Canadese ex minister van defensie onthult geheimen
26 maart 2015

Belangrijk! Openhartige ex-minister Paul Hellyer

Paul Hellyer is een Canadese ingenieur, politicus, schrijver en commentator, die een lange en gevarieerde carrière heeft gehad. Als vliegtuigbouwkundig ingenieur was hij later actief in de politiek, o.a. als minister voor Defensie in Canada....Meer lezen »

Demmink, wordt hier een doofpot opengerukt?


En dan lezen we vandaag dit artikel op nu.nl De Tweede Kamer wil weten of het klopt dat de overheid jarenlang het bestaan van een omvangrijk pedofilienetwerk heeft gedoogd, waar zes politie- en justitiemedewerkers deel van zouden hebben uitgemaakt. VVD, SP, CDA, SGP en VNL hebben woensdag de nieuwe minister van Justitie Ard van der Steur om opheldering gevraagd....Meer lezen »

De leugens van de farmaceutische industrie (2)
Gewetensnood

‘Bought’ is een documentaire van anderhalf uur die onlangs een maand lang gratis te zien was op het internet. Nu kun je het eerste half uur nog zien via de link die ik, samen met een aantal...Meer lezen »

McDonald’s smijt nieuwsgierige journalist buiten
McDonald’s weigert mededelingen te doen over ingrediënten McNuggets

Er is dit jaar een grote hype gaande rond de aanwezigheid van food-gigant McDonalds op het 'South by Southwest', in de vorm van een massale 'food- truck' en eettent,...Meer lezen »

De leugens van de farmaceutische industrie
Big Pharma traint verkopers in het geven van valse informatie

Gwen Olsen is de zoveelste klokkenluider binnen de farmaceutische industrie en de auteur van het met een award onderscheiden boek ‘Confessions of an Rx Drug Pusher...Meer lezen »

Ewald Engelen: “Ik ben in feite monddood gemaakt”
Maandenlange mediastilte

Natuurlijk konden we niet met Engelen spreken zonder terug te blikken op de maandenlange media-stilte. Hoe zat dat met die 'schaduw-elitelijst' en wat is er daarna gebeurd? Openhartig gesprek....Meer lezen »

Poetin lijkt van aardbodem verdwenen
Moeten we ons zorgen gaan maken?

Er wordt overal druk gespeculeerd over de ‘vermissing’ van Poetin, dat wil zeggen, over het feit dat hij aan het publieke oog onttrokken is. Wanneer je de westerse mainstream kranten leest zie......Meer lezen »

Politieke elite in Europa radeloos
Ewald Engelen aan het woord

...Meer lezen »

Aan het einde van mijn geld hou ik een stuk leven over
Pas op dat je niet ziek wordt.

Aan het eind van de ladder van de maatschappij zit ik ademloos uit te hijgen van de gigantische glijbaan die ik ben afgegleden. Woonde ik echt een......Meer lezen »

Chemtrails, de geheime oorlog
Wat gebeurt er boven onze hoofden?

In aansluiting op het vorige artikel over genetisch gemodificeerd voedsel (GMO’s) is hier, zoals beloofd, de video van de Italiaanse......Meer lezen »

GMO’s: Laten we onszelf echt vergiftigen?
We gaan naar de tering door patentering

Het gaat fantastisch met onze voedselketen en watervoorziening, om nog maar te zwijgen over ons milieu! Dit artikel, en mijn volgende artikel gaan hierover, want ik maak me daar echt zorgen over. Binnenkort verschuif ik mijn focus naar de lucht,......Meer lezen »

Oekraïne wordt de tweede bodemloze put voor Nederland.
Geldstroom naar Oekraïne houdt maar niet op

Via de ECB, het IMF en De Nederlandsche Bank is nu weer 3,5 miljoen euro onderweg naar Oost-Oekraïne voor de verlenging van de OVSE-missie aldaar, terwijl er geen cent over is voor de armoedebestrijding, bejaardenhulp en chronisch ziekenzorg......Meer lezen »

Gorbatsjov noemt moord op Nemtsov poging om Rusland te destabiliseren
Ex president voormalige Sovjet Unie

Ex-president Mikhail Gorbatsjov van de voormalige Sovjet Unie, ziet de moord van afgelopen vrijdag op de Russische oppositieleider Boris Nemtsov als een poging om Rusland te destabiliseren. Hij waarschuwt tevens tegen...Meer lezen »

AANBEVOLEN BOEKEN
WEER
1C
-1C
Sat
1C
Sun

ADVERTENTIE

FACEBOOK

Column Irma Schiffers
Geboren in Hilversum op 3 februari 1962: Jungiaans therapeut, spiritueel coach, auteur, intuïtief kunstschilder, sociale idealist, mediamiek geboren en een waterman in optima forma!

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
Over GN
Nieuwsbrief
Contact
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2015 gewoon-nieuws.nl | Design worldwidewebworkers