Beerput seksueel kindermisbruik gaat eindelijk open!
27 mei 2015

Mainstream media kan er niet meer omheen

Na mijn andere artikel van afgelopen week ‘Doofpot seksueel misbruik springt open’ krijgt deze kwestie een vervolg. En gelukkig! Het wordt toch echt tijd dat de schellen van de ogen gaan vallen bij de helaas nog vaak slapende massa. Dit zijn zeker zaken die aan de kaak gesteld moeten worden en eindelijk steeds meer uit de hoek van de ‘complot-theorieën’ worden getrokken....Meer lezen »

Hillary Clinton: Monsanto’s belangrijkste publieke vrouw
Democratie VS mislukt

Conservatief, liberaal of onafhankelijk, het maakt geen verschil als een van de nationaal erkende presidentskandidaten voor 2016 Monsanto ondersteunt, weet je dat de democratie in de Verenigde Staten is mislukt. We hebben het hier over Hillary Clinton....Meer lezen »

Griekse minister hekelt geheimhouding en onnozele pers
Europese Commissie: 'Wolven in schaapskleren'

Terwijl ik bezig ben met de vertaling en ondertiteling van een video voor een nieuw artikel, komt er een in het oog springende mail binnen. Van Yanis Varoufakis, de Griekse minister van Financiën...Meer lezen »

40% van de  honingbijen in de VS stierven uit in één jaar
Uitsterven bijen voorspelt hongersnood voor de mens

Bijen van commerciële bijenkorven bestuiven meer dan een derde van de Amerikaanse gewassen. Dit web van voedsel omvat alles, van vruchten zoals perziken, appels, kersen, aardbeien en meer, zoals noten, Californische amandelen enz enz....Meer lezen »

Protest tegen “Starbucks” en “Monsanto”
Neil “angry” Young man

De in Canada geboren en inmiddels 70-jarige Neil Young komt in opstand tegen Monsanto en Starbucks. Young maakte onder andere deel uit van het wereldberoemde kwartet ‘Crosby, Stills, Nash & Young’....Meer lezen »

Doofpot seksueel kindermisbruik gaat open!
1433 Britten verdacht van seksueel misbruik kinderen

Er gaan eindelijk wat doofpotten open, zeker wanneer een bepaald onderwerp zelfs het NOS-journaal haalt. Dan zijn degenen die alle media dicteren hier en daar al gepasseerd of lam gelegd, anders......Meer lezen »

Ogen en oren open voor de nieuwe ‘agenda!’
Agenda” voor Duurzame Ontwikkeling van de planeet

Wie kent de site van Sustainable Development 2015? Volgens mij bijna niemand. Vandaar dat ik er even flink licht op wil zetten. Na de dreiging die ons boven het hoofd is komen te hangen met het......Meer lezen »

Komt Washington tot bezinning?
Kiezen de Amerikanen eieren voor hun geld?

Er is veel speculatie ontstaan over het haastige bezoek dat de Amerikaanse minister van defensie, John Kerry, aan Rusland heeft gebracht. President Poetin had ingestemd om John Kerry op 12 mei te......Meer lezen »

Enorme overwinning voor Poetin’s politiek
VS maant Oekraïne tot terughoudendheid

Tenzij u Russisch en vrije Russische blogs leest, is dit u wellicht niet opgevallen, maar er heeft iets groots plaatsgevonden in Rusland. John......Meer lezen »

Bankiers zijn nóóit schuldig
Failliete banken

In 2008 zou er een kredietcrisis, bankencrisis en economische crisis begonnen zijn. We zijn nu zeven jaar later 2015 en de crisis speelt nog......Meer lezen »

9/11 lezing TU Delft nu NL ondertiteld
TU Delft monteerde de sheets in de video

nmiddels zijn we alweer ruim drie weken verder na de lezing van Richard Gage aan de TU Delft, de vertegenwoordiger van AE911Truth (Architecten en Ingenieurs voor 9/11 Truth) waar dermate veel interesse voor was dat ze besloten hebben om het via......Meer lezen »

Duitse ARD: MH17 documentaire


We blijven in navolging van het vorige artikel over Berlijn nog maar even in Duitsland wat het nieuws betreft....Meer lezen »

Klokkenluiders in brons
Goud waard

In Berlijn zijn de klokkenluiders Edward Snowden, Wikileaks-oprichter Julian Assange en Wikileaks-informant Chelsea Manning die in brons zijn opgetrokken vrijdag onthuld en ze zijn op de Alexanderplatz aldaar te bezichtigen....Meer lezen »

AANBEVOLEN BOEKEN
WEER
13C
22C
Sat
14C
Sun

ADVERTENTIE

FACEBOOK

Column Irma Schiffers
Geboren in Hilversum op 3 februari 1962: Jungiaans therapeut, spiritueel coach, auteur, intuïtief kunstschilder, sociale idealist, mediamiek geboren en een waterman in optima forma!

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
Over GN
Nieuwsbrief
Contact
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2015 gewoon-nieuws.nl | Design worldwidewebworkers