Zwendelen Centrale Banken met goud? | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

In 2009 is er een spectaculaire ontdekking gedaan over goud die door de reguliere media is verzwegen. Naderhand is het bekend geworden onder de “grote geld” makelaars en kopstukken uit de financiële wereld. Hierover zijn diverse publicaties gedaan. Behalve een kleine groep geïnteresseerden en deskundigen heeft deze ontdekking het “Grote” publiek echter nooit bereikt. Een schokkend relaas!

Het goud in Fort Knox

Fort Knox is de schatkist van Amerika. Hier ligt het goud opgeslagen wat in feite het eigen vermogen is van de Amerikaanse welvaart.

In oktober van 2009 ontving China een zending goudstaven van Amerika. Goud wordt regelmatig tussen landen uitgewisseld om schulden te betalen en om het zogenaamde “Balance of Trade” op te lossen. Het meeste goud van dit soort transacties wordt onder toezicht van een speciale organisatie in Londen opgeslagen in de gewelven van de LMBA (London Bullion Market Association). Toen de melding kwam dat deze zending was ontvangen deed de Chinese regering een, in die kringen, opmerkelijk verzoek die hoogst ongebruikelijk is. Zij vroegen namelijk om een aantal speciale tests die zouden moeten worden uitgevoerd om de zuiverheid en het gewicht van de goudstaven te garanderen. Deze tests bestaan uit een aantal onderdelen. Een van de onderdelen hiervan bestaat uit het zeer nauwkeurig analyseren van het metaal met elektronische en röntgenapparatuur. Meestal is dit voldoende om de zuiverheid te kunnen vaststellen. De Chinezen waren echter nog niet overtuigd en vroegen om de meest rigoureuze test,  nl.  het boren van 4 kleine gaatjes in de goudstaven. Het vrijgekomen metaal wordt vervolgens geanalyseerd. De officials waren zeer geschokt toen bleek dat deze goudstaven nep waren. Ze bevatten een kern van wolfraam met een buitenste schil van echt goud. Het meest schokkende was dat deze goudstaven de originele stempels en volgnummers van de betreffende instanties hadden en dat ze jaren lang lagen opgeslagen in Fort Knox. Het ging om een partij van 5.700 bars met een gewicht van ieder 400 gram.

De Chinezen zijn van oordeel dat er een gigantische hoeveelheid nepgoud in de kluizen van Fort Knox ligt opgeslagen en vervolgens verkocht is door middel van de uitgifte van zogenaamde goud-certificaten. Dit zou overeenkomen met een ernstig vermoeden wat is gerezen, dat 15 jaar geleden, tijdens de regering Clinton, Sir Alan Greenspan, Robert Rubin en Lawrence Summers in het diepste geheim tussen de 1,3 en 1,5 miljoen wolfraam baren van verschillende afmetingen hebben laten vervaardigen door een high-tech raffinaderij in de Verenigde Staten. Het ging om meer dan 16 duizend ton. Deze zouden zijn bekleed met de  juiste hoeveelheid goud en officiële stempels en vervolgens verscheept naar Fort Knox, waar ze tot op de dag van vandaag nog in de kluizen zouden moeten liggen.

Een artikel over een inval van een Officier van Justitie uit het district Manhatten bij de NYMEX (New York Mercantile Exchange), gepubliceerd in “The New York Post” (geschreven door Jennifer Anderson) 2 feb. 2004 is hierop misschien van toepassing.

DA investigating NYMEX executiveManhattan, New York, –Feb. 2, 2004. A top executive at the New York Mercantile Exchange is being investigated by the Manhattan district attorney. Sources close to the exchange said that Stuart Smith, Senior Vice President of Operations at the exchange, was served with a search warrant by the district attorney’s office last week. Details of the investigation have not been disclosed, but a NYMEX spokeswoman said it was unrelated to any of the exchange’s markets. She declined to comment further other than to say that charges had not been brought. A spokeswoman for the Manhattan district attorney’s office also declined comment.”

De kantoren van de Senior Vice President of Operations  -NYMEX- is namelijk precies de plaats waar je op zoek zou gaan naar de de gegevens van elke baar goud (serienummer en smelterij van herkomst) die ooit fysiek is afgerekend op de beurs. Zij zijn verplicht om deze gegevens te bewaren. Hieruit zou blijken dat dit goud nooit uit de goudmijnen van de Verenigde Staten kon komen omdat dan de hoeveelheid, komende uit de Amerikaanse smelterijen enorm veel groter zou zijn dan de binnenlandse goudproductie van de mijnen. Nadat de inval in zijn kantoren had plaatsgevonden is Stuart Smith om administratieve redenen vertrokken bij de NYMEX en sindsdien heeft niemand meer iets van hem gehoord. Het is ook verbazingwekkend dat dit onderzoek geen vervolg heeft gehad en dat de pers de berichtgeving hierover staakte. Moeten we geloven dat de inval en het bijkomende vertrek van de Senior Vice President allemaal voor niets heeft plaatsgevonden?

De eventuele ontdekking van nepgoud verklaart misschien ook het volgende artikel van 14 april 2004:

LONDON, April 14, 2004 (Reuters) — NM Rothschild & Sons Ltd., the London-based unit of investment bank Rothschild [ROT.UL], will withdraw from trading commodities, including gold, in London as it reviews its operations, it said on Wednesday.

(Wordt vervolgd)

Uncategorized