Oekraïense soldaat getuigt: “Wij haalden MH17 neer”
18 december 2014

Lachen omdat pro-Russische militie de schuld kreeg

Een Oekraïense soldaat die deel uitmaakte van de bemanning van de batterij die verdacht wordt van het neerhalen van vlucht MH17 op 17 juli dit jaar, heeft in het openbaar voor de eerste keer getuigd dat de raketinstallatie werd bediend door Oekraïense militairen, en niet door de rebellen zoals het Westen beweert....Meer lezen »

“Onafhankelijk” bestaat niet in de financiële sector
Dubbele petten

Het is hommeles bij de AFM. De toezichthouder die moet toezien op het gedrag op financiële markten heeft zelf problemen met zijn gedrag. Of beter: de raad van toezicht van de toezichthouder heeft dat....Meer lezen »

“Neocons” aan de basis van dictatuur en WWIII
Wie zijn de "neocons"?

Neoconservatieven, een kleine groep van oorlogshitsers die sterk verbonden is met het Militaire-Industriële- Complex en Israël, brachten ons Granada en de Contra affaire in Nicaragua. President Reagan ontsloeg hen, en zij werden vervolgd, maar kregen vervolgens gratie van Reagan's opvolger,......Meer lezen »

“False Flag” operatie in Oekraïne verwacht
False Flag operatie in voorbereiding

Het is goed gepland dat Poroshenko in de komende 10 dagen de staat van beleg afkondigt voor de regio's Donetsk en Luhansk Waarschijnlijk dringt de rechtse sector hier op aan. In Kramatorsk werden reguliere Oekraïense tanks en gepantserde voertuigen gesignaleerd die waren beschilderd met......Meer lezen »

Genetisch gemanipuleerde muggen worden op de mensheid losgelaten
'Bestrijding' van knokkelkoorts

Bent u er zich van bewust dat genetisch gemanipuleerde muggen op het punt staan om losgelaten te worden op de mensheid? De reden voor de ontwikkeling van deze genetisch gemanipuleerde mug wordt door de bio-industrie omschreven als zijnde: "Bestrijding tegen knokkelkoorts"...Meer lezen »

Overheden willen hun goud terug
De moeder aller bankruns is gestart

De run op goud door nationale overheden is begonnen. België is van plan om zijn goud te laten repatriëren meldde de Nationale Bank van België vorige week. Het terug naar huis halen van eigen......Meer lezen »

Oorlogstrommels klinken steeds luider en sneller
Belastingbetalers VS en EU zien leningen aan Oekraïne nóóit meer terug

Op zaterdag 13 december meldden de Russische media dat president Obama blijkbaar niet kan wachten tot het Congres definitief toestemming geeft voor een oorlog tegen Rusland. Deze is in concept al......Meer lezen »

VS en EU trappen in Poetin’s “Gouden val”
Poetin: KGB-agent of Schaakgrootmeester

Beschuldigingen van het Westen in de richting van Poetin zijn van oudsher gebaseerd op het feit dat hij voor de KGB heeft gewerkt. En daarom is hij een wreed en immoreel persoon. Poetin is van......Meer lezen »

Basisinkomen: De basis voor een goed leven
Consumptie- en prestatiedwang

Het volgende stuk van Sarah Van Liefferinge van de Piratenpartij sluit nauw aan bij onze opvattingen over wat er verkeerd loopt met ons......Meer lezen »

Toespraak Poetin  voor het Russisch federaal parlement
Vladimir Putin en de Presidentiële toespraak voor het federaal parlement, 4 december 2014:

Burgers van Rusland, de leden van de Federatie Raad en afgevaardigden van de Doema, De toespraak van vandaag zal worden gerelateerd aan de......Meer lezen »

Overheid kijkt opnieuw met begerige ogen naar pensioenpotten
Senaat probeert baas te spelen over pensioenreserves

Hoe meer geld er in de pensioenpotten zit, hoe beter dat staat op de balans van de overheid. 1000 miljard staat altijd beter dan 900 miljard. De politiek heeft haar eigen belangenagenda, die niets met indexering te maken heeft....Meer lezen »

Zwijg niet langer maar laat van je horen!
Eigen schuld Dikke bult?

Sommige mensen vinden dat als je een huis onder water hebt dat dat je eigen schuld, omdat je dure verbouwingen hebt gedaan of gewoon omdat je de extreme waardedaling niet hebt ingecalculeerd, of omdat je je maar niet je baan kwijt had moeten......Meer lezen »

Regering wijst onafhankelijk VN onderzoek naar ramp MH17 af
Voorstel van familieleden omgekomen passagiers

De Nederlandse regering heeft een voorstel van de familieleden van omgekomen passagiers van de neergeschoten MH17 om Nederlandse deskundigen te vervangen door onafhankelijke VN-onderzoekers afgewezen....Meer lezen »

AANBEVOLEN BOEKEN
WEER
7C
8C
Sat
8C
Sun

ADVERTENTIE

Lees ons nu ook op Gewoon-Nieuws-Magazine

Alle artikelen gratis voor u samengevat
in een overzichtelijk tijdschrift

FACEBOOK

Column Irma Schiffers
Geboren in Hilversum op 3 februari 1962: Jungiaans therapeut, spiritueel coach, auteur, intuïtief kunstschilder, sociale idealist, mediamiek geboren en een waterman in optima forma!

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
Over GN
Nieuwsbrief
Contact
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2014 gewoon-nieuws.nl | Design worldwidewebworkers