Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

john-lennonIn de muziekindustrie zien we diepe sporen van de krachten die in de schaduw opereren en de macht van de elite over het grote geld.

Ole over John LennonOnlangs publiceerde De Vrije Media-TV deel 1 van dit tweeluik; een uitgebreid interview met onderzoeksjournalist Ole Dammegård over de machtige invloed van de illuminati op de muziekindustrie.

Niet alleen via de nieuwsmedia -zoals kranten en TV- worden we  afgeleid en geprogrammeerd door  propaganda, maar ook in de muziekindustrie zien we diepe sporen van de krachten die in de schaduw opereren en de macht van de elite over het grote geld.

Deel 1 ging onder andere over de moord op Whitney Houston. In deel 2 komt de moord op John Lennon uitgebreid aan bod, maar ook het verhaal over Paul McCartney en zijn vermeende dood alsmede de bewijsbare feiten van een dubbelganger worden breed uiteengezet in dit interview.

Er zullen in de komende tijd nog meer videoproducties worden gepubliceerd, zoals onder andere een zeer onthullend interview met een insider over de handel en wandel in de financiële wereld.

Donaties voor deze tijdrovende en kostbare videoproducties van DVM-TV zijn zeer welkom en worden dan ook zeer op prijs gesteld. Met deze donaties kunnen we deze videoproducties financieren. Ook in de nabije toekomst willen we ons productieteam graag uitbreiden, zodat we er sneller en gemakkelijker op uit kunnen trekken om onderzoek te doen en de resultaten voor iedereen op professionele wijze in beeld te brengen. Dus wil je een bijdrage leveren, klik dan op de donatie-button rechts bovenaan.

Zie hier deel 2 van de mini-serie, Nederlands ondertiteld.

 

John Lennon

© De Vrije Media-TV

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • Arnold Veeman

  Dank je wel voor het delen van deze interviews!

  Als er een deel 3 komt, worden er dan ook vragen gesteld over de geschiedkundige invloed van de Romeins katholieke kerk? Met name over de (tonale) muziek zoals wij het nu nog steeds kennen? Een interessant voorbeeld is de stijlovergang van Palestrina (prima pratica) naar Monteverdi (seconda pratica)?

  Fascinerend lijkt het me ook om vragen te stellen over de handhaving van dezelfde muziekvorm door die “kerk”. Deze muziekvorm en de transformatie van “klassieke muziek”, voor het verheffen van de prestige van de opdrachtgevers, naar de pop(muziek)cultuur is, volgens mij een erg boeiende geschiedenis. Het zou verfrissend zijn als ook daar eens iets meer over wordt verteld. Popmuziek heeft een geschiedenis die zéér wetenswaardig is.

  Met andere woorden, komt er nog meer verdieping in het hele verhaal? Begrijp me niet verkeerd, ik vind het fijn dat er weer iemand naar buiten komt die de muziekindustrie linkt aan de centrale bestuursorganen van onze genormeerde maatschappij. Maar voor mij blijft het allemaal nog wat tè speculatief, al vind ik het een erg sterk begin voor mensen die nieuw zijn met dit onderwerp.

  Hier valt, serieus, véél meer uit te halen!

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl