Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Méér samenwerken Minder confrontatie

Xi JinpingDe Chinese president Xi Jinping roept de wereld op meer samen te werken en minder de confrontatie op te zoeken. In een speech voor de Verenigde Naties in het Zwitserse Genève zei hij dat niemand gebaat is bij meer protectionisme en handelsbeperkingen, waarmee hij onder andere doelt op uitspraken van de nieuwe Amerikaanse president. Donald Trump wil meer banen terughalen naar de VS en heeft verschillende malen gehint naar protectionistische maatregelen zoals importheffingen.

“We moeten een cirkel van vrienden bouwen over de hele wereld. We streven naar een nieuw model van goede relaties met de Verenigde Staten, een strategisch partnerschap van coördinatie met Rusland en een partnerschap voor vrede, groei en hervormingen voor de verschillende beschavingen en eenheid en samenwerking voor de BRICS landen”, zo verklaarde de Chinese premier Jinping.

Multipolaire wereld

Volgens de Chinese leider moet de wereld zich verenigen op het gebied van terreurbestrijding, milieubescherming en nucleaire ontwapening. Ook pleit hij voor een multipolaire wereld waarin landen meer respect voor elkaar hebben. “Grote landen moeten kleine landen als gelijkwaardig beschouwen, in plaats van zich als wereldmacht te gedragen die andere landen haar eigen wil kan opleggen.”

China profileert zich als initiatiefnemer in de verschuiving richting een multipolaire wereld, een wereld waarin grote problemen door internationale samenwerking worden opgelost. Daarin zal China zich nederig opstellen, zo verzekert Jinping: “China zal nooit uit zijn op expansie, hegemonie of het uitbreiden van haar invloedssfeer.”

China heeft de afgelopen jaren al een belangrijke aanzet gegeven richting wereldwijde samenwerking. Met de oprichting van de Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB) lanceerde het land een nieuw gezamenlijk platform waar landen van over de hele wereld aan kunnen deelnemen. Via deze investeringsbank kunnen infrastructurele projecten gefinancierd worden waar verschillende landen profijt uit kunnen halen, zoals de aanleg van nieuwe spoorlijnen, havens, snelwegen en pijpleidingen.

Bron: MarketUpdate


 • matchline

  Amerika leeft van de confrontatie , voor het volk belangrijk te weten dat agenda 21 ook door China gedragen wordt.
  De triljoenen liters gas en andere grondstoffen op de bodem van de Zuid-Chinese zullen aanleiding geven tot confrontatie.
  Verwacht hoge brandstof prijzen de fracking contracten zijn getekend en hebben voor de machthebbers alleen waarde bij een confrontatie politiek .
  Ondertussen hebben de Chinezen een auto ontwikkeld die tussen de 600 en 700 kilometer rijd op een laadbeurt van een uur. De topsnelheid bedraagt 300 km per uur . Wij zijn het oude Europa waar het onderwijs bewust de mensen dom heeft gehouden , met dank aan de Rockefellers en het Vaticaan. China is ons intellectueel en in de praktijk allang gepasseerd .De Zionisten mafia heeft de Chinese culturele revolutie gefinancierd en juigt het Chinese model toe. Agenda21 moet het oude Europa kapot maken ter land ter zee en in de lucht , daar zit een gevaarlijk verdien model in verscholen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Het rijke westen heeft altijd zijn economie draaiende weten te houden met een belasting systeem wat alleen werkte als er veel grondstoffen en energie verspild werden.
  Dit systeem was niet vol te houden als andere delen van de wereld ook mee gingen doen.
  Toen in China de economie ook begon te groeien was er een te kort aan staal en kwam de energie voorraad ook onder druk. Dit was niet vol te houden en daardoor zijn de spanningen wereldwijd begonnen.
  De mooie woorden hierboven zullen ook alleen slagen als we naar een duurzame ecoomie toe gaan.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Met het huidige belasting systeem waar de zwaarste lasten op de uurlonen rusten blijven we wegwerp producten maken. Werknemers staan hierdoor veel te veel onder druk. Tijd en energie om de nieuwe generatie op te leiden komen we te kort. (ook al hebben ze nog zo’n goede scholing gehad,die eerste jaren in praktijk blijven toch de belangrijkste om een goede vakman te worden)
  En we verspillen zo veel te veel grondstoffen. Alles gaat veel te snel kapot en is door de hoge lasten op de uurlonen vaak ook te duur om te repareren. Dit kost dusdanig veel grondstoffen dat de rest van de wereld kansloos blijft en krijgen ze wel een kans zoals China nu de laatste jaren dan geeft dat spanningen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Dat spullen snel kapot gaan heeft meerdere redenen. Er zijn scholen waar ontwerpers leren zwakke schakels in producten in te bouwen in hun producten. In de Electronica wordt het woord timebombed gebruikt . Dat van de snelle omlooptijd van grondstoffen begrijp je nu hopelijk ook . Bedrijven zoals Philips hebben op een gegeven moment contracten getekend om de levensduur van hun lampen aanzienlijk te verkorten , motivatie een hogere omloopsnelheid. Een brandweerkazerne in Amerika heeft gloeilampen die al ruim dertig jaar meegaan . Printers krijgen een chip ingebouwd om de printer na een bepaald aantal prints te doen crashen. .Als je denkt dat de Chinezen alleen maar rommel kunnen produceren dan moet ik je teleurstellen , dit gebeurt bewust. .Winkels zoals de action zijn bewust gecreëerd .
  Als je meer te weten wil komen over de opzet om bewust slechte producten te maken kijk dan gewoon onder de titel the lightbulb conspiracy .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Meerdere keren bewust invoeren gebeurt bewust .
  Dit zijn 5 punten in het algoritme systeem

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Dat dit bewust wordt gedaan was me wel duidelijk.
  Doordat de werkdruk door hoge lasten te hoog is kan men niets maken want het is te duur.
  Dat alles snel kapot moet komt ook door die hoge lasten. Want wanneer er te wenig omzet is komt de regering belasting geld te kort. Dus is ook gebaat bij prularia.
  Zo houden we onszelf gevangen in het systeem.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Zonder dit te doorbreken komt er niets van de mooie woorden hierboven.
  Macht strijd gaat om energie en grondstoffen.
  In een duurzame economie totaal overbodig want al zou de bevolking verdubbelen dan nog is er alles in overvloed

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Onlyyou

  Laat die Amerikaanse niet hun handen wapperen, dat al die tijd de Chinezen voor de VS gedaan hebben?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Onlyyou

  Maar die zorgen ervoor dat wij werkeloos raken en met minder moeten stellen?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Nee dit is bewust gevoerd beleid China de meest begunstigde handelspartner opzoeken. Natuurlijk is dit voorbij als China niet in de pas van het westen loopt . De geschiedenis heeft bewezen dat elke oorlog werd voorafgegaan door een handelsoorlog. ..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Ik zou iedereen aan willen raden the light buld conspiracy goed te bekijken dommer zal je ef zeker niet van worden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  alle scenario’s hier te vinden

  The New World Order Schedule of Imple men tation for 2017

  Glob alist Agenda Watch 2017: Update 1 – The
  glob alists will take down China’s Xi this year (+ Xi’s role under the
  peace path to the NW O)

  twee artikelen te vinden op redefining god punt com

  spaties in de titels even weghalen

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Ik heb dezelfde visie twee jaar geleden schreef ik over de opkomst van Marie le Penn en de gespeelde breuk met haar vader. .
  Pa komt met een bedrag van 6 miljoen Euro om haar campagne te steunen. En natuurlijk mag Wilders nu uit de mottenballen zijn rol gaan vervullen. De aanvallen op de p5 landen door Isis , in de wandelgangen ook wel mossad genoemd niks nieuws. De coalitie Trump Putin de Romeinse legers tegen de Islam was me 20 jaar geleden al bekend. Kissinger beschreef de weg die zijn Zionisten leger ging bewandelen. Het opzetten van de Christenen tegen de Moslims met medewerking van de Arabieren. Daarna worden de Arabieren vernietigd door de Zionisten. Trump heeft Jeruzalem groen licht gegeven om ruim 500 woningen in Palastijns gebied te bouwen. Ik heb dus de agenda van Kissinger ruim 20 jaar geleden gelezen en zie nu de uitvoering van de plannen , dit heeft toch iets onwezenlijks voor mij . De komende oorlog tegen Turkije verrast me wel een beetje. Zou Erdoğan zijn volk veraden ? zoals ik al eerder schreef Erdoğan is een Crypto jood een Zionist . En Trump die Xi gaat verslaan om China in kleinere stukken te verdelen. Allemaal geprogrammeerd om Wilders in het zadel te helpen zal de mossad ik bedoel Isis ach is de zelfde organisatie van zich laten horen de komende tijd. .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  De rol van de United Nations en het spel wat ze spelen ga ik hier niet uitleggen op dit onderwerp rust zware censuur. .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bartje

  Wat Trump roept en ook zal proberen is mosterd na de maaltijd.
  De VS in hun natte droom de overheerser van Rusland en zijn onmetelijke hoeveelheden bodemschatten.
  Heeft om dat doel te bereiken China via de Globalisering op de kaart gezet in de hoop dat China als loopjongen hen zou helpen Rusland te overmeesteren via de economische sanctie naar Rusland toe.
  Helaas is deze strategie volledig mislukt omdat de Chinezen sneller slimmer werden als de VS Neoliberalen dachten.
  Mede door het vallicant mislukte sanctiebeleid naar Rusland 2014 onder de noemer Krim en Oekraïne waardoor de stommelingen zoals Friedman van Stafor de Russen in de armen van China dreef maar ook de Chinezen begonnen in te zien door het conflictje Zuid Chinese zee dat de VS zijn uiteindelijke doel is om zowel de EU maar ook Rusland en China te overheersen.
  Helaas voor de VS zullen de druiven van de toekomst heel zuur worden.
  EU zal in een diepe crisis komen maar uiteindelijk zal de EurasiaUnie ontstaan met als resultaat dat VS buiten de lijnen toekijkt.
  Wie denkt dat VS met zijn Kernwapens enige macht heeft, helaas kernwapens zijn DREIG wapens en de eerste die zij op grote schaal zal gebruiken word zelf vernietigd en daarbij aantekenend dat de VS nog niet de helft van Rusland is.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Als Amerika een scheet laat dan is Rusland op de hoogte
  Als de Amerikanen de Ukraine overnemen dan zijn de Russen nog steeds bedwelmd door die scheet .. ??

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bartje

  Het grote probleem voor VS/EU is, indien zij hun plannen verder uitgevoerd hadden waren zij er zelf vorstelijk bij ingeschoten.
  Waar halen de grote olie maatschappijen zoals Shell en ESSO hun winst vandaan, juist Rusland en VERDER nergens.
  Raad eens wat de grote troef van Putin was?.
  Gewoon indien jullie plan verder ten uitvoer gaat kunnen de 4 grote tw. ESSO, Shell, Total en Chevron vertrekken uit elk olie en gasveld waar dan ook in Rusland.
  Uiteraard was dan het gaskraantje naar EU ook wel gesloten maar dat is koffiedik kijken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  de naam zegt het al toch..
  verenigd in een wereldregering

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  met alle ranzigheid die eraan vooraf gaat om er te komen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  met wortels in het esotherische

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  voor wie net begint met zoeken google lucis trust

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Ik weet het er worden zelfs al meditatie cursussen aangeboden.
  Ik kan verklappen wie deze zelfverzonnen onzin verkoopt.
  Helaas lag het boek niet alleen bij Adolf op het nachtkastje .
  De Triosbank het zogenaamde alternatief , de esoterische filosofie sspeelt binnen de United nations een grote rol. De grote promoter is de Rockefeller foundation ….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  durf zelf te stellen dat die als frontman mag dienen.
  Het stuk van het verhaal wat we mogen zien.

  Er zijn families wiens naam nooit verschijnt in de media en in alto land. The real illuminati.
  U N wordt nooit genoemd in het verhaal.

  Terwijl dat het verhaal is.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  n wo
  agenda 21
  resource based economy
  venus project

  Urantia

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Het hoofdgebouw waar de United nations in vergaderd is eigendom van de Rockefellers. Ik heb de familie activiteiten van de Rockefellers bekeken , een dochter maakt mooie natuur films . Een zoon van David is samen met Rene Wassing zoekgeraakt in het oerwoud op bezoek bij een stam van koppensnellers kanibalen
  Rene Wassing heeft het overleefd en runt een natuur museum . Ergens heb ik het gevoel dat dit invloed heeft gehad op het invoeren van agenda 21 . De zoektocht staat bekend als de grootste zoektocht naar vermiste personen ooit ..
  Zo maar een stukje geschiedenis

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  nee agenda 21 staat al in de bijbel, ben er bij toeval achter gekomen
  helaas ben ik het vers kwijt..
  Ik ga aan de slag om te zoeken.
  21 heeft sowieso een betekenis van rebellie tegen God in de bijbel en meer
  google bible 21 bijvoorbeeld.
  ook een nog een 21 vers:
  Luk 21 vers 10 naties tegen naties volk tegen volk
  De bijbel bevat veel esotherische kennis die we nog niet weten, vermoedelijk ook hun handleiding of ze kapen het, daar ben ik nog niet uit.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  De naam habsburg Engeland België Oostenrijk met een grote invloed op het Coudehove plan voor een groot Israël. Angela Merkel Zionist die het Joods parlement toespreekt in haar moedertaal . Onderscheiden voor haar grote rol in het Coudehove plan en het schenken van drie atoomonderzeeers aan Israël. Nederlandse onderscheiden voor steun aan het groot Israël plan ja Jozef luns en vooruit Beatrix ontving de hoogste onderscheiding . Dan nog een Belg smiegel van Rompuy. Wat ik zo gevonden heb is dus de naam van Hapsburg wat ook de echte naam van de windsor familie Brits koningshuis is . De machtigste van de Hapsburg familie regeert vanuit Oostenrijk. In Oostenrijk kan je het kasteel van de gekke koning Ludwig als toerist bezoeken , ben daar als kind geweest . Ludwig is verdronken volgens de boeken , de mensen rond het kasteel vertellen dat Ludwig vermoord is omdat hij het volk tot op het bot toe uitklede . Echt een aanrader om een bezoek te brengen aan dit kasteel en de ongekende luxe te zien.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Inderdaad ook een vraag die mij bezig houdt , de kip en het ei .
  Astrologie is een echte wetenschap niet die uit de story maar de echte . Wetenschap werd vervangen door doctrine het Vaticaan.

  w

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • formidabele

  China zal denken laat ons maar eens de leidende rol spelen

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Ook esoterische kennis is van origine okee, mits men het juist inzet. Zij gebruiken de zwarte kant ervan. Om aan zelfverrijking en macht vast te houden. Symboliek is van alle tijden. De echte waarachtige kennis hebben zij verbasterd gemengd met onwaarheden. Moeilijk voor ons nu te onderzoeken wat echt waar is.

  Een ding blijft staan en dat is Liefde en compassie, volg het hart.
  Dan zit men altijd goed en heeft men geen andere entiteit nodig als kompas.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Om te weten te komen wat the Golden Dawn voor organisatie is ben ik daar ingedoken . Ik ben een magier zo wordt ik aangesproken . Golden Dawn heeft in Griekenland een slechte reputatie opgebouwd , ik ben afgehaakt omdat het toch duidelijk een zwart kantje heeft . Een soort massa meditatie die bv met spreuken Isis moeten vernietigen , niet mijn ding deze toverspreuken . Kwatrijnen waarin bv de bouwstenen van allerlei aardelementen of chemicaliën metalen zijn verscholen.
  Dit is dus de afdeling alchemisten die ik hier beschrijf. ..
  De Rozekruisers de esoterische spreuken die rond de guidstones gevonden worden hebben alles met de gouden dageraad te maken . De Golden Dawn leider spreekt je in het Nederlands aan op een indrukwekkende mannier , ik meen dat de man meer dan tien talen beheerst .Je voelt je al snel een sukkel met een iq van 138 en de vier talen die ik spreek . Natuurlijk is er veel verborgen kennis die vervangen is door doctrine. Ik ondekte op mijn zoektocht dat de Golden Dawn zijn roots binnen het Vaticaan heeft .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Wat is het leven toch simpel , ik vermoed dat zijn schoonmoeder er achter zit..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Golden Dawn in griekenland is fascisme opnieuw uitgevonden..

  Toen niemand eten had midden in de austerity crisis, kwamen zij met een vrachtwagen vol eten , was alleen voor de “blanken”..
  Hoe bedenkt men zoiets dan heb je vast geen ziel meer..verpacht aan de duivel idd.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Golden Dawn heeft zijn roots in het Vaticaan ,fascistische organisatie het Vaticaan ? Vreemde Jongens die Romeinen. …

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  😀
  Wie het weet mag het zeggen!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Ben erachter gekomen dat de bijbel door de Khazarian mafia is herschreven. Israël het uitverkoren volk , wie schrijft die blijft. ..
  Zal later vandaag meer info geven over de leugens rond Israël. .
  en de fake bijbel. De Rockefellers en de Rothschilds hebben Trump gebracht , google fred Rockefeller en Frédéric Rockefeller . of Fred Trump. .Agenda21 in de bijbel die door de Khazarian mafia is herschreven waar Oxford een grote rol in heeft gespeeld ..

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl