Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Verhelderend en inspirerend betoog

malaysia_-_imran_nazar_hoseinSheikh Imran Nazar Hosein is in 1942 geboren op het eiland Trinidad, zijn voorouders zijn echter afkomstig uit India. Hij is een soennitische moslim-geleerde en auteur en vooral door het internet -zoals hij zelf onderstreept- bekend geworden over de hele wereld. In de Islamitische wereld is hij een gezaghebbende figuur. Hij bestudeerde de Islam en studeerde onder andere filosofie aan diverse universiteiten.

Sheikh Imran Nazar Hosein spreekt en schrijft veel over economie en politiek en hij geeft lezingen over de hele wereld. Daarnaast schreef hij een flink aantal boeken en zijn bestseller ‘Jeruzalem in de Koran, een islamitische kijk op het lot van Jeruzalem’ is eveneens in vele talen verschenen.

Deze interessante man heeft zijn eigen You Tube kanaal en in onderstaande video reageert hij op de verkiezingen in de VS en op de overwinning van Trump. Hij woonde ruim tien jaar in New York en kent de Amerikaanse politiek goed.  Deze video hebben we vertaald en ondertiteld, omdat het zeer de moeite waard is om deze te bekijken en te beluisteren.

 

© Irma Schiffers

Bron: De Vrije Media

Bewaren


 • bezoeker

  Alexander Dugin connection. . Dugin is Bolsjewist

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  About Donald Trump selected om Iran aan te kunnen vallen.

  China en Rusland zijn tot nu toe degene die Iran beschermen tegen de Zionisten. ..De Zionisten mafia hebben Trump in het zadel geholpen .
  Geert Wilders Sheldon Adelson invoeren met Google , dan naar afbeeldingen gaan . De Zionisten mafia heeft ook zijn puppets in de Nederlandse politiek. Wilders -de Vvd er Bolkestein die achter de schermen de Zionisten lobby stuurt. Buma cda die Nederlanders wil laten vechten tegen Iran . Pvda vergeven door Zionisten Cda vergeven door Zionisten , Wilders een Zionist ..
  Deze Sheik krijgt ruimte op YouTube nog vragen ?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Enemy of the state

  Ik wil bij deze even wijzen op een FALSE FLAG operatie , nu met de bedoeling de zogenoemde complot theorien belachelijk te maken : http://www.nu.nl/buitenland/4360556/gewapende-man-onderzoekt-restaurant-nepnieuws-clinton.html Waarschijnlijk hoort de man met het wapen dus bij dit toneelstuk en mischien ook de restauranthouder , echter is dat laatste niet eens belangerijk voor weer een sucesvolle misleiding van de naieve burger die de leugens van de Elite gelooft en vandaag ook hun schoen zullen zetten 😛

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  jup, dit is het begin van demoniseren van de kritische zoeker.

  Ze gaan nu beginnen met alto nieuws en de lezers, het woord onderzoekers wordt zelfs gebruikt, als gevaarlijk neerzetten.
  Het brainwashzaadje: onderzoekers zijn gevaarlijke gekkies..

  Blijf vooral bij de liegende en bedriegende betaald door multinationals die het nooit goed met u hebben voorgehad MSM. Want daar zijn alle weldenkende mensen….aan het slapen.

  En de pedo’s leefde nog lang en gelukkig.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Enemy of the state

  Ha ! ik ben op dreef , ook over het volgende artikel fronste ik toch echt wel even met mijn wenkbrouwen : http://www.nu.nl/buitenland/4360978/agent-niet-veroordeeld-doden-donkere-ongewapende-man-in-vs.html

  Zal ik het dan maar verklappen ? awel het is zo dat dit soort Nep filmpjes natuurlijk de rassenhaat1 aanwakkert en we weten dat dat altijd in het voordeel werkt voor de illuminatie. We moeten immers zo veel mogelijk worden verdeeld zodat we niet eens zullen nadenken over samen werken ! want dan pas zouden we hun grootste bedreiging zijn ! de volle 99% tegen de 1%

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • John Diks

  Ik denk dat je het interview niet hebt bekeken, of anders niet hebt begrepen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  ik denk dat john de comment niet helemaal heeft begrepen. Enemy of the state heeft het over zijn eigen geplaatste link.
  🙂
  Enemy, dat niet alleen het is ook de bedoeling dat de politie zo corrupt is. Het volk moet boos worden, om vervolgens met UN politie en “strong cities” te komen. Wereldwijd.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hoop maakt z’n eigen magie

  Ja, om die verrekte NWO erdoor te drukken.

  Verzet is nodig.
  En dit kan heel goed zonder geweld.

  Gewoon……vanuit je eigen positie, kun je uitleggen, aan wie ervoor openstaat
  dat depopulatie totaal niet nodig is om op de wereld te leven.
  (gebruik je creativiteit)

  Want dat is het einddoel ervan.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Enemy of the state

  Wat bezoeker al zei , ik had al eerder in dit topic iets geplaatst wat ik belangerijk vind om te delen , ik ga niet wachten op een topic dat er ook 100 % bij aansluit , deze media berichten die hersenspoeling als doel hebben dient iedereen te herkennen in het proces van “wakker worden” , bovendien wat matchline al aan gaf is dit artikel over baardmans niet relevant zolang hij gelooft dat Trump onafhankelijk werkt van de gevestigde elite die werkelijk aan de touwtjes trekken (de banken , george soros , clintons etc). Trump gaat ons ook naaien en waarschijnlijk in een sneller temp dan Clinton zou hebben gedaan want nu weet de elite dat de amerikaanse burger ook wakker is. Dat was de hele opzet achter het aanbieden van de “rebel” Trump als 2e “keuze” van het volk.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hoop maakt z’n eigen magie

  Alsjeblieft, kalmeer een beetje.

  Momenteel werkt nep, of misleiding niet meer.
  Doordat de intuïtie en het instinct van mensen nu sneller scherper wordt.
  ( Aquariustijdperk)

  En wat nep is, wordt doorzien.
  Misschien niet direct, maar op den duur steeds meer.
  Het is wel handig om alert te blijven.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bartje

  2013 in Syrië ontwikkeld VS een falsflag operatie met een zgn gifgas aanval leger Syrie helaas grijpt Rusland in en regelt dat Syrië zijn chemische wapens inlevert bij VS om ze onder toezicht Rusland in de oceaan te dumpen, ook dat is een farce simpel de grondstoffen van chemische wapen zijn feitelijk zeer onschuldige stoffen behoudens Chloor maar dat verdampt verdomt snel.
  Er zelf mee gewerkt en produceert 13 jaar lang dus weet als geen ander wat het product chloor.
  Uit deze crisis ontstaat de Oekraïne crisis door de wil van VS/EU om Rusland even te laten zien wie de baas op de wereld is.
  Ook deze crisis verloopt op geheel andere wijze als de heren NATO zich hadden voorgesteld.
  Rusland toont de VS zijn militaire kracht door het zo geweldig Aegas computersysteem van en op zijn schepen simpel met 2 MIG 29 onschadelijk te maken middels de Donald Cook fregat en Theodore Roosevelt vliegkampschip, zwartezee en het kanaal.
  Tevens start Rusland zijn bijstand Syrië leger wat heden op een klein stukje na een gelopen zaak is.
  Ook dwingt Rusland en China om een deal met Iran te maken.
  Zoals verteld knielt Rusland en China NIET voor de VS en geheel niet voor de EU maar het kapitaal zit met een giga bedrag aan schulden of schuldpapier dat vereffend moet worden en daar is een oorlog de meest geschikte doel voor om simpel de schulden weg te schrijven op de vernietigde landen.
  Rusland en China zijn gedwongen bondgenoten geworden omdat beide inzien wat het gevolg zal zijn als zij dat niet zijn.
  Gevolg oorlog met Rusland was al haast niet mogelijk nu samen met China totaal onmogelijk zeker voor de VS mede doordat Rusland een nieuw type raket heeft ontwikkeld en getest die een snelheid ontwikkeld van meer dan 5000 km/u waarom deze snelheid?.
  Er bestaat geen radarsysteem wat objecten kan volgen die sneller gaan als deze snelheid is wederom een simpele oplossing om de westerse luchtverdediging ui te schakelen of te omzeilen.
  Daarnaast hebben de Russen het voor elkaar dat deze raketten via de noordpool kunnen gaan, dat kost heel veel extra energie vandaar.
  Deze raketten doen er 22 minuten over om welk doel dan ook te raken in de VS.
  Nu Rusland, China vallen af als doel Afrika en Zuid Amerika ook want dat zijn in het huidige economisch klimaat afvallige werelddelen omdat er niets te halen valt.
  Wat blijft over?, simpel de Europese Unie en dat zien wij allen wie goed oplet dan ook weer gebeuren.
  De vriendelijkheid tussen de EU staten is steeds minder en ook Brexit heeft er mee te maken.
  1904 grote beurscrisis VS 1914 WO 1, 1929 grote crisis VS 1939 WO 2 en dan zal het toch wel vreemd zijn dat 2007 grote crisis VS niet tot oorlog zal leiden 2017.
  De oorlog komt er hoe dan ook in Europa.
  Nog even dit, Hitler stond met een leger 5 miljoen manschappen en materiaal aan de grens van de Sovjet Unie heden zijn er ca 250000 man in Europa om een oorlog te beginnen tegen Rusland.
  Wie in deze propaganda tuint moet toch eens langs de Psychiater denk ik zo

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Zag gisteren een interview wat duidelijk maakt waar Brexit omdraait , een grote speler op de olie en gasmarkt stemde voor Brexit.
  Het feit dat er een referendum werd toegestaan was al verdacht , en daarbij is een referendum sowieso een Joke.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Waaruit blijkt dat je wakker bent ?
  Deze Sjeik vertelt dat we van pax Americano naar pax Judea gaan . Hoop heeft het over het aquarius tijdperk , de klei tabletten schrijven over de periode van het oog van Horus ,
  monarchieën koningshuizen dictatuur . De beroemde Pyramyde met het alziend oog is het oog van Horus. De klei tabletten geven de geschiedenis en de toekomst aan .
  Binnen vier jaar boodschappen doen zonder gebruik van cash , de camera en de computer registreren en verwerken alles.
  De massa is niet op de hoogte , hou jij ze dom dan hou ik ze arm is het motto . Gisteren een debat in België gevolgd , men sprak hier van verdichting , in gewoon Nederlands agenda 21
  mensen in steden proppen. Witboek allerlei termen die verhullen wat er gaande is en die voor de doorsnee burger niet te volgen zijn . De politiek krijgt zijn opdracht van organisaties
  zoals Bilderberg die nauw samenwerken met de Rockefellers de
  Warburgs de Rothschilds de denktanks van het Vaticaan de club van Rome . Elke president volgt de agenda van deze denktanks en heeft Zero macht .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hoop maakt z’n eigen magie

  Reageren doe ik niet meer op jou.
  Je negativiteit keert zich tegen je.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Ik daag je uit om uit je cocon te komen , waar ben je bang voor?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  info delen die niet leuk maar zeker waar is, heeft niets te maken met negativiteit.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hoop maakt z’n eigen magie

  Matchline manipuleert, en is ontzettend vaak negatief.
  (lees maar terug, als je daar behoefte aan hebt)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Ik zie matchline info delen. Geen manipulatie.
  Er is veel om negatief/boos over te zijn, we worden namelijk belazerd waar we bij staan.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hoop maakt z’n eigen magie

  Ja, we worden belazerd waar we bijzijn, en bij Matchline heb ik geen goed gevoel, steeds weer.
  Hem laat ik met rust, door al een tijdje niet te reageren op zijn reacties, en verwacht van hem dat hij mezelf ook met rust laat.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Hij vraagt of je wel ”wakker” bent.
  Blijkbaar ben je veel wakkerder dan dat hij denkt.
  Als je niets benoemd, speel je niet met de negatieve energie zoals de duistere zijde het graag wil.
  Als je ze niet in het licht zet(zoals Matchline wel doet) dan kunnen ze ongestoord doorgaan.
  Dus wat je ook doet je speelt ze altijd in de kaart.
  En kom je hier op deze site met een reaktie waarmee je ze op een eenvoudige mannier kunt onderuit halen dan komt die reaktie er niet door.
  Dus………. weltrusten.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Als je niets benoemd en ze niet in het licht zet, DAN kunnen ze doorgaan!
  U bent goed te pakken genomen door illuminati esotherie.
  Kijk vooral de andere kant op.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  eerst goed lezen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Heb je zelf niet in de gaten dat jij degene bent die manipuleert.
  Op inhoud reageren vormt de basis van discussie . Wat is er mis om samen de mensen voor te lichten rond wat er speelt ?.
  Ik heb de plicht mensen voor te lichten , mijn vader was 100 %
  oorlogs invalide misleid misbruikt door de families die nu nog steeds dagelijks slachtoffers maken. Mijn vader was lid van de bond van oorlogs slachtoffers de Moveo , mensen zonder ledematen door Kissenger usefulidiots genoemd daar heb ik dus geen goed gevoel bij .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • volgdebloedeed

  Weer zo’n geval van zogenaamd hoop geven voor het voortbestaan van het systeem.
  Het systeem is niet meer te redden, het is rot tot aan het bot. Maakt niet uit wie je daar neerzet
  De geschiedenis laat keer op keer duidelijk zien dat geen van die politici gasten is te vertrouwen.
  Je herkent een goede politici aan zijn vroegtijdige grafkist.
  Geloof noch trump noch hillary, maar goed, de toekomst zal het ons vertellen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  of de historie heeft het ons al vertelt.
  What else is new?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hoop maakt z’n eigen magie

  Oooooh, ik geloof dat ik vorige week last had van flink verhoogde energieën.
  Zomaar mensen beschuldigen van van alles.

  Sorry hiervoor.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl