Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Bankierskartel heeft zijn zinnen gezet op een oliepijpleiding

water2De vreedzame protesten van de “water beschermers” in Standing Rock tegen de Multi Miljarden Corporatie en het Bankierskartel, die hun zinnen hebben gezet op een oliepijpleiding, die dwars door het Heilige land van de inheemse bevolking in Dakota wordt aangelegd, is een zeer belangrijke symbolische gebeurtenis die betrekking heeft op ons allemaal, wereldwijd.

Het protest zelf kan gezien worden als een heilige ceremonie op het wereldtoneel die namens de hele mensheid wordt uitgevoerd- dat wil zeggen- namens ons allemaal. Het is alsof er hiermee een diep universeel conflict dat verborgen zit in ons menselijk brein, door Standing Rock plotseling zichtbaar wordt. Hier vindt een confrontatie plaats van twee volledig gepolariseerde wereldopvattingen en manieren van leven. Aan de ene kant is er het perspectief dat al het leven eert en leven in een bewuste relatie met de aarde. Aan de andere kant is er de industriële beschaving die de aarde ziet als een object om te worden gebruikt om winst mee te maken. Het is een perspectief waardoor de biosfeer wordt vernietigd. De biosfeer is het ‘Life support’ systeem van onze planeet. Meer tegengestelde wereldbeelden als deze zijn er niet te bedenken.

standing-rock-3 standing-rock-2

Het conflict bij Standing Rock is een herhaling van steeds terugkerende gebeurtenissen in verschillende gedaanten. Deze gebeurtenissen vinden niet alleen nu wereldwijd plaats, ze hebben door de hele geschiedenis plaatsgevonden. Machthebbers hebben talloze malen misbruik gemaakt van hun macht over hen die die macht niet (willen) hebben door hun land en de grondstoffen in hun bodem in beslag te nemen. Volgens het oorspronkelijke plan zou de pijpleiding vlak langs de stad Bismarck lopen. Deze stad heeft overwegend blanke inwoners. Nadat de inwoners protest hadden aangetekend omdat ze bang waren voor lekkages die hun drinkwater zou kunnen aantasten is de aanleg van de pijplijn verschoven naar de huidige locatie. Voor de Amerikaanse inheemse bevolking is dit een herbeleving van het oorspronkelijke trauma toen de Europeanen arriveerden en niet alleen met geweld hun land in beslag namen, maar ook een raciale en culturele genocide uitvoerden op de bevolking.

Lees verder op: De Vrije Media

Bewaren


 • Jeanine Hoefnagels

  STANDING ROCK is voor mij HET kantelpunt van de 21e eeuw.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Hier is veel meer aan de hand. Rezpect our waters is opgezet door soros.
  De demonstranten aldaar zijn blacklives matter, en stammen die zich hebben laten omkopen, die stammen hebben 3750000 dollar aangenomen van de duurzaamheidssector met name de windindustrie en opgeroepen betaalde demonstranten.
  Standing rock blijk allang beïnvloed te zijn door de illuminati. Deze worden misbruikt om olie an sich tegen te houden, een agenda 21 standpunt in te nemen. OLIE moet gestopt.
  Is er dan niets aan de hand? Jazeker wel en het gaat idd om het grote geld, Maar Standing rock is wat je mag zien in de media.
  Verderop gaat het om de Bakken pijpleiding,van warren buffet, kern centrales en afval, en fracking-olie. DAAR is het echte probleem wat standingrock demonstranten u niet laten zien.Er wordt door de pijpleiding te stagneren die via standing rock loopt, en al jaren is goedgekeurd, geld verdient aan de stagnatie ervan door de welbekende namen.
  Bij de bakken pijpleiding: Daar zijn de echte natives aan het demonstreren. Bij de bakken pijpleiding werkvelden is een groot kamp waar ook human trafficking en kinderhandel plaatsvind. Waartegen de natives ook protest aantekenen.
  Hier een ellenlange link. Een van vele als je op bakken pipeline zoekt. Die naam wordt bewust weggehouden door de standing rock protestors.

  http://www.wrongkindofgreen.org/tag/warren-buffett/
  http://www.cnsnews.com/commentary/phil-kerpen/un-joins-green-group-activists-anti-energy-protest-block-n-dakota-pipeline

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Dat is dan niet echt slim. Kantelaars missen vaak wat info en laten zich gebruiken via de duurzaamheidsmantel om een diktatuur voor de elite te banen. Er is geen climate change die schadelijk is voor de aarde, er is geen overbevolking en er zijn voldoende recyclings mogelijkheden. Daar hoeven we geen communisme voor in te voeren.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Onlyyou

  Voordat de bevolking wakker wordt hebben die gladjakkers het voor elkaar, eerst de boel omkopen en daarmee monddood maken?
  Wat al dat smerige geld al niet voor gebruikt wordt?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jeanine Hoefnagels

  dat is dan jouw OORDEEL, dat heb ik niet meer op mijn 67e. Is enkel ego. Ik heb de indruk dat je mijn opmerking volledig anders opvat. En wat communisme er mee te maken heeft, begrijp ik niet. In Noord Dakota wordt m.i. geschiedenis geschreven en dan de WARE geschiedenis. En daar ben ik heel erg blij mee want de wereld wordt er mooier van. Voor iedereen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  nee, u wordt deels voorgelogen. Lees mijn bovenstaande comment met verdere info en links svp.

  Het deel van dakota wat u toejuicht wordt betaald door de UN en oa soros. Om olie te stoppen voorgoed, om agenda 21 uit te rollen. EN er is een kant die expres niet belicht wordt, deze heb ik toegelicht in bovenstaand comment. Zoals altijd is niet wat het lijkt en zitten er weer duizend kanten aan dit ene verhaal, en de bevolking wordt weer misbruikt en tegen elkaar uitgespeeld.
  Ik zou u willen verzoeken u in te lezen over agenda 21. Dan begrijpt u waarom ik het communisme erbij haal.

  En waarom mijn antwoord op uw comment niets met ego te maken heeft maar met kennis van zaken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Enemy of the state

  De leugens blijven doorgaan , wie is de held die George Soros een kogel door zijn kop jaagd ? jammer dat ik geen sniper rifle heb and de skills ….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Enemy of the state

  Zoals sommige bezoekers hier laten zien zijn zij klaarblijkelijk meer wakker dan deze site die ons wetend of onwetend ook indoctrineerd met de leugens / false flags van onze gezamelijke vijand.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Enemy of the state

  Weten jullie dat we maar 1 moedig persoon nodig hebben in ons land die een website begint waar iedere wakkere Nederlander zich bij kan aansluiten om een offensief te beginnen tegen onze zieke leiders van het land. Een soort van burger leger dat belooft in actie te komen elke keer als we weer genaaid worden door de satanisten in de politiek. Ik bedoel niet met vriendelijke woordjes … Wij zijn sterker beste mensen ! vergeet aub niet wij zijn de 99 % , wij kunnen VANDAAG nog een einde maken aan de macht en de veiligheid van de mensen die ons bewust economisch en psychisch kapot maken. Waarom accepteren wij dit ? zijn wij allemaal zombies door gif in ons eten en drinken en inentingen en stralingen die onze hersenen beinvloeden dat wij alles wel goed vinden en nooit verder gaan dan een boos verhaaltje typen op internet ? waar blijft de fokkin ACTIE.
  Ik voel mijzelf niet capabel om deze leider te zijn anders had ik het wel geprobeerd, ik hoop op een zeer intellegent en rustig persoon die ons zal leiden , wie ? dit is een vacature die betaald word met eeuwige roem in de geschiedenisboeken die door ons geschreven zullen worden. De waarheid en geschiedenis hand in hand, geen leugens meer.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Revolutie die blijvend resultaat oplevert, begint in het hoofd. Niet op het veld. Op het veld willen ze ons juist hebben.
  We zijn in het verleden met revoluties belazerd door de elite, ZIJ zijn er keer op keer beter van geworden. Gewoon hun plannen onderzoeken , delen , en ageren en niet aan meewerken waar het in onze macht ligt. Het is zo dat we niet een dapper iemand nodig hebben die ons leidt, maar we moeten allemaal die ene dappere zijn om hier uit te komen. Altijd maar roepen waarom doet niemand iets? We zijn allemaal iemand, vriend… We zullen deze klus met zijn allen moeten dragen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Dan staat er weer een andere soros op. Punt is: zij kunnen alleen verleiden tot kwaad.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Wounded knee op 29 December plan ik 5 min stilte om de zinloze afslachting te herdenken van een groep fantastische mensen die een vreselijk onrecht is aangedaan.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl