Het grote belazeren gaat maar door | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

De lieden die aan de top staan van de politiek, de financiële sector en religieuze instituten blijven maar doorgaan met het belazeren van de boel op een wijze die tot voor enkele jaren geleden niet voor mogelijk werd gehouden.

Terwijl de Westerse mens met volgevreten pens op zijn comfortabele bank verveeld naar oppervlakkige onzinprogramma´s zoals “GTST”, “X-Factor” en “The Voice” ligt te kijken, sterven er elders in de wereld miljoenen mensen van honger en dorst.

Nieuwskoppen van één dag

In Noord Korea vertelt een ‘huilende‘ nieuwslezer dat hun zo ‘innig geliefde en inspirerende’ leider het tijdelijke voor het eeuwige heeft gewisseld. Het Noord Koreaanse volk is zo ‘geïnspireerd’ door hun Grote Leider omdat hij miljoenen de dood heeft ingedreven en de nog levende Koreanen in de diepste armoede achterlaat.

In Egypte springen ME-ers met volle kracht boven op het lichaam en hoofd van een vrouw totdat ze voor dood wordt achtergelaten. Verder rammen massa´s ME-ers met knuppels individuen in elkaar op een ongelofelijk gewelddadige wijze.

In Amerika hangt een controller van het investeringsbedrijf van Bernie Madoff een gevangenisstraf van 50 jaar boven het hoofd omdat ze bekend heeft dat ze met cijfers heeft geknoeid terwijl banken en multinationals de wereld aan de financiële afgrond brachten en honderden miljarden winst maakten door fraude en illegale prijsafspraken, maar er met een kleine boete vanaf kwamen.

Katholieke paters en priesters bieden hun ‘verontschuldigingen’ aan omdat ze tienduizenden kinderen hebben verkracht en Zijne Eminentie Kardinaal Ad Simonis zegt met vrome blik in de ogen: “Wir haben es nicht gewusst!” (4 min 06 sec). Achteraf blijkt deze moraliserende kerkvorst wel degelijk op de hoogte te zijn geweest van dit kindermisbruik.

De Europese volken wordt hautain meegedeeld dat er honderden, zo niet duizenden miljarden euro´s in een noodfonds zullen worden gestopt maar vertellen er niet bij dat u en ik dit moeten gaan terugbetalen. Pensioenfondsen worden eerst leeggeplunderd om vervolgens de pensioenuitkeringen te ‘moeten’ verlagen vanwege geldgebrek. De bevolking van complete landen ligt inmiddels aan de geeuwhonger omdat hun politici achter hun rug om de staatskas hebben leeggeroofd en enorme schulden hebben gemaakt, waardoor de economieën volledig zijn ingestort. Nu zijn hun lonen in veel gevallen met 60% verlaagd om de banken terug te kunnen betalen en de kas weer bij te vullen.

In het handvest van de Verenigde Naties staat dat iedere inwoner van deze planeet de heilige plicht heeft om wantoestanden te melden. De Amerikaanse soldaat Mannings heeft dit gedaan door bewijzen van misdaden die zijn begaan door het Amerikaanse leger aan Wikileaks beschikbaar te stellen, In plaats van hiervoor geprezen te worden hangt hem nu een levenslange gevangenisstraf boven het hoofd wegens ‘hoogverraad’.

Dit zijn alléén nog maar de headlines van Google Nieuws van één dag, maar zo kan je eindeloos doorgaan. Dit is wat de ‘beschaving’ ons tot nu toe gebracht heeft.

Heilige Drie-eenheid

Politieke, Financiële en Religieuze instituten gedragen zich als de Heilige Drie-eenheid. Alle drie vertellen ze dat ze er zijn voor het welzijn van de mens. De CEO van de Goldman Sachs Bank, Lloyd Blankfein, had het ons al verteld: “Wij doen het werk van God!” Intussen raast deze Heilige Drie-eenheid plunderend, verziekend en verkrachtend over onze mooie planeet en strooien ze, via hun televisie en radiozenders, misleidende propaganda en geestelijk vervuilende programma´s over de mensheid uit om de bevolking toch vooral maar zo koest mogelijk te houden. Om hun macht en hebzucht te consolideren leggen ze aan de doorgaans goedwillende mensen hun demonische en vrijheidsbeperkende regels op. Dat het niet in alle gevallen lukt blijkt uit het feit dat bij steeds meer mensen de stoppen doorslaan en gefrustreerd de straat op gaan met automatische wapens en handgranaten om iedereen neer te maaien die ze maar tegenkomen.

Revolutie

Intussen liggen wij navelstarend op de bank intens te werken aan onze geestelijke vervuiling en proberen we vooral om ons niks aan te trekken van wat er om ons heen gebeurt. We zouden onze ogen niet mogen sluiten voor al deze gruwelijke wantoestanden en zouden massaal de straat op moeten gaan om de boel net zo lang plat te gooien totdat onze leiders van de ‘Heilige Drie-eenheid’  tot inkeer zijn gekomen of opgedonderd zijn.

Je kan je in alle ernst afvragen hoe lang het nog zal duren alvorens er een mondiale ‘kortsluiting’ zal optreden.

Uncategorized