Strauss Kahn slachtoffer om Euro te verzwakken | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Dominique Strauss-Kahn heeft zich gedoucht en loopt in zijn blootje de hotelkamer in om zich aan te kleden. Opeens ziet hij een kamermeisje die zonder kloppen zijn kamer is binnengekomen. De 62-jarige Dominique bedenkt zich geen moment en stort zich bovenop haar om haar de kleren van het lijf te rukken met de bedoeling even lekker te gaan seksen. Volgens sommige persberichten stond zijn jongeheer al parmantig overeind toen hij nietsvermoedend uit de douche stapte.

Zo dom kan een voorzitter van het IMF niet zijn.

Nou kan je veel geloven, zeker gezien zijn reputatie als vrouwenversierder, maar dit gaat echt een paar Amerikaanse mijlen te ver.

Mijnheer Strauss-Kahn is voorzitter van het Internationaal Monetaire Fonds en moet zich haasten om het vliegtuig te halen die hem naar Bondskanselier Merkel van Duitsland moet brengen.  Hij heeft een zéér belangrijke bespreking over de financiële positie van Griekenland en de Euro op het programma staan. Om dan en passant nog even een kamermeisje proberen te verkrachten die toevallig zijn kamer is binnengekomen zou wel heel onnadenkend zijn van iemand op zo´n positie. Deze man bekleedt een topfunctie in de financiële wereld en is natuurlijk  niet helemaal achterlijk.

Hier openbaart zich eerder de beproefde en welbekende tactiek van de Amerikanen die zij gebruiken wanneer zij, om wat voor reden ook, van iemand af willen. Met dit soort beschuldigingen beschadig je iemand dermate dat, ook al blijkt er achteraf niets van waar te zijn, zijn carrière voorbij is. Het is wel héél toevallig dat dit allemaal precies gebeurt op het moment dat hij met de Europese regeringsleiders om de tafel moest gaan zitten om over het ´eventueel´aankomende faillissement van Griekenland te praten. De uitkomst van dit overleg kon wel eens vervelende consequenties hebben voor de Amerikaanse banken, de FED en de koers van de dollar.

Financiële situatie VS uiterst wankel.

Het ligt meer voor de hand dat dit hele gebeuren een opzetje is van personen die er alle belang bij hebben dat de heer Strauss-Kahn in diskrediet wordt gebracht.  Hij lag toch al niet zo goed binnen het IMF omdat hij het niet eens is met het wurgende privatiseringsbeleid van het IMF. De Amerikaanse financiële positie is momenteel dusdanig zwak dat een sterke Euro voor hen catastrofaal kan uitpakken. In Amerika wordt door de democraten en republikeinen met de Federal Reserve heftig onderhandeld om de maximum schuldpositie van de overheid te verhogen van 14.300 miljard naar 16.300 miljard dollar. Als deze schuldpositie niet zal worden verhoogd dan zijn de Verenigde Staten zo goed als failliet. Aangezien er al langere tijd geruchten circuleren dat de dollar als wereldreservemunt zijn langste tijd heeft gehad, zijn de Amerikanen absoluut niet gebaat bij een sterke Euro. Wat is er dan nog mooier dan iemand, die een sleutelrol speelt in deze affaire, in diskrediet te brengen. In het verleden hebben Amerikanen genoeg bewezen niet te schromen met het uitvoeren van lasterpraktijken. Het zal niet verbazen als blijkt dat dit ´kamermeisje´ door de Amerikanen is ingehuurd om Dominique Strauss-Kahn te verleiden en hem later te beschuldigen van een poging tot verkrachting. Het is trouwens verbazingwekkend  hoe snel de New Yorkse politie tot actie overging. Normaliter wordt eerst uitvoerig onderzoek gedaan alvorens tot arrestatie wordt overgegaan, zeker in het geval van zo´n hoge functionaris. Het feit dat in korte tijd ook de internationale pers was opgetrommeld om zijn arrestatie te kunnen verslaan doet vermoeden dat alles van tevoren zorgvuldig was gepland.

President Sarkozy

Presidentskandidaat.

Bij Sarkozy was Strauss-Kahn ook niet meer geliefd omdat hij had besloten zich kandidaat te stellen bij de volgende presidentsverkiezingen. Hij stijgt voortdurend in de peilingen omdat het Franse volk inmiddels de zakken vol heeft van mijnheer Sarkozy. Afgelopen zaterdag stond  hij in de opiniepeilingen zelfs ruim vóór op Sarkozy. Door deze arrestatie lijkt de kans van Strauss-Kahn op het presidentschap wel verkeken. Dat er van de zijde van President  Sarkozy dus weinig protest was te verwachten tegen de arrestatie van de heer Strauss-Kahn konden de Amerikanen wel inschatten.

Door deze “toevalligheden” en het absurde van de beschuldiging, zou je eerder verwachten dat de Franse Regering zich vierkant achter Strauss-Kahn zou scharen. Maar in plaats hiervan zijn de inhalige wolven hem aan het verscheuren, om te voorkomen dat hij in de toekomst nog kwaad zou kunnen aanrichten.

Uncategorized