niet.
  Wat wel ooit zal gebeuren dat juist de VS defectief vernietigd word.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Rex Tillerson heeft tijdens elke sanctie gewoon handel gedreven met Rusland. Rex Tillerson is Esso is Exxon , Exxon mobile opgericht door de Rockefellers die veel aandelen in de olie handel hebben afgestoten en nu agenda 21 promoten . Brexit georganiseerd door de olie lobby niets is wat het lijkt .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Rex Tillerson Exxon heeft tijdens elke sanctie gewoon handel gedreven met Rusland. Tillerson wordt de grote man op buitenland beleid ..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bartje

  2 projecten heeft S.O. en Schell misgelopen tw. aardgas ontginning Tsjoekotka het grootste tot heden aardgas veld wat ontdekt is op de Aarde.
  en het boren/zoeken naar olie/gas wat zeer lucratief is in het Noordpoolgebied.
  Deze worden nu door Gazprom en Rosneft gedaan.
  Waarbij er een nieuw revolutionair boorplatform is ontwikkeld waarbij zaken zoals golf van Mexico niet kunnen voorvallen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hoop maakt z’n eigen magie

  De zeer rijken, werd bedoeld.
  Die ten koste van alles en iedereen rijk wilden worden.

  Bijzonder oninspirerende mensen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Iedereen beste wensen voor 2017 .laten we hopen dat de massa ontwaakt in 2017 ..voor degene die mijn eerdere schrijven rond de Bricsbank heeft gemist , ik probeer het gewoon voor de derde keer .
  https:// realcurrencies.wordpress.com.
  Nextstop on the road to World Currencie
  Nogmaals we worden besodemieterd waar we bijstaan , lees vooral de comments . Het hele Rusland Conflict is een setup wordt wakker anders probeer ik het gewoon voor de vierde keer , en dat willen we niet..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Nee Obama heeft zijn werk gedaan voor het establishment een wallstreet rat in apekleren

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Rechter kolom onder Top post regel 8 .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Hele oude goede link, website die ook zeer waardevol is is

  redifining god punt com punt wordt uiteraard –> . <—-
  daar vind men onder andere hoe de brics bedacht en gevormd is door goldman sachs. Maakt zeker onderdeel uit van agenda 21, waar de "gewone banken" door gebrek aan vertrouwen industrieel-onderontwikkelde gebieden niet in kwamen proberen ze dat nu via de bricsbank.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Goldman Sachs is Rothschild , is Vaticaan is de city of Londen .
  Alle 50 grote Energie leveranciers wereldwijd zijn eigendom van het Rothschild kartel . Ook kernenergie inclusief de grondstoffen zijn in handen van het Rothschild kartel en het Vaticaan , aandeelhouders van nucleaire grondstoffen Rio Tinto zijn het Engels en Nederlands Koningshuis. Bijna 85 % van de wereld wijde landmassa blijkt in handen van het Vaticaan te zijn .De gekke Noordkoreaan is net als Raoel Castro door de Jezuïeten opgeleid . Albert Pike een Jezuïet . De staatsgreep in Europa door de Jezuïeten die zelfs de mensheid hebben geclaimd met de papal bull ondertekend met het bloed van een kind .
  Geld is slechts een systeem om de massa te onderdrukken en de macht te kopen. Tijdens het laatste grote debat tussen Hillery Clinton en Trump was het Vaticaan zichtbaar aanwezig . Zag laatst een geschiedenis leraar die pleitte voor meer geschiedenislessen op school indoctrineren begint al op de lagere school. De Belgische omroepen zenden rond de middag uren pornografische films uit , drugs worden in deze filmpjes flink gepromoot , bijna elk programma is ruimschoots voorzien van homokoppels , rare jongens die Romeinen. .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Kleine aanvulling het verdrag van Lissabon is geschreven op geitenhuid afgeleverd in blauw leer in het Vaticaan.
  Het Vaticaan is het centrum van de macht. ..

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl