Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Washington Post, CNN, New York Times: Vladimir Poetin is de geheime president van de VS

poetin-trump2“Ja mensen.. Dat is het. De VS is nu de Sovjet-Unie. Het is allemaal voorbij.

Trump is een communist die orders krijgt van de Russische president Vladimir Poetin. Trump is een rooie rakker. Dat was zijn hele spel. Hij is een  communistische miljardair .”

Belachelijkheid schijnt effectief te zijn en niemand verdient het predicaat belachelijk méér dan de Washington Post, de New York Times, CNN en de rest van de hoerige pers die doen alsof ze de echte journalisten zijn.

Maar zowel ik (Paul Craig Roberts)en andere echte journalisten zoals Glenn Greenwald, hebben benadrukt dat nep nieuws wat roekeloos gepromoot wordt door de hoerige mainstream media,  de dreiging van een thermo-nucleaire oorlog met zich meebrengt. Zie hier

Sinds enkele jaren wordt Rusland, en met name president Poetin, eindeloos gedemoniseerd.

De Russen weten dat de Georgische inval in Zuid-Ossetië (gedaan, terwijl Poetin op de Olympische Spelen in Peking was) was een provocatie van Washington was.

De Russen weten ook dat de staatsgreep in Oekraïne (terwijl Poetin op de Olympische Spelen in Sotsji) was, een Amerikaanse poging was om de zeggenschap te krijgen over de Russische marinebasis in de Krim, en het afsnijden van de Russische marine van de Middellandse Zee.

Ook weten de Russen dat Washington weet dat de beschuldiging dat Rusland Hillary’s e-mails gehackt zou hebben om de Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden een pertinente leugen is, zoals het ook een leugen is dat  Rusland zou dreigen met een invasie in Polen en de Baltische staten.

Donald Trump lijkt het gevaar waarin hij verkeert goed te begrijpen. Hij heeft aangekondigd dat hij zijn geheime veiligheidsdienst, die zich ooit tegen president John F Kennedy keerde, uit zal breiden met een particuliere veiligheidsdienst.

 Bron: Paul Craig Roberts

Dr. Paul Craig Roberts was staatssecretaris economische politiek op het departement van financiën ten tijde van president Reagan en redacteur bij de Wallstreet Journal. Hij was columnist voor Business Week, Scripps Howard News Service en Creators Syndicate. Roberts gaf college aan meerdere Universiteiten. Zijn columns  trekken een wereldwijde belangstelling. De recente boeken van Roberts zijn ‘The failure of Laissez Faire’, ‘Capitalism en Economic Dissolution of the West’, ‘How America was Lost’ en ‘The Neoconservative threat to the New World Order.’

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • LH

  Klopt sommige van deze dingen hebben we ook al op ons bedrijf.
  Maar dat ze het metselen kunnen afschaffen wil nog niet zeggen dat het ook met robot kunnen, ik bedoel dan ook het echte vakwerk, En moet ik eerst eten.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Een barcode wordt ingelezen en de computer linkt deze barcode aan de gegevens . Als je bv in het ziekenhuis een polsband van je buurman omdoet ben jij volgens de computer je buurman .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  “Dat jij dit niet in wil zien zegt er vel over je.

  Ik heb u uitleg gegeven waarom afrika en wij geplunderd en slecht behandelt worden eerder op dit forum ook waar we naartoe gaan. Dat lijkt bij u niet binnen te komen.

  Nogmaals de elite hebben we in principe niet nodig die zijn meer last dan lust. Betalen zelf o.o5% tot geen belasting brengen dus niet veel op.

  Als u het al oppervlakkig wil houden kijk dan naar Hoe durven ze een miniserie op you tube van peter mertens, alvast deel 1

  https://www.youtube.com/watch?v=kSLxTttHzC4

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  grootste probleem is wie brussel bedacht en opgericht heeft en waarom.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Internet of things met al zijn hack en bemoei gevaren.

  Er is nu een koelkast met camera, die beelden verzend en communiceren gaat met uw pak melk en ook dit kan verzenden. Alles gaat een chip krijgen. ook uw kleding. Reden hiervoor is dat we een limiet aan eigendom krijgen of beter gesteld eigendom wordt verboden. U mag straks 1000 items om u heen hebben, gehuurd.

  http://www.forbes.com/sites/worldeconomicforum/2016/11/10/shopping-i-cant-really-remember-what-that-is-or-how-differently-well-live-in-2030/#160bb6882954

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Dat cash geld afschaffen zijn ze al mee bezig en daar moeten we zeker een tegenwicht tegen geven.
  Dat ze onze vrijheid steeds meer inpalmen is een zeer slechte zaak en dat moeten we gewoon weer de andere kant uit zien te krijgen. Het is toch belachelijk dat we ze zelfs in een natuurgebied niet meer vrij rond kunnen lopen zonder dat ze je op de voet kunnen volgen, behalve als je onder de bomen door loopt.
  Dit chip verhaal is niets meer dan een horror verhaal Ook al begin ik er onderhand een sport van te maken om hier m’n gelijk te krijgen. We moeten ons ook niet meer bang laten maken dan nodig is, of ik hier nu gelijk heb of niet.
  Bang maken is hun gevaarlijkste wapen en van dat wapen moeten we niet zelf de trekker overhalen.
  Beter is om bij hun de angst eraf te halen, want zij zijn ook gewone mensen net als wij maar zijn dusdanig de weg kwijt geraakt dat niet meer weten waar het eindigd. Die angst er er al vele generaties ingepompt en steeds doorgegeven.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Om ons arm te maken precies zoals altijd al overal bezig geweest zijn.
  Maar onze politieke leiders deden het voor goede samenwerking.
  Zij geloofde daarin en het volk geloofde daar ook in.
  Maar zowel het volk als de politieke leiders hebben zich met grote en kleine visjes laten verleiden
  Politieke leiders als Hitler en Kennedy zagen het wel en benoemde het ook maar dusdanig vaag dat niemand het begreep. Kijk de toespraken van beide maar terug.
  Ga hier verder geen discusie houden over beide precidenten die kennen we al en dan wordt het hier nog een grotere warboel dan het al is.
  Dat we in de maling waren genomen beginnen sommige nu te zien, Hoe dat zit daar hoeven we het verder ook niet over te hebben is voor iedereen hier al duidelijk, want anders waren ze hier niet.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Alles vervalt aan de staat, ik probeer dit al vier jaar aan de lezers over te brengen. De staat en het systeem wat op communistische leest is geschoeid. U begrijpt het ik begrijp het gewoon nieuws negeert deze piste te belichten , ik heb er een beetje genoeg van het kost veel energie en slechts een enkeling begrijpt dit. Dit is de reden waarom een echt zinvolle discussie niet op gang kan komen . De Culturele Chinese revolutie onder Mao is ingegeven door de bankiers. Marx en Lenin waren Joden. De Rockefellers zorgden dat de media tijdens de culturele revolutie de andere kant op keken. Miljoenen doden toegejuicht en geprezen door monsters zoals Kissinger. De geschiedenis herhaald zich de mensen leren het nooit

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Hoeven we het verder niet over te hebben??
  Verstandiger om het er veel en vaak over te hebben.
  Ik doe niet aan zelfcensuur. Weer zo’n dubieuze uitspraak van u. Politieke leiders weten heel goed waar ze mee bezig zijn, ze zijn er niet voor ons.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Ik weet het zo voel ik mij ook vaak. Toch moeten we blijven delen.
  Voor diegene die nu zoeken maar niet genoeg weten om de kennis zelf te vergaren.
  Ik ben ooit begonnen door de comments die ik las, tezamen met een gevoel dat er veel niet verteld werd in de media.Ik wil de waarheid en niets anders hoe het ook zij. Zo zijn er meer.
  U weet nooit wie we op het juiste spoor helpen.
  Zolang internet vrij toegankelijk is hebben we de tijd om te delen.

  Neem af en toe een break en ga leuke dingen doen die week dat geeft nieuwe energie en dan zit u binnen “no time” toch weer in het zoek en deel veld maar met frisse energie. Het maakt niet uit wie het oppakt, wel of niet. Het gaat erom dat mensen die kennis hebben, ook onze verantwoordelijkheid hebben genomen het te delen. Verder is het niet aan ons.
  Man kan een paard naar water leiden, drinken doet het zelf.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  verenigde staten van europa al in 1948 in duitse grondwet opgenomen

  doe maar google.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Als het er nog graag over wil hebben dan wens ik je veel succes, Maar het hele internet staat er al vol van en net als jij (Waarschijnlijk) heb ik het al vele malen gelezen dus dat is wel duidelijk..
  dat politieke leiders goed weten waar ze mee bezig zijn betwijfel ik. In elk geval geloof ik dat ze met goede voornemens beginnen, Maar wanneer ze eenmaal gekozen zijn ontdekken ze dat ze in een vangkooi terecht zijn gekomen. Ik ga niet oordelen voor ik ook echte bewijzen.
  Overigens Net als matchline net opmerkte er is hier helemaal geen discusie te houden.
  De belangrijkste dingen die hij wilde melden kwamen er niet door en met mij is dat dito.
  Rondjes draaien heb ik allang geen zin meer in.
  Lange tijd heb ik op een andere site mee gedaan daar ging het heel anders dan hier, maar uiteindelijk gingen de zeer waardevolle reakties van het net.
  Hier heb ik lang gekeken voor zonder mee te doen. Na een tijdje vroeg men meer LiefHebbers en ik was de eerste die er toen intrapte vandaar de afkorting LH elke keer liefhebber schrijven was met te veel werk.
  Maar inmiddels ben ik geen liefhebber mee.
  Ik waardeer je inzet, maar niet de mannier van reageren.
  Ik wens je nog veel succes maar mij zie je hier niet meer.
  Ook aan Machline die net zo verslaafd aan deze site is geworden als ik dat werdt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Hitler werd gesteund en betaald door de Elite. Was net zo goed een van hen, had blavatsky op zijn nachtkastje liggen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Jammer maar dat is dan uw keus.
  Ik ben mij volledig bewust en heb de censuur hier en elders ook ervaren. Voelde mij net zo in de maling genomen als u. Ik accepteer geen china praktijken. Er zijn wetten NOG steeds die censuur verbieden ik zal er eens naar kijken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Natuurlijk is delen van info en kennis de boodschap , en vooral proberen het niet te ingewikkeld te maken . Wat mij zorgen baart is dat we overspoeld worden met een Hollywood soap , intussen gebeuren er zaken die totaal uit het nieuws worden gehouden en die grote gevolgen hebben voor het volk . Ik heb sinds kort geleerd dat de politiek een onderscheid maakt tussen de betekenis het volk en de burger termen zoals verdichting en andere termen om het volk te misleiden , wij zijn het volk ga dit binnenkort uitleggen. De zelfde maatregelen onder een andere naam we gaan ze ontmaskeren , verschrikkelijk dat dit nodig is .Ik wil op de achtergrond blijven , alleen als er vragen of misverstanden zijn ga ik nog reageren . Voor vandaag ga ik er een punt achter zetten , ben er voor even klaar mee . Heb geduld , heel moeilijk ook voor mij morgen nieuwe ronde nieuwe kansen. ..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Wat er in deze film verteld wordt kweekt machteloosheid bij de kijker, dat is precies wat ze willen, daarom staat het ook nog op internet en daarom is je link ook hier niet verwijderdt.
  Het zelfde verhaal als in de film heb ik al meerdere malen hier zitten typen maar dan met inzichten hoe we in de maling werden gehouden. Met eenvoudige berekingen en dergelijke die iedereen snapt. Gewoon vanuit de praktijk en zonder ook maar iemand persoonlijk te beschuldigen. Dit komt hier niet door, wat er wel door komt daar speel je ze mee in de kaart.
  De piramide van onderaf afbreken is onbegonnen werk, het moet van bovenaf.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Heel de taal wordt gebruikt om ons te misleiden. 🙂
  En het ergste is omdat wij zelf de delen die ze niet zeggen invullen in de gedachten met fantasie. ‘Ze zullen wel dit of dat bedoelen.’ Als iets niet duidelijk is kan men maar beter doorvragen.Ach ontmaskeren..
  Ze zijn allang ontmaskerd, alleen nog niet door de massa. Al gaat het snel hoor. Men spreekt er op straat over. Ik maak mij geen zorgen. Gek genoeg heb ik hoop dat het tijdig wordt gezien. Hoe gekker zij gaan doen des te sneller de massa het zat wordt.
  Zij die de rede nog beheersen, zullen zich moeten laten horen. Alleen dan overwint het Licht.

  Ik hoop u hier gewoon te treffen met u wijsheid en kennis.
  🙂

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Ik zal erover nadenken.
  Die piramide is al aan het brokkelen,
  “Mensen van het vuur trekken mensen van het vuur aan.”
  een gedeelte van de dichter Rumi.
  Ik bedoel hiermee wie de macht wil zal altijd moeten strijden om die macht te behouden daar het is opgezet door de mensen van het vuur en die willen zelf ook de macht.
  Ze heffen elkaar wel op hierdoor. Wij als burgers hoeven enkel voor elkaar te kiezen en elkaar niet te schaden, dan brokkelt het al van onder.
  Compassie en Liefde kennis is de sleutel.
  Blijf gewoon reageren ik ben gewoon erg kritisch. En dat blijf ik hoor. Maar uw stem is net zo welkom. 😉

