Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Veilig wiet-olie met THC kopen
24 mei 2016

Oeroud huismiddel tegen tal van aandoeningen

Steeds meer mensen vragen zich af waar ze veilig wietolie met THC kunnen kopen. Begrijpelijk, want dit oeroude huismiddel kan enorm goed helpen bij tal van aandoeningen. En in tegenstelling tot veel reguliere medicijnen heeft het geen vervelende bijwerkingen....Meer lezen »

Honderdduizenden mensen protesteren tegen Monsanto
"Monsanto doodt jou en mij, en we zijn geen proefkonijn"

Over de hele wereld zijn honderdduizenden mensen de straat op gegaan om hun woede te uiten tegen biotech-gigant Monsanto, en het vijandige overnamebod van het Duitse farmacieconcern BAYER, die bekend is van o.a het patent op aspirine....Meer lezen »

Nederland onverantwoord blootgesteld aan nucleaire straling
Hoog radioactief afval opgeslagen zonder bescherming

Ik begin letterlijk een beetje ziek te worden van dit land met zijn onverantwoordelijke, geldverkwistende beleid en waar niet eens de moeite wordt genomen om de veiligheid van de burgers te garanderen door de hoogste prioriteit te stellen....Meer lezen »

Brexit, de film Nederlands ondertiteld; en wie is ‘Nex(i)t?
Nu of nooit¨: "Hoogste tijd om wakker te worden!"

‘Brexit, the movie’ is verschenen. Voor mij een goede reden om me dagenlang te verschansen achter de PC om deze film te vertalen en te ondertitelen, omdat ik vind dat iedereen deze eigenlijk zou moeten bekijken. Gaan we het meemaken dat onder andere Nigel Farage met zijn partij de kiezers......Meer lezen »

Waar Big Pharma doodsbang voor is
Zelfgenezend vermogen van de mens

Big Pharma is doodsbang dat je een eenvoudige, krachtige waarheid zou kunnen ontdekken: U kunt zelf voorkomen, omkeren en genezen van ernstige ziekte !...Meer lezen »

Defensie begroting VS: Open deur voor oorlog en tirannie
National Defense Authorization Act

Voor velen van ons die zich bezig houden met het begrip "Vrijheid", zijn de letters "NDAA" inmiddels het symbool geworden voor Washingtons voortdurende pogingen om de Amerikaanse grondwet te......Meer lezen »

In hoeverre hebben de machten in Nederland oog voor de burger?
Machteloos gevoel tegenover 'Machten'

We zullen het allemaal wel eens hebben als "eenvoudige burger"; het machteloze gevoel tegenover autoriteiten, instanties en bedrijven. En we hebben een "paar" machten in Nederland....Meer lezen »

Zionistisch Israël verbergt misdaden door het besmeuren van waarheidsprekers
Israël lobby demoniseert Waarheid

Enkele jaren geleden schreven twee vooraanstaande schrijvers het boek "The Israel Lobby" Het boek maakte op zéér overtuigende wijze duidelijk dat de Israël-lobby veel meer macht heeft over......Meer lezen »

“URA” Rentevrij geldsysteem
De waardevaste munt, de URA

Voordat wij je meer uitleg geven over de URA, willen wij jou het principe en de waarde van geld uitleggen. Wanneer dat duidelijk is, dan kunnen......Meer lezen »

De blije B(ank), voor en door mensen!
Voor een échte duurzame samenleving

In alle malaise die veroorzaakt wordt door de politiek en de banken zijn er ook hele mooie en goede initiatieven die de transitie van deze planeet......Meer lezen »

Mainstream journalist stelt Obama kritische vragen over zijn leiderschap
Obama's leiderschap wordt in twijfel getrokken

President Obama werd geconfronteerd met een zeldzame soort waarvan hij wel heeft gehoord, maar die hij nooit in het wild heeft gezien,....een echte journalist!!. Zie zijn blunders als hij een gesprek probeert te voeren!...Meer lezen »

Rechter oordeelt vader zijn dochter te behandelen als jongen
Ouders in conflict over geslachtsverandering

Geconfronteerd met ouders die totaal vervreemd zijn van elkaar door de wens van hun dochter om een jongen te zijn, heeft een Brits-Colombiaanse rechter besloten om het 11-jarige kind onder voogdijschap te plaatsen...Meer lezen »

Wat Arnold Karskens bij Jeroen Pauw niet kwijt kon
Oorlogsverslaggever Arnold Karskens aan het woord

Naar aanleiding van het onlangs verschenen boek ‘journalist te koop’ van journalist en oorlogsverslaggever Arnold Karskens (zie vorig artikel) hebben we hem geïnterviewd in ons wekelijks internet radio programma ‘Gewoon-nieuws’ op Finding Voices Radio....Meer lezen »

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ANDER NIEUWS

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2016 gewoon-nieuws.nl | Design worldwidewebworkers