Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie

2017, De toekomst roept!

door op Jan.03, 2017, onder Algemeen
Mobiel

2017In deze eerste week van 2017 wil ik jou een heel mooi nieuw jaar wensen. 2017, een onbeschreven blad dat je hopelijk kunt invullen met vrede, inspiratie en creativiteit, naastenliefde en vele mooie momenten. Ook in dit jaar zullen we door moeten gaan met het zoeken naar de waarheid, onze eigen waarheid volgens onze oorspronkelijke menselijke aard; ja, verbondenheid dus met elkaar, met de planeet, met de dieren, met de natuur. Wij zullen er onverdroten mee door gaan naar alle eer en geweten en vooral ons gevoel, en ons begrip dat er iets heel erg mis is met deze wereld.

Het interview van David Icke is klaar en kan bekeken worden. Het was een enorme klus, maar het is mooi geworden. Niet alleen visueel (en ondertiteld uiteraard), maar vooral inhoudelijk. Ik vroeg hem naar de psychologische en sociologische handgrepen die we kunnen toepassen om onszelf los te maken van de grote misleiding die dagelijks bewust -en derhalve massaal ook onbewust- op ons wordt losgelaten. Hoe kom je uit ‘Phantom Self’ (fantoom zelf, of ‘spook-identiteit) in het licht van het Jungiaanse gedachtegoed, dat vanzelfsprekend mijn eigen achtergrond beslaat.

Zeer interessant, want hij is vrij helder in zijn voorbeelden en in zijn uitleg. Iets wat je ongetwijfeld zult herkennen en tegen komt in je dagelijkse leven.

Leden van De Vrije Media kunnen inloggen op onze site en het interview bekijken. Er is zowel een Nederlandse als een Engelse versie. De promo-video ofwel trailer heb ik hier onlangs geplaatst.  Niet-leden kunnen de video bekijken voor 1 euro.

loesjeMocht je je afvragen waarom dit interview voor leden is en/of om een kleine vergoeding vraagt: het kost ons veel geld om dit professioneel in elkaar te zetten, voor te bereiden en dan een dag erop uit te trekken met de hele ploeg met kostbare apparatuur te reizen en op pad te zijn. Aangezien we met De Vrije Media (3 man sterk momenteel) altijd zonder enige vergoeding die daar tegenover staat, al jaren bezig zijn en deze kosten echt niet meer zelf kunnen dragen, zijn we afhankelijk van leden/donateurs en sponsors. Dus de projecten die we nu aanvangen en die veel arbeid en kosten vragen, zullen we op deze manier vanuit een breder draagvlak moeten doen. Het is niet anders; we leven blijkbaar in een wereld waarin waarheidszoekers en waarheidsstrijders die zich volledig inzetten voor een betere wereld, geen baan meer hebben, geen inkomsten meer kunnen vergaren en maatschappelijk soms zelfs volledig buitenspel worden gezet. We kunnen erop rekenen dat dat met de huidige ‘fake news’-campagne alleen maar sterker zal worden. Maar we blijven staan en we blijven zoeken naar de waarheid om deze naar buiten te kunnen brengen in het volle vertrouwen dat het tot de grote verandering gaat leiden.

Zie hier het interview van David Icke op de site van De Vrije Media.

Creëer en heb een mooi 2017…!

© Irma Schiffers

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • feddema

  Irma,
  Bedankt voor al je inspanningen en respect.
  Idd volmaakte liefde voor de aarde en alles wat erop leeft.
  Eigen belang, rente en hebzucht uitbannen!
  Succesvolle toekomst gewenst.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Onlyyou

  Lieve schat, bedankt voor je tomeloze inzet deze maatschappij beter te maken, hoop dat er voor jou veel geluk en vooral gezondheid staat aan te komen!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Wakker Worden

  Beste MB,

  Hartelijk dank voor je bericht en een gelukkig 2017 gewenst!

  In haar opstartperiode tussen 2007 en 2009 heeft Avaaz financiële steun gekregen van het Open Society Institute van George Soros. Soros steunt belangrijke humanitaire en progressieve organisaties overal ter wereld, zo heeft hij onder andere 100 miljoen dollar aan Human Rights Watch gegeven. Wij zijn erg dankbaar voor zijn hulp.

  Ook zijn wij zijn erg blij en trots dat wij sinds 2009 volledig door onze leden gefinancierd worden. Om volledig onafhankelijk te kunnen zijn accepteren wij geen donaties van overheden, bedrijven of andere organisaties. Op deze manier hoeven wij alleen aan onze leden verantwoording af te leggen.

  Wij vinden het erg vervelend dat er op een aantal Nederlandstalige blogs van amateurjournalisten negatieve posts zijn verschenen over Avaaz. Natuurlijk maken wij ook fouten en is opbouwende kritiek zeer welkom, en zelfs erg belangrijk voor ons. Maar de kritieken zoals die in de blogpost die je met ons deelde zijn helaas ongefundeerd en niet goed onderzocht. Ik vertel je hier graag meer over als je wilt.

  Hier en hier kan je meer lezen over onze werkwijze. Hier kan je de externe financiële controles van de afgelopen jaren lezen (deze link is naar onze Engelstalige website omdat de meest recente financiële controle nog niet naar het Nederlands vertaald is). Hier lees je over de belangrijkste Avaaz-campagnes van de afgelopen 10 jaar.

  Hartelijk dank voor je interesse in Avaaz! Als je nog vragen hebt aarzel dan niet om nog eens contact op te nemen.

  Met vriendelijke groet,

  Anneke en het Avaaz-team

  beste Ricken Patel,

  Het Zou fantastisch zijn als er zo snel mogelijk een eind werd gemaakt aan het bestaan van het misleidende AVAAZ wat volledig gefinancierd word door de facist George Soros met zijn Miljarden….

  http://www.gewoon-nieuws.nl/2016/11/george-soros-een-gevaarlijke-puppetmaster/

  Wij hopen dat de misleiding van van avaaz zsm de kop ingedrukt mag worden.

  Mvg,

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Bedankt voor het tegen geluid, zouden er meer moeten doen. Ga er zeker naar kijken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  “Wij vinden het erg vervelend dat er op een aantal Nederlandstalige blogs
  van amateurjournalisten negatieve posts zijn verschenen over Avaaz.
  Natuurlijk maken wij ook fouten en is opbouwende kritiek zeer welkom, en
  zelfs erg belangrijk voor ons. Maar de kritieken zoals die in de
  blogpost die je met ons deelde zijn helaas ongefundeerd en niet goed
  onderzocht. Ik vertel je hier graag meer over als je wilt.”

  Ja geloof best dat ze dit vervelend vinden,de man is grotendeels de wereld in chaos aan het “funden”. Militia zoals black lives matter . zegt genoeg. Wie dat een goed doel vind, een groep die uit is op rellen, mag de cel in. Goede doelen.. avaaz ga je schamen!
  En de trol die de comments doorbrieft ook.
  Iets met Vrije meningsuiting!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Human rights watch vond dat de white helmets wel een nobel prijs vedienden..
  “NGO’s”

  Wie betaalt, bepaalt!
  Weg ermee.

  ( ja het zit mij hoog :P)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Je linken van ”hier en hier” werken niet, maar hieronder een link van want to know met ook een goede discusie eronder.

  http://www.wanttoknow.nl/overige/avaaz-wie-is-oprichter-ricken-patel/

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Er is inderdaad veel mis in onze wereld, maar zo komen we niet verder.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Mijn ingezonden stukken bv financiering door de Nationale postcode loterij werden de afgelopen jaren grof verwijderd. Ik kan hier zo een tiental organisaties benoemen die opgericht of geïnfiltreerd zijn door Soros en compagnie. Stel de juiste vragen , in dit geval wie faciliteert maakt het mogelijk om Soros zijn gang te laten gaan . Ook hierop heb ik mijn comments meerdere keren zien verdwijnen. Het Nederlands Koningshuis speelt hierin een niet te onderschatten rol. .
  Oude nazi’s krentenbrood Als je echt iets wil veranderen noem dan man en paard .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bezoeker

  Ik denk dat we heel ver komen als we NGO’s doorlichten en laten zien wie ze zijn. Dat mag benoemt. SOROS mag benoemt in zijn smerige spel, en dus AVAAZ mag benoemt en human rights watch mag benoemt.
  Idd noem het beestje bij de naam.
  Zo komen we JUIST verder.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bezoeker

  Nog een kleine toevoeging, laten we vooral de emotie erin houden. We zijn geen robots namelijk, en ik laat me ook niet manipuleren tot een reageerder zonder emotie.
  Politieke correctheid, ik doe er niet aan mee.
  Dat is een tool van de elite die ik doorzie en niet accepteer.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Heb eens soros gegoogeld naar Wikipedia, maar daar staan onderwerpen genoeg waaruit blijkt dat hij niet in het straatje van de zionisten werkt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  wikipedia….

  LOLOLLOLLOLLOL

  Dank voor het lachen. 🙂

  March 2010 — Although Jimmy Wales, the public figurehead of Wikipedia, tries to give the world the impression that his website is an independent entity, the reality is that the Wikimedia Foundation, of which Wikipedia is a project, is directly dependent upon support from super-wealthy benefactors with connections to the pharmaceutical investment business.

  One of the most notable of the Wikimedia Foundation’s benefactors has been the so-called “Open Society Institute”, founded by the chairman of Soros Fund Management LLC, George Soros.

  Links between George Soros, the Wikimedia Foundation and the drug industry

  George Soros is a Hungarian-born currency speculator and multi-billion dollar stock market wheeler-dealer who has been convicted of insider trading in France.Accused in court by the Dr. Rath Foundation of having funded the ARV drug-promoting
  Treatment Action Campaign to the tune of 1.4 million South African
  Rand, Soros has invested heavily in the pharmaceutical and biotechnology
  sectors over the years, buying large holdings in companies such as Pfizer, Merck and Monsanto.

  Significantly, therefore, Melissa Hagemann, Senior Program Manager of the Soros Open Society Institute’s Information Program, currently sits on the advisory board of the Wikimedia Foundation,
  which operates Wikipedia. Hagemann has also worked with the Bill and
  Melinda Gates Foundation – an organization that, like Soros, has
  previously invested heavily in the drug industry and, according to the Los Angeles Times, reaps vast financial gains every year from investments that contravene its claims to good works.

  Similarly, Ethan Zuckerman, a member of the Wikimedia advisory board since its formation in January 2007, simultaneously sits on a funding board for the Information Program of the Soros Open Society Institute.

  Another member of the Wikimedia advisory board, Trevor Neilson, is currently President of the so-called Global Philanthropy Group and
  has notably advised the likes of Bono, Bill Gates and former U.S.
  president Bill Clinton – all of whom have been prominent promoters of ARV drugs – on HIV/AIDS. Moreover, Neilson has also served as Executive Director of the Global Business Coalition on HIV/AIDS(GBC),
  which was created with investments from Soros, Gates and the American
  media tycoon Ted Turner. GBC has close connections to the drug industry
  and the members of its inaptly-named “Health Systems Strengthening” intervention include the drug multinationals Merck; Sanofi-Aventis; Abbott; Pfizer; Schering-Plough and others. A member of the Council on Foreign Relations – whose honorary chairman is the key drug industry investor David Rockefeller – Neilson is said to have recruited over 100 companies to join GBC.

  Soros and currency speculation

  Currently said to be at the centre of a plot to cash in on the fall in value of the euro,
  and to be placing large bets against it, Soros has a long history of
  engaging in morally dubious currency speculation schemes for personal
  gain.

  In early 1992, for example, he decided that the British pound would have to be devalued on the grounds he considered it had entered the European Exchange Rate Mechanism (ERM)
  – the currency exchange rate system that prepared for the introduction
  of the euro – at too high a rate. As a result, he spent months building
  up a gigantic trading position with the aim of profiting on a colossal
  scale. Reportedly borrowing around 6.5 billion British pounds, Soros
  converted his holdings into a mixture of German Deutschmarks and French
  francs. On 16 September 1992, now known as “Black Wednesday”, his gamble
  paid off and brought him a fortune. Over the following days, he unwound
  his positions, causing a
  tidal wave of selling the pound on foreign exchanges, with the result
  that the value of the pound plummeted and Britain was forced to drop out
  of the ERM. As a result, Soros made a profit of around £1 billion and became known as “The man who broke the Bank of England.”

  However, defending the pound against Soros’ enormous bets on the international currency markets cost Britain around £3.3 billion and the resulting financial turmoil in the country was widely viewed at the time as a national disaster.

  To Soros, however, engaging in massive currency speculation gambles for personal gain is all in a day’s work. Said to dabble daily in currency markets to the tune of $1 trillion, his alleged role in sparking the 1997 Asian economic crisis led to a group of southeast Asian countries calling for him to be prosecuted as a criminal.

  Business associates of Soros

  According to the New Statesman,
  Soros’ business partners have included the Carlyle Group, where he is
  reported to have invested more than $100m. One of the world’s largest
  private equity funds, the Carlyle Group is believed to make most of its
  money from work as a defence contractor. At various times, its advisors
  and investors are said to have included the former U.S. secretary of
  state James Baker, former U.S. defence secretary Frank Carlucci, former
  U.S. president George Bush senior and even relatives of Osama Bin Laden.

  Money for nothing? lees hier maar verder, Even de spaties weghalen:

  http://www.wiki -rath.org/t hesor osconnection. html

  ow ow ow op een dag best LH ziet ook u het licht hoor. 🙂

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  alles is connected , zie de botjes maar als multinationals alles zit aan elkaar vast.

  https://www.youtube.com/watch?v=mVoPG9HtYF8

  swing it baby! Its da truth..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  De CIA heeft een site World Factbook met dezelfde ontwerpers als Wikipedia, verder commentaar van de bezoeker spreekt boekdelen. Soros noemt zichzelf een Marxist , Communisme en Zionisme twee kanten van de zelfde medaille.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl