Anti-vaccin arts dood gevonden in rivier
27 juni 2015

Autoriteiten noemen het 'zelfmoord'

Een prominent autisme onderzoeker en tegenstander vaccins werd dood gevonden, drijvend in een rivier in Noord Carolina (VS). Een sportvissen vond het levenloze lichaam van dr. James Jeffery Bradstreet afgelopen vrijdagmiddag in de Rocky Broad River in Chimney Rock, Noord Carolina....Meer lezen »

Pers en Politiek: Vijf jaar liegen over Griekenland
(Speech van Ewald Engelen bij Griekenland-demonstratie op 21 juni)

Burgers van Nederland, vijf jaar lang bent u voorgelogen over de Griekse crisis. Vijf jaar lang hebben pers en politiek u steeds maar weer dezelfde halfwaarheden en leugens op de mouw gespeld (uitzonderingen daargelaten)....Meer lezen »

“New World Order”, nader belicht
Wie regeert nu echt de wereld?

Een van de regelmatige reageerders, die zich op onze website presenteert als "matchline", plaatste bij het artikel "Signalen over een financiële meltdown steeds sterker"een verwijzing naar een website, waarvan de inhoud zo interessant is dat wij deze gedeeltelijk hebben overgenomen. Het thema......Meer lezen »

Signalen over een financiële meltdown steeds sterker
Elite koopt 'doomsday bunkers' en offshore plekjes

De handelwijze van de financiële elite laat doorschemeren dat een financiële ineenstorting aan de horizon verschijnt. Van de Griekse eurocrisis naar een plotselinge stijging van de populariteit van goud is een teken aan de wand voor een onvermijdelijke economische ondergang....Meer lezen »

Rechtzaak tegen Bush, Cheney, Rumsfeld, Rice, Powell & Wolfowitz
Internationaal team van advocaten

Het hangt al een tijdje in de lucht, maar dan toch. Ook al zie je dit niet in onze eigen mainstream media; hooggeplaatste leden van de regering-Bush worden aangeklaagd door een internationaal team van advocaten, onder leiding van voormalig procureur-generaal Ramsey Clark, voor de illegale oorlog in Irak....Meer lezen »

Bilderberg plannen voor 2015
Bilderberg plannen voor 2015

...Meer lezen »

Wordt het woord ‘illegaal’ de nieuwe trend?
Donder en bliksem in de wereld

Het dondert en bliksemt overal in de wereld. Er trekt van alles voorbij in het nieuws en zoals ik laatst al schreef, veel tegenstellingen in de media. Dat was al een tijdje zo, maar nu gaat het......Meer lezen »

Westen voert spanning in Oost-Europa op
Stationeren van zware wapens

De Poolse regering bespreekt momenteel de mogelijkheid voor het stationeren van Amerikaanse legermagazijnen op Pools grondgebied. Dit liet het Poolse ministerie van defensie zondag weten....Meer lezen »

Frankrijk verbiedt de verkoop van Monsanto’s RoundUp
Zowel voor amateurs als professionals

De Franse minister van ecologie, Ségolène Rpyal, kondigde zondag een verbod af op de verkoop van's werelds meest verkochte onkruidverdelger......Meer lezen »

Vice-voorzitter “Rothschild Europe” ondervraagd over Bilderberg
Geen geheimen rond Bilderberg

Franco Bernabè, lid van de stuurgroep Bilderberg en vice voorzitter van Rothschild Europe, werd geconfronteerd over zijn rol in de geheimzinnige......Meer lezen »

Veel ophef achterkamertjes belastingstelsel, maar geen woord over Bilderberg
Bekrompenheid of afleidingsmanoevre

De oppositiepartijen in de Tweede Kamer willen van premier Rutte weten waarom hij alleen "in achterkamertjes" over een belastingherziening wil praten, aldus de NOS gisteren. Dan ga ik me weer eens afvragen of dit een zoveelste......Meer lezen »

Studente confronteert Jeb Bush met Irak-oorlog en ISIS
Jeb Bush ernstig in verlegenheid

In de afgelopen dagen heeft Jeb Bush te maken gekregen met de erfenis van zijn broer, met name ten aanzien van de voormalige president en de immens impopulaire oorlog in Irak. Hij kreeg kritiek nadat hij tegen Fox News had gezegd, dat hij ook......Meer lezen »

Tegenstellingen in de media messcherp
Geldverstrekker is beleid bepaler

...Meer lezen »

AANBEVOLEN BOEKEN
WEER
14C
24C
Wed
20C
Thu

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
Over GN
Nieuwsbrief
Contact
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2015 gewoon-nieuws.nl | Design worldwidewebworkers