Verzet VS militairen tegen ‘operatie Jade Helm’ groeit
22 juli 2015

Dappere militairen keren rug naar Jade Helm

Operatie Jade Helm is een week geleden begonnen en wordt in 7 Amerikaanse staten uitgevoerd. Het is een ‘scary’ operatie die ongeveer afloopt als de VN -die hier uiteraard ook weer bij betrokken is- zijn ‘Sustainable Development’ agenda (lees: agenda 21) wil uitrollen zoals eerder aangekondigd....Meer lezen »

Hoe houden we het volk onder de duim?
Met microchips krijgen we het volk er wel onder!´

De misselijkmakende technologie van de elite en de Bilderbergers, die ik overigens echt zie als een laatste strohalm waar ze zich -al verliezende- aan vast grijpen, kent werkelijk geen grenzen....Meer lezen »

Wanneer je coördinatigevoel het plotseling begeeft
Wisselwerking in de war

Het is zo'n zes maanden geleden dat ik van het ene moment op het andere mijn gevoel voor ruimtelijk ordening kwijtraakte. De eerste keer openbaarde zich dit dit, toen ik in één hand twee voorwerpen vasthield, en ik deze wilde scheiden....Meer lezen »

Arts krijgt 45 jaar celstraf voor onterechte chemobehandelingen
Geld verdienen was drijfveer

De Amerikaanse hematoloog-oncoloog, Farid Fata, is door een rechtbank in Michigan (VS) veroordeeld tot 45 jaar strafgevangenis voor het onterecht voorschrijven van chemo behandelingen voor zijn patiënten. Bij een aantal patiënten van Fata werd opzettelijk de verkeerde diagnose "kanker"......Meer lezen »

Pers niet welkom bij operatie  ‘Jade Helm’
Government take over?

Operatie Jade Helm gaat deze week van start, om precies te zijn op de 15e juli. Jade Helm is een zeer omstreden speciale oefening van het leger waar al heel veel over geschreven is in de VS omdat men vreest dat het gaat leiden tot Martial Law (staat van beleg) en dat het een ‘Government take-over’ is. De oefeningen duren tot en met de maand september....Meer lezen »

Instanties weigeren gedeelteliijk verlamde vrouw te helpen
Laatde buren maar helpen

'Ik voelde me zo kwetsbaar', zegt de 75-jarige Hannie Nagelkerke. 'Net mijn vierde beroerte gehad, ik lag op de grond. Bij 1-1-2 kreeg ik te horen dat ik de buren om hulp moest vragen, bij de......Meer lezen »

Twitteraars  massaal: “Angela Merkel pleegt coup”
Verwijzing naar Nazi's en Tweede Wereldoorlog

Via de trending hashtag #ThisIsACoup geven mensen massaal kritiek op de snoeiharde eisen van de internationale schuldeisers. Vooral Duitsland moet het ontgelden, inclusief verwijzingen naar de......Meer lezen »

Huisarts in 2016 niet meer vergoed door zorgverzekering?
Volgend jaar de rekening van de huisarts uit eigen zak betalen?

Patiënten lopen het risico om in 2016 de kosten van een bezoek aan de huisarts (gedeeltelijk) zelf te moeten betalen. Normaal gesproken worden deze kosten vergoed vanuit het basispakket van de......Meer lezen »

Griekse salade met Brussels lof
Pinokkio's voeren de boventoon in Brussel

Dat de Brusselse kliek Griekenland vanwege een duistere agenda niet wil laten gaan is zo langzamerhand wel duidelijk geworden. De......Meer lezen »

Duitsland en Goldman Sachs forceerden Griekenland in eurozone
Nigel Farage legt vinger op zere plek

Tijdens zijn toespraak een paar dagen geleden in het Europese parlement zei Nigel Farage tegen de Griekse minister president, Tsipras, dat......Meer lezen »

GrEXIT, EuXIT of (S)EXIT
Griekenland.., wie volgt?

Het lijkt hier wel om de X-factor te gaan en misschien is dat wel zo, dus ik klim maar weer eens even in de ‘pen’. De sleutel naar de deur van de toekomst zit namelijk voor iedereen in de X, in de ‘ex‘ en in de exit!...Meer lezen »

Kindertehuizen fungeerden als aanvoerlijn voor machtige pedofielen
Ex minister spreekt zich uit

Lord Warner, Brits minister van volksgezondheid in de periode 2003 2007, zegt dat hij in 1992 een onderzoek heeft uitgevoerd waaruit bleek dat kindertehuizen het doelwit waren van machtige mensen. "In de jaren 1980 waren machtige personen......Meer lezen »

Duizenden meisjes ziek na vaccinatie tegen baarmoederhalskanker
Vaccinatie veranderde Emily's leven in een hel

Toen Caron Ryalls haar 13-jarige dochter Emily liet vaccineren tegen baarmoederhalskanker, dacht ze dat het de beste manier was om de gezondheid van Emily te beschermen. De afgelopen vier jaar zijn echter een hel geweest voor het gezin....Meer lezen »

AANBEVOLEN BOEKEN
WEER
28C
18C
Tue
22C
Wed

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
Over GN
Nieuwsbrief
Contact
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2015 gewoon-nieuws.nl | Design worldwidewebworkers