Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Wie volgt het Verenigd Koninkrijk?
28 juni 2016

Brexit dreigt vernietigend te zijn voor de EU

De ‘Brexit’ zal weinig tot milde gevolgen hebben voor het VK, maar dreigt vernietigend zijn voor de EU, schrijft Europaspecialist Wolfgang Munchau in de Financial Times:...Meer lezen »

Nigel Farage ‘roostert’ EU bureaucraten
17 jaar geleden lachte u me uit, maar het lachen is jullie nu vergaan is het niet?

In een historische toespraak voor het Europese Parlement sprak UKIP leider Nigel Farage, terwijl hij werd uitgejouwd door Europarlementariërs: "Is het niet grappig dat, toen ik hier 17 jaar geleden kwam, u me uitlachte toen ik zei dat ik een campagne zou gaan leiden om Groot-Brittannië uit de Europese Unie te krijgen. Het lachen is u nu vergaan is het niet?"...Meer lezen »

Irma Schiffers in gesprek met onderzoeksjournalist Ole Dammegård
Ole Dammegård over false flags

Het zou er vorig jaar al van gekomen zijn tijdens de Open Mind Conference, een video-opname van een interview dat ik met Ole Dammegård zou hebben....Meer lezen »

Einde EU in zicht?
Grote verdeeldheid: voor-en tegenstanders van Brexit

Er is veel rumoer in de wereld vanwege Brexit en nu al begint het aloude liedje zichzelf te herhalen dat er een tweede referendum over moet worden gehouden....Meer lezen »

Nieuwe economie in Spaans dorp
Staat Marinaleda model voor nieuwe economie?

Het prachtig gelegen Andalusische dorp Marinaleda telt zo'n 2.735 inwoners en gaat door als een soort socialistisch utopia. In tegenstelling tot de rest van Spanje is er hier geen crisis, geen austeriteit, geen budgetproblemen, weinig onvrede en weinig werkloosheid. De maandlasten zijn er laag en verder zijn er ook geen bankiers, geen politie en geen criminaliteit....Meer lezen »

Brexit: ‘Een gevecht  tegen leugens, corruptie en misleiding’
Ook meerderheid van Nederlanders wil EU verlaten

Het was me het nachtje wel met het Brexit referendum en dan de uitslagen die verrassend anders bleken te zijn dan alle polls, inclusief de exit-polls. Het Brexit-kamp begon op voorsprong, maar......Meer lezen »

Nazi-krachten nog steeds springlevend
Martin Luther King 50 jaar geleden en nu Herkennen en ontmaskeren van Nazi-krachten

In deze periode is het 50 jaar geleden dat in de VS campagnes plaatsvonden voor burgerrechten van gekleurde en zwarte mensen. De Nazi-krachten bestonden al lang vóór Hitler, en bestaan nog.......Meer lezen »

EU wil 60 miljoen vluchtelingen opnemen vóór 2050
Afbraak van nationale identiteiten

Lees goed mensen! Dit is “The Smoking Gun” wat de migratie betreft. De Europese Unie wil helemaal geen (illegale) migratiestop. Ze zijn al sinds 2008 van plan om ongeveer 60 miljoen mensen uit......Meer lezen »

Ole Dammegard over Orlando en acteurs ontmaskerd
Angst moet blijven regeren

Maar weer eens een grote, diepe zucht! Beschietingen in een homoclub in Orlando. Het gebeurde ‘toevallig’ op de laatste dag van de......Meer lezen »

Waarom de ernst van de crisis niet wordt begrepen
6 redenen waarom de ernst van de crisis niet wordt begrepen

We leven in een tijd waarin heel wat crisissen lijken samen te komen. Er is de vluchtelingenproblematiek, de internationale milieu- en......Meer lezen »

Partij voor de Dieren over plofkippen
Waarom gaan we nog stemmen?

Naar aanleiding van mijn artikel van 28 mei jl. dat onder andere over plofkippen ging stelde ik een vraag aan de Partij voor de Dieren via hun Facebook pagina en ik stuurde hen mijn artikel toe. Daar kreeg ik onlangs alsnog een uitgebreid......Meer lezen »

Open Mind Conference en de strijd tegen de ‘New World Order’
Open Mind Conference Aalsmeer

Tijdens de zeer interessante Open Mind Conference in Aalsmeer op 21 mei jl. waren wij van Finding Voices/Gewoon-nieuws ook aanwezig. We hebben een aantal interessante video-interviews opgenomen met Zen Gardner uit Urugauy, de Zweedse Kim Kamala......Meer lezen »

Terug naar de gulden? Vooruit met de Florijn!
Nederlanders willen renteloze Florijn

Vandaag de dag komen we steeds vaker nieuwe initiatieven tegen, omdat de bevolking steeds meer in de verdrukking komt vanwege het anti-democratische en asociale beleid dat blijkbaar alleen nog maar door multinationals via Brussel en de Bilderberg-groep wordt bepaald....Meer lezen »

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ANDER NIEUWS

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2016 gewoon-nieuws.nl | Design worldwidewebworkers