Hergeboorte STASI in Nederland
22 november 2014

Overheid wil toegang tot al uw gegevens

Het kabinet wil inlichtingendiensten toegang geven tot al uw data. Van telefoon en internet tot uw bankgegevens is straks niets meer veilig voor de overheid....Meer lezen »

57 miljoen Amerikanen waarschuwen Britten voor gevaren GMO
Open brief in "The Times"

In een open brief die gepubliceerd is in nieuwsblad "The Times" hebben meer dan 57 miljoen Amerikaanse burgers, de Britse bevolking gewaarschuwd voor de gevaren van het verbouwen van genetisch gemanipuleerde gewassen...Meer lezen »

De financiële wereld is machtiger dan de politiek
De 85 rijkste mensen ter wereld bezitten de halve aarde

Het verschil tussen de top van de financiële- en zakenwereld en de gewone mens was nog nooit zo groot. "Sinds het begin van deze eeuw is de rijkdom in de wereld gestegen met 70%. De strijd is gestreden en de rijken hebben gewonnen"....Meer lezen »

Leijten: ‘Weg met de zorgverzekeraars’
Één publieke organisatie

Lagere premies, hogere kwaliteit van zorg en de macht weg bij de zorgverzekeraars. Dat stelt SP-Kamerlid Renske Leijten voor in het plan 'De Landelijke Zorgvoorziening'....Meer lezen »

Rijke mensen verliezen het van de superrijken
Groeiende welvaartskloof

De welvaartskloof wordt almaar groter in de VS, maar het zijn niet alleen de middenklasse en de armen die het moeilijk hebben. Het blijkt dat de rijken moeite hebben met het veranderende luxe landschap, en de superrijken zijn de...Meer lezen »

Nog meer valse propaganda
Misleidende propaganda

Ik kreeg dit keer een video toegespeeld en aangezien ik toch volop bezig ben met het onderwerp ‘misleidende propaganda’ en false flag-operaties die aan het licht komen, kan deze er ook nog wel......Meer lezen »

Oekraïense president over separatisten: “Go To Hell”
Poroshenko bombardeert burgerbevolking om van ze af te komen

"Wij zullen onze banen hebben, zij niet. Wij zullen onze pensioenen hebben, zij niet. Wij zullen zorgen voor onze kinderen,onze mensen en onze gepensioneerden, zij niet. Onze kinderen gaan naar......Meer lezen »

Oekraïne en een mail uit het buitenland
De manipulatie van de mainstream media

Sinds de publicatie van de vertaling van de gehele toespraak van Vladimir Poetin kreeg ik een stormvloed aan reacties, onder meer van dankbare mensen uit de Krim en uit Rusland. Telkens opnieuw......Meer lezen »

Hoe Wereldoorlog ,1 2 en 3 door ‘Elite’ zijn gepland
ISIS: De start van Wereldoorlog III

Tijdens een interview van "We are change" met David Icke, legt Icke haarfijn uit hoe de "Elite" al meer dan een eeuw bezig is de wereld in een......Meer lezen »

Britse tandarts brengt gezondheid van 22.000 patiënten in gevaar
22.000 patiënten testen op HIV

Niet minder dan 22.000 patiënten van een Britse tandarts moeten zich op HIV en andere virussen die via bloed worden doorgegeven, zoals hepatitis,......Meer lezen »

Koeien dreigen de weide te verliezen
Melkquotum stopgezet

Melkkoeien die hun leven slijten in krappe ligboxen en nooit meer daglicht zien. Het is een treurig scenario dat werkelijkheid dreigt te worden als volgend jaar op 1 april het melkquotum wordt stopgezet....Meer lezen »

Tenenkrommende partijdigheid van de NOS
Partijdigheid van de NOS niet meer te harden

De NOS bericht in het journaal van 6 uur over Palestijnse aanslagen op Israëliërs op de Westoever vandaag. De NOS eindigt met een opmerking dat ook verschillende Israëliërs door Palestijnen zijn doodgereden....Meer lezen »

Wieke Paulusma: “Huishoudelijke hulp maakt mensen inactief”


Volgens het Groningse D66-raadslid Wieke Paulusma maakt huishoudelijke hulp mensen inactief. Daarom betoogde ze afgelopen zaterdag in deze krant dat dit niet onder zorg hoort te vallen. Op deze elitaire verdraaiing van de werkelijkheid valt het nodige aan te merken....Meer lezen »

AANBEVOLEN BOEKEN
WEER
12C
14C
Sun
11C
Mon

ADVERTENTIE

Lees ons nu ook op Gewoon-Nieuws-Magazine

Alle artikelen gratis voor u samengevat
in een overzichtelijk tijdschrift

FACEBOOK

Column Irma Schiffers
Geboren in Hilversum op 3 februari 1962: Jungiaans therapeut, spiritueel coach, auteur, intuïtief kunstschilder, sociale idealist, mediamiek geboren en een waterman in optima forma!

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
Over GN
Nieuwsbrief
Contact
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2014 gewoon-nieuws.nl | Design worldwidewebworkers