Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
De cholesterol-leugen: mensen met hoog cholesterol leven langer
27 oktober 2016

Slecht cholesterol is een leugen van Big Pharma

Erg veel mensen slikken, soms al heel veel jaren achtereen, cholesterolverlagende medicijnen, de zogeheten statines. Mensen krijgen te horen dat slecht cholesterol samengaat met een hoog risico op een hartinfarct....Meer lezen »

Kiest de VS een oorlogsmisdadiger als president?
MSM heeft altijd gelogen over Gaddafi

Het was deze week , op 20 oktober 2016, precies vijf jaar geleden dat de Libische president Muammar Gaddafi werd vermoord door door krachten die werden georganiseerd door president Barack Obama en zijn minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton....Meer lezen »

De reddingboot die ons kan redden heet Nexit
Verlaat zinkende EU nu het nog kan

Op collega website Guldentijd.nl kwamen wij een artikel tegen welke wij zo belangrijk voor de Nederlandse kiezers vinden dat wij menen er goed aan te doen deze informatie op zo groot mogelijke schaal te delen....Meer lezen »

Nieuwsbrief ‘De Vrije Media’
Van, voor en door u

Goed nieuws, door de vele constructieve en opbouwend kritische reacties krijgen wij een steeds beter beeld van de richting waarin De Vrije Media zich kan gaan ontwikkelen....Meer lezen »

So What can I do? Nu in het Nederlands!
Wat geweten moet worden!

Kim interviewde 8 onderzoekers en sprekers als David Icke, Kerry Cassidy van Project Camelot, Ole Dammegård, en Cynthia McKinney, een activiste die zelf sterk betrokken was bij de Amerikaanse politiek en gaandeweg de ‘Deep State’ heeft ontmaskerd en deze nu ongezouten blootlegt.Kim legde deze bevlogen mensen allemaal dezelfde veertien vragen voor:...Meer lezen »

De gevolgen van griep vaccinaties in beeld (1)
Een bijdrage van Désirée L. Röver

Wereldwijd worden de gevolgen van vaccinaties door de officiële instanties standaard te kortdurend gemonitord. Dat geldt ook al jaren voor de vaccins in het Nederlandse Rijksvaccinatieprogramma......Meer lezen »

Bankensteun aan Griekenland, een verborgen schandaal
Schandaal onder tapijt geschoven

Griekenland lijkt uit de belangstelling te zijn, nu de regering Tsipras aan de leiband loopt van het IMF, de ECB en EU. Dit betekent echter niet dat er niets meer aan de hand is en evenmin dat er......Meer lezen »

Leugens en propaganda over Syrië
Mainstream Media leugens moeten worden ontmaskerd… Voordat het te laat is. “

James Corbett kwam op 9 oktober jl. met een belangrijke boodschap op video: URGENT: MSM Syria Lies NEED TO BE EXPOSED…Before It’s Too Late . Vertaald: “Mainstream Media leugens moeten worden......Meer lezen »

Docu: 11 September vragen
Veel vragen, geen antwoorden

15 jaar na de aanslagen van 11 september 2001 zijn er nog altijd een hoop vragen waar nooit een officieel antwoord op is gekomen. "11 September......Meer lezen »

Washington leidt de wereld richting oorlog
Wat moeten we denken van de Amerikaanse presidentiële campagne?

In de loop van de tijd hebben de Amerikaanse presidentscampagnes zich ontwikkeld naar onrealistische en niet aan de kiezers gerelateerde zaken,......Meer lezen »

Pas op! Geld sparen kost geld
Negatieve rente, de laatste stuiptrekking?

De wereld wordt al eeuwenlang geteisterd door een financieel stelsel, waarvan het nooit de bedoeling is geweest om de mensheid te dienen. Het is ontstaan in het feodale tijdperk en de voordelen ervan waren voor een kleine elite....Meer lezen »

GSM-lobby bedreigt stralingswetenschappers
Hoe machtig is de mobiele telefoon lobby?"

In een onthullende reportage vertellen verschillende wetenschappers en stralingsexperten hoe ze door de mobiele telefonie-industrie al jarenlang worden gedwarsboomd en zelfs bedreigd...Meer lezen »

Gezondheidszorg is pure handel geworden
Veel beterschap gewenst met onze (basis)verzekering

Als Nederlands burger zijn we verplicht om een basisverzekering te nemen. Maar wat als we het niet eens zijn met het beleid en de uitvoering? Wat kunnen we dan doen? De regering doet niets. De meeste mensen in de 2e kamer luisteren niet, anders was het al lang bijgesteld....Meer lezen »

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2016 gewoon-nieuws.nl