Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Pensioenen  mogelijk weer gekort
Wordt er met Nederlandse pensioengelden gefraudeerd?

Dagblad Trouw schrijft: ‘Garanties over pensioenen zijn er niet meer’ NOS zegt: ‘Pensioenen volgend jaar mogelijk omlaag. De twee grootste pensioenfondsen van Nederland, ABP en Zorg & Welzijn, moeten volgend jaar mogelijk de pensioenen verlagen....Meer lezen »

60 jaar NOS journaal
Oud-hoofdredacteur Carel Enkelaar schreef boek over de moord op Kennedy

Zijn geboortenaam was Carl Heinz Enkelaar, geboren in 1920 in Bonn, Duitsland, overleden in 1996 in Oldenzaal. Ik heb hem veel meegemaakt en goed gekend. Ik kwam in 1965 bij het Journaal, toen was hij daar niet meer als hoofdredacteur helaas,...Meer lezen »

De werkelijke geschiedenis toont de crisis van nu
Massale geschiedvervalsing

Terwijl de aanstaande bankencrisis vooral veelvuldig door de mainstream media wordt benoemd -want we moeten allemaal voorbereid worden op de volgende coup; volledig willen schrappen van contant geld– gaat de alternatieve media onverstoorbaar door met het wakker schudden van de slapende, wellicht luie, of bewust politiek correcte medemens....Meer lezen »

Monsanto patenteerde ‘niet gemanipuleerde’ tomaat
Duitsland, Frankrijk en Spanje herroepen vals octrooi

Frankrijk, Duitsland en Spanje dienden vorig jaar een aanklacht in tegen het gentechbedrijf Monsanto omdat bedrijf onterecht een octrooi heeft gekregen op een niet-genetisch gemodificeerde tomaat.....Meer lezen »

“Hillary for prison” komt dichterbij
FBI is klaar om Hillary Clinton aan te klagen

Als Obama's procureur-generaal, Loretta Lynch, haar ambtseed niet volgt om Hillary Clinton aan te klagen, zullen FBI onderzoekers publiek gaan met hun bevindingen...Meer lezen »

Elite gebruikt vluchtelingen om Europese arbeidsmarkt te vernietigen
Ontregelen van de arbeidsmarkt

Het Internationale Monetaire Fonds (IMF) is met de aanbeveling gekomen om één miljoen vluchtelingen uit het Midden-Oosten en Afrika onder het minimum loon te laten werken....Meer lezen »

Bankiers blijven de boel belazeren
Één miljard dollar achterovergedrukt

Honderden demonstranten hebben afgelopen woensdag in de Moldavische hoofdstad Chisinau een politiekordon doorbroken en het parlementsgebouw bestormd....Meer lezen »

Als schapen naar de slachtbank
Komende crash wordt de grootste in de menselijke geschiedenis

Als u nu nog in het bezit bent van aandelen en aandelen van beleggingsfondsen, dan begrijpt u nog steeds niet de systeemrisico's van de......Meer lezen »

De nevelen van geheimhouding trekken langzaam op
Het wordt de hoogste tijd voor actie!

De ellende die in de wereld gaande is en over ons wordt uitgestort lijkt maar geen einde te kennen. Het gevolg is dat we ons mogelijk willen of gaan wegdraaien ervan. Dat roept nog meer ‘lethargie’ en passiviteit op. En dat is jamme...Meer lezen »

Terroristische Aanvallen, Navy SEALs, School of the Americas en IS.
Janneke Monshouwer over terrorisme

Veel mensen zitten met vragen ver de vele terroristische aanslagen, waar we in de afgelopen tijd zoveel mee te maken hebben en wat George W. Bush heeft aangekondigd: “Global War on Terror” (Wereldoorlog tegen Terrorisme). De vraag is: “Hoe......Meer lezen »

Het hypocriete beleid van Angela Merkel
Turkije is een absoluut onbetrouwbare partner voor Europa

Het beleid van de Turkse president Erdogan geeft geen reden om ook maar enigszins te overwegen dat Turkije een betrouwbare partner voor Europa zou zijn. Nochtans geeft de Duitse bondskanselier Angela Merkel er de voorkeur aan om een oog dicht te knijpen bij de afkeurenswaardige acties van president Erdogan....Meer lezen »

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2016 gewoon-nieuws.nl | Design worldwidewebworkers