De grote leugen: “Centrale Banken” | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

In augustus en september 2010 publiceerde gewoon-nieuws.nl een viertal artikelen over de Rothschild Familie. Uitvoerig werd hierin besproken hoe deze familie aan hun waanzinnige rijkdommen zijn gekomen en op wat voor een wijze ze deze rijkdommen in onze huidige tijd nog steeds aan het vergroten zijn. Dat dit gepaard gaat met wereldwijde oplichting en fraude, het uitlokken van opstanden en oorlogen en het aan de bedelstaf brengen van complete volkeren is iets waar de gewone mens en zelfs heel veel financiële deskundigen geen weet van hebben.
De huidige wereldwijde financiële crisis en de aankomende faillissementen van complete landen wordt geweten aan onvoorspelbare en niet te controleren omstandigheden. Dat dit een weloverwogen plan is die stap voor stap wordt uitgevoerd en langzamerhand zijn voltooiing begint te benaderen wordt door velen als onzin beschouwd. Prominente mensen die een kijkje achter de schermen hebben kunnen nemen en hierover waarschuwen worden afgeschilderd als idioten of, in het ergste geval, geliquideerd.

Op YouTube kwamen wij een tekenfilm tegen die u beslist zou moeten bekijken om op een luchtige wijze de afschuwelijke praktijken van de uitvoerders van deze plannen te kunnen doorgronden. Ook raden wij u aan om deze tekenfilm (lengte ca. 30 minuten) aan uw kinderen te laten zien. Het is leerzamer voor hen dan die afschuwelijke en gewelddadige tekenfilms die nu door de media over hen wordt uitgestrooid. Later, als ze “groot” zijn kunnen ze er wat aan hebben.

Tags Centrale Bank | Fraude | Rothschild

Uncategorized