Moskeeën voor illegale moslims | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

De Europese Unie is van plan om 15 miljoen euro beschikbaar te stellen voor de bouw van 2 moskeeën in Griekenland voor de aldaar verblijvende illegale moslims. Wat moet de Europese burger hiervan denken? Betekent dit dat alléén illegale moslims deze moskeeën mogen bezoeken? De Europese Unie moet het echt niet bonter maken. Accomodaties bouwen voor mensen die illegaal in een land verblijven is hetzelfde als zeggen: “Komen jullie hier maar naar toe want zoals je ziet, we zorgen goed voor jullie!”  Hand en spandiensten verlenen aan illegalen en vooral aan moslims is mode tegenwoordig, niet alleen in Nederland maar in heel Europa. Onze eigen gewoontes moeten we daar voor opgeven want stel je voor dat ze zich eventueel aan deze gewoontes zouden kunnen ergeren. In Oostenrijk is een gepensioneerde man veroordeeld tot het betalen van een boete van € 800,- omdat hij op straat gejodeld had. Een typisch Oostenrijkse manier van zingen. Deze boete kreeg hij omdat moslims zich over deze jodelaar hadden beklaagd. Nu gaan we dus moskeeën voor ze bouwen met minaretten, microfoons en luidsprekers voor de imam om de illegale gelovigen op te roepen voor gebed. Hoeveel gekker kan het nog worden?

Tags illegaal | Moskee | moslims | Politiek

Uncategorized