Obama’s nep-oorlog tegen de ‘Islamitische Staat’
27 februari 2015

16.000 luchtaanvallen in 6 maanden

Sinds augustus 2014 heeft de Amerikaanse luchtmacht met steun van 19 landen intensieve luchtaanvallen uitgevoerd tegen Syrië en Irak. Deze luchtaanvallen waren naar verluidt gericht tegen brigades van de Islamitische Staat....Meer lezen »

Omzet McDonald’s en Monsanto holt achteruit
Consumenten zijn gemanipuleerde rotzooi zat

In een reeks van krantenkoppen en headlines die tot voor kort nog voor onmogelijk werden gehouden trekken mainstream economen aan de alarmbel over de financiële achteruitgang van zowel fastfood gigant McDonald's als de biotech moloch Monsanto....Meer lezen »

De Griekse weerstand
"Griekenland" bakermat van beschaving en democratie"

Griekenland is het land waar Europa's beschaving en het idee van democratie begon. Maar vandaag is het land in een crisis; een crisis die zomaar de droom van een verenigd Europa voorgoed kan vernietigen....Meer lezen »

VS generaal: “Landverraders hebben Amerikaanse politiek overgenomen”
Zeven oorlogen in vijf jaar

Generaal Wesley Clark was generaal voor het Amerikaanse leger die als Supreme Allied Commander van de NAVO Operation Allied Force heeft geleid. We kennen hem onder andere van zijn betrokkenheid bij de Vietnamoorlog en de Kosovo oorlog....Meer lezen »

Vice president Iran: “CIA achter Islamitische Staat”
Eerste vrouwelijke vice-president van Iran

Massoumeh Ebtekar, de eerste vrouwelijke vice-president van Iran, heeft de Verenigde Staten en de CIA aangeduid als de stamvader van ISIS of IS, de Islamitische Staat. "Ik denk dat er veel scepsis bestaat over de rol van de Verenigde Staten in het omgaan met ISIS,...Meer lezen »

Initiatiefnemers vaccins zijn seriële leugenaars
Schadelijk voor te veel kinderen

Ondanks het feit dat ze weten dat vaccins voor te veel kinderen schadelijk zijn en dat ze zelfs tot hun dood kunnen leiden, blijven de initiatiefnemers van vaccins willens en wetens het publiek......Meer lezen »

De waarheid over “The American Dream”
George Carlin over "The American Dream"

George Denis Patrick Carlin (New York City (New York), 12 mei 1937 - Santa Monica (Californië), 22 juni 2008) was een Amerikaanse stand-upcomedian, acteur en publicist. Op niet mis te verstane......Meer lezen »

Poetin waarschuwt voor desastreuze gevolgen
Westen speelt met vuur

Met de ogen van de wereld gericht op de oorlog in Oekraïne en de impasse in de onderhandelingen tussen de Grieken en de EU, heeft de voormalige Amerikaanse minister van Financiën, Dr. Paul Craig......Meer lezen »

Hoe verder met Griekenland?
Greece's New Finance Minister Yanis Varoufakis Het woord Democratie stamt af van de Griekse woorden Demos (δῆμος) dat 'volk' betekent en 'Krateo (κρατέω) dat staat voor heersen, regeren. 'Het volk regeert'.

Het kan dus bijna niet anders dan in een wereld waarin de 'democratie' om zeep is geholpen en waar weer nieuw leven in geblazen moet worden, dat......Meer lezen »

Gratis vaccins bij McDonald’s”Happy Meal”
Onder auspiciën van het "Department of Public Health"

Wil je een belangrijke Hepatitis A injectie krijgen tezamen met je "Happy Meal"? Het blijkt dat uw kind in staat wordt gesteld om een aantal......Meer lezen »

Kinderen vertellen over kindermisbruik (Schokkend)
Ontluisterend, schockerend, bizar!

Deze video kwamen wij tegen op het internet. Naar onze mening belangrijk genoeg om het wereldkundig te maken, en oordeel zelf. Moeder vraagt om hulp zoals je onder de video kunt lezen, na een aanklacht die vrij snel geseponeerd werd, en is een......Meer lezen »

Microchips: “Is Zweden ook al gek geworden?”
Mensen met afstandsbediening

Al eerder schreef ik over de RFID chip, en waarschuwde voor het feit dat dit echt gaat gebeuren als we niet massaal in opstand komen tegen de regerende elite, die de mens tot robot willen maken....Meer lezen »

Waarom Obama het internet aan banden wil leggen
Afnemende invloed mainstream media

De Amerikaanse Federale overheid wordt sterk gemotiveerd om het internet aan banden te leggen door de afnemende invloed van de mainstream media op de Amerikaanse bevolking. Het beheersen van de informatiestromen is de meest krachtige manier om het publiek te controleren....Meer lezen »

AANBEVOLEN BOEKEN
WEER
5C
7C
Sun
6C
Mon

ADVERTENTIE

FACEBOOK

Column Irma Schiffers
Geboren in Hilversum op 3 februari 1962: Jungiaans therapeut, spiritueel coach, auteur, intuïtief kunstschilder, sociale idealist, mediamiek geboren en een waterman in optima forma!

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
Over GN
Nieuwsbrief
Contact
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2015 gewoon-nieuws.nl | Design worldwidewebworkers