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  vind deze docu geen machteloosheid kweken hoor vind hem gewoon nuchter.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  De sensuur hier vreet te veel energie dat is de rede dat ik geen zin meer heb.
  Onthoud de piramide is aan de top het zwakst en daar licht op schijnen is hun grootste angst.
  Wie daar weet te komen kent hun zwakheden en de kennis omdaar te komen hebben we allemaal onbewust bij Daar hebben we geen computer of internet voor nodig.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Zo is dat. 🙂

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Het is zeker een goede film en ik heb hem ook verder naar 2e deel gekeken.
  Maar ik blijf erbij dit willen ze juist dat we weten.
  Door het filmpje kan ik me weer herinneren dat eens hier omschreven heb waarom de euro een flop werdt en had ze ook berekend dat het niet nodig was.
  En dat de verschillen tussen het arme zuiden en het rijke westen wel te overbruggen waren.
  Maar als ik dat hier weer neer type staan er zo weer rode letters.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  In het einde van deel 5 staat precies zoals ik zei, we moeten een nieuw Europa maken zonder de bemoeinis van de elite. Maar dat gaat op deze site niet lukken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Het is net als met kinderen die een bepaald beroep kiezen ze doen dat allemaal uit liefde voor het vak. De ellende en hebzucht komt later pas, door de omstandigheden waar ze inkomen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Libië
 • Onlyyou

  En Trump is zijn spreekbuis?
  Mijn ma zaliger zou zich in haar graf omdraaien, in zo’n omgekeerde wereld?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Atlantic resolve is in volle gang en wordt uit het nieuws gehouden. …

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Probeer het gewoon nog een keer een kleine 2000 tanks trekken momenteel richting polen ik noem de naam van de oefening niet want die is zojuist verwijderd.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH

  Was gisteren in het nieuws vele tanks gaan richting Polen en gaan daar oefenen.
  Wij horen dit niet te pikken van onze regering.
  Net zo goed als dat we hebben zitten slapen toen Amerika met dat zogenaamde afweer gordijn zat te jennen tegen Rusland. Koude oorlog was voorbij maar daar begon het weer opnieuw mee. Daar hadden we onze regering toen ook tegen moeten houden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Onze regering is volledig geïnfiltreerd door de Zionisten lobby. ..
  De Nato is het speeltje van de bankiers maffia . Ja we hadden ze tegen moeten houden , wie nu nog van symbool politiek spreekt heeft het iq van een poffertje. .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH
 • matchline

  Ja in en in triest , dit was het werk van de Jezuïeten die ook nu de wereld besturen de top van de Piramide. .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  of het iq van een bakkie vla..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jolo

  Klopt, ben met eigen ogen er nog bijna ingetrapt!
  Voor zaken, die jou als client aangaan, gaan ze net zo lang door om je voor iets te laten tekenen waar jezelf nog geeneens zelf achter staat?
  Met 2007 vergeleken zijn we nog verder gezakt en stelletje sullen stinken er gewoon in?
  De huizenmakelaars zijn er weer bovenop en doen weer even vrolijk mee om de zeepbel op te blazen, samen met de bankiers?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LH
 • bezoeker

  We are change Breitbart en Info wars…
  Is controlled opposition en maakt dus gewoon deel uit van de msm met een alto sausje, 70 80 % waarheid met een spin off die niet waar is.
  We are change is van soros, Breitbart is eigenlijk gewoon een kanaal om de washington outsiders that aren’t te promoten.
  Hedge fund magnaat Robert mercer, “steunt” het kanaal financieel, In 2015 is het kanaal ingezet om ted cruz als kandidaat te promoten voor het presidentschap, nu trump, beide favo’s van mercer.
  En info wars.. tja die hoef ik niet meer uit te leggen toch, there is a war on for your mind.
  Tegen globalisme maar wel voor Trump.
  (het establishement)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  De spin of even uitleggen aub , zodat het voor iedereen duidelijk wordt ik vertelde al eerder dat Benjamin Fulford voor de Rockefellers werkzaam is ..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  De spinn off, daarmee bedoel ik ze geven je deels de waarheid om je te laten vertrouwen en vervolgens sturen ze je de andere kant op. Geven iets of iemand anders de schuld. Zulke zaken.
  Ze maken je wakker
  (met wat je al weet of op het spoor bent omdat het al is uitgelekt)
  om je elders in slaap te sussen.
  Of de waarheid die al gevonden is te down-playen of juist te vergroten zodat het paniek veroorzaakt bij de ontvangers.
  Dat voegt weer toe aan de chaos.
  Alex jones heeft banden met stratfor.
  ( Strategic forecasting.
  Google

  Inside the World of a Private C IA)heeft daar mensen van in dienst genomen.
  Molly maroney ( 2011)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Goede uitleg Alex Jonesstein is gelukkig al lang ontmaskerd. .
  80 % waarheid en dan de eindconclusie verdraaien.
  Van spinn of naar spindokter is maar een kleine stap , Trump gaat een contract met de Amerikaanse bevolking afsluiten ,
  laat het Cda toevallig voor dit jaar hetzelfde in het partij programma hebben staan . Draaikonterij ben het woord in vele talen tegengekomen in verkiezingstijd , of wat denkt u van de speech van mevrouw Trump die echt letterlijk de zelfde tekst bevatte als de speech van mevrouw Obama . Kom op zeg het ëën tweetje met Rusland voorspelde ik vier jaar geleden al..De Artificiële eilandjes gaan de komende tijd een grote rol spelen .
  Ik zie het hele gebeuren als een afleidingsmanoeuvre naar een overgang naar een nieuw systeem wat ik al vele malen beschreven heb . Eën ding is zeker we gaan een stralende toekomst tegemoet .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • MR BEAN

  Gisteren veel tanks van UK Richting Poland in de Nacht dat geen merk wat gebeurt

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  google

  SCOOP: Canada’s New Foreign Minister Lying About Family’s Ukrainian Nazi Past
  Chrystia Freeland

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  dank

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Kijk eens naar de grensovergang Valkenswaard lommel 10 tallen camera’s en andere apparatuur geïnstalleerd. Kreeg gisteren een berichtje van Proximus gsm provider , opwaarderen van je beltegoed prepaid verplicht om je naam te registreren. België begint zijn ware gezicht te tonen een staatsgevangenis , ik heb getwijfeld over België maar dat land bestaat niet echt. Je hoeft alleen maar te kijken wie de premier van België is , bijnaam de neus klasgenoot van Mark Rutte om in Davos te mogen spreken moet je minimaal 500.000 euro betalen geen probleem voor de neus . Davos is door klaus Swab opgericht een Zionistische Nazi..We slapen rustig verder , we zien het niet we willen het niet weten ..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Denemarken heeft zijn militairen groen licht gegeven om Syrie binnen te trekken

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  U ziet hierboven de foto van Putin en Trump die samen de Romeinse legers
  gaan leiden. De natte Zionisten droom de Christenen tegen de Moslims opzetten is in volle gang . De Christenen en de Moslims die elkaar uitmoorden georganiseerd door de Zionisten bankiers lobby en ons Nederlands Koningshuis met als overkoepelent orgaan het Vaticaan …
  Wat een bewijs van intellectuele denkers die de wereld lijden met een lange IJ . De katholieke organisaties zijn de vijanden van de Christenen , de CIA die in Zwitserland zetelt is een katholieke organisaties net als de NSA .
  Een Jezuïet schreef mijn kampf niet Adolf Hitler. Good cop bad cop Putin en Trump die samen de moslims gaan uitroeien , wie denkt dat de strijd in Syrië voorbij is die komt bedrogen uit. Nu nog een Snuifje Wilders toevoegen en het Oranje legioen leeft weer helemaal op ( geef ze brood en spelen ) En dan denken de psychopaten dat de mensen dit spel niet doorzien. .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Ik hoorde daarstraks in de Belgische debatten de Belgische verbastering van draaikonten ( ( ik verwijd u flipflop gedrag )
  Spindokters al lang ontmaskerd. Wie verzint de beste leugen in de politiek komende verkiezingen ( wij gaan een contract aan met de Nederlandse bevolking ) Cda of de populist Wilders die elke dag voor de spiegel staat . Wilders zou een vent zijn als hij zijn joods Keppeltje in de kamer zou opzetten . Echte aalternatieven zoals de Piratenpartij worden genegeerd , en Roemen wordt nu al anoniem gesaboteerd. Vandaag staat het kopstuk van Justitie voor de kamer , hij moet uitleg geven over het baantje dat hij aan zijn collega pedofiel heeft gegeven. ..
  Het kopstuk van Justitie liet de kamers in zijn kasteel door jongens in korte leren broeken opknappen. Weer een Minerva lid die een hoge post binnen justitie binnen haalde ….

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl