De machtige vrienden van Julian Assange | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

lynn-de-rothschild1-290x300-7272201

Lady de Rothschild met Bill en Hillary Clinton

Tijdens de persconferentie op 17 januari 2011 in de Frontline Club overhandigde Rudolf Elmer, een voormalige medewerker van Julius Bär, bankgegevens van de Bank Julius Bär aan Julian Assange. Deze bestanden bevatten financiële gegevens van rijke particulieren. Volgens Elmer heeft hij deze gegevens aan de leider van Wikileaks overhandigd om grootschalige belastingontduiking bloot te leggen die gepleegd zou worden door politici, topmensen uit het bedrijfsleven, multinationale conglomeraten en artiesten. Eerder al, in 2008 maakte Wikileaks namen en gegevens bekend van 10 grote klanten van Julius Bär. De directie van deze bank probeerde verdere publicatie tegen te houden door een proces aan te spannen tegen Wikileaks met het doel om de website te sluiten. De bank kreeg door deze rechtszaak veel negatieve publiciteit en verloor in de volgende 10 maanden ruim 60% van zijn waarde. Op 4 december 2008 werd de 52-jarige CEO van Julius Bär, Alex Widmer, onverwacht dood aangetroffen. Alex Widmer was de belangrijkste persoon in Zwitserland wat betreft private-banking. Het was al eeuwenlang de belangrijkste Zwitserse bank.

Concurrent van Rothschild Bank AG

De grootste concurrent van Julius Bär was Rothschild Bank AG die sinds 1968 actief is in Zwitserland. Er duiken steeds meer berichten op die een relatie aantonen tussen Rothschild Bank AG en Julian Assange.

  • Zo zou een schoonzuster en een achterneef van Rothschild de borgsom hebben betaald om Julian Assange voorlopig op vrije voeten te krijgen.
  • The Economist, een magazine van Rothschild, gaf Assange de “Nieuwe Media Award” in 2008.
  • Wikileaks werd juridisch bijgestaan door het advocatenkantoor “Fox Rothschild” om afsluiting van de site Wikileaks te voorkomen.
  • “The Guardian” en “The New York Times”, mediapartners van Assange zijn financieel gekoppeld aan Rothschild.
  • De eigenaar van het herenhuis waar Assange kon vertoeven tijdens zijn huisarrest heeft connecties met Rothschild.
  • De advocaat van Julian Assange is ook de advocaat van Rothschild.
  • VS-senator Joe Lieberman, die er voor heeft gezorgd dat Assange de grootste media persoonlijkheid werd van de laatste 10 jaar is een lid van de “Council on Foreign Relations” (een Rothschild organisatie)

De Rothschilds staan aan de top van een internationale familie van bankiers, die een wereldwijd netwerk van Centrale Banken bezit. De waarde van hun bezittingen wordt geschat op 100 biljoen dollars. Hierbij vergeleken zijn Warren Buffet, Bill Gates en Ted Turner etc. armoedzaaiers.

Gezien de geschiedenis en handelwijze van de Rothschild Familie de afgelopen 250 jaar roepen de connecties die zij hebben met Julian Assange en Wikileaks veel vragen op.

Uncategorized