Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Onthullingen van een insider

ijsberg-1-768x576@2x

Soms vraag ik me af waarom ik zo hardnekkig blijf doen wat ik doe; het blijven zoeken naar de waarheid en het willen delen van deze bevindingen. Het is een fulltime job die geen geld in het laadje brengt, juist dus meer problemen veroorzaakt. Toch heb ik het gevoel dat dit vandaag de dag -eindelijk- meer vruchten gaat afwerpen in die zin, dat er meer toehoorders zijn die open staan voor een ‘ander scenario’ dan het programma wat we krijgen voorgeschoteld vanaf de geboorte.

Dat werkt ook in de hand dat er steeds meer mensen naar voren treden uit het werkveld waar dingen gebeuren die het daglicht niet verdragen, omdat ze erachter komen hoe het ‘hele spel’ in elkaar zit en daar niet meer aan mee willen doen. Zo ontmoette ik onlangs Ronald Bernard van ‘De Blije B’; de lezers van deze site hebben eerder over hem kunnen lezen en van hem kunnen horen, zie dit artikel. Ronald vertelde heel openhartig hoe hij compleet is vastgelopen omdat zijn geweten na een zeer schokkende ontwikkeling plotseling naar boven kwam drijven.  Ik vind het heel moedig van hem om zijn verhaal aan mij te vertellen en ook nog in het oog van de camera en ik hoop oprecht dat velen hem zullen volgen op weg naar een betere wereld waarin het begrip ‘fake news’ niet méér zal zijn dan een vage herinnering.

 

© Irma Schiffers

 

“Ik ben er nog en dat kan ik niet zeggen van veel van mijn ex-collega’s”, zegt ex-valutahandelaar Ronald Bernard in dit zeer openhartige interview. Hij spreekt over mensen die hun medemens en de aarde en alles wat erop leeft haten en die in staat zijn om daarom alles te vernietigen.  Ronald heeft die schimmige wereld leren kennen door, aangetrokken door de hoge inkomsten, zich in het grote geld te begeven. Hij weet daardoor wie en wat er drijft achter het grote geld en weet ook welke verschrikkelijke macht er hierdoor over mensen wordt uitgeoefend. Door zijn positie in deze ‘handel’ is Ronald Bernard in contact gekomen met deze macht achter de schermen. Hij weet daardoor uit ervaring dat mensenlevens voor deze macht niet tellen. Hij heeft ook ervaren hoe mensen zoals hij chantabel worden gemaakt en gedwongen werden om te zwijgen, door ze gedrogeerd en gemindcontrolled vreselijke dingen te laten doen zoals het ritueel offeren van kinderen, of minstens door bij zo’n satanistisch gebeuren aanwezig te zijn. Voor Ronald was dit het breekpunt. Hij brak letterlijk toen hij de uitnodiging weigerde om in Londen bij een ritueel kinderoffer aanwezig te zijn. Daarna is hij door een diep dal heengegaan en hij heeft het gered.

Pascal Roussel, eveneens een insider in de financiële wereld, beschreef in  ‘The Divine Trap’  dezelfde ervaringen als waarover Ronald Bernard spreekt in dit interview. Toen Roussel in Frankrijk een lezing over zijn boek hield, zat in het publiek een van de ex-Franse presidenten. Achteraf schreef deze man Roussel een brief, waarin hij verklaarde: “Alles wat u schrijft in uw boek, berust op waarheid”.  Dat vrijwel niemand gelooft dat het waar is, heeft te maken met dat het te erg is en ook dat hierop met veel succes het etiket ‘conspiracy’ is geplakt, waardoor je niet meer serieus wordt genomen door ‘verstandige’ mensen als je erover spreekt.

divina insidia

Ronald Bernard heeft zich losgemaakt van de wereld die hem bijna fataal werd en heeft van binnenuit gekozen voor menselijkheid en menswaardigheid. Onvermoeibaar zet hij zich in voor de United People Foundation, waarmee de Blije B. verbonden is. De missie van De Blije B. sluit hierop geheel aan: ‘In onze visie staat een goed beheer van al het leven centraal. De visie is gebaseerd op de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, waarin een wereld van overvloed en vrede wordt beschreven. In onze missie houden wij ons bezig met het ontwikkelen en promoten van rechtvaardige innovatieve financiële producten en diensten, die uitsluitend dienstbaar zijn aan de samenleving.’ Ronald is als een mens met een bijna dood ervaring, die de hel heeft gezien en die een tweede kans heeft gekregen. Onvermoeibaar zet hij zich in voor die wereld van overvloed en vrede, wetende wat ervoor moet gebeuren om dat binnen bereik te brengen. Daarvoor is maar een devies: SAMENWERKEN, want verandering moet van onderen op komen, van bewuste mensen die op basis van vrijwilligheid en onafhankelijkheid met elkaar samenwerken aan een wereld die wij met een gerust hart aan onze kinderen kunnen nalaten.

Ad Broere, econoom

Zie hieronder het hele interview

Ronald Bernard

Bron: De Vrije Media

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • IIS

  Het geld is niet het as van alle kwaad, maar het systeem van die degene die macht erover hebben, degene die dit systeem controleren en er stuur over uitoefenen en daarmee de gehele wereld in één en dezelfde richting kan of wil hebben. De banken zijn bijvoorbeeld slecht de nsb handlangers van de satanische geldmachinerie met daarbij vele anderen die zich nederig onderwerpen aan al deze satanische meesters hebben deze wereld tot een regelrecht gekkenhuis gemaakt en zijn bezig de mens tot slaaf te maken en te gaan waar een mens nog nooit heeft moeten gaan om te dienen in totale onderdrukking en controle. Ik erger mij aan mensen die maar niet wakker willen worden en wordt furieus als ik de dienaren van de satanisten weer betrap op hun aftandse en smerige spelletjes.

  Persoonlijk weet ik niks van religies, geloven enz. en ben geen fan van ideologieën en religies, maar in mijn dromen, want ik droom af en toe behoorlijk heftig of heel bijzonder en heb soms mooie, vredige dromen, maar ook wel heftige en eens een droom gehad die mij is bijgebleven. Het is een droom van tiental jaren geleden en in deze droom ben in een soort van ondergronds stelsel geweest die mij letterlijk de koude rillingen over mijn lijf deden laten lopen en voelde ik mij in de kelders van de dood, van een dood die zeer diep mij een gevoel gaf die met geen pen is te beschrijven. Het was alsof iets mij even een inkijkje gaf in een wereld waar ik niet naar toe wilde en ver van wil blijven. Voor mij was dat de wereld van moord en al wat niet deugt in deze wereld en wij als mens bewust of onbewust voeden en aanbidden. Nog steeds ben ik bezig ‘wakker’ te worden en mij te verwijderen van alles wat deze wereld als belangrijk doet lijken waarmee en mens zich moet bezighouden volgens de gevestigde macht of mee zou moeten omgeven om zogenaamd een goed mens te worden, maar uiteindelijk ook de gevestigde macht dient. Ook de mensen die naar mijn mening niet deugen, de ‘groten van geest en viezer dan beesten’ zijn de mensen waar ik ver bij uit de buurt blijf, maar zeker niet bang voor achteruitdeins, vooral die mensen die het systeem van de satanische macht en overheid voeden en onderhouden die scan ik constant en blijf waakzaam in het ze observeren en bestuderen. Het is moeilijk voor een gemiddeld mens om deze wereld van macht te doorzien en wie of welke mensen werken mat verschillende agenda’s en vooral maskers dragen. Op tv bijv. zie je ze aan de lopende band en zijn het de ogenschijnlijk goedlachse en sympathieke jongens en meisjes en lijkt de wereld zo mooi en onschuldig en heeft men de nijging te geloven dat de cowboys de goeden zijn en de indianen de slechte en van al dat soort zaken meer is moeilijk om doorheen te prikken. Heeft men er eenmaal doorheen geprikt en doorschouwt men de vele zaken in deze wereld dan moet men er wel ernstig rekening mee houden sterkte te tonen en zich voor te bereiden op de werkelijkheid, want het ‘wakker’ kan veel, heel veel van een mens vergen en kan een immens schokkende ervaring zijn. Alles te weten maakt niet gelukkig, is een absolute waarheid en daarom dat mensen soms liever maar blijven dromen en weglopen voor de realiteit?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Waar een ander zou hailen wat de man hier openbaart ga ik weer even de nadere kant belichten.

  Als iemand zo kots is van de financiële wereld
  ( wat ik mij levendig in kan denken)
  waarom dan die in financiele wereld blijven en zelf een bank beginnen die niet los staat van die ranzige wereld van het bankwezen waar hij zo van kotst, samen werken met het sustainable finance lab, Ex Rabobankier Herman Wijffels (bekend van libor scandaal) en een financieel plan invoeren genaamd chicagoplan revisited wat nota bene van het ranzige IMF is.
  ?
  Mag ik dan aan het verhaal van deze man twijfelen.
  Ik denk zelf van wel.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Hoe gaat het met het project in Spanje? De United People Foundation wie zijn de mensen die dit financieren? Beetje zoekwerk vericht Ted depopulatie Turner , George Soros die de wereld in Chaos en oorlog stort .
  Het project in Spanje een proeftuintje geleid door een communistische burgemeester is mislukt . En dan een bank vergunning , die krijg je alleen als je tot de gevestigde orde behoort . Ik hoorde gisteren uit betrouwbare bron dat in 2018 cash geld van de markt verdwijnt . Totalitaire samenleving gaat nu snel zichtbaar worden , parkeerautomaten in België verplicht kenteken plaat gegevens invoeren overal camera’s. De veranderingen gaan nu in een stroomversnelling geraken. De apathische goedgelovige sukkels zijn medeverantwoordelijk voor wat er gaat komen .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  in 2050 wil de Nederlandse overheid de circulaire economie klaar hebben dit onderdeel van agenda 21. De blije b,( mag nog geen bank heten daarom heet het “beweging” ipv bank, is er om een begin te maken in de circulaire economie. Het is meer een soort van kartelvorming waar zij die meewerken de baten zullen krijgen. een inner circle. Met een eigen munt de URA. Men wordt zelf de stakholdet in agenda 21 (zij het met een fooi afgescheept waar de echte stakeholder dik betaald worden door iclei ook hier gaat het om een illusie richting volk wat er aan meewerkt)

  Dit is een typisch voorbeeld hoe agenda 21 werkt top down regulatie , met de gewekte indruk dat het volk er zelf aan meegewerkt heeft middels enthousiasmeren. Oftewel volksverlakkerij.Ik vermoed dat de meeste websites meedelen in het enthousiasmeren ervoor problem reaction solution= agenda 21.
  Gezien niemand zich in de vormgeving van agenda 21 verdiept gaat men gewillig mee denkende dat dit de oplossing is tegen wat zij noemen kapitalisme wat eigenlijk fascistisch corporatisme is, en dit is weer bewust zo gespeeld om het publiek een kant van agenda 21 op te duwen. (kapitalisme = sparen = kopen ed, handel niets mis mee.)

  Saaie stof is nog nooit zo waardevol geweest om te lezen als men het hele plaatje begint te zien.

  Ik ga even wat meer onderzoek doen over dit onderwerp.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  excuses voor de typo stakholdet moet uiteraard stakeholder zijn.

  Zonder belanghebbende/volkse stakeholders werkt het hele plan niet meer. 🙂 Dan hebben we alleen nog te maken met de stakeholders van iclei die er voor zijn om kritiek te smoren en het plan te duwen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl