TTIP: Duistere agenda wordt uitgerold
23 april 2015

Max Bank: "Dit is een belediging voor de burgers"

In het artikel van gisteren onder andere over de dringende waarschuwing voor het grote dreigende gevaar dat uitgaat de supermacht van de financiële elite, die ook nu weer afgegeven is door journalist en antropoloog Joris Luyendijk, schreef ik al dat de deze dreiging niet minder wordt met het TTIP-verdrag...Meer lezen »

Luyendijk: Dit kan niet waar zijn!
Dit kan niet waar zijn

De bankenwereld, de beruchte 1%, (mis) vormt zoals we weten ‘de schaduwregering’ -wereldwijd- en ze bepalen niet alleen wat wij te besteden hebben, maar ook wat we eten, waar we wel of niet mogen wonen, of we recht hebben op drinkwater en dit alles door één groot kartel te vormen met alle multinationals die op hun beurt de overheden weer aansturen en in hun greep hebben....Meer lezen »

Verplichte vaccinaties: Schending van mensenrechten
Ziek maken van gezonde lichamen

In de eerste documentaire die het wetenschappelijk bewijs achter vaccinaties onderzoekt, interviewt Dr. Gary Null toonaangevende privé artsen, kinderartsen, immunologen, binoculaire chemici, ouders van kinderen die besbeschadigd zijn door vaccinaties...Meer lezen »

Zijn we straks nog nodig?
Bent u straks nog nodig? Waarschijnlijk niet…

In veel sectoren verdwijnen banen door technologische ontwikkelingen die zich in razend tempo doorzetten in onze maatschappij....Meer lezen »

FBI beschuldigd van betrokkenheid 9/11
FBI tracht Saoedische betrokkenheid te verbergen

Een commissie die in het leven geroepen was om bewijsmaterialen van de aanslagen die de wereld veranderde te bestuderen, heeft zich niet verdiept in claims van FBI agenten dat een Saoedi-Arabische familie in Florida banden had met de kapers, nadat het agentschap had gezegd dat het rapport ‘ongefundeerd’ was....Meer lezen »

Tu Delft laat ander geluid horen
Volle zaal bij TU Delft: 9/11 leeft in Nederland

Hulde aan Studium Generale en TU Delft, laat dat nog maar eens gezegd zijn! Ze durven. Coen Vermeeren, het hoofd van Studium Generale vond het een goed idee dat dit ‘andere geluid’ te horen......Meer lezen »

Aanslagen Twin Towers: Live te volgen TU Delft (16 april)
Architect te gast bij TU

Richard Gage is één van de ruim 2300 architecten en ingenieurs, de wetenschappers uit de hele wereld die zich lang geleden hebben verenigd in de organisatie AE911Truth (Architects en Engineers......Meer lezen »

Vaart Griekenland stiekem zijn eigen koers?
Tegenstrijdige berichten in de MSM

Er wordt veel geschreven over Griekenland en ook daarover staan de door de media uitgestuurde feiten soms haaks op elkaar....Meer lezen »

Germanwings nog steeds een raadsel, ook in Frankrijk
Reacties in Frankrijk

We reizen virtueel maar eens even naar Frankrijk om te kijken wat daar zoal verschijnt in de diverse media, want het geijkte ‘niks-nieuws’......Meer lezen »

Rechter verbiedt kritisch boek over Rabobank
"De verpanding"

Nederland is een verboden boek rijker. De rechtbank Den Haag oordeelde vrijdag dat in het boek De verpanding, over de Rabobank, de namen van......Meer lezen »

Kanker door zonlicht is een fabeltje
Onderzoek onder 30.000 vrouwen gedurende 20 jaar

Gezondheidswetenschappers en -deskundigen zijn de resultaten van een wetenschappelijke studie aan het bestuderen, die de keiharde conclusie opleverde, dat vrouwen die in de zomer een overvloedig zonnebad vermijden, een 2x hoger sterftecijfer......Meer lezen »

Onacceptabele verstrengeling banken en politiek
Politiek heeft geen macht over bankiers

Jurist en ethicus Sven Hulleman komt met de stichting Restschuld Eerlijk Delen op voor mensen die met hun hypotheek in de problemen zijn gekomen. Banken hebben jarenlang flink verdiend aan het verstrekken van hoge hypotheken....Meer lezen »

vallende aluhoedjes en vallende aluvogels
Wij zijn complotters.

Wij zijn ‘alu-hoedjes’. Ja, wij zijn paranoïde ‘conspiracy-nuts’. We geloven namelijk de dagelijkse media niet. Sommigen ‘niet meer’, anderen gewoon ‘niet’. Nooit!...Meer lezen »

AANBEVOLEN BOEKEN
WEER
15C
12C
Sat
12C
Sun

ADVERTENTIE

FACEBOOK

Column Irma Schiffers
Geboren in Hilversum op 3 februari 1962: Jungiaans therapeut, spiritueel coach, auteur, intuïtief kunstschilder, sociale idealist, mediamiek geboren en een waterman in optima forma!

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
Over GN
Nieuwsbrief
Contact
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2015 gewoon-nieuws.nl | Design worldwidewebworkers